Winactie Pandora armband

Win pan

Herinneren jullie mijn artikel nog waarin ik twee dames om mij heen verraste met een prachtige Pandora armband met een persoonlijke bedel (charm) erbij? Vandaag deel ik met jullie een winactie waarmee je zo’n mooie armband + bedel naar keuze kunt winnen! Benieuwd hoe je mee kunt doen? Lees dan verder

Winpan1

Winactie Pandora, wat kun je winnen?

Winpan2

Een Pandora armband (T.w.v € 55) + één charm (bedel) uit de Essence collectie (Keuze uit de volgende charms: Freedom, Friendship, Wellness, Curiousity, Spirituality, Happiness, Affection, Health)

Hoe doe je mee aan deze winactie?

 •  Laat bij de comments weten voor wie je meedoet en waarom die persoon deze prijs echt verdient! Dat mag voor jezelf zijn, maar ook je moeder, vriendin, zus enzovoorts. Laat hierbij een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.
 • Het meest originele verhaal wint een armband met charm naar keuze.

Optioneel voor extra winkans: Like de facebookpagina van Kellycaresse en de pagina van Pandora 

De winactie loopt van: 30 juni tot 10 juli, de winnaar krijgt persoonlijk bericht via e-mail.

Veel succes en plezier met meedoen dames!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

90 reacties

 • Lisanne
  30 juni 2015

  Voor mezelf omdat ik vandaag jarig bent! Het zal een fantastisch cadeau zijn om aan mijn juwelen collectie toe te voegen
  Lisanne onlangs geplaatst…Granny project XXLMy Profile

 • Saskia
  30 juni 2015

  Wat een leuke winactie! Deze armbanden zijn zo mooi. Succes voor iedereen die meedoet!
  Saskia onlangs geplaatst…Ladival Zonnebrand (geschikt voor de gevoelige huid)My Profile

 • Bianca
  30 juni 2015

  Heel erg leuk! Zelf doe ik niet mee, maar wens wel weer iedereen veel succes x
  Bianca onlangs geplaatst…UNBOXING DEAUTY BOX | JUNI EDITIEMy Profile

 • Karlijn
  30 juni 2015

  Ik zou deze armband graag willen winnen voor mijn beste vriendin met de bedel happiness. Omdat ze er altijd voor mij is en zij alle geluk van de wereld verdient en daar best elke dag aan herinnert mag worden 🙂

 • Nicole
  30 juni 2015

  Wauw!!!
  Ik zou deze armband voor mezelf willen winnen.
  Als flinke “boost”.
  Ons huis staat inmiddels al 2 jaar te koop en ik word het wachten zo verschrikkelijk zat.
  Onze wens is om weer terug te kunnen verhuizen naar familie in Brabant maar vooralsnog zit het niet mee. 🙁

 • Marloes
  30 juni 2015

  Mijn beste vriendinnetje heeft gister te horen gekregen dat ze haar propedeuse heeft gehaald! Hoe leuk is het als ik haar daarom deze Pandora armband kan geven!

 • Sascha
  30 juni 2015

  Wat een leuke win actie zeg! Ik zou het graag cadeau willen doen aan mijn moeder. Omdat zij (en mijn vader) mijn tweede opleiding ook betaalt, de liefste mams is die ik me kan wensen. Zij staat werkelijk altijd voor mij klaar en niet alleen voor mij maar ook voor mijn broertje. En ik vind, dat zij zichzelf te vaak opzij zet voor een ander. ik weet dat mijn moeder deze armbanden echt geweldig vindt en ik denk dat zij enorm verrast zal zijn als ik haar dit kan geven als teken van dankbaarheid voor al haar liefde en goede zorgen. Appreciation zal dan ook wel heel toepasselijk zijn!

  liefs

 • Yvette
  30 juni 2015

  Ik doe mee!! Eigenlijk stiekem een beetje voor mezelf! Ik zou voor de bedel happiness gaan! Het zit momenteel erg tegen met onze kinderwens wat erg zwaar is! Elke dag blijf ik wel beseffen dat we verder ontzettend gelukkig en gezond zijn! En dat er naast deze donkere wolk nog een hoop wolkjes vol happiness om ons heen zweven!

 • Jamie
  30 juni 2015

  Ik zou het graag cadeau willen doen aan mijn moeder. We hebben soms ruzie, maar ik wil haar laten weten dat ik van haar houd omdat ze er altijd voor me is.

 • Tamara
  30 juni 2015

  Ik gun mijn moeder deze prachtige armband. De charm die ik zou kiezen zou “happiness” zijn. Mijn moeder ondergaat nu een hele zware periode. Vorig jaar is haar broer overleden rond deze tijd. De familiebanden waren daarvoor al niet sterk te noemen. Helaas heeft haar familie besloten mijn moeder buiten te sluiten van de familie. Mijn oma (88) is ziek, maar ook daar kan mijn moeder niet naar toe. En dat Terwijl mijn moeder jarenlang daar mantelzorger is geweest. Door het verdriet die haar familie haar doet, kan mijn moeder momenteel niet rouwen. Ik gun mijn moeder geluk om grip te krijgen op deze situatie. Ik hoop zo dat ik het win voor haar! Liefs x

 • Sandra - Beautybysandra
  30 juni 2015

  Wat een mooie sieraden zeg! Ik doe mee voor mijn moeder. Die staat altijd voor iedereen klaar en helaas wordt dat door sommige mensen niet gezien. (Mijn broertje) Ze zorgt zo lief voor iedereen dat ze ook wel eens een cadeautje verdient!
  Sandra – Beautybysandra onlangs geplaatst…Tips van de week #61My Profile

 • melissa
  30 juni 2015

  Ik zou de armband graag willen winnen voor mijn moeder. Met welke bedel maakt me nit zoveel uit.
  Mijn moeder heeft het verdient om hoe moeilijke periode ze zelf heeft ze altijd voor me klaar stond.
  Ondanks dat ze gescheiden is van mijn vader was ze er wel voor mij en me broertjes toen die overleed.
  Nu heeft ze een nieuw huisje en ik hoop dat ze een mooie toekomst tegemoet gaat wamt dat verdient ze.
  Ik zou deze armband graag voor mam willen winnen omdat ze het verdient en naast mijn moeder ook me beste vriendin is.

