119482-01-XXL

 Win je eigen droomkamer!

Ik weet het nog zo goed toen ik mijn eerste echte meidenslaapkamer kreeg. Helemaal roze natuurlijk en overal vond je er knuffels en poppen. Ik was toen al een Disney fan dus de knuffels van Minnie Mouse en Mickey stonden netjes iedere avond rond mijn hoofdkussen. Mijn vader had speciaal voor mij een mooi dakraam geplaatst, zo’n VELUX dakraam met bijbehorend rolgordijn. Toen zagen die er nog best saai uit. VELUX is een samenwerking aangegaan met Disney en daar is een Disney & VELUX droomcollectie uit voort gekomen en zo wordt een eenvoudige ruimte een betoverende omgeving voor kinderen. Ik wou dat er vroeger al Disney figuren op mijn dakraam stonden. Ik heb nog veel leuker nieuws voor jullie want jouw kind kan zijn of haar eigen droomkamer (twv. €2500 euro!) winnen! Ben je benieuwd hoe? Klik dan op lees verder.

Binnenkort gaan mijn vriend ik verhuizen en willen we een prachtige kinderkamer maken voor onze dochter Lana. Wel vind ik het belangrijk dat een kamer zowel de creativiteit van kinderen stimuleert, als ook rustgevend is voor een goede nachtrust. Gezamenlijk hebben de VELUX Groep en Disney de ideale balans gevonden met een nieuwe collectie verduisterende rolgordijnen speciaal voor kinderkamers.

De Disney & VELUX Droomcollectie bevat 12 dessins met zes geliefde personages uit Winnie de Poeh, Bambi, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Planes en Disney Princess, ieder verwerkt in twee verschillende ontwerpen. De ene helder en levendig en de andere met een meer subtiele print. Met deze personages wordt in hun kamer een betoverende sfeer gecreëerd, waarmee de kleintjes in hun favoriete Disney droomwereld terechtkomen.

119494-01-XXL

 Wint jouw kind zijn of haar eigen droomkamer?

Om deze unieke Disney & VELUX Droomcollectie tijdens de lancering extra in de spotlights te zetten heeft VELUX nu ook een leuke actie opgezet. Ieder kind maakt namelijk kans om een ware droomkamer te winnen! Want wegvliegen in je eigen droomkamer. Welk kind wil dat nu niet? Hoe geweldig is dat! Je kunt een droomkamer winnen ter waarde van €2500 euro.

Kinderen en hun ouders kunnen via velux.nl/droomkamer hun eigen droomkamer insturen. Dat kan met een tekening, foto of gewoon een leuke beschrijving. Bij de leukste inzending gaan we de droomkamer waarmaken! En in een echte droomkamer mag een nieuw VELUX dakraam met verduisterend rolgordijn uit de Disney & VELUX Droomcollectie natuurlijk niet ontbreken.

Aanmelden voor de actie kan t/m 30 april. Begin mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

119845-01-S

De Disney & VELUX Droomcollectie.

De Disney figuren zijn met veel zorg geselecteerd en prikkelen niet alleen de fantasie, maar verpersoonlijken ook positieve kwaliteiten zoals vriendelijkheid, nieuwsgierigheid en medeleven, waardoor de creativiteit van kinderen positief beïnvloed kan worden. De dessins op de rolgordijnen zijn voor iedere grootte en vorm van de VELUX dakramen speciaal op maat gemaakt, zodat het ontwerp altijd behouden blijft. Daarnaast zorgt de compleet verduisterende stof voor een uitstekende controle over de daglichttoetreding, zodat de kinderen ook overdag rustig kunnen slapen.

Een plek voor fantasie en rust

Door de samenwerking konden ze het beste van onze beide organisaties combineren. Met de technische kennis van kwalitatieve rolgordijnen van VELUX en de magische wereld van Disney kan een fantastische wereld voor kinderen worden gecreëerd.

Ben jij ook al zo ondersteboven van deze toffe samenwerking tussen VELUX en Disney? En ga jij ook meedoen om voor jouw kind die magische droomkamer ter waarde van €2500 te winnen? Ik ga zeker een poging wagen voor Lana.

Liefs Kelly.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “Win je eigen Disney droomkamer met Velux”

  1. Wat een gave actie. Kan me voorstellen dat veel kindjes van zo’n kamer dromen. Ik laat deze actie even aan me voorbij gaan aangezien ik geen grote Disney-liefhebber ben. Zoonlief vind het uiteraard wel fantastisch allemaal 🙂
    Jess onlangs geplaatst…Gastblog op Borstvoeding.comMy Profile

  2. Wat een toffe actie! Ik weet nog dat ik vroeger een zolderkamer met velux raam had haha! Ik ga meedoen voor mijn zoontje!

  3. Pingback: Kelly Caresse | Inspiratie voor decoratie op de babykamer van mijn dochtertje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.