Het bevallingsverhaal vanuit de vader: Geboorte Aimy

bevallingsverhaal vanuit de vader

Bevallingsverhaal verteld vanuit de vader: geboorte Aimy door Yannick Iets meer als 2,5 jaar geleden klom Yannick al in de pen om het bevallingsverhaal van Lana vanuit zijn perspectief te vertellen en ook dit keer heeft hij dit gedaan over de bevalling van Aimy. Een zware bevalling die op ons beiden veel impact gemaakt heeft. Laat ik Yannick aan het woord laten.
Zaterdag 6 Februari: Nog een klein week en Kelly wordt ingeleid. De afgelopen week heeft Kelly steeds meer last gehad van ‘kleine krampen’ en vandaag is het ook niet anders. In de ochtend word ik al wakker van Kelly omdat ze last heeft van wat heftigere krampen in steeds kortere periode. Kelly zei mij: ‘’Je wordt binnen 24 uur opnieuw papa denk ik’’.

Het bevallingsverhaal vanuit de vader
En weer pakt Kelly haar weeëntimer app erbij die zou moeten meten om de hoeveel minuten zij de krampen heeft. Ik kan aan Kelly merken dat ze hoopt dat de bevalling begint. De pijn wordt sterker dus na overleg met het ziekenhuis mogen we komen. Er wordt 1 centimeter ontsluiting gemeten, het is afwachten of het wel of niet doorzet. Na een paar uur gaat er weer meer tijd tussen de krampen zitten dus mochten we weer naar uit. Stiekem hoopte ik erop dat we toch mochten blijven om Kelly vervolgens in te laten leiden. In de avond wordt de pijn weer heftiger toen wij thuis waren waardoor we vervolgens weer terug naar het ziekenhuis moesten. Kelly’s vliezen bleken gescheurd te zijn wat Kelly nog niet opgevallen was omdat ze maar kleine beetjes vocht per keer verloor en haar bloeddruk was erg hoog. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis en zou, als het niet eerder op gang zou komen, de ochtend erop worden ingeleid. We sliepen samen in het ziekenhuis terwijl Lana bij de ouders van Kelly sliep.

Zondag 7 Februari: Om 07.30 werd het infuus voor inleiding aangesloten. Langzamerhand werd de pijn heviger en sterker bij Kelly! Nu besefte ik echt dat de bevalling was begonnen. De verpleegkundige vertelde dat de pijn die Kelly had, de weeën waren. Wat er nu allemaal zou gaan komen was onbekend voor mij omdat we dit bij de vorige bevalling niet hebben meegemaakt. Dat bracht wat extra spanning met zich mee.

Het was inmiddels middag en de tijd schoot maar niet op. Kelly was haar weeën op aan het vangen met twee zuchtjes per wee. Een techniek die Kelly heeft meegekregen bij de zwangerschapsyoga. Hoe meer zuchtjes ze nodig had, hoe heftiger her was om met de pijn om te gaan, leerden ze mij bij de partnerles van Yoga. Rond 13.00 uur, kwam de verloskundige meten hoeveel ontsluiting Kelly had. Het was 5 centimeter. Mooi dacht ik zo halen wij de 10 centimeter binnen een paar uur. Een uur later zouden ze weer controleren. De pijn werd weer heviger en Kelly deed er een pufje bij om de weeën op te vangen. Ik hielp Kelly met de ademhalingstechniek. Ook kon ik op een beeldscherm mee kijken wanneer de weeën op kwamen. Ik vertelde tegen Kelly dat er weer eentje op kwam, zo kon Kelly de wee op tijd met voldoende ademhaling opvangen. Een aantal uren later rond 18.00 controleerde ze weer en had Kelly tussen de 8 en 9 centimeter ontsluiting. Ik zag dat Kelly het steeds moeilijker had om de weeën op te vangen. Het enige wat ik op dat moment kon doen, was haar te helpen met de ademhalingstechnieken en haar moed in spreken. Een uur later dacht ik dat de volledige ontsluiting zou zijn bereikt.

