Inpakken koffers voor de kinderen en mezelf

Dia1

Inpakken van de koffers voor de kinderen en mezelf. Ik weet niet of jullie dit herkennen, maar ik vind het altijd even zo’n stressmomentje dat inpakken van die koffers. Wat moet ik allemaal niet vergeten voor mezelf en de kinderen. In deze video neem ik jullie mee met het inpakken van de koffers, laat ik jullie de musthaves zien zoals het medicijntasje met spulletjes voor de kinderen en laat ik zien hoeveel ik van alles meeneem.Ik heb altijd de neiging veel te veel mee te nemen, maar bepaalde essentiele dingen (mijn haarborstel, tandenborstel) wel te vergeten. Kijk je mee?

Inpakken koffers voor de kinderen en mezelf

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Sommige ingepakte items zie je niet in de video, maar worden meegenomen bij de handbagage. Dit omvat bijvoorbeeld de paspoorten, medische papieren, wat speelgoed en entertainment voor de kinderen, wat snacks, mini tubes zonnebrand/aftersun etc. Ook nemen wij los nog twee kinderwagens mee in het ruim van het vliegtuig.

Welke items zijn in jouw ogen onmisbaar in de koffers? Hebben jullie nog handige inpaktips voor de koffers (voor jezelf of voor kinderen)? En wat zijn jullie vakantieplannen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

 • Channa
  22 juli 2016

  Oh dit vind ik nou oik verschrikkelijk. Hier gaat ook altijd teveel mee, zeker voor de kinderen. Ik werk altijd aan de hand van een lijstje zodat ik niks vergeet.
  Channa onlangs geplaatst…Wil je in mijn vriendenboekje schrijven?My Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  22 juli 2016

  Ik heb ongeveer hetzelfde in mijn tas. Wel iets minder make-up.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Pixie haircut update: 1,5 jaar laterMy Profile

 • Channa
  22 juli 2016

  Ik heb hier ook altijd een hekel aan. Zeker voor de kinderen. Werk vaak aan de hand van een lijstje zodat ik niks vergeet.
  Channa onlangs geplaatst…Wil je in mijn vriendenboekje schrijven?My Profile

 • Sophie
  22 juli 2016

  Ik wordt er gelukkig steeds beter in! Hopelijk kan ik voor mijn volgende vakantie compact en toch compleet inpakken. Dat is toch wel een doel haha!
  Sophie onlangs geplaatst…10x écht zomer!My Profile

 • Nicole
  22 juli 2016

  De kleding oprollen en in aparte zakken stoppen. Zo kan er meer mee en blijft de kleding kreukvrij ??
  Nicole onlangs geplaatst…Outfit of the day | Summer editionMy Profile

 • Ellen
  22 juli 2016

  Jeetje wat een volksverhuizing, haha. Ik vind het altijd handig om kleding op te rollen ipv vouwen. Heb je minder kreukels en er past meer in je koffer.
  Ellen onlangs geplaatst…Ik ben genomineerd voor de Liebster award!My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  22 juli 2016

  Het is inderdaad altijd een gestress Kelly. Ik ben blij dat ik dit jaar op maar 10 minuten van huis op vakantie ben. Dat scheelt een heleboel stress.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Je kind en jezelf controleren op tekenbeten & ziekte van LymeMy Profile

 • Femke
  22 juli 2016

  Ik neem altijd kleding, wat schoenen/ slipers/ sandalen, sieraden, mijn fohn en een klein beetje make-up mee in mijn koffer. Ik vind het inpakken van mijn koffer niet erg, maar ik kan mij voorstellen dat je eerder bang bent dat je bij de kids wat zou vergeten.
  Femke onlangs geplaatst…Review: Rimmel Highlighting & Sculpting kitMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  22 juli 2016

  En ik zeg altijd zolang je maar de 3 P’s bij je hebt (poen, pillen en paspoort). De rest kun je op je vakantieadres nog kopen mocht je het vergeten zijn.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Je kind en jezelf controleren op tekenbeten & ziekte van LymeMy Profile

