Vandaag deel ik een hele comfy outfit of the day. Een outfit die ik heerlijk vind als ik thuis aan het werken ben, omdat dit (fake) fur gilet vestje lekker warm, comfortabel is maar er toch hip uit ziet. Sophisticated meets comfortabel and dat is precies waar ik van houd. Op de meeste outfit of the days lach ik niet zo op de foto, gelukkig lukte het om een spontane lach op de foto te krijgen.

Ik draag een fake fur gilet van het merk Object, met daaronder een basic longsleeve van Only. Een jeans van de H&M en daaronder een prachtig paar red leren laarzen van Miss roberta. Deze laarzen zijn stoer maar door de rode kleur toch ook heel vrouwelijk. Lekker kleurrijk en ze fleuren een outfit helemaal op. Het tasje dat ik erbij draag is een lederen tasje van de Zara welke ik in Lyon kocht.

Wat vinden jullie van deze outfit? Dragen jullie zelf ook graag van dit soort comfortabele items? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “Outfit: Big furry gilet with red boots”

 1. Lekker warme comfi outfit. Wat moet dat vest lekker warm zijn! Ik ben persoonlijk niet heel erg van twee van fellere kleuren in een outfit en denk dat de enkellaarsjes van de Van Haren met glitters ook heel leuk erbij staan.
  Susanne onlangs geplaatst…The Food(d)iary | week 6My Profile

 2. Wat zie je er leuk uit! Ik draag ook dingen die lekker zitten maar dan moeten ze wel mooi zijn. Haha je zult mij dus niet in een fleece vest zien maar dan een gewoon lekker dik vest! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Rivers kledingwinkeltjeMy Profile

 3. Ik lees nog niet zo lang mee, maar ik zie al wel dat wij heel andere smaak hebben qua kleding. Persoonlijk vind ik dat juist leuk. Leuk om andere stijlen te zien. Ik hou wel van comfy, maar dan meer sporty-comfy.

  Deze outfit staat je echt superleuk. En je voelt je er overduidelijk goed in, wellicht nog belangrijker!
  Marion onlangs geplaatst…Overzicht week 6: Wel werken? Niet werken?My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.