Helaas was dit niet het geval.  9,5 centimeter. Nog een uur later werd er weer gecontroleerd en was er nog geen volledige ontsluiting. Nu ging de tijd ontzettend langzaam. Het was 20.30 uur geworden en nog steeds had Kelly geen volledige ontsluiting. Ik keek naar de klok en besefte mij dat Kelly ruim 13 uur lang weeën op aan het opvangen was. Ook had ik Kelly helemaal niet horen klagen of schelden. Dit geeft aan hoe sterk Kelly als persoon is en daar heb ik zoveel respect voor gekregen.

bevallingsverhaal vanuit de vader

Het is 21.00 uur en Kelly bleef op 9,5 centimeter ontsluiting hangen dus wilde de verloskundige toch proberen of persen wat meer vordering zou geven. Na een tijdje persen komt er geen enkele vordering. Kelly heeft geen persdrang of persweeën en de baby blijkt niet diep genoeg in het geboortekanaal te liggen. Het is onduidelijk of de baby nog dieper gaat liggen en ook was het moeilijk te meten of de baby het nog naar haar zin had.

Uit veiligheid is er toen gekozen om over te gaan op een keizersnee. Van binnen baalde ik. Kelly heeft zo lang pijn geleden en gehoopt op een natuurlijke bevalling, zeker na de vorige ervaring. Ik gunde Kelly het enorm om de wens voor een natuurlijke bevalling uit te laten komen. Ondanks dit alles, was het wel een opluchting, omdat wij snel ons tweede meisje zouden gaan zien en er nu ook eindelijk duidelijkheid was. Het belangrijkste is dat ze veilig op de wereld zou komen. Kelly werd naar de OK gebracht en ik kon de bekende blauwe overkleding aan doen. Ik was rustig en kalm. Misschien omdat ik dit wel eerder had meegemaakt of misschien omdat er een einde aan deze dag lange kwam.

Ik ging weer bij het hoofd van Kelly zitten en hield haar hand vast. Ondertussen keek ik mee naar de operatie. Kelly vroeg mij nog om te beschrijven wat er gebeurde. Dat kun je beter niet zien of horen, zei ik tegen Kelly.

En opeens hoor je : ’Ik zie het hoofdje, met heel veel donkere haartjes’. Ik moest lachen. Ik had nog geen idee hoe ze eruit zou zien. Misschien een kopie van Lana. Uiteindelijk haalde ze een klein lichaampje eruit en hoorde wij haar licht huilen. Kelly moest huilen en wilde onze meid meteen bij haar hebben. Dat mocht nog niet. Het OK personeel controleerde of alles goed was. Ze weegt 4125 gram, een flinke dame! Eindelijk kon ik haar vastpakken (tussendoor heb ik de navelstreng doorgeknipt) en haar naar Kelly brengen. Wat een prachtig geluk!

Kijk eens Kelly hier is ze ’Aimy Maria’, geboren om 22.40 uur. Ik was zo trots op Aimy, maar vooral op Kelly. Wat een geweldige vrouw is zij voor mij en mijn dames. Beter heb ik het niet getroffen. De bevalling was een bijzondere, heftige en euforische ervaring. Het was bijzonder om Kelly hier zo bij te ondersteunen en om vervolgens samen je kindje in de armen te krijgen. Wat een rijkdom, drie dames in mijn leven. Ik had niet meer geluk kunnen hebben.

Kelly: Dankjewel voor het delen van het bevallingsverhaal vanuit de vader perspectief, Yannick, mooi om het op deze manier ook vanuit jouw kant te lezen. We hebben er vaak over nagepraat maar op ‘papier’ is dat toch anders, komt het ineens dichterbij.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

65 reacties

 • Femke
  1 april 2016

  Wat mooi dat Yannick zijn ervaring weer heeft weggeschreven. Ik kan me goed voorstellen dat hij baalde voor jou, dat je al heel wat uren flink wat pijn te verduren had en je een keizersnede kreeg. Mooi om te lezen, hoe trots hij op je is :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Makeup Geek Eyeshadow PansMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  1 april 2016

  Wat mooi om te lezen. Zouden alle vaders eens moeten doen. Ik heb nog steeds geen idee hoe mijn man de bevalling en alles heeft ervaren. Heel mooi om te lezen, dank jullie wel dat jullie dit wilde delen.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Hello april…..tijd voor de lente!My Profile

