Winactie: 3x Win: Fisher-Price Leerplezier Kleurige Stemmingskrijtjes

1

Vandaag heb ik een super leuke winactie voor jullie in samenwerking met Fisher-Price. Mijn motto? Als mijn kids er blij van worden, dan die van jullie wellicht ook. Dus ik mag drie mama’s blij maken met een wel heel leuk speelgoedje voor hun kleintje! Aimy heeft deze al grondig voor jullie getest. Benieuwd wat je kunt winnen en hoe? Klik dan op lees meer en doe snel mee.

Winactie: 3x Win: Fisher-Price Leerplezier Kleurige Stemmingskrijtjes
fp7

fp9

De Fisher-Price Leerplezier Kleurige Stemmingskrijtjes dus. Dit is heel leuk en leerzaam speelgoed waarmee kleintjes van alles leren over gevoelens (vrolijk, verdrietig, moe, boos), maar ook de volgorde van cijfers, dingen ordenen en meer. Door op de vriendjes te drukken horen ze grappige liedjes en zinnetjes over de kleur van het krijtje en de stemming. Zo zegt hij bijvoorbeeld of hij blij, moe of bijvoorbeeld boos is. Ook leren ze alles over cijfers en de juiste volgorde ervan, leren ordenen en de krijtje in het juiste vakje plaatsen. Ze worden vervolgens beloond met leuke zinnetjes en melodietjes. Er zitten 35 verschillende liedjes en zinnetjes in dus je kindje kan uren speelplezier beleven met deze Kleurige Stemmingskrijtjes.

fp10

Hoe lief is Aimy er hier mee aan het spelen.

fp11

De vrolijke kleurtjes spreekt kinderen aan en daagt ze uit tot ontdekken.

Winactie: 3x Win: Fisher-Price Leerplezier Kleurige Stemmingskrijtjes

En ik mag dus drie van deze Fisher-Price Leerplezier Kleurige Stemmingskrijtjes pakketjes weggeven! Super leuk voor je dreumes, peuter of kleuter!  Hoe doe je mee? Heel simpel, Like de Facebookpagina van Kellycaresse en de post die bij deze winactie hoort, laat bij de reacties in die Facebookpost weten dat je meedoet en waarom en tag een vriendin die deze winactie vast ook heel leuk vindt! Na een week neem ik contact op met 3 winnaars die dit te leuke pakketje krijgen thuisgestuurd. Ga jij meedoen?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

13 reacties

 • Nicole
  22 juli 2017

  Ik doe mee! Denk dat m’n peuter het leuk vind en Milo over een jaar ook!
  Nicole onlangs geplaatst…Deze producten maakten mijn kraamtijd gemakkelijkerMy Profile

 • Sylvia
  22 juli 2017

  Wat een leuke winactie! Ze verzinnen tegenwoordig zulk leuk en leerzaam kinderspeelgoed? Ik doe niet mee met de winactie maar wens iedereen natuurlijk veel succes! Fijn weekend
  Sylvia onlangs geplaatst…Flashback Friday – Tekenfilms van vroeger!My Profile

 • Leonie
  22 juli 2017

  Wat ‘n leuke winactie.. ik ga denk ik wel mee doen voor mijn dochtertje Kyra die bijna 1 wordt! Leuk verjaardagscadeau:)
  Leonie onlangs geplaatst…Afbouwen van nachtvoedingenMy Profile

 • chucky1012
  22 juli 2017

  Dit sla ik over en gun het ander.

  Xoxo

 • angelique van hoewijk-verhage
  22 juli 2017

  Super leuk ik heb mee gedaan op facebook voor me meisje die gek is op kleuren en morgen jarig is?

 • Essma
  22 juli 2017

  Fisher Price doet me denken aan die leuke oude chatterbox phone…heb ik nog steeds! ? Ik doe niet mee, maar iedereen veel succes!

 • Marian
  22 juli 2017

  Wat leuk! Ik ken ze nog niet maar het lijkt me erg leuk voor mijn dochter. Zelf word ik alleen al vrolijk van de kleurtjes, fijn dat er zo veel leuk en leerzaam speelgoed is voor de kleintjes.

 • Claudia Diependaal
  22 juli 2017

  Wauw wat n leuke winactie is dit. Ik ken een lief klein prinsesje van 2.5 die hier steeds op de tablet mee bezig is. Dit is nog veel leuker. Ik duim vast.

 • Ellen
  22 juli 2017

  Leuk, dat wil ik wel proberen te winnen voor mijn zoontje. Dus hup naar Facebook en duimen!

 • Aneta
  23 juli 2017

  Heel leuk om op deze speelse manier je gevoelens te leren kennen. Het speelgoed ziet er ook nog eens vrolijk uit
  Aneta onlangs geplaatst…Je kind de speen afleren? | 3 praktische tipsMy Profile

 • Angela - mama met passie
  23 juli 2017

  Supertof! Ik hou van speelgoed waar ze van leren? Ik denk dat Naomi (peuter) dit helemaal leuk vindt! En onze zoon (nu nog baby) over een jaartje vast ook.
  Angela – mama met passie onlangs geplaatst…Praktische tips: kolven, voorraad opbouwen, moedermelk bewaren en geven in de fles + meest gestelde vragen!My Profile

 • Cynthia
  23 juli 2017

  Wat een happy setje. Ik doe niet mee, maar succes iedereen die dat wel doet. ?Liefs?
  Cynthia onlangs geplaatst…The Client list – De serie die je gezien moet hebbenMy Profile

 • MessyMommy
  24 juli 2017

  Ziet er leuk uit! Lijkt mij wel wat voor mijn meiden?…

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.