 • Romy
  30 juni 2015

  Een cadeau kopen voor mezelf? Dat zal je mij niet snel zien doen. Ik heb niet zo’n hoge pet op van mezelf en vind het moeilijk om mezelf iets te gunnen of ergens trots op te zijn. Als ik een goed cijfer haal, word ik daar bijvoorbeeld even blij van, maar die blijdschap maakt snel weer plaats voor ‘Oké, en nu weer verder’. Echt stilstaan bij zo’n prestatie lukt me vaak niet. Daarom zou ik graag bij wijze van uitdaging mezelf zo’n onwijs mooie armband cadeau doen. Puur om een keer attent en lief te zijn voor mezelf in plaats van voor anderen, maar ook om te laten zien: ik ben best een beetje trots op mij.
  Ik heb best een lastige tijd achter de rug en vecht momenteel tegen zowel anorexia als een depressie. Na jaren van kwakkelen heb ik voor het eerst een paar stappen durven zetten waar niet zozeer anderen, maar vooral ik gelukkiger van zou worden. Ik heb de relatie met mijn vriend, waarin ik mezelf vooral veel wegcijferde, verbroken en heb besloten om van de ene therapie-instelling naar een zelfstandig therapeut te gaan om daar op mijn eigen manier aan mijn herstel te werken. Daarbij heb ik veel vreemde blikken gekregen, maar ook nare reacties en veel onbegrip. Toch heb ik doorgezet en kan ik nu zeggen dat beide keuzes onwijs goed zijn geweest. Ik heb nog een ontzettend lange weg te gaan en ook de 10 kilo die ik nog moet aankomen worden zwaar. Maar ik zou graag aan mezelf laten blijken dat ik trots ben op wat ik tot nu toe heb bereikt. En hoe kan dat op een mooiere manier dan door mezelf zo’n prachtige armband cadeau te doen? Hij zou voor mij altijd symbool staan voor dat piepkleine beetje trots dat ik naar mezelf toe heb.

 • Elise
  30 juni 2015

  Ik zou deze armband willen winnen voor m’n beste vriendin Naomi
  Ze is echt een topper, ze staat altijd voor mij klaar.
  Ik zou graag mijn waardering naar haar uitspreken door middel van deze prachtige armband!

 • Danielle
  30 juni 2015

  Voor mijn geweldige schoonmoedet, ze heeft het roer zo omgegooid, is gigantisch afgevallen en zit zo veel beter in haar vel. Daarom zou ik graag de health winnen voor haar, omdat ze dit verdient als beste schoonmoeder en oma ♡

 • Naomi
  30 juni 2015

  Ik zou voor mezelf graag deze pandora armband willen winnen met de bedel ‘health’. Ik heb een chronische afwijking: het hypermobiliteitssyndroom, buiten dat om heb ik ook nog eens scoliose en verschuivende ruggewervels. De bedel health zou mijn afwijking symboliseren. Het hypermobiliteitssyndroom wordt redelijk vaak onderschat, maar ik kan je uit ervaring vertellen dat het als het door je hele lijf zit een leven met elke dag pijn is. Ik heb je pagina op facebook al langer geleden geliked en die van pandora nu ook! 🙂

 • Patricia Schmitz-Heres
  30 juni 2015

  Ik zou graag mee willen doen voor mijn schoonmoeder. Ik zou haar dan de health bedel geven omdat ik haar een boel gezondheid toe wens. En dan bedoel ik zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid en hopelijk vindt ze dan ook eens de moed om zich bij een clubje of vereniging aan te sluiten om wat meer te ondernemen zodat ze wat minder in haar schulp blijft kruipen.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Review | Curves repenMy Profile

 • gwendy wesseler
  30 juni 2015

  Ik zou de armband willen voor Romy ( zie verhaal hierboven ) om het feit dat als je van jezelf houd je ook van anderen kunt houden. En zo,n armband zou een goede start zijn daarmee te beginnen. Want elke keer als ze naar de armband zou kijken geeft dat een reminder om goed voorjezelf te zorgen. Vandaar dat ik het haar heeeeeel erg gun. ( al ken ik Romy niet)

 • Melissa
  30 juni 2015

  Het liefst zou ik het voor me vriend willen winnen met de bedel happines. Zodat elke keer als we deze armband zien het een reminder is van dat er ook nog leuke en gelukkige dingen gebeuren vooral met betrekking op ons zoontje van 14 maanden. Hij is een geweldige vader een betere kan ik me niet wensen. Maar helaas is het niet voor een man dus zou ik het voor mezelf willen winnen.

 • Kiki
  30 juni 2015

  Ik zou de armband graag voor mijn moeder willen winnen, gewoon omdat ze een topper is! Meer kan ik er niet van maken! 🙂

 • Brittany
  30 juni 2015

  Wauw, wat een geweldige win actie zeg. Hier doe ik zeker wel aan mee! Zelf heb ik al een Pandora armband met prachtige bedels dus zelf hoef ik hem niet. Ik wil hem dan graag aan mijn moeder geven om 3 redenen. (1) Gewoon omdat zij niet alleen mijn moeder is waar ik ziels veel van haar houd maar ook mijn beste vriendin. Ik heb een hele goed band met mijn moeder. Wij willen zelfs samen een moeder/dochter tattoo laten zetten! (2) Mijn moeder is 16 juli jarig dus dat zou ook meteen het perfecte cadeau zijn aangezien zij geen Pandora armband heeft. (3) En dan als laatst. Ik ga vanaf September een jaar in Disneyland Parijs werken. Aangezien ik van de mensen in Disney geen tattoo mag laten zetten kunnen mijn moeder en ik onze tattoo niet laten zetten. Met die armband zou zijn dan altijd aan mij kunnen denken als zij mij mist. Ik weet zeker dat mijn moeder hem elke dag gaat dragen! Ik zou denk ik dan voor de Vriendschap bedel gaan. <3

  Succes met het kiezen van een winnares!
  Brittany onlangs geplaatst…MUA merged trio eyeshadow – LegendaryMy Profile

 • Rebecca
  30 juni 2015

  Ik zou deze armband graag voor mijzelf willen. Mijn moeder heeft er eentje die ik regelmatig van haar leen. Daarom is een eigen armband heel handig. Ook vindt ik Pandora altijd een leuk merk.

 • Alicia Hofman-Voshol
  30 juni 2015

  Ik doe graag mee voor mijn lieve moeder! Ik zou haar de bedel confidence geven voor het vertrouwen wat ze mij altijd geeft!

 • Melissa
  30 juni 2015

  Ik zou het graag voor mijzelf willen winnen. Ik hou er niet van om zielig te doen, maar toch wil ik de reden vertellen. Mijn ouders zijn nog niet zo lang gescheiden en daar heb ik het heel moeilijk mee gehad dat mijn school er zelfs onder heeft geleid. Waardoor ik volgend jaar een andere opleiding moet doen. Tussen mijn ouders is zo veel gebeurt dat zelfs de politie erbij moest komen en ik nu geen contact meer met mijn moeder heb. Ik wilde al iets kopen dat mij kan herhinderen aan deze rottige tijd, zodra ik er weer aan denk en mij niet zo goed voel. Dan kijk ik even naar de armband en denk ik het is goed zo, ik kan het niet goed uitleggen maar zoon armband is dan een beetje een herhindering aan die rottige tijd. Ik wilde niet zielig doen. Maar voor zoon armband spaarde ik al om deze reden. Ik wilde gewoon eerlijk zijn waarom ik zoon armband wil winnen.

 • Hilde
  30 juni 2015

  Ik gun het mijzelf, omdat na alle tegenslagen ik na lang vechten een eigen huisje, lieve vriend en fijn werk als doktersassistente heb ! Ik vind dit een mooie gelegenheid om eens terug te kijken en te belonen hoe ver ik ben gekomen! Niet egoistisch maar wel trots op wat ik bereikt hebt.

