What I eat in a day: Eetdagboekje

Dia1Het leek me leuk om weer eens een dagje mijn eetdagboek te delen. Ik vind dit ook altijd erg interessant om van anderen te zien (I don’t know why haha) dus daarom deel ik er vandaag zelf weer eentje. Wat ik zoal eet op een random dagje? Dit was een dag waarop ik overdag veel kon werken voor mijn blog terwijl Lana bij mijn ouders was en in de avond ging ik gezellig met vriendinnen naar de bioscoop. Wat ik allemaal at?klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Komt dit een beetje overeen met jouw eetgewoonten? Wat is jouw favoriete snack voor tussendoor? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “What I eat in a day: Eetdagboekje”

 1. Leuk om te zien! Ik eet ‘s morgens altijd overnight oats, ‘s middags meestal verse soep en/of crackers, tussendoor fruit afhankelijk van het seizoen en ‘s avonds een warme maaltijd die elke dag anders is! Soms maak ik ook zelf gezonde tussendoortjes zoals bananenbrood, avocadokoekjes, gezonde chocomousse,… 🙂
  Veronique onlangs geplaatst…aMuse Rouge leest {1}My Profile

 2. Leuke video!
  Mag ik je een tip geven? ‘Ik’ in het Engels schrijf je als ‘I’ dus met een hoofdletter. Misschien ben ik de enige maar het valt me gewoon op 🙂

 3. Kelly Caresse

  Thanks! Je hebt helemaal gelijk, was ik vergeten, via m’n mobiel kon ik alleen de titel aanpassen maar lief dat je me tipt

 4. Wat leuk zo een video mag je vaker doen hoor! Niet te vaak maar eens per maand ofzo of om de 6 weken… Goede keuze om niet je camera in de bios te pakken anders had je inderdaad de film niet kunnen bekijken hahaha. Je hebt een gezonde leefstijl hoor. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY LampenkapjeMy Profile

 5. Die cruesli lijkt me zo lekker, zelf neem k het liefst muesli of havermout bij mijn ontbijt en dan ook met lekker veel fruit

 6. Ik vind eetdagboekjes van anderen ook altijd leuk! Avocado met ei is zo lekker… Binnenkort maar weer eens eten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.