 • MamaOnderneemt
  1 april 2016

  Wat een prachtig verhaal. Wat ontzettend zwaar dat je zolang weeën op hebt moeten Kelly zonder volledige ontsluiting te hebben gekregen.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Solliciteren: uitgenodigd voor een sollicitatiegesprekMy Profile

 • Lonneke
  1 april 2016

  Wat mooi geschreven Yannick. Super om te lezen hoe jij het hebt ervaren en zo trots bent op je meisjes. Het lijkt me ook enorm fijn dat je echt iets hebt kunnen doen tijdens te bevalling en jullie het echt samen hebben gedaan! Mooi hoe je erover schrijft, geniet ervan !
  Lonneke onlangs geplaatst…1 April grap uitgehaald! – LonnekefilmtMy Profile

 • demallemolenmoeder
  1 april 2016

  Prachtig dat je dit met ons wilt delen. De man wordt vaak vergeten maar ook voor hem is het een magisch, overweldigend en moeilijk moment. Een zware bevalling maar zo te lezen hebben jullie het echt samen gedaan!
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Eet je vruchtbaarMy Profile

 • Dorien
  1 april 2016

  Wat mooi en bijzonder om te lezen hoe een man de bevalling ervaart. Prachtig gezin, en trotste vader!
  Dorien onlangs geplaatst…RECEPT: SNELLE SMOOTHIE BOWL MET FRUIT EN NOTENMy Profile

 • Kelly
  1 april 2016

  Heel mooi omschreven Yannick! Mooi om te lezen hoe jij het hebt ervaren. Jullie zijn een top team!

 • Josan
  1 april 2016

  Mooi om te lezen hoe je man het ervaren heeft Kelly. Voor hem was het natuurlijk ook een emotioneel moment. Ik kan me heel goed voorstellen dat hij er ook van baalde dat het uiteindelijk een keizersnede werd. Maar het is goed om te lezen dat jullie het er nog vaak over hebben gehad.
  Josan onlangs geplaatst…Fashion Friday Budget feestkleding voor kinderen voor een trouwerijMy Profile

 • Wilma
  1 april 2016

  Mooi o zo te lezen van Yannick als papa en man! Wat zijn jullie een goed stel samen. Ik heb hier ook zoveel steun aan Michiel gehad! Hele lieve foto´s!
  Wilma onlangs geplaatst…20 vragen aan mij als mamaMy Profile

 • Jessica
  1 april 2016

  Krijg er kippenvel van. Gelukkig hadden jullie een team om jullie heen dat proactief was. Weet helaas uit ervaring dat dat ook wel eens anders kan zijn!
  Jessica onlangs geplaatst…Want it Wednesday: Miss Ruby TuesdayMy Profile

 • Channa
  1 april 2016

  Wat mooi geschreven en volgens mij heb je ontzettend veel aan hem gehad! Jammer dat het uiteindelijk niet liep zoals gehoopt maar jullie hebben wel een prachtige dochter!
  Channa onlangs geplaatst…5x waarom de regen leuk is voor kinderen!My Profile

 • demallemolenmoeder
  1 april 2016

  Wat mooi dat jij dit met ons wilt delen. Vaak wordt de man vergeten. Terwijl het voor een man ook magisch, wonderlijk en zeker niet gemakkelijk is. Zo te lezen hebben jullie het echt samen gedaan.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Eet je vruchtbaarMy Profile

 • Elisabeth
  1 april 2016

  Oh wat mooi om te lezen hoe jij het ervaren hebt Yannick! Mooi dat je zo trots bent op Kelly. Volgens mij mag je dat ook wel een beetje op jezelf zijn hoor!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Netflix kijktip: LoveMy Profile

 • Charlotte
  1 april 2016

  Wat mooi om zo papa’s ervaring te lezen. Mooi geschreven!