 • Sonja
  30 juni 2015

  Ik zou graag voor mezelf een armband willen winnen. Ik heb jarenlang pandora gedragen, was echt een herinneringsarmband voor me. Ik kreeg bij speciale gelegenheden een bedel van mijn ex….mijn ex dus waardoor ik de armband nu niet meer draag omdat het herinneringen zijn aan het verleden en we zijn niet zo leuk uit elkaar gegaan helaas. Nu is mijn leven helemaal super met mijn geweldige lieve vriend en ons prachtige zoontje. Tijd voor een nieuwe armband met nieuwe herinneringen!

 • Marleen
  30 juni 2015

  Ik zou deze armband winnen voor mijn moeder, omdat ze volgend jaar bij mijn bruiloft mag zijn, wat niet vanzelfsprekend was door een cva een aantal jaar geleden en omdat ze er altijd voor me is.

 • Geertje - Stay At Home Mama
  30 juni 2015

  Wat een gave winactie! Ik heb zelf ook een Pandora armband en zou hem daarom graag voor mijn moeder willen winnen!
  Ze verdient het gewoon!
  Geertje – Stay At Home Mama onlangs geplaatst…Summer Is Coming – Nieuwe kleren voor de meiden!My Profile

 • Laura - Dagelijkse hap
  30 juni 2015

  Ik gun dit mijn schoonzusje, geen twijfel mogelijk! Ze is laatst 16 jaar geworden en ze begint nu helemaal te genieten van fashion en make-up. Waarom ik haar dit zo gun? Ik heb zelf geen broers of zussen, en dat mis je wel. Vaak wordt er gezegd dat het heerlijk is om alleen te zijn, maar eigenlijk is het eenzaam. Je mist toch die speciale band. Sinds bijna 2,5 jaar is ze in mijn leven gekomen, en ik zie haar echt als een zus 🙂 Natuurlijk zal het nooit dezelfde band worden zoals echte broers en zussen die hebben, maar voor mij komt het in de buurt. Ik hou zo veel van haar dat ik haar deze prachtige armband zou geven!
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Mac & Triple CheeseMy Profile

 • Esra
  30 juni 2015

  Ik doe mee voor mijn lieve en behulpzame moeder, Ik ben erg ziek, en ze moet elke dag nog voor mij zorgen terwijl ik al 18 jaar oud ben. We moeten naar ziekenhuizen door heel Nederland, en alle extra kosten die ik maak kosten veel geld waardoor mijn moeder zichzelf veel te weinig verwend, terwijl ze dat juist zo verdiend!

  Vlak na deze zomer zal ik aan mijn hart geopereerd worden, iets wat heel erg spannend is omdat ik de vorige keer na een operatie bijna overleden ben. Ze word hier heel emotioneel van en ik hoop dat zo’n mooie armband haar veel steun kan geven in alle onzekere tijden. Ik hou heel veel van haar, en ben blij dat ze voor me wilt zorgen. Ik ben chronisch ziek dus dit zal altijd zo blijven, we hebben elkaar nodig en ik gun haar ook iets prachtigs!

  Liefs

 • Lana
  30 juni 2015

  Ik zou deze armband willen met de bedel confidence. Mijn beste vriendin wilt heel graag naar de politie acedemie maar dat gaat heel lastig. Op deze manier wil ik haar laten weten dat ze moet blijven proberen.

 • Esra
  30 juni 2015

  en ik ga natuurlijk voor de health bedel 😉

 • marinka groenenberg
  30 juni 2015

  Voor mijn allerliefste moeder die geweldig is. Ze is er altijd voor mij geweest en staat altijd voor mij en andere klaar. Sinds drie jaar is ze ook nog eens de liefste oma voor mijn zoontje. En ook voor hem is ze er altijd en staat voor ons klaar ondanks dat ze zelf ook met haar gezondheid kampt . Daarom vind ik dat zei deze prachtige armband verdient om haar een keer in het zonnetje te zetten want dat verdient ze ontzettend!

 • Kim
  30 juni 2015

  Oh, wat zou ik graag winnen!
  Ik wil heel erg graag winnen voor mijn liefste vriendinnetje. Door omstandigheden kan ik al meer dan een jaar niet meer met haar afspreken. Dat is zo onwijs jammer. Ze blijft me echter wel altijd steunen en is er echt áltijd voor me. Ze heeft het zelf druk genoeg, maar ze neemt toch telkens weer de tijd om me aan te spreken op bijv. whatsapp. Ik vind het heel bijzonder dat onze vriendschap zo blijft bestaan. Daar is zij voor een groot deel ‘verantwoordelijk’ voor. Daar verdient ze wel zo’n prachtige armband voor. Om haar eens goed in het zonnetje te zetten. Ze is student, dus ze verwend zichzelf niet zo heel erg vaak met zoiets moois vanwege het geld. Dit verdient ze!

  Veel liefs, Kim
  Kim onlangs geplaatst…Leven met littekensMy Profile

 • Miranda
  30 juni 2015

  Ik doe mee voor mijn vriendinnetje, zij is onlangs verlooft en verdient wel een mooi sieraad waar echt een betekenis achter zit. Ik zal dan voor het bedeltje ‘Hapiness’ gaan, omdat zij altijd vrolijk is ondanks de tegenslagen welk zij gekend heeft. Zelf zou zij dan nog bedeltjes kunnen kopen welk betrekking hebben voor haar verloving/bruiloft. Je kan het zo gek niet bedenken natuurlijk. Leuk! 🙂

 • Kim | Kimsbloglife
  30 juni 2015

  Wat leuk! Bij mij staat er toevallig ook een artikel over mijn Pandora armband online haha! Ik wil heel graag meedoen met de winactie omdat mijn mama binnenkort 50 jaar wordt en ik er al over dacht haar een Pandora armband cadeau te doen omdat ik zelf zo blij ben met de mijne en zij er jaloers op is haha! Mijn mama en ik hebben een goede band maar we weten niet altijd even goed hoe we dat elkaar kunnen tonen, dus haar zo’n armband met een mooie betekenisvolle charm cadeau doen lijkt me wel leuk. Bovendien is ze dit jaar haar eigen moeder verloren en heeft ze daar erg van afgezien dus het lijkt me extra fijn haar hiermee wat op te beuren!

 • Joy
  30 juni 2015

  Wat is dit een ontzettend mooi gebaar, om iemand een armband cadeau te doen. Ik wens iedereen die mee doet succes en hopelijk win jij dit mooie sieraad.
  Joy onlangs geplaatst…8 dingen die je nog niet over mij wistMy Profile

 • Sophie
  30 juni 2015

  Een origineel verhaal, dat is dit niet want ik geloof dat heel veel mensen een super moeder hebben én er zijn veel mensen die iets vreselijks hebben mee moeten maken. Toch is dit de reden waarom ik hem graag aan ‘ons mam’ zou willen geven.

