1

Vandaag heb ik een super leuke winactie voor jullie in samenwerking met Fisher-Price. Mijn motto? Als mijn kids er blij van worden, dan die van jullie wellicht ook. Dus ik mag drie mama’s blij maken met een wel heel leuk speelgoedje voor hun kleintje! Aimy heeft deze al grondig voor jullie getest. Benieuwd wat je kunt winnen en hoe? Klik dan op lees meer en doe snel mee.

Winactie: 3x Win: Fisher-Price Leerplezier Kleurige Stemmingskrijtjes
fp7

fp9

De Fisher-Price Leerplezier Kleurige Stemmingskrijtjes dus. Dit is heel leuk en leerzaam speelgoed waarmee kleintjes van alles leren over gevoelens (vrolijk, verdrietig, moe, boos), maar ook de volgorde van cijfers, dingen ordenen en meer. Door op de vriendjes te drukken horen ze grappige liedjes en zinnetjes over de kleur van het krijtje en de stemming. Zo zegt hij bijvoorbeeld of hij blij, moe of bijvoorbeeld boos is. Ook leren ze alles over cijfers en de juiste volgorde ervan, leren ordenen en de krijtje in het juiste vakje plaatsen. Ze worden vervolgens beloond met leuke zinnetjes en melodietjes. Er zitten 35 verschillende liedjes en zinnetjes in dus je kindje kan uren speelplezier beleven met deze Kleurige Stemmingskrijtjes.

fp10

Hoe lief is Aimy er hier mee aan het spelen.

fp11

De vrolijke kleurtjes spreekt kinderen aan en daagt ze uit tot ontdekken.

Winactie: 3x Win: Fisher-Price Leerplezier Kleurige Stemmingskrijtjes

En ik mag dus drie van deze Fisher-Price Leerplezier Kleurige Stemmingskrijtjes pakketjes weggeven! Super leuk voor je dreumes, peuter of kleuter!  Hoe doe je mee? Heel simpel, Like de Facebookpagina van Kellycaresse en de post die bij deze winactie hoort, laat bij de reacties in die Facebookpost weten dat je meedoet en waarom en tag een vriendin die deze winactie vast ook heel leuk vindt! Na een week neem ik contact op met 3 winnaars die dit te leuke pakketje krijgen thuisgestuurd. Ga jij meedoen?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

13 gedachten over “Winactie: 3x Win: Fisher-Price Leerplezier Kleurige Stemmingskrijtjes”

  1. angelique van hoewijk-verhage

    Super leuk ik heb mee gedaan op facebook voor me meisje die gek is op kleuren en morgen jarig is?

  2. Fisher Price doet me denken aan die leuke oude chatterbox phone…heb ik nog steeds! ? Ik doe niet mee, maar iedereen veel succes!

  3. Wat leuk! Ik ken ze nog niet maar het lijkt me erg leuk voor mijn dochter. Zelf word ik alleen al vrolijk van de kleurtjes, fijn dat er zo veel leuk en leerzaam speelgoed is voor de kleintjes.

  4. Claudia Diependaal

    Wauw wat n leuke winactie is dit. Ik ken een lief klein prinsesje van 2.5 die hier steeds op de tablet mee bezig is. Dit is nog veel leuker. Ik duim vast.

  5. Leuk, dat wil ik wel proberen te winnen voor mijn zoontje. Dus hup naar Facebook en duimen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.