Lijstje: dingen die ik nooit had gedacht

dingen nooit

Vroeger dacht ik al wel na over de toekomst. Hoe zie ik mezelf over 10 jaar? Wat verwacht ik te gaan doen of wat voor type persoon zal ik dan zijn? Zal ik veel veranderen? Wat voor huisdieren zal ik nemen of welke hobby’s? Waar zal ik dan gek op zijn? Ik ga vandaag een random lijstje delen met 7 dingen die ik nooit had gedacht dat ik zou doen/hebben, maar die wel zijn uitgekomen.

Ik had nooit gedacht dat….

1. Ik ooit zo’n sportliefhebber zou worden, ik haatte sporten, vond het vreselijk, overbodig en noem maar op. Dat is dus helemaal anders nu, ik heb mezelf wat dat betreft overtroffen.

2. Ik ooit door mijn gezondheid beperkt zou worden in wat zou doen, laat staan dat ik diabetes zou krijgen. Toch kan ik er heel goed mee omgaan en overtreft dat ook de verwachtingen die ik me kon voorstellen als ik het wel van te voren geweten had. Ik weet niet beter dan dat ik het heb en ik zou er dolgraag vanaf komen, maar ik weet ook dat dit niet realistisch is en dat ik er dan maar beter gewoon het beste van kan maken.

3. Dat ik als huisdier een kat zou nemen en daar gelijk vanaf de eerste week al zoveel van kon houden. Als je al moeder bent, dan kun je je niet voorstellen dat je van iets of iemand nog zoveel kan houden (naast de liefde voor je man) maar ik ben nu al heel erg dol op Patrick. Dit is natuurlijk niet vergelijkbaar met de liefde voor Yannick of Lana, maar het is wel een hele bijzondere liefde en band die ik in korte tijd gekregen heb.

4. Dat ik ooit nog olijven, pindakaas en noten zou gaan eten, wat verafschuwde ik die voedingsmiddelen vroeger! Bij het idee gruwelde ik weg en nu zet ik het liefst een lepel pure pindakaas aan mijn mond of prik ik wat groene olijven mee als tapasgerecht.

5. Dat ik op een militair verliefd zou worden, na alle ervaringen van mijn vader die vroeger heel veel weg was.  Het schijnt dat je als vrouw sneller verliefd wordt op een man die veel af heeft van je eigen afkomst en ik zou Yannick dan ook voor geen goud (diamant, briljant of wat dan ook) kunnen missen.

6.  Dat ik ooit blij zou worden van alle huisvrouwen clichés haha, een schoon huis, lege wasmand (onmogelijk soms haha) en een volle voorraadkast, ik word er oprecht gelukkig van.

7. Dat ik ooit Youtube video’s zou durven maken! Als klein meisje speelde ik al ‘televisieprogrammaatje’ en speelde ik in mijn slaapkamer de presentatrice van talloze programma’s haha!  Toen ik 18 was, had ik al eens een Youtube kanaal, maar daar was ik zo onzeker over dat ik die video’s niet openbaar deelde. Inmiddels ben ik het zo gewend om tegen de camera te praten dat het me niet onzeker maakt, ik vind het juist heel leuk.

Zo kan ik nog wel meer voorbeelden noemen, maar voor nu laat ik het even bij dit random lijstje. Zo zie je maar hoe je door de tijd heen verandert, jezelf kunt verbazen of blijft ontwikkelen. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie verrassende veranderingen! Wat had jij nooit gedacht te gaan doen / leuk te gaan vinden of waar verbaas je je nu over? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

47 gedachten over “Lijstje: dingen die ik nooit had gedacht”

 1. Goedemorgen Kelly! Wat een leuk lijstje wat ik nooit had verwacht is dat ik op erg jonge leeftijd al op mezelf ging samenwonen ik was net 20 toen ik mijn eerste huis samen met mijn vriend kocht. Dit is nu wel iets waar ik nu onwijs trots op ben. Ook had ik niet verwacht dat ik gewoon in een winkel zou werken. Misschien zag ik het vroeger wat dromeriger in ik zal juf worden een leuk kleuterklasje hebben en heel vaak vakantie hebben! Tja het leven is niet zo makkelijk =) ben nu overigens echt blij met mijn baan hoor daar niet van. ik kan vast nog wel doorgaan als ik er even over nadenk. Leuk artikel fijne dag. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY LampenkapjeMy Profile

