De decoratie van de bruiloft (budget) + veel foto’s!

Decoratie van de bruiloft! It is all about the details! Voor onze bruiloft hadden we een kleurenthema, dat wat een soort turquoise/mintgroene kleur. Verder maakten we veel gebruik van wit en natuurtinten. Kleuren die bij ons passen en die we lieten terugkomen in de trouwuitnodigingen, accessoires en decoratie. Ik had hier nog helemaal geen blogpost over gedeeld terwijl we een heleboel leuke details hadden toegepast op onze bruiloft. Een aantal DIY projecten en een aantal decoratiematerialen van een webshop. Nu we de foto’s van de fotograaf hebben, vond ik het leuk om al deze kleine details met decoratie van onze bruiloft te laten zien. Bereid je voor op een heleboel foto’s en eventuele inspiratie voor een bruiloft of andere feesten. Van moment tot moment laat ik alle decoratie van ons trouwen zien!

decoratie van de bruiloft

In het gemeentehuis wilden we graag wat trouwdecoratie toepassen. Ik kocht een tissuebox in de themakleur, wat witte rozenblaadjes en een dienblad met kaarsen in de themakleuren. Bij Weddingdeco haalden we Mr. en Mrs  blokjes en zo hebben we de ruimte wat persoonlijker aangekleed.

Deze decoratie voor de bruiloft kochten we met name bij de Big Bazaar. Momenteel staat dit nu in deze opstelling bij ons op de slaapkamer, ik kijk er nog iedere dag met veel plezier naar.

Ook de tissuebox (met tissues) staat momenteel als decoratie in de woonkamer, zo kun je al die spullen na het trouwen ook nog leuk gebruiken. De tissuebox is van Action.

Diy trouwdecoratie! Mijn vader was creatief geweest met blikken, linten en ballonnen en zo heeft hij zijn auto (de trouwauto) op een traditionele manier met blikken behangen. Dit gaf zo’n leuk effect! Erg leuk om in zo’n rammelende auto vervoerd te worden als je net getrouwd bent.

Deze jute slinger van Weddingdeco gebruikten we bij de fotoshoot en diende later in de avond als decoratie in de feestzaal.

Ook bij de fotoreportage kwamen de Mr en Mrs. blokken goed van pas. Lana hield het ‘&’ blokje vast.

Bij het diner lieten we de Mr. en Mrs blokken weer terugkomen, zo kun je decoratiemateriaal van het trouwen voor meerdere doeleinden gebruiken. Ditmaal gaven ze onze plaatsen aan de grote tafel aan.

De dag voor de bruiloft konden we bij de feestlocatie al terecht om alle decoratie op te hangen. Deze lampionnen zijn van Weddingdeco.nl en zorgden voor een leuke extra touch.

Deze tasselslinger maakte ik de dag ervoor al, dit is een bouwpakketje (ook van Weddingdeco). Deze slinger hangt nu in mijn ‘filmstudio’ en vind ik er erg vrolijk uitzien. Ook op een kinderkamer is zo’n tasselslinger een leuk detail.

Deze jute ‘Just married’ slinger hebben we opgehangen in de feestzaal. Deze heb ik inmiddels cadeau gegeven aan een vriendinnetje die volgend jaar gaat trouwen, ook zij was helemaal weg van deze slinger. Ik vind hem erg leuk.

Op deze foto zie je mooi het effect van de lampionnen, de tasselslinger (aan de bar) en de ‘just married’ slinger.

De Photobooth was een groot succes. Ook weddingplanner Claimy en trouwfotograaf Paul waagden een selfie!

Bij de feestzaal hadden we zelf een PhotoBooth gemaakt, de props daarvoor haalden we bij Weddingdeco. We vonden dit erg leuke en grappige props. Ook hadden we allerlei gekke feestbrillen, hoeden, gekke stropdassen en andere accessoires verzameld om erbij te leggen. De hele avond was de Photobooth wel bezet en dit leverde erg leuke foto’s op.
Ps. Ik deelde met Claimy al eens een video hoe je helemaal zelf een Photobooth voor je bruiloft kunt maken.

Met papa in de Photobooth. De achtergrond van de Photobooth maakten we met foliegordijnen uit een feestwinkel.