  Iets meer dan een jaar geleden verloor ik mijn vader aan kanker. In september 2013 hoorde we dat het goed mis was en er overal uitzaaiingen waren. Pap heeft nog het beste van zijn leven willen maken maar in december moest er toch echt een ziekenhuisbed in de woonkamer komen te staan. Het ging achteruit en hij kon niet meer naar boven om te slapen. Mama is mee naar beneden gegaan en heeft drie maanden lang beneden geslapen langs papa om op hem te passen en hem te verzorgen. 24/7 zorgde ze voor hem, drie maanden lang. Ik denk dat zoiets alleen maar kan uit oneindige liefde. Ons mam verliet het huis niet meer en veranderde in een mantelzorger al wilde ze het zelf nooit zo noemen, ze was bovendien ook vooral niet zielig vond ze. Zoiets doe je gewoon, ik ben niet voor niets getrouwd zei ze dan. Ze wilde hem het sterven zo aangenaam mogelijk maken voor zover dat kon. Aangezien ik zoveel bewondering heb voor haar dat ze zit zo lang heeft volgehouden en dat ze nu al meer dan een jaar lang het gezin draaiende kan houden zou het natuurlijk heel mooi zijn als ik haar hiermee zou kunnen verassen aangezien vele bedels een mooie betekenis kunnen zijn ter herinnering of juist de kracht geven als het even tegen lijkt te zitten!
  Sophie onlangs geplaatst…Things that made me happy in… juni!My Profile

 • Chiara
  30 juni 2015

  Pandora stond op mijn lijst voor mijn 40ste verjaardag (over twee manden), maar ja in de afgelopen mand heb ik een nieuws die niemand zal willen hebben. Mijn moeder heeft borstkanker. Na 32 jaar dat zji had haar strijd tegen deze ziekte gewonnen, is het terug, en mag ze weer beginnen met vechten. Daarom zou ik aan haar deze armband willen geven, met charm health, omdat ik hoop dat zij weer de strijd kan winnen, net als toen. Ik duim op je, mam!

 • Lindsay
  30 juni 2015

  Wauw! Super mooie winactie Kelly.
  Hoewel ik zelf ook graag zo’n prachtige armband zou willen, weet ik toch dat mijn polsjes veel te klein zijn maar perfect voor mijn moeder zou zijn. (en als hij me toch zou passen, weet ik zeker dat ze de armband met me zou willen delen :’) )
  Want dat is de reden dat ik meedoen met deze winactie. Voor mijn moeder. Ik kom uit een gezin met 3 oudere broers, waarvan mijn moeder heel erg houdt, maar ze had van jongs af aan altijd de wens om ook een meisje te krijgen. Je kunt je voorstellen dat ze dus ook heel erg blij was dat ik als laatste kindje nog een meisje was, die ze jurkjes kon aandoen, met wie ze kon shoppen èn met wie ze niet naar voetbal of actiefilms hoefde te kijken. Maar wie ze ook altijd net wat meer bemoederd dan haar andere kinderen. En dat zorgde ervoor dat we 2 jaar (geleden toen ik 15 werd, begon te puberen)wat meer botsingen kregen. Want mijn moeder en ik waren zo close, maar op die leeftijd wilde ik natuurlijk meer vrijgelaten worden en niet altijd alles met mijn moeder delen. Dat zorgde voor spanningen, maar ondanks alles is mijn moeder me altijd blijven steunen. Hoewel ze niet over alles hetzelfde denkt, is ze altijd achter mijn keuze blijven staan. En nu 2 jaar later, zijn we nog closer als tevoren. Mijn moeder herkent mij ontzettend in haar zelf en ook de avonturen die ik beleef met mijn vriendinnen lijken veel op de avonturen die zij beleefde. En hoewel ik 2 jaar geleden stellig zei dat je moeder nooit ook je vriendin kon zijn, kom ik daar inmiddels wel een beetje op terug. Want mijn moeder is degene die me door alle moeilijke middelbare schooltijden maar ook persoonlijke moeilijkheden heeft heen gesleept, toen ik vriendinnen nodig had maar die niet zo echt bleken te zijn als dat ik dacht dat ze waren. En die de eerste was die in tranen van geluk uitbarsten toen ik geslaagd bleek te zijn 2 weken geleden.
  Maar van de andere kant vind mijn moeder het ook heel moeilijk. Al haar 4 kinderen hebben nu voorgoed de middelbare school, dat laat haar oud voelen. Als ze in de spiegel kijkt voelt ze zich minder mooi worden en ze koopt liever leuke jurkjes voor mij, ‘’omdat ze mij nog zo mooi staan met die prachtige strakke benen en platte buik waar nog geen 4 kinderen in hebben gezeten’’ dan dat ze voor haar gaat shoppen. En hoewel ze dat niet echt aan mij wilt laten zien en het meer als een grapje probeert te brengen, weet ik toch dat het er wel een beetje moeilijk mee heeft. Om een lang verhaal kort te maken, zou die mooie pandora armband (met Affection charm) mijn moeder weer net dat beetje extra kunnen laten stralen! (vooral als ik haar dit verhaal laat lezen als we zouden winnen ;), want stiekem zou ze dit nog mooier vinden dan de armband.)

  ps: vanwaar loopt de winactie van 2 juli tot 12 juli als hij op 30 juni al online staat? (2 juli is namelijk pas donderdag, {mijn verjaardag :O :))

 • Chantal
  30 juni 2015

  Ik zou heel graag deze mooie armband voor mezelf willen winnen. Ik ben morgen jarig! 😛 En omdat ik een hele moeilijke stage heb gehad, ik studeer verpleegkunde en heb stage gelopen op interne geneeskunde. Hier lagen veel patiënten met uitgezaaide kanker. Ik ben hier zieke patiënten tegen gekomen, en heb veel gesprekken gevoerd met patiënten die in de laatste levensfase zaten. Het waren moeilijke gesprekken, maar ook erg waardevol en waar ik veel van heb geleerd. Ik zou gaan voor de bedel health, misschien cliché maar door mijn ervaringen in de zorg ben ik er achter gekomen dat gezondheid écht het allerbelangrijkste is wat er bestaat. De armband zou deze stage voor mij symboliseren, als ik er naar kijk kan ik hieraan terug denken.

 • Rosanna
  30 juni 2015

  Hee kelly, ik ben 15 jaar maar ik volg je al heel lang op yt en ik kijk zeker elke week op je blog omdat ik het gewoon zo ontzettend leuk en leerzaam vind en lana is natuurlijk ook een schat.

  Ik heb maar de webstite van mijn beste vriendin ingevuld want dat heb ik niet.. ik ben we een tijdje mede-eigenaar geweest.

  Ik doe graag mee voor mijn moeder, ik heb zelf jeugdreuma en moet regelmatig naar het ziekenhuis. Laatst kreeg ik onverwachts weer twee kniepuncties. Mijn moeder is alleenstaand van 3 kinderen en omdat ze problemen heeft met mij vanwege me reuma heeft ze soms erg veel stress omdat ze ook nog moet werken en is bang dat ze haar baan kwijt zal raken.

  Ik wil heel erg graaf iets liefs voor haar doen maar ik heb zelf bijna geen geld en toen zag ik deze actie voorbij komen! Ik doe daarom heel erg graag mee, ook heb ik alle pagina’s geliked.
  Ik gun het natuurlijk alle andere volgers ook!

  Ga zo door ! Kus Rosanna

 • Laura
  30 juni 2015

  Ha Kelly,
  ik doe graag mee en wil de armband graag winnen voor mijn moeder.
  Ik wil graag voor haar de armband winnen met de bedel ‘freedom’ eraan.
  Dit lijkt mij een mooi symbolisch gebaar aangezien ze mij heeft los gelaten.
  Ik ben namelijk afgelopen 19 juni getrouwd. Mijn moeder (en vader trouwens ook) vonden het prachtig, maar toch ook wel gek om hun dochter los te laten.
  Mijn moeder was mijn getuige op mijn bruiloft en dit is een prachtig symbolisch cadeau om haar te bedanken!

