Kelly goes fit: Weight Watchers, ervaringen en resultaten

Weightwatchers

We zijn nu een paar weken verder in mijn KellyGoesFit avontuur en zoals ik vorige week kort aanhaalde ben ik begonnen met een samenwerking met Weight Watchers waarvoor ik het online programma ga testen. Ik wilde namelijk zowel met sport weer aan mijn shape werken, als mede mijn voeding aanpakken. Ik ben op zoek naar wat meer houvast om me te motiveren tot het maken van gezondere keuzes. Soms kies ik te snel voor makkelijk, of neem ik tussen de maaltijden door onbewust best wat extraatjes. Ik denk dat Weight Watchers mij houvast kan geven die ik zoek op het gebied van voeding om zo op een verantwoorde manier af te vallen. Nu ik dit typ ben ik 3 weken bezig met Weight Watchers, tijd om wat uitleg te geven wat dit programma inhoudt en wat mijn ervaringen met Weight Watchers (En weegresultaten!) tot nu toe zijn. Hoeveel ben ik afgevallen?

Gesponsord door Weightwatchers.

weightwatchers3

Wat houdt Weight Watchers in?
Weight Watchers is kort gezegd een nieuwe healthy lifestyle die je blijvend leert om gezond te leven, te eten en te bewegen. Een leefstijl waarin je bewust wordt van je voeding. Gezonder gaat eten door te leren hoe je daarin de juiste keuzes kunt maken. Gezonde keuzes maar ook lekkere keuzes want eten mag gewoon iets fijns blijven. Het is dus geen dieet. Je mag namelijk alles eten maar je wordt je bewust van de hoeveelheden die je eet en vooral ook van wat je eet. Zo ga je gaandeweg je ongezonde leefstijl veranderen naar een gezondere leefstijl waardoor je gewicht verliest.

Ik zou geen voedingspatroon kunnen volgen waarin geen ruimte is voor dat wijntje in het weekend of dat lekkere gebakje op een verjaardag. Weight Watchers leert je om een balans in je eetpatroon te creëren, zonder jezelf daarbij te beperken. Het gaat erom dat je lekker in je vel zit door lekker en gezond te eten, te bewegen en te genieten.

weightwatchers4

Ervaringen met Weight Watchers in de praktijk
Als je je aanmeldt bij Weight Watchers via de online cursus wordt op basis van je lengte, gewicht, bewegingspatroon en nog wat meer factoren bepaald hoeveel Smartpoints je per dag kan eten om verantwoord af te vallen. Naast deze dagpunten krijg je wekelijks een bepaald aantal punten die je mag verspreiden over de week. Die kun je bijvoorbeeld inzetten wanneer je een feestje hebt, een etentje of wanneer je zin hebt om wat extra’s te nemen. Deze punten hoef je niet op te maken.

Weight Watchers kun je zowel online als offline volgen. Je kunt naar wekelijkse meetings gaan met een coach in je buurt, of je volgt de cursus online. Je kunt ook beiden doen voor extra begeleiding. Ik volg Weight Watchers online waarin ik mijn voeding en beweging bij houd in de online app op de computer en via de app op mijn Iphone. Deze apps berekenen automatisch hoeveel smartpoints je eet en deze smartpoints motiveren je tot het maken van gezondere keuzes. Online kun je heel veel handige tips lezen, recepten opzoeken maar ook allerlei workouts vinden die je thuis kunt uitoefenen. Ook kun je via de app via ‘Connect’ in contact komen met anderen die ook Weight Watchers doen. Je kunt ervaringen uitwisselen, recepten delen, foto’s van resultaten enzovoorts.

 

eetleefbeweg

Weight Watchers werkt aan de hand van 3 belangrijke pijlers. Eet, leef en beweeg. Dat wil zeggen dat je vooral lekker en gevarieerd gaat eten, geniet van het leven en zorgt dat je voldoende beweegt.