Dit was in het kort alle decoratie en accessoires die wij hebben toegepast op onze bruiloft. Ik vond het erg leuk om me hier vooraf mee bezig te houden. Alle voorbereidingen op een bruiloft tellen mee en maken je dag nog persoonlijker en completer. Zowel het zelf maken van items, het budgetproof kopen van decoratiemateriaal wat na de bruiloft nog een doel krijgt of het kopen van decoratiemateriaal bij een webshop, het is allemaal een puzzelstukje geweest om onze grote dag compleet te maken. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om hier meer over te lezen en te zien.

Ik ben heel erg benieuwd wat voor decoratie jullie op je bruiloft hadden of wat je bij je droombruiloft (in de toekomst) zou toepassen. Laat je reactie achter bij de comments.

Fotografie in dit artikel: Paul Jespers
Decoratie: Webshop Weddingdeco

 

Eerder verschenen artikelen over trouwen!

Hier lees je hoe je zelf trouwbedankjes kunt maken!
H
ier kun je de openingsdans van de bruiloft terugkijken!
Trouwen kost veel geld, hier lees je bespaartips als je gaat trouwen!
W
il je een band of een dj op je bruiloft? Hier lees je tips!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

 • Dita
  1 juli 2015

  Heel leuk! Ik hou ook erg van die mint kleur en natuurlijke tinten.
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Home made hamburgerMy Profile

 • Bianca
  1 juli 2015

  Wat een leuke creatieve tips, denk dat veel mensen hier ook echt wel iets aan hebben x
  Bianca onlangs geplaatst…DE ORIFLAME SOLAR LIJNMy Profile

 • Japkejanneke
  1 juli 2015

  Leuke decoratie! Ik ga nog lang niet trouwen. Uberhaupt weet ik nog niet of ik dat wel wil, maar als ik die foto’s dan zie, ziet het er wel super uit. Ik vind zo’n Photobooth ook altijd tof!
  Japkejanneke onlangs geplaatst…Zomervakantie: anders dan andersMy Profile

 • Dionne
  1 juli 2015

  Super leuk om te zien! Ik vind de jute en de tassenslinger erg mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Studentenleven | Dingen die ik het meeste ga missen van mijn studententijdMy Profile

 • Malou
  1 juli 2015

  Wat ziet dat er allemaal leuk uit!
  Malou onlangs geplaatst…10 DINGEN DIE IK NIET WIST OVER BORSTVOEDINGMy Profile

 • Saskia
  1 juli 2015

  De photobooth ziet er gaaf uit! Leuk dat jullie dmv decoratie alles zo persoonlijk gemaakt hebben.
  Saskia onlangs geplaatst…Random Favorites!My Profile

 • Marion
  1 juli 2015

  Die kleuren passen ook echt heel erg goed bij je. Is natuurlijk ook niet voor niets dat ze ook op je blog terugkomen. Leuk ook dat je zoveel zelf gedaan hebt. Ik ken er genoeg die alles uit handen geven, wat trouwens ook helemaal niet erg is, don’t get me wrong, maar het ermee bezig zijn lijkt me pure voorpret!
  Marion onlangs geplaatst…Share Some Happiness: JuliMy Profile

 • Sandra
  1 juli 2015

  Jeej nog een bruiloft artikel, ik kan er geen genoeg van krijgen hihi. Wat goed bedacht!
  Sandra onlangs geplaatst…OUTFIT: Fluffy WhiteMy Profile

 • angelique
  1 juli 2015

  Wat leuk dat je dat allemaal zelf hebt gedaan! Ziet er mooi uit.
  Mijn schoonzus heeft bij ons de decoratie gedaan en het zag er ook heel mooi uit. Als het gedaan wordt door een naaste zit er liefde in en dat merk je vind ik.
  angelique onlangs geplaatst…Lichtpuntjes en dankbaarheid #week 4My Profile

 • Manon
  1 juli 2015

  Leuk dat je het nu ook kunt hergebruiken in huis! Ik vind die tasselslinger het leukste!
  Manon onlangs geplaatst…Recept idee – Lauw warme pasta salade met geitenkaasMy Profile

 • Mamablogger
  1 juli 2015

  Wat leuk allemaal! Ik ben ook gek op mint en fan van de tasselslinger, die is echt te leuk!
  Mamablogger onlangs geplaatst…Review| Mega grote zwembad van de Action!My Profile