 • MetMirjam
  1 april 2016

  Heel mooi geschreven Yannick! Zo te lezen ben je echt een steun voor Kelly geweest, heel fijn!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Favoriete outfits voor FieneMy Profile

 • Manon
  1 april 2016

  Het moet ook zo bijzonder zijn voor vaders… Mooi om het vanuit jouw kant te beleven Yannick!
  Manon onlangs geplaatst…Weight Watchers update #13: (Vr)eten!My Profile

 • Nicole
  1 april 2016

  Nu ik dit zo lees besef ik me dat onze bevallingen veel op elkaar leken. Vanaf het moment van de weeënopwekkers in ieder geval. Alleen bleef het bij mij na 18 uur weeën steken op 6 cm, maar verder veel overeenkomsten.
  Mooi hoe Yannick dit opgeschreven heeft, lijkt me ook heel waardevol voor Aimy over een tijdje.
  Nicole onlangs geplaatst…De leukste kinderdekbedovertrekkenMy Profile

 • Nicole
  1 april 2016

  Mooi verhaal en leuk om de andere kant eens te lezen!
  Nicole onlangs geplaatst…DIY: Zo maak je zelf billendoekjesMy Profile

 • Saskia
  1 april 2016

  Prachtig zeg, altijd mooi om het van de andere kant te lezen.
  Saskia onlangs geplaatst…Dingen die ik wil maar niet durfMy Profile

 • Nathalie
  1 april 2016

  Wat knap jouw Yannick! Ik vraag al twee jaar aan mijn man om dit neer te schrijven. Hij zegt steeds: moet dat nu? Nou ja…

 • karlien
  1 april 2016

  Wat mooi dat je man dit op papier met jou en de lezers wil delen!
  karlien onlangs geplaatst…Texel wat te doen met kinderenMy Profile

 • Rosanne
  1 april 2016

  Prachtig om te lezen! Weer met net zo’n mooi gevoel als de vorige keer.
  Mijn complimenten Yannick!
  Rosanne onlangs geplaatst…Onzekerheid over mijn gewicht…My Profile

 • marie-louise
  1 april 2016

  Zo mooi geschreven! En lief dat hij erover wilde schrijven. Ik moest toch even een traantje wegpinken 😉
  marie-louise onlangs geplaatst…Wat als…My Profile

 • Dita
  1 april 2016

  Zo bijzonder! Mooi geschreven Yannick!
  Dita onlangs geplaatst…Baby uitzet must havesMy Profile

 • Marieke
  1 april 2016

  Wat een prachtig verhaal! Zo bijzonder hoe hij dit heeft opgeschreven.. En hoe duidelijk Yannick laat merken hoe trots hij op je is en op de 2 kleine meisjes!
  Prachtig!
  Marieke onlangs geplaatst…Outfit of the day #10My Profile

 • Anne
  1 april 2016

  Traantje weg moeten pinken, heel mooi verteld Yannick!

 • Veronique
  1 april 2016

  Heftig om te lezen, het lijkt zo op mijn bevalling. Ik heb er weinig over gepraat daarna met mijn vriend, het blijft iets gevoeligs. Zo mooi om te lezen hoe Yannick hier open over is en wat goed dat jullie hierover praten

 • Tamara
  1 april 2016

  Wat mooi en lief dat je dit geschreven hebt! Ik weet nog dat mijn vriend zei dat hij het heel moeilijk vond om mij zoveel pijn te zien lijden. Maar hij heeft me er wel echt doorheen gesleept!
  Tamara onlangs geplaatst…39 weken zwanger en nog geen naam.My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  1 april 2016

  Fijn om te lezen hoe Yannick het als papa ervaren heeft. Lijkt me ook lastig om als vader te staan toekijken en niet zo heel veel te kunnen doen, maar het klinkt alsof je Kelly zo goed als mogelijk opgevangen hebt 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Weekendje weg: naar de Efteling en snowboarden in Landgraaf!My Profile

 • Vanessa
  1 april 2016

  Mooi om te lezen hoe Yannick het als papa heeft ervaren. Het is duidelijk dat hij gelukkig is met zijn 3 dames. Geniet van jullie gezinnetje! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Schoonheidsgeheim: zijden kussensloop van Silk HeavenMy Profile

 • sandra
  1 april 2016

  Wat een mooi en bijzonder verhaal! Prachtig dat Yannick dit zo beschreven heeft en Kelly respect voor hoe jij zoveel uren je weeën hebt opgevangen!
  sandra onlangs geplaatst…Nieuw: Gastartikel van ChantalleMy Profile