  Liefs, Laura

 • Solange
  30 juni 2015

  Ik zou deze armband graag aan mijn moeder geven. Ik ben 17 jaar en vergeet nog wel eens te zeggen hoeveel ik eigenlijk van haar hou. Hoe mooi zou het zijn als ik haar dit als gebaar kon geven om te zeggen dat ik wel echt van haar hou, ook al lijkt dat niet altijd zo.

 • Lisanne
  30 juni 2015

  Ik zou de armband graag aan mijn moeder geven, met de appriciciation of caring bedel. Ze is, ondanks dat ze zelf chronisch ziek is (ms) altijd aan het zorgen voor anderen. Daarbij vergeet ze zichzelf heel vaak, waardoor ze weer veel pijn heeft. Ook moet ze rond de middag gaan rusten om de dag vol te kunnen maken, maar ze is zo eigenwijs dat ze dat het liefste overslaat en weer even bij oma gaat kijken of mij opbelt. Omdat ik nu 250km verderop woon kan ik haar niet meer helpen met de dagelijkse dingen en wil ik graag zo mijn waardering voor haar laten zien. Anderen nemen haar voor lief en ik wil laten weten dat ik het echt heel erg waardeer wat ze allemaal voor mij heeft gedaan en nog steeds voor mij en anderen doet.

 • angelique
  30 juni 2015

  Ik zou deze armband graag willen winnen voor Kim. Ik ken haar niet. Heb haar blog en instagram pas onlangs ontdekt. Op basis van haar blog kan ze wel een flink opsteker gebruiken. Ook zal het een mooi symbool zijn, zodat ze ondanks haar littekens toch iets moois aan haar arm heeft, waar ze van kan genieten.
  angelique onlangs geplaatst…Lichtpuntjes en dankbaarheid #week 4My Profile

 • marcella
  30 juni 2015

  Dit keer niet voor iemand anders maar voor mezelf. Heb een pandora armband gehad ooit van mn ouders en ben deze toen 2 jaar terug verloren. Aangezien mn vader inmiddels overleden is vind ik dit heel erg. Heb vaak getwijfeld om een nieuwe te kopen maar kon me er niet toe zetten. Nu kom ik ineens deze leuke winactie tegen en ben ik inmiddels 6 maanden zwanger van ons kleine meisje een mooi moment om mezelf dit te gunnen en weer een pandora armband te gaan dragen ( mocht ik winnen 😉 En hoe leuk is het als ik deze dan later aan mijn dochtertje door kan geven!

 • jackie
  30 juni 2015

  ik doe graag mee voor mijzelf aangezien ik zwanger ben en al een tijd opzoek ben naar een armband die ik zelf kan samenstellen en al vaak getwijfeld bij pandora armband.

 • Valerie
  30 juni 2015

  Ik doe graag mee voor mezelf. Sinds de geboorte van mijn dochter is er een hoop aan de hand geweest in mijn leven. Dit had voornamelijk te maken met privéproblemen met mijn vader/ouders en met mijn gezondheid. Wat me al die tijd op de been houdt is mijn prachtig, lieve dochter en mijn vriend. Zij zorgen er samen voor dat ik me overal doorheen sla. Om mezelf eraan te herinneren echt met hart en ziel te genieten van de mooie dingen in het leven zou ik heel graag de bedel Happiness willen winnen. Buiten het feit dat ik al geruime tijd graag een Pandora armband wil hebben, vind ik deze bedel enorm passend gezien bovenstaande. Duimen maar!

 • Kirsten
  30 juni 2015

  Ik zou graag voor mezelf meedoen. Ik ben over een week geslaagd voor mijn bachelor. Dit heeft me veel moeite en tijd gekost en ik ben trots op mezelf dat het me gelukt is. Dus het zou een leuk cadeautje voor mezelf zijn.

 • Leoniek
  30 juni 2015

  Voor mijzelf, omdat ik echt niet lekker in mijn vel zar door school en het nu weer beter gaat, maar soms denk ik er aan terug en dan voel ik me weer hoe ik me toen voelde, en dat was echt niet leuk! Dus ik heb echt een “boost” nodig! ❤

 • Esra
  30 juni 2015

  Ik zou het heel leuk vinden als ik dit armbandje kan winnen voor me beste vriendin. We zijn niet altijd even aardig geweest tegen elkaar maar ik heb haar vergeven, en wil haar met dit armbandje laten zien wat er ook gebeurd dat we vriendinnen blijven

 • Kim
  30 juni 2015

  Ik zou deze armband willen winnen voor een vriendin uit mijn klas die het de afgelopen periode en nu nog steeds erg moeilijk heeft.. 2jaar geleden is haar moeder overleden aan kanker.. Afgelopen maand heeft ze gehoord dat ook haar vader zal komen te overlijden binnenkort aan kanker.. Alsof het niet erger kon hebben ze een erg grote boerderij die maar niet verkocht wordt, en nog een nieuwbouwhuis (dubbele lasten). Ze blijft straks over met haar 2 zussen.. Ze is zon schat van een meid en houd zich zo sterk terwijl ze het zo moeilijk heeft.. Ze houd van armbanden en ringen en het lijkt me dan ook heel mooi om voor deze lieve meid een armband te winnen! Gewoon even om te laten weten dat ik aan haar denk en haar steun! Xxx Kim

 • Femke
  30 juni 2015

  Ik doe graag met deze winactie mee voor Bibian van LittleWonderWorld met de bedel happiness, omdat ze het in deze tijd heel moeilijk heeft en ze wel wat geluk verdiend!

 • Sav
  30 juni 2015

  Ik doe mee omdat ik hem graag voor mijn zus wil winnen. Ik wil het graag voor haar winnen omdat ze 18 jaar is enperongeluk zwanger raakte. Haar kindje is nu 8 maanden. Ondanks dat ze het heel moeilijk heeft is ze wel altijd positief. Ik wil hem voor haar winnen omdat ze het niet makkelijk heeft maar wel alles zelf doet.

 • Jo
  30 juni 2015

  Ik zou de armband cadeau doen aan mijn moeder.
  8 juni heb ik mijn arm gebroken en mag nog 10 weken in het gips (dag zomer) en ik heb dus echt bij alles hulp nodig! Een klein kind is er niks bij, aankleden, eten snijden, mijn taxi-chauffeur zijn en mijn haar wassen zijn een paar dingen die mijn mantelzorger moet doen naast haar 40uurige werkweek. Daarom zou ik deze prachtige armband aan haar geven met de bedel freedom zodat ze over 10 weken haar vrijheid weer terug krijgt!