Voor ieder voedingsmiddel is een Smartpoint waarde berekend op basis van allerlei factoren. Zo worden gezondere producten met een lagere Smartpoint waarde gescoord zodat je gestimuleerd wordt deze meer te nemen. Je leert zo dus ook wat gezondere producten zijn. De meeste groente en fruitsoorten worden zelfs met 0 punten gescoord zodat je deze lekker veel kunt nemen en hiermee leert variëren. Belangrijk is dat je je eigen keuzes gaat maken die passen binnen jouw lifestyle zodat je deze op de lange termijn kunt volhouden.

weightwatchers1

Weight Watchers wordt afgestemd op je situatie. Ik geef borstvoeding en kan dit combineren met Weight Watchers.
Ik heb me aangemeld via het online systeem van Weight Watchers en mijn persoonlijke gegevens ingevoerd. Zo heb ik ingevuld dat ik een actieve levenstijl heb omdat ik sport en regelmatig een wandeling met de kinderen maak. Ook geef ik borstvoeding en dit maakt dat ik veel meer punten mag eten dan een vrouw van dezelfde leeftijd en lengte/gewicht die geen borstvoeding geeft. Als je borstvoeding geeft is het belangrijk dat je niet teveel gewicht in korte tijd verliest. Hier houdt Weightwatchers dus rekening mee door je puntentotaal daar op af te stemmen. Zo weet ik dat ik veilig en verantwoord kan afvallen.

Ook stimuleert Weight Watchers tot meer bewegen. Van die extra wandeling met de kinderwagen tot een fietstocht of een workout die past binnen voorkeuren. Heb je een hekel aan de sportschool, dan bepaal je voor jezelf welk type beweging wel bij jou past. Voor de beweging die je doet krijgt je Activepoints die je kan inzetten om een extraatje te kunnen eten.

Mijn ervaringen met Weight Watchers tot nu toe.
Ik ben nu 3 weken bezig met het volgen van Weight Watchers en ik ben er erg positief over. Ik merk namelijk dat ik veel relaxter om ga met eten en bewegen. Dat ene chocolaatje, dat wijntje in het weekend of die bak chips, het kan en mag allemaal omdat ik mijn puntentotaal zelf kan plannen. Ik merk dat wanneer ik iets niet mag eten, mijn drang om het te eten groter wordt. Voorheen als ik heel gezond aan het eten was en ik nam wel eens een gebakje, dan kon ik me daar heel slecht om voelen. Nu heb ik dat niet omdat ik weet dat ik het gewoon mag eten omdat ik het afstem op mijn gehele eetpatroon en zo een balans houd. Ook vind ik het fijn dat ik Weight Watchers kan volgen nu ik borstvoeding geef en ik zo ook op een veilige manier met voeding en afvallen bezig kan zijn.

Wat ik belangrijk vind bij Weight Watchers is dat je met gezond verstand je keuzes maakt die passen binnen jouw levensstijl. Je bent altijd nog zelf verantwoordelijk voor wat je eet. Je kunt je puntentotaal ook opmaken aan minder gezonde producten, maar dan zal je merken dat je minder kan eten op een dag omdat deze producten meer Smartpoints bevatten. Door juist wel meer voor groente, fruit en eiwitrijke producten te kiezen kun je gevarieerder en meer eten op een dag en leer je gezondere keuzes te maken. En die gezondere keuzes helpen je om op langere termijn jezelf een gezondere leefstijl aan te leren.

www

De afval resultaten tot nu toe
Ik ben nu 3 weken met Weight Watchers bezig en toen ik begon woog ik 61,0 kilo. Vorige week gaf ik in mijn artikel aan dat mijn gewicht op dat moment 60,1 kilo was. Afgelopen vrijdag heb ik weer een weegdag gehad en toen woog ik 59,6 kilo. Dat betekent dat ik nu in totaal +- 1,5 kilo ben afgevallen sinds ik Weight Watchers doe. Dit heeft mij vrijwel geen moeite gekost omdat ik dit gewoon kon toepassen binnen mijn gezin. Ik ben blij met de resultaten tot nu toe.

Ik zal binnenkort eens een eetdagboek delen van wat ik dan zoal eet. Yannick en Lana eten natuurlijk ook gewoon mee dus mijn eetpatroon is gewoon heel gezond, gevarieerd, maar vooral ook lekker.  Ook zal ik later nog eens een update delen van mijn resultaten en ervaringen.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op dit artikel. Meer volgers van mij die bezig zijn met Weight Watchers? Ik ben benieuwd naar jullie reacties en ervaringen, laat ze achter bij de comments.

Meer informatie over Weight Watchers lees je hier. 

  Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.