 • Mary-Lou
  1 april 2016

  De teleurstelling van weer een keizersnee na al die weeën, maar ook het gevoel van opluchting omdat duidelijk is dat je kindje nu echt gaat komen is zo herkenbaar. Is tegen jullie trouwens ook gezegd dat bij een eventuele derde kindje je niet meer mag kiezen, maar meteen een geplande keizersnee krijg?
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Ik lees voor uit: Bij de neus genomenMy Profile

 • Leonie
  1 april 2016

  Wauw! Wat een mooi stuk zeg! Heel er interessant en mooi om te lezen, wat heb je je vrouw goed gesteund.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Baby(kamer) Wishlist #2My Profile

 • rachel
  1 april 2016

  Yannick, lieverd, je vrouwtje maakte me al aan het huilen bij haar verhaal en zit nu weer met door gelopen masacara op me smoel 😉 mooi verteld en ook respect voor jou dat je zoon heerlijke vent bent die zijn vrouwtje door dik en dun steunt, topper (s) jullie en nogmaals geniet van je prachtige vrouwen 😀
  rachel onlangs geplaatst…NotdMy Profile

 • Ellen
  1 april 2016

  Leuk om de andere kant te horen, moet ook moeilijk zijn voor die mannen. Mijn man zat 9 weken geleden ook voor de 2e keer naast mij in de ok. En het is toch ook wel heftig om te zien hoe je vrouw open gesneden wordt. Ik was vooral ook trots dat manlief zo kalm bleef 🙂
  Ellen onlangs geplaatst…Wat is zwangerschapsdiabetesMy Profile

 • Nicky
  1 april 2016

  Oh die vorige vond ik ook al zo mooi, heel leuk om te lezen en Yannick heeft het mooi omschreven! Wat een rijkdom 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Win 30 euro stoptegoed op Telefoonhoesjestore.nlMy Profile

 • Hanna
  1 april 2016

  Heel mooi geschreven Yannick! Leuk om het zo vanuit zijn perspectief te lezen en war een lieve woorden.
  Hanna onlangs geplaatst…Moestuintjes – Oei ik groei deel 1My Profile

 • Charlotte
  1 april 2016

  Ik vind het altijd heel bijzonder om te lezen/horen hoe mannen een bevalling meemaken. Het is zo anders dan voor de vrouw.

  Mooi om het zo op papier te zien staan. En wat knap dat je je zo sterk hebt gehouden!

  Liefs, Charlotte
  Charlotte onlangs geplaatst…Lovely Charlotte bestaat 1 jaar!My Profile

 • Jodi - liefthuis
  1 april 2016

  Traantje weg gepinkt bij dit verhaal. Bijzonder om vanuit het oogpunt van de man te lezen. Daar heb ik ook zo veel vragen over gesteld aan mijn lief, hoe hij het vond en heeft ervaren.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…18 bizarre adviezen die mama’s kregenMy Profile

 • Marjolijn
  1 april 2016

  Heel mooi geschreven! Ik kreeg er kippenvel van en moest op het laatst even een traantje wegpinken.

 • Frank
  1 april 2016

  Heel mooi verhaal! Leuk om te lezen hoe een andere vader het mee maakt. Omdat het vaderschap ook heel bijzonder is is dat voor mij de reden geweest om mijn ervaringen als vader te gaan delen op mijn blog.
  Frank onlangs geplaatst…Project DienbladMy Profile

 • Jessica
  1 april 2016

  Wauw wat mooi geschreven! Wat een mooie lieve woorden en wat een trots komt er van dit artikel af..heel mooi
  Jessica onlangs geplaatst…Update #Q1 voornemens 2016My Profile

 • Diana
  1 april 2016

  Wat een mooi geschreven van Yannick, leuk dat je dit zo met ons wilde delen! Bijzonder om het zo eens van een vader te lezen. 😉
  Diana onlangs geplaatst…Babyshower taartMy Profile

 • Nathalie
  1 april 2016

  Leuk om het verhaal eens van de man uit te lezen.
  Nathalie onlangs geplaatst…Kinderkleding met printjesMy Profile

 • Annemijn
  1 april 2016

  Wat liefdevol beschreven! Petje af hoor!
  Annemijn onlangs geplaatst…Is het leven van een blogger nou echt zo ideaal?My Profile

 • Lisanne
  1 april 2016

  Wat lief van Yannick hoe die dit omschrijft en dat jij zijn super vrouw bent. Moet voor jou ook heel speciaal zijn om dit zo terug te lezen. Zo zie je maar dat het voor een man ook allemaal heel bijzonder en speciaal is. Fijn weekend liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Receptje kaasstengelsMy Profile

 • Dieke
  1 april 2016

  Heel mooi Yannick!