 • Ilsiee
  30 juni 2015

  Heeel erg mooi zeg, ik doe heel erg graag mee voor een vriendin. Die gaat momenteel door een lastige tijd, en natuurlijk heb ik haar al ff een oppeppertje gegeven, maar zal het super vinden om haar te verrassen met een mooie armband, om te laten zien dat ik het super goed van haar doet hoe ze alles aanpakt..
  Groetjes ilsiee

 • Karlijn
  30 juni 2015

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik zou de armband willen geven aan iemand die mij erg dierbaar is, en dat is mijn moeder. Afgelopen zomer heeft ze mij als 16-jarig meisje naar Uganda (midden-Afrika) laten gaan. Ik weet dat dit voor haar erg moeilijk was, maar ze wist dat ik het zo graag wilde dus daarom liet ze me gaan. En dat vind ik heel erg bijzonder.

 • Charlotte
  30 juni 2015

  Ik doe heel graag mee aan deze mooie winactie ! Mijn lieve beste vriendin heb ik leren kennen in een revalidatiecentrum, we zaten daar toen we een rot tijd hadden. Maar vanaf moment één is de klik er en ook nog is op dezelfde dag jarig! Ik ben haar heel dankbaar voor alles en wil graag samen een Pandora armband willen winnen voor haar zodat we samen een armband kunnen dragen met dezelfde bedel. Na 3 jaar nog dikke maatjes <3

 • Jana
  30 juni 2015

  Ik doe graag mee om deze armband te winnen voor mijn mama! We hebben er samen enkele turbulente jaartjes opzitten maar zelfs na 25 jaar blijven wij 2 handen op één buik. Er is niemand aan wie ik alles zo goed kan vertellen als aan haar. Zij is mijn rots in de branding, vroeger, nu en liefst nog for as long as possible. <3

 • Esmee
  30 juni 2015

  Ik zou deze armband graag willen winnen voor mijn zus. Mijn zus woont sinds september op kamers. In het begin heb ik het hier heel moeilijk mee gehad maar inmiddels ben ik eraan gewend. (En we zien elkaar gelukkig in het weekend :))
  Deze armband zou ik aan haar geven omdat ze de beste, liefste en behulpzaamste zus is die ik mij kan wensen.

 • Merel
  30 juni 2015

  Heee,,

  Echt een superleuke winactie! Ik zou deze armband graag voor mijn moeder willen winnen , omdat we nu in een hele moeilijke tijd zijn beland doordat haar vader ( mijn opa) gevallen is en daardoor in het ziekenhuis is beland, en hiermee wil ik haar nog een extra steuntje geven !

  x merel

 • Tessa Grace
  30 juni 2015

  Hele leuke winactie waar ik heel erg graag aan mee doe. Als ik deze armband win is deze voor mijn moeder. Ze is mijn steun en toeverlaat en mijn aller beste vriendin. Op dit moment gaat het niet heel goed met jaar door punten uit haar jeugd die nu naar boven komen. Graag zou ik haar een mooie armband geven met een charm er aan waardoor ik laat zien dat ze een geweldig mooi en gewaardeerd mens is. Is moeder dochter liefde niet de belangrijkste bouwsteen voor een vrouw om andere liefdes te kunnen onderhouden? Liefs.

 • Ilse
  30 juni 2015

  Ik zou het heel graag voor mijn moeder willen winnen! Omdat ze altijd voor me klaar staat en dat ze altijd voor me zorgt! Ik heb het eigenlijk nog nooit echt tegen haar gezegt dag ik daar dankbaar voor ben voor alles wat ze doet! En daarom zou ik dit heel graag willen winnen voor haar!
  Ik snap dat er mensen zijn die misschien iets erg hebben mee gemaakt maar ik hoop dat dit ook overtuigend is! ☺

  Xxilse

 • Felize
  30 juni 2015

  Wat een super leuke winactie!
  Ik wil graag meedoen voor mezelf. Ik heb een hele mooie pandora armband, maar doordat ik 50 kilo ben afgevallen is hij veeel te groot geworden. Een nieuwe koop je maar niet zomaar, dus dit zou een hele leuke verrassing zijn!

 • Nicky
  30 juni 2015

  Deze prijs zou ik graag aan mijn moeder willen geven. samen met de bedel health. In augustus moet mijn moeder weer een controle ondergaan voor de borstkanker die ze heeft gehad. Ik zelf heb al een pandora armband met een bedel van Pink Ribbon maar ik hoop dat mijn moeder gezond is en blijft en dat deze armband met de bedel health haar hierbij kan helpen.
  Nicky onlangs geplaatst…Klein berichtje ♥My Profile

 • Els
  30 juni 2015

  Ik zou heel blij zijn met dit mooi juweel, en ik zou kiezen voor de bedel “curiousity”, want ik ben nogal nieuwsgierig… Ik ben wel benieuwd hoe die eruit ziet, want zie ze niet staan op de foto. Maar ze is vast prachtig! Zo, ik ben eens curieus of ik ga winnen…

 • Sharifa
  30 juni 2015

  Hoi Kelly,

  5 weken geleden ben ik bevallen en heb ik ervaren hoe speciaal het is om mama te zijn. Door deze ervaring besef ik destemeer hoe bijzonder de band tussen mama en kind is. Ik ben hierdoor mijn beste vriendin, mijn mama veel meer gaan waarderen dan ooit! Met deze armband wil ik mijn gevoel van dankbaarheid uiten aan mijn beste vriendin, de allerliefste mama en oma van de hele wereld.

  Liefst,
  Sharifa

 • Mariska
  30 juni 2015

  Als 15 jarige heb ik een baantje aangeboden gekregen bij de action. Inmiddels alweer 5,5 jaar geleden. Daar heb ik mijn beste vriendin leren kennen Jenny. Jenny was een onzeker meisje met overgewicht. Afgelopen zomer heeft ze een maagverkleining gehad en inmiddels is ze 35! kilo afgevallen. Ik ben zo ongelooflijk trots op haar. In deze 5,5 jaar hebben wij als vriendinnen zoveel meegemaakt. Periodes dat we elkaar bijna niet spraken en periodes dat we elkaar heel veel spraken. Ze heeft een laboratorium opleiding gedaan, maar morgen gaat ze beginnen aan haar (droom) nieuwe opleiding. Ik ben heel blij voor der dat ze is aangenomen en heel trots dat zij haar droom achterna gaat. Voor het volgen van deze is ze uit huis gegaan en verder weg gaan wonen. Speciaal voor haar reageer ik hierop. Ze verdient het om zoiets bijzonders te krijgen en met de bedel van vriendschap wil ik haar voor alles bedanken. Ze staat altijd klaar voor me!

 • Janine
  30 juni 2015

  Wauw gaaf!