Gerelateerde berichten

47 reacties

  • Mama Lifestyle Blog
    24 april 2016

    Wat ben je goed op weg Kelly! Afvallen is voor mij niet wenselijk, maar meer inzicht in welke producten gezond zijn en welke niet zou ik misschien wel willen krijgen. In die zin zou Weight Watchers nuttig voor mij kunnen zijn.
    Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Wat schrijf je in een geboorteplan?My Profile

  • Ellen
    24 april 2016

    Fijn dat je met weinig moeite al zulke mooie resultaten boekt! Je maakt mij (weer) erg enthousiast over WW. Ik deed het een paar jaar geleden en wij koken nog steeds vanuit de WW recepten soms. En die zijn heel lekker en gezond!
    Ellen onlangs geplaatst…Confession: I’m an addictMy Profile

  • Saskia
    24 april 2016

    Netjes hoor dat je al zo snel onder de 60 kg zit. Ik doe ook aan weightwatchers en ik heb mijn slechte momenten, maar over het algemeen zorgt het ervoor dat ik inderdaad de goede keuzes maakt mbt eten.
    Saskia onlangs geplaatst…Boos op je kindMy Profile

  • Carlijn
    24 april 2016

    Kan me voorstellen dat dit voor veel mensen een stok achter de deur kan zijn, vooral ook omdat het geen dieet is maar je in principe alles mag eten. Super dat je nu al 1,5 kg kwijt bent. Ben wel benieuwd wat je dan allemaal eet, kijk uit naar je eetdagboek. Zelf ben ik mijn 20 zwangerschapskilo’s kwijt geraakt door gewoon meer te sporten en minder koolhydraten te eten.
    Carlijn onlangs geplaatst…Zonnebrand voor kindjes van Lancaster en LadivalMy Profile

  • demallemolenmoeder
    24 april 2016

    Wat knap dat je al onder de 60 kilo zit. Heel mooi dat je eigenlijk je levensstijl veranderd en dat een wijntje en gebakje er ook inpassen. Belangrijk om het vol te kunnen houden. Ik ben druk bezig met sporten en met voeding. Deze week heb ik veel gesport maar wel wat slechte momenten qua voeding gehad.
    demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een brief aan.. #11My Profile

  • ByLeen
    24 april 2016

    Bedankt voor het delen van dit artikel
    Ik wist eigenlijk nooit goed wat ww was maar nu door deze duidelijke uitleg heb je mij best enthousiast gemaakt!!
    Vooral omdat je het ook kan combineren met je gezin en niet altijd alles hoeft te laten staan…
    Ik ga hier eens verder over nadenken 🙂
    ByLeen onlangs geplaatst…Top 5 Sexy MannenMy Profile

  • Channa
    24 april 2016

    Wat goed, hoor vrij veel goede ervaringen over Weight Watchers, maar daarnaast ook weer wat negatieve, maar het zal ook per persoon verschillen. Ik heb het in ieder geval nog nooit geprobeerd.
    Channa onlangs geplaatst…Win 2 entreekaarten voor de sauna via SpaOnline! Moederdag Winactie #7My Profile

  • Ilse
    24 april 2016

    Ik keek uit naar dit artikel, ik overweeg namelijk zelf ook om WW te gaan doen, ik vind het programma wat prijzig maar ik wil er zo’n 10 kilo af hebben en dat lukt me niet door gewoon zelf gezonder te eten, ik heb wat sturing nodig. Klinkt als een fijn programma, ook goed om te lezen dat je ook wel af en toe mag zondigen

  • Chantal
    24 april 2016

    Fijn dat het zo goed bevald, ik ben zelf met WW al eens 12 kilo verloren, die zijn er nog af maar ik wil nog zo’n 7 kilo kwijt. Heb een tussenpauze gehad en ga er op korte termijn weer terugaaan.

  • Marijke
    24 april 2016

    Ik hoor eigenlijk alleen maar goede verhalen over WW. Denk dat het kan helpen om een gezondere etensstijl te ontwikkelen, en dat is voor iedereen positief!
    Marijke onlangs geplaatst…Gezonde chocolade mug cakeMy Profile

  • Nicole
    24 april 2016

    Ja ik doe nu 10 weken aan weight watchers en ben bijna 10 kilo afgevallen. Over de activepunten trouwens: volgens mij is het niet helemaal de bedoeling dat je die ‘opeet’, het mag wel maar dat zorgt er dan wel voor dat je minder afvalt ook. Geloof dat het vooral is als je echt extreem veel sport dat je nog iets achter de hand hebt. Ik gebruik ze zelf in ieder geval nooit en pak alleen m’n dag- en weekpunten. Maar zoals je verder vertelt over weight watchers zo ervaar ik dat ook!
    Nicole onlangs geplaatst…Netflix Original seriesMy Profile

