What’s in my Michael Kors Mini Bag

Dia1

Alweer heel wat maanden geleden kocht ik in Newcastle bij de Michael Kors winkeltje dit fijne mini tasje. Ik gebruik hem sindsdien heel erg veel, vrijwel dagelijks, ik vind hem zo fijn en mooi. Het was ook een flinke investering, iets wat ik niet zomaar koop dus ik geniet er gewoon volop van. Dit minitasje en mijn Michael Kors Jet Set handtas zijn dan ook de tassen die ik voornamelijk gebruik.  Dit kleine model is een handtas puur voor de essentiële benodigdheden, er kan heel weinig in maar ik sjouw altijd zoveel mee in mijn tas, dat dit tasje me ook wel verplicht om geen ‘onzin’ mee te nemen. Bovendien loop ik 80% van de tijd daarbij nog met een luiertas vol kinderbenodigdheden, dat ik in die tas dan ook al die extra’s zoals kauwgom, deodorant, zonnebril enzovoorts kan meenemen. Dan heb ik dit tasje dicht tegen me aan met mijn telefoon, portemonnee en wat kleine benodigdheden voor mijn diabetes. Benieuwd hoe ik het er allemaal in krijg en wat ik zoal meeneem? Neem dan zeker een kijkje naar deze video.Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat voor handtas draag jij bij je en hoe groot is die? En wat draag jij zoal op dagen met je mee in je handtas? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Benieuwd wat ik zoal bij me draag in mijn grotere Michael Kors tas? Bekijk deze video dan terug. 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

 • Myrthe | ConLamore.nl
  2 april 2016

  Wat een lief tasje! Er past wel een hoop in, haha ! Mijn tas is een stuk groter, maar zit ook propvol met alles! Vrouwending misschien?
  Myrthe | ConLamore.nl onlangs geplaatst…Sleek Russian Roulette LipstickMy Profile

 • MamaOnderneemt
  2 april 2016

  Leuke tas hoor! Ik gebruik altijd verschillende tassen. Als ik de kinderen wegbreng naar school en kdv dan neem ik nooit een tas mee. Als ik boodschappen doe dan neem ik mijn handtas mee die ik zowel over mijn schouder als voorlangs kan dragen. Als ik naar de speeltuin ga, ga winkelen met mijn kinderen of bij dagjes uit dan vind ik een rugtas juist weer handiger. En ga ik op visite dan neem ik mijn handtas mee. Ik heb een grote toilettas waar ik al mijn spullen in heb, van zakdoekjes tot deo en portemonnee. Ik hoef dus alleen maar mijn toilettas in de betreffende tas te doen en ik heb dan alles mee. Ik hoef dan niet steeds mijn tassen in te richten. Heel handig.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Solliciteren: uitgenodigd voor een sollicitatiegesprekMy Profile

 • demallemolenmoeder
  2 april 2016

  Wat een prachtige tas! Wij, vrouwen zijn volgens mij heel goed om het vol te proppen. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de luiertas nubuck gebruik als tas. Die prop ik helemaal vol. Wel altijd voorbereid, dat dan weer wel ?
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een ode aan mijn vader!My Profile

 • demallemolenmoeder
  2 april 2016

  Mmm.. nubuck? Moet gewoon nu zijn. Leuk een telefoon met eigen wil ?
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een ode aan mijn vader!My Profile

 • Lonneke
  2 april 2016

  Tegenwoordig doe ik mijn spullen in de babytas en klaar! Neem eigenlijk niet veel mee; kauwgom, telefoon, portemonnee, sleutels en medicijnen. Klaar! Maar ik ben nooit echt een tassenmeisje geweest.
  Lonneke onlangs geplaatst…Oma zijn is het mooiste wat er is!My Profile

 • Channa
  2 april 2016

  Ik gebruik zelden een eigen tas. Gebruik meestal de luiertas voor alles. Enkel naar mijn werk heb ik zelf een simpele tas mee.
  Channa onlangs geplaatst…Onze bucketlist: wat wij met onze kinderen absoluut willen gaan doen!My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  2 april 2016