  Ik zou graag het armbandje willen met de bedel: friendship, omdat mijn moeder en ik moeder en dochter zijn, maar daarnaast ook echte vriendinnen. Zelf heb ik al z’n mooie armband. Lijkt me dan gaaf om die armband aan mijn moeder te geven ❤️

 • Martine
  30 juni 2015

  Ik zou hem zelf graag willen winnen! Ik wilde eerst zeggen ‘omdat ik vrijdag hoor of ik voor mijn opleiding ben geslaagd en dan meteen fulltime aan het werk kan’, maar aangezien het meest originele verhaal wint: ik wil hem graag winnen zodat ik altijd weet wat voor cadeau ik aan mijn schoonouders moet vragen voor mijn verjaardag! Ik weet echt nooit wat ik voor mijn verjaardag moet vragen en al helemaal niet aan mijn schoonouders. Mijn schoonmoeder heeft ook een Pandora en weet daar altijd leuke bedeltjes voor uit te zoeken 🙂 liefs xx

 • Rosanne
  1 juli 2015

  Ik zou het fantastisch vinden om de armband voor mijn schoonmoeder te winnen. Ik heb nu bijna 2 jaar een relatie met mijn vriend en vanaf het begin was ze geinteresseerd en aardig tegen mij. Ze heeft een zware tijd achter de rug, met heel slecht contact en veel ruzies met haar moeder en ze ziet haar oudste dochter bijna niet. En zelfs toen stond ze altijd klaar voor mij en haar 5 andere kinderen.
  Ik heb heel veel last van faalangst dus mijn examens waren heel erg zwaar voor mij. Ze wist mij gerust te stellen en te motiveren en ze nam ons zelfs mee op vakantie om te relaxen! Ze heeft mij vanaf het begin altijd met open armen ontvangen en met veel liefde behandeld! Ik wil haar bedanken voor alles wat ze voor mij heeft gedaan em hoe kan dat beter dan met zo’n prachtige armband? 😉

 • Jasmijn
  1 juli 2015

  Voor mijn mama! Ik ben geen makkelijke puber geweest. Haatte alles en iedereen. Op mijn 13e werd ik getest en kwam daar de stempel autisme uit. Al heb ik geschreeuwt, gelogen, en om me heen geslagen. Ze hebben altijs in mij geloofd. Altijd zijn ze er voor mij geweest. En kijk waar ik nu ben. Ik ben een bijna afgestudeerde styliste! Dankje mama (en papa natuurlijk) voor alles!!! Zonder jullie was ik niet waar ik nu ben.

 • Noortje
  1 juli 2015

  Ik zou deze armband willen winnen voor mijn lieve mama! Ze is er altijd voor me en ik word heel veel verwend! Wanneer ik zeg dat ze zichzelf ook moet verwennen zegt ze dat dat niet nodig is! Dus hierbij wil ik het haar dan geven! Gewoon omdat ze een super mama is en het dik verdiend !
  Noortje onlangs geplaatst…No feed items at the momentMy Profile

 • Manon
  1 juli 2015

  Als ik deze armband zou winnen dan zou ik hem aan mijn moeder geven. Ze is manisch-depressief en gaat de afgelopen 8 jaar al kliniek in en uit. Voor haar zou ik graag de armband winnen met de bedel “freedom” winnen en hoeft ze niet meer terug de klinieken in.
  Manon onlangs geplaatst…5 maanden!My Profile

 • Mariska
  1 juli 2015

  Ik zou eigenlijk deze armband voor mezelf willen winnen. Ik ben student en koop eigenlijk alleen de hoognodige dingen. Ik verwen mezelf nooit met een cadeautje, ik vind het vaak niet nodig. Daarnaast is het afgelopen jaar heel heftig geweest. Binnen 3 maanden heb ik drie geliefden moeten missen. Ik wil deze armband dan ook gebruiken om mijn herinneringen aan hen alledrie levendig te houden. Ik heb al 1 Pandora armband, waar ik meerdere bedels aan heb, die allemaal stuk voor stuk een herinnering met zich meedragen. Door deze armband te winnen, kan ik dagelijks mijzelf herinneren aan deze drie mensen <3

 • Anita te Gussinklo
  1 juli 2015

  Graag doe ik mee voor mijn moeder.
  Ze is al 82 jaar en heeft 1,5 maand geleden een hartinfarct gehad.
  In totaal heeft ze 3 weken in het ziekenhuis geleden.
  Er kwamen allerlei complicaties bij. Nu is ze 2 weken geleden gedotterd en inmiddels weer thuis. Ze krabbelt langzaam weer op, Gelukkig.
  We waren erg bang om haar kwijt te raken.
  En het was een hele stressvolle periode.
  Om dit af te sluiten en te “vieren” dat ze er nog is zou ik haar graag willen verrassen met zo’n prachtige Pandora armband.

 • Tessa C.
  1 juli 2015

  Wat een leuke winactie Kelly!

  Ik zou zoveel mensen blij willen maken met een armband.. Als ik dan toch moet kiezen, kies ik mijn lieve omaatje van 83. Oma wordt ook ouder en ouder en op de dag van onze trouwerij (een maand geleden) was ze zo ziek als een hond, maar toch wilde ze er de hele dag bij zijn. Toen ze mij vroeg wat ze moest doen (naar huis gaan of blijven) en ik zei dat ze moest doen waar zij zich goed bij voelde en ik het niet erg vond als ze na de ceremonie ging, werd ze pinnig! Zo typerend voor mijn omaatje en zo lief.. Ze is de hele dag er bij geweest en ze keek zo trots.. Ik zou deze armband dan ook aan haar willen geven als een herinnering aan onze mooie dag. En de bedel Health zou helemaal van toepassing zijn. Ik gun haar een levenslange gezondheid zodat ook mijn kinderen omaatje nog leren kennen 🙂

 • Merel
  1 juli 2015

  Ik zou graag mee willen doen voor mijn lieve mama. 2 jaar geleden kregen wij (mijn moeder, zusje en ik) te horen dat me vader wou scheiden, het kwam voor iedereen totaal onverwachts. Mijn moeder heeft ongeveer 6 jaar achter elkaar borstkanker gehad en was gelukkig alweer een tijdje genezen verklaart. We wouden allemaal weer door met ons leven, met ons gezin. Totdat mijn vader wou scheiden, mijn moeder is er kapot van, maar probeert ondanks alles toch het beste eruit te halen.
  We zijn nu bezig het ouderlijk huis te verkopen zodat zij echt een nieuwe start kan maken.
  Ik zou haar graag met dit armbandje willen bedanken dat zij ondanks dat het voor haar ook een rottijd is geweest altijd voor ons heeft klaar gestaan.

  Groetjes,
  Merel

 • Leonie
  1 juli 2015

  egoïstisch voor mezelf haha, Pandora het merk zelf heeft voor mij een betekenis, Ik zelf was 15 (nu 17) en mijn vriend Nick was 17 (nu 19) toen ik een ring van Pandora met een hartje en daar weer een hartje in kreeg. Deze ring heb ik gehad van mn vriend toen we nog maar 5 weken samen waren, samen uitgekozen en besteld toen we 3 weken hadden in mijn maat, omdat hij toen alsnog niet paste om mijn ringvinger en ik hem toch al wilde dragen om te laten zien dat hij alles voor mij betekend en dat er veel liefde is tussen ons draag ik hem sinds dien om mijn wijsvinger, mensen vinden dat misschien raar maar dat ben ik zelf toch wel een beetje, nu ongeveer 1 jaar en 8 maanden verder zijn we nog steeds samen en gelukkig, hij is mijn eerste vriend en voor mij echt de ware, wat er ook zal gebeuren deze ring en het merk Pandora zal voor mij altijd symbool staan voor de liefste jongen van het universum!

  xx Leonie

 • Melissa
  1 juli 2015

  Normaal reageer ik nooit, maar ik zou deze armband heel graag willen winnen (echte Hollander hè)! Ik ben altijd al fan geweest van Pandora en heb ook al een Pandora armband. Het leuke aan Pandora vind ik dat je bedels kunt kiezen met je eigen betekenis, mijn armband bestaat ook uit een paar bedels met een speciale betekenis. Deze armband staat eigenlijk voor de verschillende fases uit mijn leven. De laatste tijd heb ik een aantal negatieve dingen meegemaakt (scheiding, onzekerheid), maar altijd als ik de armband om heb zie ik de positieve dingen, dingen die me blij maken en wat ik bereikt heb. Daarom wil ik graag met een nieuwe armband beginnen, om nieuwe herinneringen in mijn leven een soort van ‘vast te leggen’ en aan een nieuwe betere fase te beginnen. Liefs

 • Sofie
  3 juli 2015

  Heel erg leuke winactie ! Ik doe graag mee voor een vriendin van mij die over een maand op Erasmus naar Zweden vertrekt 🙂 Lijkt me een heel leuk aandenken om aan haar te geven !