 2. Wat leuk om te lezen. Er zijn niet echt dingen die ik vroeger nooit zou denken. Ik wilde juf worden/met kinderen werken, weer in het dorp wonen waar ik ben opgegroeid en zo zijn er meer dingen die eigenlijk allemaal zijn uitgekomen
  Dita onlangs geplaatst…Plog – Donderdag 9 juli 2015My Profile

 3. Leuke dingen om te lezen! Ik dacht ook nooit dat ik gelukkig zou worden van een lege wasmand. Maar ook de lege wasmand heeft mij gegrepen hahah! Fijn dat je voor de camera durft te staan. En voor ons want je filmpjes zijn leuk 😉 Liefs! Eva
  Eva onlangs geplaatst…kickstart my sport lifeMy Profile

 4. Wat leuk dat je dit deelt! Ik kan me voorstellen dat je niet direct voor ogen had om ook op een militair verliefd te worden omdat je vader ook af en toe weg was, maar de liefde kun je niet tegenhouden :). Zelf had ik ook niet gedacht dat ik ooit een Youtubekanaal zou hebben, want ik was vroeger heel verlegen. Toch geniet ik enorm van het filmen en kletsen tegen de camera en vind ik niets leukers dan dat!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Mijn favoriete Rimmel lipliner in SpiceMy Profile

 5. Leuk om te lezen! Ik had ook niet verwacht dat ik door mijn gezondheid beperkt zou worden. Ik dacht altijd dat ik toch niet ziek zou worden. Zo zie je maar hoe snel zo’n dingen kunnen veranderen. Ook had ik nooit gedacht dat ik zou bloggen. Een paar jaar geleden wist ik niet eens wat bloggen inhield en nu doe ik niets liever!
  Vanessa onlangs geplaatst…De vijf beauty items die niet in je auto mogen ontbrekenMy Profile

 6. Leuk artikel.. Vroeger was ik érg onzeker en ik had nooit verwacht dat ik daar ooit overheen zou komen, laat staan dat iedereen altijd zou weten wat ze aan me zouden hebben en mijn oprechte directheid zouden respecteren.. Verder: dat ik vrijwel alle groentes zou gaan eten, vroeger vond ik alleen doperwtjes lekker..!!
  Femke onlangs geplaatst…Andrelon Colour & Shine: shampoo, conditioner en serumMy Profile

 7. Televisietje spelen. Dat deden wij vroeger ook. Leuk zeg. Wat had ik nooit verwacht? Dat mijn eerste liefde in mijn leven de enige zou blijven. Zo mooi! Nu al bijna 20 jaar samen. ♥
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Vrijdag 10 juliMy Profile

 8. Leuk lijstje! Ik heb (nog) niet echt dingen waarvan ik dacht dat ik het nooit zou doen. Hele leuke blog heb je trouwens! 🙂
  (Het zijn 7 dingen in het lijstje en geen 10, dat geeft niet maar misschien moet het even veranderd worden, ik vond het zelf wel even verwarrend).

 9. Kelly Caresse

  Dankjewel! Je hebt helemaal gelijk oops, heel verwarrend! Ik dacht wel 10 dingen verrassend te vinden voor dit lijstje maar ik kwam tot 7 en las over het ’10’ heen. Thanks dat je het me tips 🙂

 10. Kelly Caresse

  Ahh leuk om te lezen! Ook van die groentes, mooie overwinning toch! 😀

 11. Kelly Caresse

  Ah dankjewel! Jij bent ook zo sterk en positief, heel inspirerend! <3

 12. Erg leuk lijstje, mooi hoe je op jezelf reflecteert met zoveel mooie punten. Ik had nooit gedacht zelf bij de politie te gaan maar het is de mooiste en meest uitdagende functie die ik voor mezelf had gedacht

 13. Heerlijk die kneuterige huisvrouwelijke dingen, ik word ook blij van een schoon huis, geeft me een schoon en helder hoofd haha