  Wat een prachtige tas Kelly! De kleur is ook zo mooi, die zie je niet veel. Ik moet zeggen dat er best wel inpast, terwijl het wel een compacte tas is. Fijn!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Yves Rocher Pure Light Cushion FoundationMy Profile

 • Dorien
  2 april 2016

  Altijd leuk om bij iemand anders in z’n tas mee te kijken. Mooie tas ook, love it! Mijn tassen zitten over het algemeen zo volgepropt met van alles en nog wat dat ik gemiddeld 5 minuten op zoek ben naar iets, haha!
  Dorien onlangs geplaatst…GIRL PROBLEMS: 7X GEWOONTES DIE JE STOFWISSELING VERTRAGENMy Profile

 • MetMirjam
  2 april 2016

  Het blijft een mooi tasje Kelly! Ik heb altijd een grote tas bij me die op de één of andere manier altijd vol zit met van alles en nog wat en alles ligt natuurlijk ook nog eens los in die tas… Probeer dan nog maar eens iets te vinden haha
  MetMirjam onlangs geplaatst…Favoriete outfits voor FieneMy Profile

 • Ellen
  2 april 2016

  Leuke tas! Goed idee ook zo’n kleine Cross Body tas naast de welbekende luiertas. Ik weet niet of je ooit al een stuk over luiertassen hebt geschreven, maar ik heb pas de ultieme luiertas gevonden. Een paca pod, bedacht door een moeder die een georganiseerde luiertas wilde. Ik ben er zoooo blij mee. 🙂 Tip dus als je ooit een nieuwe luiertas zoekt.
  Ellen onlangs geplaatst…Wat is zwangerschapsdiabetesMy Profile

 • Femke
  2 april 2016

  Mooie tas. Ik heb drie tassen die ik heel veel draag: mijn Michael Kors Selma Mini tas. Die is erg klein en hier heb ik altijd een heel klein portemonneetje in, een tasverstuiver met daarin wat parfum, lipstick, handcrème en een tandenstoker en wat zakdoekjes. In mijn grotere tassen heb ik ook altijd een paraplu, borstel (kleien Tangle Teezer), parfum. deo, agenda.
  Femke onlangs geplaatst…Best gelezen artikelen maartMy Profile

 • Carlijn
  2 april 2016

  Dit lijkt me een prima aanvulling op de luiertas die je altijd meeneemt haha, daar zitten dan toch je meeste spullen in. Vind dit een heel chique tasje, de kleur past ook echt bij jou.
  Carlijn onlangs geplaatst…Een ode aan de oma van Amy en MaisieMy Profile

 • marie-louise
  2 april 2016

  Mooie tas! En herkenbaar dat tassen altijd vol zitten… vrouwen- eigen denk ik 😉
  Ik heb zelf nooit een luiertas gebruikt, maar dan raakt je eigen tas natuurlijk wel heel vol.
  marie-louise onlangs geplaatst…Wat als…My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  2 april 2016

  Leuke tas! Ik heb net een nieuwe tas gekocht maar het is niet helemaal wat ik wil. Maar hij voldoet tot nu toe nog goed.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Mijn weg naar minder spullen #3My Profile

 • Lise
  2 april 2016

  Wat een ontzettend mooie tas, ik ben sowieso een MK bag fan, ze brengen hele mooie en degelijke tassen uit. Leuk om de inhoud van je tas te zien

 • Simone
  2 april 2016

  Wat een gezellige video, ik moet zo lachen om het einde ‘of als je gewoon je duim wil opsteken; haha! Like bij deze ;).

