Dia1

Vrijdag = Video dag op Kellycaresse.nl. En vandaag heb ik een video voor jullie die redelijk veel is aangevraagd, namelijk die van mijn dagelijkse make-up routine. De look die ik vrijwel iedere dag draag wanneer ik afspraken buiten de deur heb. Ik heb ook dagen dat ik wat minder dan dit draag, de typische ‘thuismama’ dagen, maar ook veel dagen dat ik wel voor deze look ga. Ik vertel je welke producten ik gebruik en hoe ik ze toepas in mijn look. Ook laat ik jullie mijn extravagante uitgebreide hair routine zien 😉Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video en mijn make-up routine vonden. Welke producten gebruik jij voor jouw dagelijkse look? Wat zijn jouw aanraders qua mascara, foundation, etc? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “My Daily Make-up routine”

 1. Leuke video! Die mascara van Essence heb ik ook een tijdje gebruikt, maar ik merkte dat met afhalen van de mascara mijn wimpers afbraken! Jammer, want voor mij was het ook een van de weinige mascara’s die mijn wimpers temde. Nu gebruik ik weer een mascara van Max Factor.
  Suzanne onlangs geplaatst…Mijn Blond Amsterdam CollectieMy Profile

 2. Leuke video Kelly! Altijd leuk om een make-up video te zien. Ik gebruik ook de eyeliner en mascara van Essence. En ik gebruik ook juist geen waterproof. Tot voor kort gebruikte ik wel altijd waterproof make-up, maar dat kreeg ik amper gereinigd. Ik werd dan elke ochtend met zwarte ogen wakker. Grappig dat jij de foundation van Catrice veel beter vind dan een duurdere mascara. Ik vind het lastig om de juiste foundation te vinden. Mijn huid van mijn gezicht heeft meerdere tinten, dus ik zou me eigenlijk eens goed moeten laten voorlichten. Ik weet verder helaas niets over wimper extensions….
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…My killerbody motivation : beginnen met de killerbody trainingMy Profile

 3. Ontzettend leuk om naar te kijken… Maar wat een werk…pff moet er niet aan denken elke dag. Voor mijn weekend look ben ik ook in 5 min klaar (mascara, eyeliner, oogpotlood en lippenstift) Qua lippenstift zweer ik bij Mac.

  xxx

 4. Leuke video om naar te kijken. Ik heb zelfs al 1,5 jaar wimperextentions (one by one) en het is echt verslavend. Tijdens mijn zwangerschap ben ik er twee maanden mee gestopt, omdat ze heel snel uitvielen. Daarna toch maar weer aan begonnen, omdat ik mijn mooie wimpers miste! In principe als je kiest voor de one by one techniek, is het niet schadelijk voor je wimpers. MAAR toen al mijn extentions eraf waren, waren mijn oude wimpers toch wel iets korter. Dit groeide gelukkig heel snel weer aan.

  Voordelen:
  – Scheelt veel tijd in de ochtend
  – Je ziet er altijd fris en fruitig uit
  – Mooie lange en zwarte wimpers
  – In de avond hoef je niet lang te poetsen, voordat die mascara eindelijk er af is

  Nadelen
  – Ongeveer na drie weken moet je ze weer bijvullen
  – Best prijzig
  – Je vindt ze overal in huis die wimpers

 5. leuke video mop hihi en neeee geen extensions nemen alsjeblieft geloof me!!
  het heeft voordelen maar ook nadelen ja met sommige gevolgen van dien 🙁
  ik zelf ben niet zolang bezig beetje consealer, oogpotloodje highlighter en blus en mascara en klaar hihi
  rachel onlangs geplaatst…#vlog 31 juli ’16My Profile

 6. Ik heb de wimperextensionsbook gehad. Absoluut geen aanrader! Na een tijdje wilde ik ermee stoppen en hield geen wimper over!! Heb weken nepwimpers moeten dragen, het was vreselijk. Het is niet goed voor je eigen wimpers helaas. Anders had ik ze wel willen blijven gebruiken.

 7. Leuk om je routine te zien, ik ben nog op zoek naar een goede eyeliner dus die ga ik zeker halen. Gebruik sowieso veel van Essence heb nu zo’n potlood eyeliner ‘ding’ maar de lijn dekt vaak niet helemaal, heel irritant. Die mascara heb ik toevallig 3 weken geleden ontdekt en die staat echt met stip op nr 1! Extensions heb ik een keer gehad (one by one) maar die vielen bij mij redelijk snel weer uit dus dit was voor mij geen succes, ik had de wimpers ook door het hele huis haha! Maar andere zijn er super enthousiast over dus misschien ben ik niet zo’n goed voorbeeld haha.
  Nicky onlangs geplaatst…Weekly favorites: Fee 5 jaar & 16 weken echoMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.