Dia1

We zijn bij de vierde weekvlog alweer! Ik vind het enorm leuk om te zien hoe goed de weekvlogs in de smaak vallen bij jullie! Zowel op Youtube worden ze heel goed bekeken, als op mijn blog. Ondanks dat de vlog op woensdag al via Youtube te bekijken is, worden de weekvlog artikelen op zaterdag nog erg goed bekeken. In de nieuwste weekvlog word ik wakker gemaakt door Lana (toen ik nog niet uit bed wilde), had ik datenight met Yannick, vierde ik mijn verjaardag en ruimde ik mijn kledingkast volledig op! Kijk je mee?



Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal! Zo ben je als eerst op de hoogte van mijn nieuwste video’s en zal je ook weleens exclusieve Youtube only video’s kunnen bekijken. (Deze video’s beginnen binnenkort namelijk op Youtube).
Ik ben benieuwd wat jullie van de weekvlog vonden, tips en ideetjes zijn natuurlijk nog steeds meer dan welkom. Ik kijk uit naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “Weekvlog #4 Kledingkast opruimen, Kermis en Feest!”

 1. Hoi Kelly, ik.blijf het zeggen maar het is weer een leuke video geworden. Wat draag je een super leuk (zwart) jurkje. Wat ik de leukste kermisattractie vind, kan ik je helaas niet zeggen. Ik ga eerlijk gezegd nooit naar de kermis. Gelukkig had je geen parkeerboete! Je zou bij Aimy ook de Rapley methode kunnen proberen. Daarbij bied je voeding in zijn geheel aan, dus je geeft haar dan bijvoorbeeld een stronk broccoli. Daar kan ze dan voorzichtig aan knabbelen. Ik heb ook altijd zelf voor mijn kinderen gekookt. Potjesvoeding kwam hier niet in. Monchou taart is zo lekker! Mijn vriend maakt deze taart altijd, wel zonder pakje. Wel ideaal hoor Kelly, al die keukenmachines! Wat draag je een super leuk truitje naar de kapper! Je nieuwe kapsel staat je erg goed Kelly!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Wat deed jij op de dag voor (of van) je bevalling?My Profile

 2. Mijn favoriete kermisattractie is natuurlijk gewoon zo’n simpel spelletje waar je een enorme knuffel kan winnen. Als ik dat kan winnen met blikken gooien of eendjes hengelen vind ik het allemaal prima. Botsauto’s is ook wel een guilty pleasure.
  Haren stylen doe ik niet aan. Onbegonnen werk 😉
  Josan onlangs geplaatst…Waarom je van kinderen niet gelukkiger wordtMy Profile

 3. Wat ziet je haar er mooi uit! Toevallig heb ik vorige week ook mijn kledingkast opgeruimd, wat een karwei! Maar nu het weer is gedaan, kijk ik wel een stuk blijer mijn kast in en ik merk dat ik hem ook graag opgeruimd hou nu :-). Oh en wat tof dat je gaat experimenteren met babyvoeding!
  Judith | myfoodblog.nl onlangs geplaatst…Berry’s lunchroomMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.