Weekvlog #4 Kledingkast opruimen, Kermis en Feest!

Dia1

We zijn bij de vierde weekvlog alweer! Ik vind het enorm leuk om te zien hoe goed de weekvlogs in de smaak vallen bij jullie! Zowel op Youtube worden ze heel goed bekeken, als op mijn blog. Ondanks dat de vlog op woensdag al via Youtube te bekijken is, worden de weekvlog artikelen op zaterdag nog erg goed bekeken. In de nieuwste weekvlog word ik wakker gemaakt door Lana (toen ik nog niet uit bed wilde), had ik datenight met Yannick, vierde ik mijn verjaardag en ruimde ik mijn kledingkast volledig op! Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal! Zo ben je als eerst op de hoogte van mijn nieuwste video’s en zal je ook weleens exclusieve Youtube only video’s kunnen bekijken. (Deze video’s beginnen binnenkort namelijk op Youtube).
Ik ben benieuwd wat jullie van de weekvlog vonden, tips en ideetjes zijn natuurlijk nog steeds meer dan welkom. Ik kijk uit naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  6 augustus 2016

  Hoi Kelly, ik.blijf het zeggen maar het is weer een leuke video geworden. Wat draag je een super leuk (zwart) jurkje. Wat ik de leukste kermisattractie vind, kan ik je helaas niet zeggen. Ik ga eerlijk gezegd nooit naar de kermis. Gelukkig had je geen parkeerboete! Je zou bij Aimy ook de Rapley methode kunnen proberen. Daarbij bied je voeding in zijn geheel aan, dus je geeft haar dan bijvoorbeeld een stronk broccoli. Daar kan ze dan voorzichtig aan knabbelen. Ik heb ook altijd zelf voor mijn kinderen gekookt. Potjesvoeding kwam hier niet in. Monchou taart is zo lekker! Mijn vriend maakt deze taart altijd, wel zonder pakje. Wel ideaal hoor Kelly, al die keukenmachines! Wat draag je een super leuk truitje naar de kapper! Je nieuwe kapsel staat je erg goed Kelly!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Wat deed jij op de dag voor (of van) je bevalling?My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  6 augustus 2016

  Ik bedoel zwart ROKJE
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Wat deed jij op de dag voor (of van) je bevalling?My Profile

 • Josan
  6 augustus 2016

  Mijn favoriete kermisattractie is natuurlijk gewoon zo’n simpel spelletje waar je een enorme knuffel kan winnen. Als ik dat kan winnen met blikken gooien of eendjes hengelen vind ik het allemaal prima. Botsauto’s is ook wel een guilty pleasure.
  Haren stylen doe ik niet aan. Onbegonnen werk 😉
  Josan onlangs geplaatst…Waarom je van kinderen niet gelukkiger wordtMy Profile

 • chucky1012
  6 augustus 2016

  Leuke vlog en handig stoomapparaat voor kindervoeding.
  Ik hou niet van de kermis.
  Je kapsel is prachtig 😉

  Xoxo

 • Ellen
  6 augustus 2016

  Leuke video weer. De Avent hebben wij ook, zo’n fijn ding. Ik zou alleen willen dat hij wat groter was ivm porties voor de vriezer.
  Ellen onlangs geplaatst…What’s in my bag? #30DayBlogChallengeNLMy Profile

 • Nicole
  6 augustus 2016

  Ik heb niet echt een favo kermis attractie. Ga er niet elk jaar heen haha. Maar grijpmachines vind ik altijd wel geinig. Die kitchenaid trouwens, geweldig, daar spaar ik ook voor!
  Nicole onlangs geplaatst…3x uitjes met kinderen| Blogfeestje #4My Profile

 • Marijke
  6 augustus 2016

  Ben zelf helemaal geen kermis fan. Ik word al misselijk als ik op een schommel zit haha. Leuk vlog weer!
  Marijke onlangs geplaatst…Choco-pinda snack balletjes (gastblog)My Profile

 • Sandra
  6 augustus 2016

  Wat een leuke video weer! Ik vind heel veel attracties leuk, hoe gekker hoe beter, behalve die afschietbal. Dat gaat met net een beetje te ver haha.
  Sandra onlangs geplaatst…SFEERIMPRESSIE VAKANTIE KOS 2016 – BLUE LAGOON RESORTMy Profile

 • Nicole
  6 augustus 2016

  Mijn favoriete kermisattractie zijn de grijpautomaten!
  Nicole onlangs geplaatst…Oh jee…. we zijn niet creatief #zwangerschapsaankondigingMy Profile

 • Nicole
  6 augustus 2016

  Leuk! Ik ben gek van de grijpautomaat, ook al weet ik dat je wordt opgelicht waar je bij staat haha. Die dingen zijn altijd te slap ingesteld.. maar ja!
  Nicole onlangs geplaatst…Voor de allereerste keer contouren?!My Profile

 • Vanessa
  6 augustus 2016

  Leuke vlog Kelly! Ik ben er altijd van verbaasd hoeveel jij doet op een week. Je nieuwe kapsel staat je heel mooi. Mijn favoriete kermisattractie is het lunapark waar je kan spelen met die muntjes. Zo verslavend is dat!
  Vanessa onlangs geplaatst…Cien Indian Fruit shower cream & bodylotionMy Profile

 • Femke
  6 augustus 2016

  De Kermis is altijd leuk :-)! Ik vind je nieuwe kapsel je erg mooi staan, heel anders! Die beste macara op de hele wereld is mijn favoriete budget mascara :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Best gelezen artikelen juliMy Profile

 • Femke
  6 augustus 2016

  De Kermis is altijd leuk :-)! Ik vind je nieuwe kapsel je erg mooi staan, heel anders! Die beste macara op de hele wereld is mijn favoriete budget mascara :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Best gelezen artikelen juliMy Profile

 • marit
  6 augustus 2016

  Wat zie je er goed uit kelly! Heerlijk om op de zaterdag morgen ontspannen vlogs te kunnen kijken 😉 Liefs X
  marit onlangs geplaatst…Op reis naar gelukMy Profile

 • rachel
  6 augustus 2016

  heel leuk weer meis en ooohhh jaloers op je kermis uitje hihi
  rachel onlangs geplaatst…#vlog 31 juli ’16My Profile

 • Marscha
  6 augustus 2016

  Leuke vlog weer. Ik kijk ze graag! Die stomer lijkt me erg handig. Ben er zelf ook naar aan t kijken. Ik zou t erg leuk vinden als je babyhapjes deelt!
  Marscha onlangs geplaatst…Review: BabyswimmerMy Profile

 • Judith | myfoodblog.nl
  7 augustus 2016

  Wat ziet je haar er mooi uit! Toevallig heb ik vorige week ook mijn kledingkast opgeruimd, wat een karwei! Maar nu het weer is gedaan, kijk ik wel een stuk blijer mijn kast in en ik merk dat ik hem ook graag opgeruimd hou nu :-). Oh en wat tof dat je gaat experimenteren met babyvoeding!
  Judith | myfoodblog.nl onlangs geplaatst…Berry’s lunchroomMy Profile

 • Het leven is een feest
  27 september 2017

  Echt een superleuk vlog! Groetjes,
  Janneke

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.