  • Lilian
    24 april 2016

    Wat fijn dat dit iets is wat bij je past. Ik kan me goed voorstellen dat je graag af en toe toch iets lekkers wil! Ik hoor vaker goeie verhalen over WW. Ga zo door!
    Lilian onlangs geplaatst…‘Nee zeggen’My Profile

  • Lilian
    24 april 2016

    Wat fijn dat dit iets is wat bij je past. Ik kan me goed voorstellen dat je graag af en toe toch iets lekkers wil! Ik hoor vaker goeie verhalen over WW. Ga zo door, je mag trots zijn!
    Lilian onlangs geplaatst…‘Nee zeggen’My Profile

  • Femke
    24 april 2016

    Wat knap dat je zo goed bezig bent zeg. Ik kan me voorstellen dat dit heel handig is voor veel mensen, in mijn omgeving zijn ook enkele vrouwen met Weight Watchers afgevallen en ze konden in feite eten wat ze wilde, ze planden alles zelf in. Hadden ze een etentje of een feestje, dan hielden ze daar rekening mee. Ik vind het toch knap :-). Ik ben benieuwd naar je eetdagboek.
    Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 16 2016: sporten – eten – de zon!My Profile

  • Hanna
    24 april 2016

    Wat goed bezig. Zelf doe ik Sonja Bakker al heel lang en dat gaat goed, maar dan moet je je aan een bepaald menu houden, dat geeft houvast maar is dan lastig bij een feestje of als je dan eens ergens anders eet. Dit klinkt ook als een handig dieet omdat je zelf de keuzes maakt

  • Charlotte
    24 april 2016

    Fijn dat het voor jou goed werkt! Het lijkt mij best lastig om steeds al je punten te tellen, ik weet niet of ik dat vol zou kunnen houden. Knap hoor!
    Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary #17: bloggersmeeting en oppasdagMy Profile

  • Sara
    24 april 2016

    Goed bezig Kelly! Fijn dat je het makkelijk kan inpassen in je dagelijkse leven.
    Ik heb het vorig jaar een tijdje gedaan en ben ren aantal kilo’s kwijt geraakt. Ik ben nu overgestapt op een andere app (gratis), waar ik ook in bij kan houden wat ik eet. Als ik sport of beweeg dan compenseert dat weer. Ik vind het wel lastig om steeds na te denken of het nog past in mijn dag, maar een goede planning is waarschijnlijk de oplossing!

  • Desiree | Sweet Happinez
    24 april 2016

    Superknap dat het al zo goed gaat met weight watchers!
    Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…BABYSHOWER TAART VOOR ANNEMy Profile

  • marie-louise
    24 april 2016

    Wat fijn dat weight watchers werkt voor jou. Bij mij werkt zo’n puntensysteem juist totaal niet..haha! Ga zo door!
    marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 34My Profile

  • Lieke
    24 april 2016

    Heel leuk om jouw hierover te lezen want ik doe het nu 6 weken en dan is het leuk om ervaringen van anderen te lezen, ben benieuwd naar het eetdagboek artikeltje

  • Monique Verhoeve
    24 april 2016

    Ik heb afgelopen jaar ook weightwatchers gevolgd maar gestopt toen ik zwanger raakte. Op zich zou je het denk ik wel kunnen voortzetten tijdens de zwangerschap omdat je gewoon gezond en verantwoord eet. Ik ben zelf echter vanaf het begin heel erg ziek en het is dus belangrijker als ik wat binnen krijg en kan houden en dat zijn helaas niet altijd de gezondste dingen omdat ik die niet verdraag. Zodra ik bevallen ben ga ik het zeker weer gelijk oppakken in combinatie met sporten. Ik deed het ook online en je leert echt bewust eten. Het is een stok achter de deur is mijn ervaring want onbewust schel je anders toch net wat meer op ofzo en doe kleine veranderingen doen al heel veel!

  • Manouk
    24 april 2016

    Ik heb het een aantal jaar terug gedaan, ik deed het alleen wel te streng waardoor ik het uiteindelijk niet vol hield. Maar dat was echt mijn eigen schuld. Als ik over 2 maanden ben bevallen wil ik ook weer beginnen, het is namelijk erg fijn dat ze een speciaal programma hebben voor als je borstvoeding geeft vind ik.