 • Esther
  1 juli 2015

  Wat een leuke decoratie! Vooral de houten Mr en Mrs vind ik super leuk 🙂
  Esther onlangs geplaatst…Outfit – dungareesMy Profile

 • Dagmar
  1 juli 2015

  Geweldige accessoires en mooie decoratie! Het vormt zo echt een geheel, prachtig gedaan. Ook het idee van de photobooth: ge-wel-dig <3
  Dagmar onlangs geplaatst…Deze uitdagingen ga ik in juli aan + terugblikMy Profile

 • Paola
  1 juli 2015

  Leuk gedaan zeg! Creatief bezig geweest en handig dat dingen door de dag heen weer terugkwamen!
  Paola onlangs geplaatst…Beauty favorieten juniMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  1 juli 2015

  Wat een leuke decoratie, de kleuren en het materiaal is erg natuurlijk en helemaal mijn smaak! Zo’n photobooth is super op een bruiloft, daar komen de leukste (en gekste) foto’s uit, haha.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Repetto eau Florale eau de toiletteMy Profile

 • Elize | girlonthewhitebike
  1 juli 2015

  Heel erg leuk:):) krijg van jou bruids-artikelen altijd zo’n zin in trouwen, haha!
  Elize | girlonthewhitebike onlangs geplaatst…Video: 1 koffer 9 outfits!My Profile

 • Nesrin
  1 juli 2015

  Mooie kleuren en leuke decoratie. De photobooth vind ik erg leuk.
  Nesrin onlangs geplaatst…Vakantie 2015 (ik neem jou mee)My Profile

 • Nicole
  1 juli 2015

  Super vet! Zo’n Photo Booth doet het altijd goed he, erg leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…Freezze ijsthee (winactie)My Profile

 • beautifulday4makeup
  1 juli 2015

  Wat een leuke en handige tips!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Dance the night away – The bodyshop nagellak in Smokey RoseMy Profile

 • Joy
  1 juli 2015

  Leuk om te zien hoe jullie er jullie eigen persoonlijke touch aan hebben gegeven. Mooie foto’s weer!
  Joy onlangs geplaatst…8 dingen die je nog niet over mij wistMy Profile

 • Tamara
  1 juli 2015

  Wat leuk zeg om dat allemaal zelf te doen! Geeft het toch een persoonlijk tintje!
  Tamara onlangs geplaatst…De jongensmama die een meisje kreeg, deel 2My Profile

 • Kim
  1 juli 2015

  Wat onwijs leuk zeg! 🙂 Ziet er allemaal zó mooi uit!
  Kim onlangs geplaatst…100ste post! Winactie, update en vragen aan jullie!My Profile

 • Claudia
  1 juli 2015

  Hoe werkt dat met die link van commentluv?

 • debby
  1 juli 2015

  Wat een ontzettende leuke ideeën en versieringen zeg! Deze ga ik onthouden voor als vrienden binnenkort gaan trouwen

 • Asha
  1 juli 2015

  Wat een leuke versieringen! Ik heb zelf hartjes gevouwen van geprint papier (gewoon bij de action) en daar een slinger van gemaakt. Geeft ook een ontzettend leuk effect. (Hoop ik, ik ga pas in oktober trouwen maar wat is af is, is af)
  Ik vind de jute slinger ook wel heel gaaf.

  Inspirerend artikel! Erg leuke tips!

 • Nadia
  1 juli 2015

  Ik vind het erg leuk dat jullie de decoratie zelf hebben bedacht en verzorgd! Dat vond ik ook leuk van de taart. Jullie hebben alles heel erg persoonlijk en ‘eigen’ gemaakt.