 • Astrid
  6 juli 2015

  Lekker arrogant voor mezelf! Na 5 jaar aan depressies te hebben geleden en veel voor anderen te hebben gedaan mag ik nu dan eindelijk zeggen dat ik er ook mag zijn! En daar ben ik best wel een beetje trots op 🙂

 • Hanneke
  8 juli 2015

  Helaas zit er in het dorp waar ik woon geen Pandora winkel. Ik wil al heel lang een Pandora armband maar kom maar steeds niet in de buurt van een verkooppunt.
  De juwelier bij mij in het dorp heeft dit mooie merk niet meer in haar collectie. 🙁
  Ik zou de armband voor mezelf willen winnen.
  Waarom?
  Ik begin in september aan het laatste jaar van mijn opleiding tot verpleegkundige. Dit beroep wil ik al vanaf jongs af aan worden. Gedurende mijn stages heb ik veel dingen meegemaakt. Ik zou daarom het bedeltje “Health” erbij heel erg toepasselijk vinden. Het is niet vanzelfsprekend dat je gezond geboren wordt of je hele leven gezond blijft. Je weet nooit wat de toekomst brengt.

  Carpe Diem
  – Pluk de dag

 • Sifra
  9 juli 2015

  Ik zou deze armband graag voor mijn moeder willen winnen. ze heeft vroeger een hele zware tijd gehad en door vreselijke omstandigheden moest ze ook nog eens steeds van gezin naar gezin verhuizen, aan haar jeugd is nooit vastigheid te pas gekomen en ze verdiende dat juist heel erg! je blijft onder zoiets lijden en ze zou het echt verdienen elke dag in het zonnetje gezet te worden, gewoon zodat ze weet dat er toch mensen zijn die haar er altijd bovenop zouden willen helpen. ze doet alles voor mij en gaat altijd tot het uiterste voor mij, ook wanneer dat eigenlijk niet gaat en ik wil graag dat ze deze wint omdat ik haar wil laten zien hoe erg ik dat waardeer! de bedel ”health” zou het mooist zijn omdat ze altijd zegt dat je al heel veel hebt wanneer je gezond bent..
  alvast bedankt voor deze leuke winactie!

 • Sifra
  9 juli 2015

  Ik zou deze armband graag voor mijn moeder willen winnen. ze heeft vroeger een hele zware tijd gehad en door vreselijke omstandigheden moest ze ook nog eens steeds van gezin naar gezin verhuizen, aan haar jeugd is nooit vastigheid te pas gekomen en ze verdiende dat juist heel erg! je blijft onder zoiets lijden en ze zou het echt verdienen elke dag in het zonnetje gezet te worden, gewoon zodat ze weet dat er toch mensen zijn die haar er altijd bovenop zouden willen helpen. ze doet alles voor mij en gaat altijd tot het uiterste voor mij, ook wanneer dat eigenlijk niet gaat en ik wil graag dat ze deze wint omdat ik haar wil laten zien hoe erg ik dat waardeer! de bedel ”health” zou het mooist zijn omdat ze altijd zegt dat je al heel veel hebt wanneer je gezond bent..
  alvast bedankt voor deze leuke winactie!

 • Sharon
  9 juli 2015

  Ik zou de armband met de bedel happiness dolgraag willen winnen voor de eigenaresse van mijn verzorgpaard. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor de ruimte en haar vertrouwen die ik krijg om zelfstandig met haar paard te mogen werken. Ik vind het heel bijzonder dat zij een van haar grootste trotse aan mij toevertrouwd. De bedel happiness gun ik haar omdat zij sinds korte tijd gescheiden is en ik haar met haar gezinnetje alle geluk en blijdschap gun. Ik heb onwijs veel bewondering voor haar kracht en positiviteit! Dat zou ik haar graag tonen met deze armband. Ik zou er dan ook een bedel aan laten maken waarin wat haar van ons paard verwerkt is, zodat zij deze ook altijd dicht bij zich kan dragen. Omdat ze dat verdiend!

 • Sanne
  12 juli 2015

  Ook ik zou deze armband graag voor mijn moeder willen winnen. Ze gaat door een moeilijke tijd, waarin ze zichzelf moet weten terug te vinden. Afgelopen week is ze gestart met therapie, en samen met mijn vader gaat ze er hard aan werken om alles weer op orde te krijgen. De charm ‘faith’ zou hier wel een ontzettend mooie boost aan geven, omdat ik haar graag het vertrouwen wil geven dat het op welke manier dan ook goed gaat komen.

 • Kirsten
  17 juli 2015

  Mijn lieve moeder, tevens mijn beste vriendin verdient een prachtige Pandora armband met de Health charm!!!! Omdat ze de afgelopen maanden above and beyond voor mij gezorgd heeft. Ik ben erg ziek geweest, waarover ik niet al teveel zal uitbreiden. En elke dag was ze daar, zorgde voor het eten, trooste mij. Haalde fijne herinneringen voor me op & sprak me moed in. Wat hebben we samen gehuild en gelachen 🙂 Zelf is ze helaas ook alles behalve gezond, ze heeft spier reuma, diabetis en ook nog eens fibromyalgie… Jullie begrijpen dat ik enorm veel bewondering voor haar heb!!! Ze inspireert me & geeft mij de kracht om moeilijke situaties te accepteren of aan te gaan. Dank je wel zeggen doe ik wel tien keer op een dag, maar wat is er nou leuker dan dat te doen met deze toepasselijke en schitterende armband?! Daarom geef ik haar dan ook graag op, in de hoop haar ogen te zien stralen bij het ontvangen van zo’n ongelofelijk leuke verrassing! Is ze straks reuze blij? Ik hoop het ZO!!!

 • Lida
  29 juni 2020

  Zoveel reacties, iedereen is natuurlijk gek op Pandora. Ik waag toch ook maar een kansje voor mijn lieve zus. Al jaren heeft ze zo’n nep armband een raar zwart ding. Het vervelende is , dat er wel mooie bedeltjes van Pandora aanzitten. Ik baal daar zo van want het staat absurd stom. Nu had ik al een keer opgevangen dat het een mooi verjaardag cadeau zou zijn, maar welk jaar???
  Dit jaar (september) word ze 65 wat gun ik het haar dat ze een mooie armband zou krijgen voor haar mooie beeldjes. Ik doe voor mijn lieve zus heel graag mee aan deze super actie.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.