What’s in my Michael Kors bag

Dia1

Kort geleden showde ik jullie vol trots dat ik een nieuwe tas gekocht had, mijn eerste designer bag. De Michael Kors Jetset travel in taupe bag, een hele mond vol. Vandaag ga ik jullie laten zien wat ik zoal bij me draag op dagen dat ik deze  tas draag. Deze tas draag ik vooral op dagen dat ik zonder Lana op bad ben. Dat is dan vooral naar afspraken bijvoorbeeld in Amsterdam of andere meetings die werk gerelateerd zijn. Als Lana bij me is, wat 9 van de 10 keer zo is dan heb ik gewoon mijn Lief luiertas bij me waar ik mijn persoonlijke spullen ook in stop. Benieuwd wat ik zoal meesleep in mijn Michael Kors tas? Neem dan een kijkje naar de volgende video.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben ook heel benieuwd wat jij zoal met je meedraagt in je tas naar school, je werk of andere afspraken. Is het voor jullie herkenbaar om zoveel met je mee te sjouwen? En voor de moeders onder ons, gebruik jij de luiertas wanneer je met je kindje op pad bent ook voor je persoonlijke spullen? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.

Een hele fijne zondag gewenst!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

19 reacties

 • Marion
  23 november 2014

  Prachtige tas! Ik heb geen designertas, want ik ben nogal een wisselvallig typje. Ik heb dus een stuk of 4 tassen die ik vaak gebruik. De meeste zijn tussen de € 15,- en € 25,-. Echt eenvoudige tassen dit. Maar die van jou is het wel echt waard. De kleur vind ik prachtig en hele mooie indeling van binnen en veel vakjes. Heel mooi!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 17My Profile

 • Marije - BakingBeautyNL
  23 november 2014

  Ohhhh, ik vind deze tas zo tof! Zelf heb ik ook een MK op het oog. Die is net even wat anders dan die van jou :-). En ja, ik sjouw ook altijd zo veel mee. En daar heb ik dan halverwege de dag ontzettend veel spijt van omdat het zo zwaar is, haha!
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Vlog #1 – Speculaastaart, Event Ziaja, Serena VerbonMy Profile

 • Dionne
  23 november 2014

  Ik vind je tas heel mooi! Leuk om te zien!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Outfit foto’s maken, Fashion addict & Eetbare insectenMy Profile

 • femketje
  23 november 2014

  die tas is zo awesome 😀
  femketje onlangs geplaatst…Kruidvat Shoplogje :3My Profile

 • Nina Simplynspecial
  23 november 2014

  Wat een mooie tas zeg. Jaloers hihi.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Lush-liefdeMy Profile

 • Vanessa
  23 november 2014

  Je tas is prachtig! Leuk om te zien wat je allemaal meedraagt. De inhoud van mijn tas valt goed mee: agenda, balpen, gsm, paraplu, portemonnee, zakdoekjes, lippenbalsem en lipgloss 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…7 dingen die ik niet graag doeMy Profile

 • Eline
  23 november 2014

  Wat een prachtige tas is het toch!
  Eline onlangs geplaatst…GehaktbroodMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  23 november 2014

  Ik voel mij al jaren een pakezel. Eerst liep ik met een luiertas en eigen handtas, daarna alleen een luiertas en nu twee kinderen verder doe ik alleen een drinkbeker, vochtige doekjes en een luier in mijn handtas.

  Over designertassen gesproken een hele gave MK heb je. Mijn Chanel staat stof op te vangen momenteel…nee daar gaat geen drinkbeker in 😉
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Bucketlist: Keep my glass full until morning lightMy Profile

 • Cindy
  23 november 2014

  De Fab.portemonnee, die is fijn, ik heb ‘m ook. Je tas blijft geweldig!
  Cindy onlangs geplaatst…100 Happy Days project: deel 4My Profile

 • Anneleen
  23 november 2014

  Wat een mooie tas! Leuk om te zien!
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 • Esmeralda
  23 november 2014

  Mooie tas! Heb er vandaag zelf bijna 1 gekocht, maar ik vond hem toch iets te duur.. Misschien iets verder sparen, zodat ik hem mezelf wel gun :p
  Esmeralda onlangs geplaatst…Home wishlistMy Profile

 • marieke
  23 november 2014

  Tof dat je zo’n mooie tas hebt kelly, geniet ervan 😀 eigenlijk heb ik zelf niet eens zo heel veel in mijn tas zitten.. als het nodig is mn agenda en een flesje water en verder altijd oordopjes, portomonee en een etuitje met wat dingen (spiegeltje, labelo, paracetamol, elastiekje etc.) Ik vind het zelf in ieder geval erg mee vallen haha
  marieke onlangs geplaatst…Tag! #2 van 10 tot 1My Profile

 • Veronique
  23 november 2014

  Ik heb eigenlijk zelf nooit een tas mee, ben bijna altijd op pad met mijn zoontje, en stop dan veel dingen in de luiertas 🙂
  Veronique onlangs geplaatst…AdventschallengeMy Profile

 • Nelleke
  24 november 2014

  Een tas om jaloers op te zijn! Super mooi (: Altijd leuk om te zien wat anderen met zich meedragen. Ik stop zelf altijd heel veel – onnodige – spullen in mijn tas!
  Nelleke onlangs geplaatst…Liefdesverhaal met wolkenMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  24 november 2014

  Superleuk om te zien! Prachtige tas heb je! Ik twijfel ook om een Michael Kors te kopen, maar hij is idd wel redelijk duur en voorlopig zijn er nog wat andere dure dingen die ik eigenlijk meer nodig heb… Wel heb ik een namaak Michael Kors van in Turkije die ik nu elke dag gebruik, hihi!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog Action: interieurdecoratie, kerstversiering en make-upMy Profile

 • Petra
  24 november 2014

  Leuk om te zien wat jij meesleept in je tas 🙂 Zelf hou ik heel erg van schoudertassen (messengerbag type), dus met een grote band schuin over de schouder.
  Als ik straks weer met een baby op pad ben, gaan mijn spullen gewoon bij de luiertas in denk ik, want ik heb eigenlijk een hekel aan dat gesleep hahaha
  Petra onlangs geplaatst…33 weken zwanger: groei maar buikje, groei…My Profile

 • Xandra
  24 november 2014

  Wat een gave tas zeg, wow! X
  Xandra onlangs geplaatst…EDITORIAL: LEIGHTON FOR NYLONMy Profile

 • Lisanne
  24 november 2014

  Echt een mooie tas! Ik heb nu vooral tassen van Primark, een MK tas wil ik ooit wel, ik vind ze erg leuk. Handige indeling ook van de tas met die 2 grote vakken en een middenvak met rits.

 • Ilse
  24 november 2014

  Mooie tas!
  Ik heb net een nieuwe tas besteld bij Zalando, maar ze blijkt nu toch niet helemaal te zijn wat het moest zijn. 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…Over de liefde enzoMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.