  • carolien
    24 april 2016

    Goed bezig! Wat een mooi programma, ideaal dat het zo flexibel is en je ook mag snoepen af en toe.
    carolien onlangs geplaatst…Update; StoppenMy Profile

  • Vivienne
    24 april 2016

    Goed bezig hoor, 1,5 kilo afvallen zonder het gevoel te hebben er iets voor te moeten laten. Ik ben ook aan het afvallen om weer op mijn pre baby gewicht te komen. Zonder WW, maar met kleine aanpassingen in je eetpatroon + beweging kom je al heel ver. Wel goed hoe WW zichzelf helemaal opnieuw in de markt heeft gezet, het stoffige imago is er echt helemaal vanaf en ze hebben een heel nieuw programma wat volgens mij echt goed aanslaat (en dus ook echt werkt).
    Vivienne onlangs geplaatst…Eetdagboek april #6My Profile

  • Maike
    24 april 2016

    Klinkt goed! Ik ben alleen niet zo van het wegen. Voor mij gaat het er om dat ik me fijn voel met mijn lichaam en me niet focus op de getallen op de weegschaal.
    Maike onlangs geplaatst…Opnieuw de beste trouwblog? + WINMy Profile

  • Lisanne
    24 april 2016

    Goed bezig kel!

  • Leonie
    24 april 2016

    Goed bezig, Kelly!
    Mij trekt WW enorm aan, het lijkt me echt een goed en fijn programma om weer ope een mooi gewicht te komen.
    Voor nu geniet ik lekker van mijn zwangere buik, maar als die kilo’s blijven plakken ga ik zeker hier over na denken!
    Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #3 – Streepjes!My Profile

  • Dionne
    24 april 2016

    Goed bezig hoor! Je bent volgens mij een echte doorzetter. Ik moet ook echt wat gezonder eten en sporten (doe ik nu nooit). Toch is het beter voor mij..
    Dionne onlangs geplaatst…Samenwonen | Van een studentenhuis naar een huisje mét tuinMy Profile

  • Jodi - liefthuis
    24 april 2016

    Goed bezig hoor, ivm met bv ook heel goed dat het zo rustig gaat. Ik ben nu ongeveer 5 kilo afgevallen in 8 weken, niet te snel niet te langzaam. Ik vind het goed vol te houden al moesten we in het begin wel echt even wennen aan wat wel en wat niet kan.
    Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Dat een bevalling zoveel impact kan hebben…My Profile

  • Melissa
    24 april 2016

    Ik heb een paar jaar geleden ook geprobeerd af te vallen met weight watchers. Ik mocht toen het minimum aantal punten mogelijk eten, dat toen 29 punten was. Ik mocht dus niet minder eten. En ik merkte dat ik vaak ‘s avonds nog een yoghurtje ofzo moest bij eten, wat ik normaal niet zo doen, om aan mijn punten te komen. Na een tijdje heb ik het dus ook opgegeven.. Als je het idee hebt dat je meer moet eten dan anders, klopt er iets niet.. Maar ik ben blij dat het voor jou goed werkt! Goed bezig!
    Melissa onlangs geplaatst…Mijn beste adresjes in BrusselMy Profile

  • Nina
    24 april 2016

    Goed bezig! Heel fijn dat je zo duidelijk uitlegt hoe Weight Watchers nu eigenlijk werkt. En nog beter dat deze methode ook geschikt is om af te vallen als je borstvoeding geeft. Ik hoef van mijzelf niet per se gewicht te verliezen, wel wil ik nog wat centimeters er af. Vooral bij de taille duurt het wat langer vanwege mijn keizersnede, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat ook die centimeters op den duur verdwijnen.
    Nina onlangs geplaatst…Update: James twee maanden, tijd om bij te kletsen!My Profile

  • Manon
    24 april 2016

    Woah! Goed bezig hoor Kelly, petje af 🙂 Ja je weet dat ik ook helemaal fan van WW ben dat hoef ik denk ik niet nog te vertellen haha.
    Manon onlangs geplaatst…Welke maat dragen ze dan?My Profile

  • Jaelle
    24 april 2016

    Ik had echt een heel ander beeld bij WW als hoe jij het beschrijft, ik dacht dat het best streng was en ook met maaltijdvervangers enzo, maar het komt juist heel goed te doen over, dankje voor het delen van dit artikel, ik ga erover nadenken dit ook te gaan doen

  • Nienke
    24 april 2016

    goed bezig!