 14. Ik had nooit gedacht verliefd te worden op een man die 25jaar ouder is dan ik. En ook ik had nooit gedacht dat ik zoveel van een kat kan houden. Ik had nooit gedacht dat ik lid zou worden van de sportschool en het zo leuk zou vinden. Ik had nooit gedacht dat ik op mn 17e al het huis uit zou gaan. Ik had nooit gedacht dat ik motorrijden vet gaaf zou vinden. Ik had nooit gedacht dat ongesteld zijn mij zoveel pijn zou doen. Ik had nooit gedacht dat ik alleen maar zwanger zou kunnen worden met hulp van het ziekenhuis. Ik had nooit gedacht dat familie je zoveel pijn kan doen. Ik had nooit gedacht dat ik rode lipstick leuk zou vinden. En nog veel meer 🙂

 15. Wat een leuk stukje! En vind het echt bijzonder hoe snel je met een huisdier een band op kunt bouwen en hoe hecht deze band dan samen is.
  Joy onlangs geplaatst…Onder de doucheMy Profile

 16. Leuk rijtje zeg! Erg leuk om even bij stil te staan! Ik zou zelf ook makkelijk een rijtje kunnen maken!
  Nooit gedacht dat ik een eigen horeca zaak zou runnen. (Ik was fotograaf en werkte met kinderen met een verstandelijke beperking).
  Mijn leven is in 4 jaar tijd totaal veranderd.
  Nooit gedacht dat ik naast mijn lieve zoon van 9 nog een klein mannetje zou krijgen. Ik ben nu 33 weken zwanger.
  Zo kan ik nog wel even door gaan!
  Ik kan niet anders zeggen dat ik het onverwachtse wel erg leuk vind. Ook de moeilijk en heftige dingen die plotseling aan kunnen kloppen kunnen later ergens weer positief voor zijn.
  Bijzonder!

 17. Dat huisvrouw is echt waar, zo blij van een lege wasmand of fris schoonhuis. Wat ik ook nooit had gedacht is dat ik na 20 jaar dansen het niet zou missen. Nu ik moeder ben heb ik niet echt meer behoefte om te gaan dansen. Nog steeds erg leuk maar wandel liever met mijn kind dan. En dat ik een gezin heb droomde ik altijd van maar nooit gedacht dat het toch op mijn pad allemaal is gekomen(onzekermeisje altijd geweest)

  Dat ik bloggen leuk zou vinden, dingen delen met anderen zo leuk en dat samen met mijn zusje erg leuk…

  xx
  amanda onlangs geplaatst…Kookboek opperderpop Albert HeijnMy Profile

 18. Leuk om te lezen! Ik had nooit gedacht dat ik ooit een economische studie zou gaan doen en nu ben ik over naar het 2e jaar en zelfs alles in het Engels!
  Dana onlangs geplaatst…School update #4My Profile

 19. Als je me 10 jaar geleden had gevraagd of ik op reis zou gaan zou ik je voor gek verklaren. Ik zou het vertrouwde Nederland nooit verlaten. Nou kijk me nu ik ben in 2007 vertrokken op reis heb de rondgereisd met mijn man en ik woon nu in Nieuw Zeeland. Nu vind ik Nederland niet eens leuk meer ja om op vakantie naar toe te gaan.

 20. Ha leuk artikel! Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog eens veel/ regelmatig fruit zou gaan eten want vroeger vond ik daar dus echt niks aan.
  Maar nu eet ik bijna dagelijks fruit en vind ik het jammer als mn fruit op is dus ik een dagje zonder moet. Daarnaast lust ik ook meer soorten fruit dan vroeger dus er valt meer af te wisselen waardoor het ook lekkerder is om regelmatig fruit te eten.
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…Things that make me happy!My Profile

 21. Bij nummer 5 geef ik je volledig gelijk. Mijn papa is politieagent en ik ben zelf ook voor een militair gevallen. Zal het toch dat uniform zijn dan? 😉

 22. Sommige dingen komen me erg bekend voor. Het beperkt worden door je gezondheid, dingen eten die je vroeger echt niet lekker vond (ook olijven hier, nu geniet ik van toastjes met olijventapenade haha) en de huisvrouwen clichés, yup. 😛
  Amber onlangs geplaatst…Random postMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.