 • Linsay
  1 april 2016

  Wat een mooi verteld verhaal, hoe je dit met zoveel liefde beschrijft is prachtig, kelly mag heel trots zijn op zo’n man

 • Linsay
  1 april 2016

  Dat zegt mijn man dus ook!

 • Linsay
  1 april 2016

  Ik hield het ook niet droog hahah

 • Danielle
  1 april 2016

  Wat mooi om te lezen. Als ik het lees voel ik gewoon de liefde die jij voelt voor Kelly. Erg bijzonder om te lezen.
  Danielle onlangs geplaatst…Win een leuke hangmat of hangstoel!My Profile

 • Naomi
  1 april 2016

  Mooi verteld, de liefde spat er van af! En knap hoe je het omschrijft vanuit jouw gevoel en hoe je er was voor Kelly.

 • Lisa
  1 april 2016

  Heel moo om te lezen

 • Lisa
  1 april 2016

  mooi*

 • Lilian
  1 april 2016

  Wat zijn het prachtige woorden. Wat mooi om te lezen hoe jij Kelly zo waardeert en dat steeds uitspreekt. Een vrouw om trots op te zijn is ze zeker!
  Lilian onlangs geplaatst…Waarom ik van het mooie weer houdMy Profile

 • Margriet
  1 april 2016

  Wat bijzonder om zoiets eens te lezen vanuit het perspectief van de man! De liefde spat er vanaf! 😀
  Margriet onlangs geplaatst…KimMy Profile

 • Linda
  1 april 2016

  Wauw, wat heb je toch een onwijs bijzondere vent Kelly!! 🙂
  Mooi om zijn verhaal te lezen. Thnx for sharing!
  Linda onlangs geplaatst…{ Review } | De Cocobelt + WinactieMy Profile

 • Yvonne
  1 april 2016

  Heel mooi om te lezen. Wat een liefde voor je meiden. Voor een man is zo’n bevalling ook heel wat. Wat kunnen trots zijn op elkaar!
  Yvonne onlangs geplaatst…Persoonlijk: Doel voor aprilMy Profile

 • Marjoleine
  1 april 2016

  Wat een prachtig verhaal, heel mooi om te lezen!

 • Simone
  1 april 2016

  Wat heeft Yannick dat liefdevol op papier gezet zeg! En wat lijkt me dat een teleurstelling als je dan zo lang weeën opvangt en dan alsnog een keizersnede moet. Maar hij heeft gelijk, veiligheid voor alles.
  Simone onlangs geplaatst…Mirthe op het kinderdagverblijfMy Profile

 • Inge
  2 april 2016

  Wat een mooi verhaal, brengt flashbacks naar mijn eigen bevalling van 5 jaar geleden, wat beschrijf je dit mooi en liefdevol Yannick

 • Salina
  2 april 2016

  Indrukwekkend om te lezen, erg mooi geschreven!
  Salina onlangs geplaatst…Behind the blog | Zoekresultaten en statistiekenMy Profile

 • Elyse
  2 april 2016

  Wauw! Wat bijzonder mooi om hierover te lezen. Wat lijkt het mij ook fijn voor jou Kelly om het vanuit zijn oogpunt te lezen hoe hij alles ervaart.

  Mooi geschreven!
  Elyse onlangs geplaatst…Unboxing BunnyboxMy Profile

 • Dees
  1 december 2016

  Wat mooi geschreven en hoe lief hoeveel respect hij heeft voor je en de trots lees je gewoon heel mooi. Elke man zou eigenlijk eens moeten schrijven hoe hij het heeft ervaren
  Dees onlangs geplaatst…Tips voor ParijsMy Profile

 • Veer
  1 december 2016

  Wat mooi. Tranen in mijn ogen!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.