  • Monica
    24 april 2016

    Wat goed dat je nu onder de 60 kg zit. Ik zou willen dat ik dat ook was. Ben ooit aan ww begonnen maar had niet genoeg dicipline om het vol te houden. Ik zou het wel nog een keer willen proberen dus zit er alweer over na te denken. Ik zou heel graag 10 kg erg willen hebben maar 5 zou al top zijn en gewoon weer wat strakker in mijn velletje zitten is vooral belangrijk. Ik weeg nu wel het zelfde als voor mijn zwangerschap maar alles is een stuk slapper nu.
    Monica onlangs geplaatst…LITTLE BY ME #16 | Ziekjes & bijna vakantieMy Profile

  • Marieke
    24 april 2016

    WoW wat ontzettend goed van je! Super goed bezig!
    Marieke onlangs geplaatst…Inspiratie(tips) voor de slaapkamer ❤ en een kijkje in onze slaapkamer!My Profile

  • Rosanne
    24 april 2016

    Wat ontzettend goed van je!
    Een mooie mijlpaal weer onder de 60 kilo wegen. Ga zo door!
    Rosanne onlangs geplaatst…The happiness list #3My Profile

  • Frank
    24 april 2016

    Goed bezig, ik ken het systeem van toen ik nog thuis woonde omdat er mensen in de buurt waren die het ook deden. Het is en blijft belangrijk om ook als je gestopt bent met weight-watchers je gezonde sport patroon door te blijven zetten. Ga zo door ?
    Frank onlangs geplaatst…Een kijkje in onze babykamerMy Profile

  • Naomi
    24 april 2016

    Super goed bezig! Zelf zo’n 4 jaar geleden met weight watchers begonnen en 21 kg kwijt. Ik doe het nog wel via de oude methode, dus ga in mei maar eens weer naar een cursus om meer te leren over de nieuwe methode.
    Ben erg benieuwd naar je eetlijstje!

  • rachel
    24 april 2016

    sluit mij aan bij de rest en zeg goed bezig !!
    rachel onlangs geplaatst…#Vlog 23 april 2016My Profile

  • Roxanne
    24 april 2016

    Goed bezig! Misschien leuk om wat WW-proof recepten te delen? 🙂
    Roxanne onlangs geplaatst…Koken en bakken met Rox: Bruine Bonen SoepMy Profile

  • Sonja
    24 april 2016

    Knap dat je alweer zo veel bent afgevallen! Ik had dat door de borstvoeding ook, maar at me een ongeluk en er zo weer kilo’s aan. Nu -20 maanden later- let ik weer beter op mijn eten en gelukkig ben ik gek op sporten..zit 2 kilo onder mijn startgewicht! Woehoe!

    Geef jezelf de tijd; je komt vast gauw weer op je startgewicht. En door bezig te zijn met je kids vliegen die kilo’s er zo af 😉
    Sonja onlangs geplaatst…20 maanden borstvoeding aan mijn tweeling?My Profile

  • Kelly
    25 april 2016

    Wauw wat goed! Ik zou het dolgraag willen, maar momenteel is het me te duur. Maar ooit ga ik het ook doen!
    Kelly onlangs geplaatst…Easy Peasy Italian Food + een Japanse twistMy Profile

  • Lisanne
    25 april 2016

    Wat ben je goed bezig zeg. Ik ben niet aan het afvallen op dit moment maar wel meer aan het sporten om mij fitter te voelen en stress te verminderen. Geheid zal ik vast wel wat kilo’s verliezen maar ik ben er niet bepaald mee bezig. Keep up the good work Kelly en ik ben benieuwd naar je eetdagboekje. Liefs Lisanne
    Lisanne onlangs geplaatst…DIY – omslagdoek hakenMy Profile

  • Nicoline
    25 april 2016

    Leuk om te lezen! Ik doe ook Weight Watchers, nu zo’n 7 kilo kwijt. Vind het geweldig, het is zo goed te doen en heel goed vol te houden! Top!
    Nicoline onlangs geplaatst…Sukhi.nl : schitterende kleden direct van de makersMy Profile

  • Jessica
    26 april 2016

    Wat ben je goed bezig Kelly! WW is echt fijn om mee te werken, weet ik uit het verleden.
    Jessica onlangs geplaatst…60 day challengeMy Profile

  • Khadija
    4 juni 2017

    Hoi Kelly,

    Ik vroeg me af hoe je WW avontuur is verlopen. Overweeg het programma te doen icm fulltime bv.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.