Weekvlog #2 : Gekke 5 minuten, speeltuin, shoplog

Dia1

Super leuk om te zien dat de weekvlogs zo goed door jullie ontvangen worden! Ik vind het zelf ook erg leuk om me ermee bezig te houden. In deze weekvlog zie je wat kneuterige fragmentjes om en rond het huis, waren we gek aan het doen met de kindjes, zie je een fragmentje uit ons avondritueel, ging ik shoppen voor bruidsmake-up voor een vriendin, shopte ik zelf ook wat Chanel make-up en leuke items bij Zara en had ik een mini weekendje weg met het mooie beautymerk L’oreal. Kijk je mee?


Ben jij al geabonneerd op mijn Youtube kanaal ?
Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze tweede weekvlog vonden! Volgende week heb ik voor jullie de vlog van onze vakantie online.  Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments op deze vlog. Fijn weekend allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  23 juli 2016

  Hoi Kelly wat een leuke vlog weer! Je hebt je weer goed in het zweet gewerkt! Je hoeft je niet schuldig te voelen dat je (soms) met de auto naar de sportschool gaat. Ik ga altijd met de auto naar de sportschool. Soms ben ik achteraf zo kapot dat ik echt niet meer dat hele stuk naar huis kan fietsen. Wat een gave rok heb je gekocht! Wat een gezellig event had je van L’Oreal! Je bent nooit te oud om in een Maxi Cosi te zitten haha! Heel veel plezier op Cyprus en ik ben erg benieuwd naar je volgende weekvlog!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…De nieuwe Zeeman baby collectie voor najaar/winter 2016/2017My Profile

 • Bibi
  23 juli 2016

  Hele leuke weekvlog weer, ik kijk uit naar je volgende vlog, ze zijn zo leuk!

 • Carlijn
  23 juli 2016

  Haha zo gaat het altijd… Je gaat voor iets anders de winkel in en komt zelf met een tasje make-up naar buiten. Die bronzer en oogschaduw zijn supermooi! Ga je daar nog aandacht aan besteden op je blog? Zou ik wel heel leuk vinden. Gezellig filmpje weer, leuk wakker worden zo op de vroege zaterdagochtend.
  Carlijn onlangs geplaatst…24 uur in Keulen (inclusief mini-shoplog Kiko en brazilian wax)My Profile

 • Channa
  23 juli 2016

  Leuk filmpje weer! Hier ging ik toen ik ooit nog naar de sportschool ging ook met de auto hoor. Niks mis mee!
  Channa onlangs geplaatst…Action Vakantie Shoplog 2016My Profile

 • Nicole
  23 juli 2016

  Ja leuke vlog weer! En veel dingen zijn herkenbaar hoor. Oh en ik wil me ook aanmelden bij een sportschool maar de school die ik wil zit echt niet op fiets afstand dus dan ga ik ook met de auto. En regent het dan zou ik sowieso met de auto gaan ongeacht de afstand ?
  Nicole onlangs geplaatst…5x vakantietips | Blogfeestje #2My Profile

 • Nicole
  23 juli 2016

  Leuke vlog weer! Toen ik nog naar de sportschool ging in een ver, ver verleden ging ik ook gewoon lekker met de auto hoor!
  Nicole onlangs geplaatst…Hoi, ik ben Nicole en ik lust geen wijnMy Profile

 • Mary-Lou
  23 juli 2016

  Hele leuke vlog. Ik vraag me altijd af hoe je het zo goed voor elkaar krijgt om het gezichtje van Lana niet te filmen. Veel plezier op Cyprus, maar dat zal vast goed komen.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…12 vragen over mij als blogger; de “ik als blogger” tagMy Profile

 • Nienke
  23 juli 2016

  Leuke vlog! Je bent wel goed bezig met sporten zeg! Ik vind de werkvlogs iig erg leuk om te kijken 🙂 keep up the good work!
  Nienke onlangs geplaatst…Nadelen aan het hebben van katten deel IIMy Profile

 • Lisa
  23 juli 2016

  Leuke vlog, ik ga ook altijd met de auto naar de sportschool terwijl het maar 10 min fietsen is hihi

 • Nicky
  23 juli 2016

  De weekvlogs zijn favoriet hier, echt heel leuk om te zien! Geniet van jullie vakantie in Cyprus 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: 14 weken zwangerMy Profile

 • Marijke
  23 juli 2016

  Heel leuk om te zien! En inderdaad, voel je niet schuldig over met de auto naar de sportschool. Haha ik ga helemaal niet naar de sportschool dus jij bent al een stuk beter bezig 😉
  Marijke onlangs geplaatst…Pastasalade met pestoMy Profile

 • Sandra
  23 juli 2016

  Leuke vlog weer! Het ziet eruit als een hele leuke week 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…ZOMERVAKANTIE 2016 KOSMy Profile

 • Leonie
  23 juli 2016

  Wat heb je een leuke vlog in elkaar gezet! Heel tof om te zien:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #7 – MintMy Profile

 • Femke
  23 juli 2016

  Wat een leuke, gezellige vlog weer. Ach, met de auto (of scooter in mijn geval vaak) naar de sportschool..wat maakt het uit, je gaat je daar in ieder geval lekker inspannen :-)! Het event zag er gezellg uit.
  Femke onlangs geplaatst…Review: Samsung externe lader 9500 mAhMy Profile

 • Vanessa
  23 juli 2016

  Superleuke weekvlog weer! Zo te zien heb je een leuke en gezellige week achter de rug. Die roze rok van de Zara staat je geweldig, helemaal iets voor jou. Mooie aankoopjes van Chanel. Het event van L’Oréal ziet er ontzettend leuk uit. Ik vind het trouwens super om Lana zo te horen kletsen en lachen 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Review: Kruidvat Spa Secrets Magic of BrazilMy Profile

 • rachel
  23 juli 2016

  hahhah herkenbare dingen :P, hij was weer leuk meis je weekvlog!!
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 17 juli ’16My Profile

 • Vera
  24 juli 2016

  hele leuke weekvlog! Ik had hem op youtube al gezien maar hij blijft leuk, ik kijk uit naar je volgende 🙂

 • Janneke
  24 juli 2016

  Ik hou van je weekvlogs, lekker zo mee door gaan zou ik zeggen

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.