 • Saskia
  2 april 2016

  Zo’n tasje staat ook nog op mijn wensenlijstje, erg leuk. En wat past er veel in zeg!
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn eerste ervaring met WeightwatchersMy Profile

 • Dita
  2 april 2016

  Hele mooie tas Kelly! Ik gebruik een tas van de Mango alleen wordt die wel minder mooi. Binnenkort maar eens een nieuwe kopen.
  Dita onlangs geplaatst…Baby uitzet must havesMy Profile

 • Karlien
  2 april 2016

  Mijn man is altijd verbaasd over hoeveel er in een handtas past 🙂 vroeger zat mijn tas vol met spullen van mij. Tegenwoordig alleen het echt nodige en de rest van de spullen is van de kinderen.
  Karlien onlangs geplaatst…Week 29: Fotoshoot, Foodmarket en zonMy Profile

 • Lifesabout
  2 april 2016

  Wat een nette inhoud, alleen alles wat echt belangrijk is. Ik zeul altijd veel te veel onzin mee en mijn tas is overladen met kauwgom en lippenbalsems haha.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory Lane 27 maart – 2 aprilMy Profile

 • Celine
  2 april 2016

  Wat een mooie tas! Wauw deze is echt prachtig. Ik moet ook een kleine tas aanschaffen want ik neem altijd zoveel onzin mee.
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…Video: Shoplog EssenceMy Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  2 april 2016

  Mooi tasje hoor! Ik neem verschillende tasjes mee, afhankelijk van de dag. Standaard heb ik wel mijn mobiel, portemonnee en vaseline voor m’n lippen mee. Verder als het even kan een flesje water, borstel, deo en een beetje make-up.
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…Moestuintjes – Oei ik groei deel 1My Profile

 • Lysha
  2 april 2016

  Super leuk filmpje! En enorm mooie tas!

 • Lisanne
  2 april 2016

  Wat zit er nog veel in je tasje zeg! Sta er echt van te kijken. Leuk hoor ik vind het ook altijd leuk om in andersmans tassen te kijken (uiteraard in overleg) hahaha dus laat vooral maar lekker alles zien! Ik heb zelf een bag in bag een grote kaki groene kleur met een klein tasje erin. Als ik geen zin heb om die grote tas mee te nemen haal ik het kleinere tasje eruit en neem ik die mee. Wat sjouw ik allemaal mee? Uhmm… portemonnee, sleutels, me halve voorraad lipproducten haha elke keer smijt ik er mijn lippenstift in totdat ik nergens meer een lippenstift kan vinden… tjaa dan zitten ze dus allemaal in mijn tas. Plastic tasjes (aangezien je die nu niet meer krijgt). Tja ontzettend veel eigenlijk…. Fijne dag Kelly liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Review Hoooked GiraffeMy Profile

 • rachel
  2 april 2016

  best veel wat er nog in je tasje kan 😀 ik heb zelf alleen maar kipling tassen grote en kleine en nu een normaal maatje waar eigenlijk van alles en nog wat in zit, pasjes, iPhone, dextro energie en zoute dropjes en een shitload aan lipstick en lipgloss en gebruik er maar 1 hahah. en een buisje kalium dat moet ik altijd bij mij hebben
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 1 april 2016 (geen grap)My Profile

 • Vanessa
  2 april 2016

  Mooi tasje en leuk om te zien wat er allemaal in zit!
  Vanessa onlangs geplaatst…Zonnebescherming loopt gesmeerd met KruidvatMy Profile

 • therese batterink
  2 april 2016

  Super mooie tas? ben helemaal gek van handtassen.
  Heb er dus ook altijd 1 bij mij.
  Ik heb er mijn portemonnee. .pasjes..rijbewijs..zakdoekjes. .etui met inhoud..bonnetjes?en telefoon in zitten.
  Ga ik een dagje uit of winkelen neem ik een grote mee..handig nu je nergens meer een tasje krijgt. Maar ik heb er best wel wat en in verschillende maten dus ik wissel nog weleens?

 • Kelly
  3 april 2016

  Ik vind het altijd leuk om mee te kijken in andermans tassen haha. Wat een super mooie tas ! Echt gaaf!
  Kelly onlangs geplaatst…Persoonlijk| I am still alive !My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.