 • Sylvie
  1 juli 2015

  Wat ontzettend mooi, alles tot in de puntjes uitgewerkt! Ik vind die jute slingers ook heel erg mooi, ik ga eens kijken of ik die ook voor andere gelegenheden kan vinden aangezien wij al getrouwd zijn! (bijvoorbeeld voor sinterklaas, hoe toepasselijk zou dat zijn!)
  Sylvie onlangs geplaatst…Binnenkijken: Home tourMy Profile

 • Kimberly
  1 juli 2015

  Super leuk Kel! Die foto met jou, Yannick en Lana blijft geweldig schattig. Echt mijn favoriete foto denk ik 🙂 Ik vind vooral die lampionne leuk!
  Kimberly onlangs geplaatst…5 tips om te overleven in de hitteMy Profile

 • Anouk
  1 juli 2015

  Leuke spullen.
  Toch blijf ik t erg vreemd vinden Dat Lana zo (voor mij) angstvallig voor de camera weggehouden word incl foto hierboven waar een hart op haar gezicht gedrukt staat. Ze is er nu eenmaal en kan niet weg uit jullie leven ze hoort daar nou eenmaal bij. Dus (maar dat ben ik van mening) ik zou Lana ook gewoon op een normale manier willen zien. Anders moet je niet bloggen en vloggen denk ik zo

 • Karin
  1 juli 2015

  Wat een vreemde redenatie? Dus omdat jij Lana blijkbaar graag wilt zien, moet Kelly dat maar doen. Of anders niet vloggen of bloggen? Begrijp ik je nu goed? Er zijn genoeg bloggers, vloggers, psychiaters, leraren en heeeel veel andere beroepsbeoefenaars die bewust hun kind buiten hun werk laten. Ga vooral zo door Kelly, ik vind dat je het top doet mbt de privacy van Lana!

 • Lizzy
  1 juli 2015

  Leuk hoor dat mint groen! En wat een prachtige foto’s. Wij hadden voor onze bruiloft alles rood/wit en als aandenken een heel groot wit canvas. Met rode eddingstift ging iedereen er dan wat leuks op schrijven. Deze hangt nu in het trapgat ❤️

 • Kim | Kimsbloglife
  1 juli 2015

  Wauw, jullie hebben echt prachtige decoratie gebruikt! Ik vind alles heel erg mooi en toch subtiel! Prachtig! Die photoboot is echt een superleuk idee en ook het aankleden van de zaal in het gemeentehuis! Daar zou ook niet aan denken! Superleuk gedaan! En weer prachtige foto’s door Jasper! Jammer dat ik in België woon, anders zou ik hem zeker ook vragen voor m’n bruiloft ooit, maar vrees dat het nu een beetje ver is 😉
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn Pandora armband + tips voor het kiezen van bedelsMy Profile

 • Tamara
  1 juli 2015

  Wat een mooie foto’s en decoraties!
  Tamara onlangs geplaatst…Age of Adaline reviewMy Profile

 • Marijke I EasyDailyFood
  1 juli 2015

  Ontzettend creatief en leuk gedaan! Zo heb je redelijk budget echt een fantastische aankleding!
  Marijke I EasyDailyFood onlangs geplaatst…Meest gelezen JUNIMy Profile

 • Charlotte
  1 juli 2015

  Super mooie foto’s! Die jute slingers zijn ook erg gaaf zeg!

 • Priscilla
  1 juli 2015

  Ik ga over 2,5 week trouwen en vind het idee voor een photobooth heel erg geslaagd. Ik ga eens kijken of ik hier in de buurt zo’n soort foliegordijn kan vinden.

  Volgens mij kun je je gasten prima vermaken met een photobooth en maffe accessoires.
  Priscilla onlangs geplaatst…Recept – Pastasalade met tonijnMy Profile

 • angelique
  2 juli 2015

  Geweldig leuk! ik wil graag een vintage wedding en heb al enorm veel ideeen die ik hopelijk ooit kan gaan uitvoeren
  angelique onlangs geplaatst…Keano | Fietsen & mijn kleuterMy Profile

 • janske
  2 juli 2015

  Mooie decoraties…subtiel maar toch aanwezig…ik heb hier ook al maanden zo’n gezellige tasselslinger hangen…zo leuk!
  janske onlangs geplaatst…Wat als…ik een geldboom in mijn tuin had…My Profile

 • Lilian
  2 juli 2015

  Wat leuk! Wij hadden binnen mooie hartjesballonnen opgehangen en leuke vaasjes met gerbera’s, Maar het was heel mooi weer, dus we hebben alleen maar buiten gezeten (de vaasjes konden gelukkig nog mee ;-))
  Lilian onlangs geplaatst…Spam je (of een ander) blog!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.