Dia1

Alweer heel wat maanden geleden kocht ik in Newcastle bij de Michael Kors winkeltje dit fijne mini tasje. Ik gebruik hem sindsdien heel erg veel, vrijwel dagelijks, ik vind hem zo fijn en mooi. Het was ook een flinke investering, iets wat ik niet zomaar koop dus ik geniet er gewoon volop van. Dit minitasje en mijn Michael Kors Jet Set handtas zijn dan ook de tassen die ik voornamelijk gebruik.  Dit kleine model is een handtas puur voor de essentiële benodigdheden, er kan heel weinig in maar ik sjouw altijd zoveel mee in mijn tas, dat dit tasje me ook wel verplicht om geen ‘onzin’ mee te nemen. Bovendien loop ik 80% van de tijd daarbij nog met een luiertas vol kinderbenodigdheden, dat ik in die tas dan ook al die extra’s zoals kauwgom, deodorant, zonnebril enzovoorts kan meenemen. Dan heb ik dit tasje dicht tegen me aan met mijn telefoon, portemonnee en wat kleine benodigdheden voor mijn diabetes. Benieuwd hoe ik het er allemaal in krijg en wat ik zoal meeneem? Neem dan zeker een kijkje naar deze video.Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat voor handtas draag jij bij je en hoe groot is die? En wat draag jij zoal op dagen met je mee in je handtas? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Benieuwd wat ik zoal bij me draag in mijn grotere Michael Kors tas? Bekijk deze video dan terug. 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

28 gedachten over “What’s in my Michael Kors Mini Bag”

 1. Leuke tas hoor! Ik gebruik altijd verschillende tassen. Als ik de kinderen wegbreng naar school en kdv dan neem ik nooit een tas mee. Als ik boodschappen doe dan neem ik mijn handtas mee die ik zowel over mijn schouder als voorlangs kan dragen. Als ik naar de speeltuin ga, ga winkelen met mijn kinderen of bij dagjes uit dan vind ik een rugtas juist weer handiger. En ga ik op visite dan neem ik mijn handtas mee. Ik heb een grote toilettas waar ik al mijn spullen in heb, van zakdoekjes tot deo en portemonnee. Ik hoef dus alleen maar mijn toilettas in de betreffende tas te doen en ik heb dan alles mee. Ik hoef dan niet steeds mijn tassen in te richten. Heel handig.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Solliciteren: uitgenodigd voor een sollicitatiegesprekMy Profile

 2. Wat een prachtige tas! Wij, vrouwen zijn volgens mij heel goed om het vol te proppen. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de luiertas nubuck gebruik als tas. Die prop ik helemaal vol. Wel altijd voorbereid, dat dan weer wel ?
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een ode aan mijn vader!My Profile

 3. Het blijft een mooi tasje Kelly! Ik heb altijd een grote tas bij me die op de één of andere manier altijd vol zit met van alles en nog wat en alles ligt natuurlijk ook nog eens los in die tas… Probeer dan nog maar eens iets te vinden haha
  MetMirjam onlangs geplaatst…Favoriete outfits voor FieneMy Profile

 4. Leuke tas! Goed idee ook zo’n kleine Cross Body tas naast de welbekende luiertas. Ik weet niet of je ooit al een stuk over luiertassen hebt geschreven, maar ik heb pas de ultieme luiertas gevonden. Een paca pod, bedacht door een moeder die een georganiseerde luiertas wilde. Ik ben er zoooo blij mee. 🙂 Tip dus als je ooit een nieuwe luiertas zoekt.
  Ellen onlangs geplaatst…Wat is zwangerschapsdiabetesMy Profile

 5. Mooie tas. Ik heb drie tassen die ik heel veel draag: mijn Michael Kors Selma Mini tas. Die is erg klein en hier heb ik altijd een heel klein portemonneetje in, een tasverstuiver met daarin wat parfum, lipstick, handcrème en een tandenstoker en wat zakdoekjes. In mijn grotere tassen heb ik ook altijd een paraplu, borstel (kleien Tangle Teezer), parfum. deo, agenda.
  Femke onlangs geplaatst…Best gelezen artikelen maartMy Profile

 6. Mooie tas! En herkenbaar dat tassen altijd vol zitten… vrouwen- eigen denk ik 😉
  Ik heb zelf nooit een luiertas gebruikt, maar dan raakt je eigen tas natuurlijk wel heel vol.
  marie-louise onlangs geplaatst…Wat als…My Profile

 7. Wat een ontzettend mooie tas, ik ben sowieso een MK bag fan, ze brengen hele mooie en degelijke tassen uit. Leuk om de inhoud van je tas te zien

 8. Wat een gezellige video, ik moet zo lachen om het einde ‘of als je gewoon je duim wil opsteken; haha! Like bij deze ;).

 9. Wat zit er nog veel in je tasje zeg! Sta er echt van te kijken. Leuk hoor ik vind het ook altijd leuk om in andersmans tassen te kijken (uiteraard in overleg) hahaha dus laat vooral maar lekker alles zien! Ik heb zelf een bag in bag een grote kaki groene kleur met een klein tasje erin. Als ik geen zin heb om die grote tas mee te nemen haal ik het kleinere tasje eruit en neem ik die mee. Wat sjouw ik allemaal mee? Uhmm… portemonnee, sleutels, me halve voorraad lipproducten haha elke keer smijt ik er mijn lippenstift in totdat ik nergens meer een lippenstift kan vinden… tjaa dan zitten ze dus allemaal in mijn tas. Plastic tasjes (aangezien je die nu niet meer krijgt). Tja ontzettend veel eigenlijk…. Fijne dag Kelly liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Review Hoooked GiraffeMy Profile

 10. best veel wat er nog in je tasje kan 😀 ik heb zelf alleen maar kipling tassen grote en kleine en nu een normaal maatje waar eigenlijk van alles en nog wat in zit, pasjes, iPhone, dextro energie en zoute dropjes en een shitload aan lipstick en lipgloss en gebruik er maar 1 hahah. en een buisje kalium dat moet ik altijd bij mij hebben
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 1 april 2016 (geen grap)My Profile

 11. therese batterink

  Super mooie tas? ben helemaal gek van handtassen.
  Heb er dus ook altijd 1 bij mij.
  Ik heb er mijn portemonnee. .pasjes..rijbewijs..zakdoekjes. .etui met inhoud..bonnetjes?en telefoon in zitten.
  Ga ik een dagje uit of winkelen neem ik een grote mee..handig nu je nergens meer een tasje krijgt. Maar ik heb er best wel wat en in verschillende maten dus ik wissel nog weleens?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.