 • Charlotte
  22 juli 2016

  Ik ben altijd super bang dat ik iets vergeet dus ik werk graag met lijstjes 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…Wat leerkrachten tijdens de vakantie doen…My Profile

 • Saskia
  22 juli 2016

  Ik vind het ook vaak lastig om voor de kinderen te pakken en neem het liefste te veel dan te weinig mee 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Vtech Blub Blub Bad Bootje winnen!My Profile

 • wilmaaa
  22 juli 2016

  Haha ik raak er ook altijd gestrest van en maak geen lijstje, zou ik misschien weleens moeten doen. Wij moeten dit jaar ook veel meenemen op autovakantie en we hebben maar een klein autootje, ben benieuwd of het allemaal past 😉
  wilmaaa onlangs geplaatst…Het moment van de 12 weken echoMy Profile

 • Josan
  22 juli 2016

  Een haarmasker is een goede tip. Vanwege het kroeshaar van mijn dochters, neem ik altijd zo’n fles oliefolie in spray vorm mee. Maar een potje haarmasker is ook een hele goede tip. Thanks.
  Josan onlangs geplaatst…DIY Rozenblaadjes blauwe bessen waterijsjesMy Profile

 • Nicole
  22 juli 2016

  Haha oh dat heb ik helemaal niet. Maak een lijst met alles dat mee moet en hop in de koffer.
  Nicole onlangs geplaatst…De bizarre dromenfabriek – Dromen tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Marscha
  22 juli 2016

  Handige en leuke video. Zelf nog nooit met m’n baby op vakantie geweest, misschien volgend jaar. Wat ik altijd handig vind met inpakken is je kleding oprollen, past er meer in je koffer en kreukt je kleding niet zo!
  Marscha onlangs geplaatst…Fitmommy #1My Profile

 • Carlijn
  22 juli 2016

  Nou ik vind je nog behoorlijk georganiseerd! Wat een gesjouw is het toch met twee hè. Ik had in mijn koffer 2/3 voor de meiden gereserveerd en ongeveer 1/3 voor mezelf, zeker omdat ik ook luiers en billendoekjes enzo moest meenemen. Scheelt als je op de plek van bestemming eea kunt kopen 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Garnier Micellair Reinigingswater vs. Micellair Reinigingswater in OlieMy Profile

 • 2momzs || Maria
  22 juli 2016

  Handige video!! De eerste keer op vakantie met een drie maanden oude baby nam ik echt veel te veel mee, heb denk ik de helft niet gebruikt. Volgende keer ga ik van tevoren echt een lijstje.
  2momzs || Maria onlangs geplaatst…Voeden met een tepelhoedjeMy Profile

 • MetMirjam
  22 juli 2016

  Ik ben dol op mijn lijstjes haha om zo de kans om iets te vergeten zo klein mogelijk te houden 😉 en voor Fiene neem ik altijd veeeel te veel mee, maar ik vind het ook gewoon leuk om een beetje keus te hebben op vakantie!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Sparen voor vakantie – zo doen wij dat!My Profile

 • Marijke
  22 juli 2016

  Leuk om te zien! Ik vind het altijd leuk om de koffers in te pakken. Best bijzonder aan de andere comments te zien haha. Maar neem eigenlijk nooit teveel mee, maak altijd voor mijzelf en mn dochter ‘setjes’ die ik bij elkaar aan wil en neem niet teveel ‘extra dingen’ mee. Werkt heel goed!
  Marijke onlangs geplaatst…Pastasalade met pestoMy Profile

 • Vanessa
  22 juli 2016

  Leuke video! Ik heb ook altijd stress bij het inpakken van de koffers omdat ik bang ben om belangrijke dingen te vergeten, daarom neem ik ook altijd teveel mee. Ik maak meestal een lijstje en dat geeft wel wat rust. Verzorgingsproducten doe ik ook altijd in aparte zakjes. De zonneproducten van Kruidvat vind ik prettig werken. Ik ben alvast benieuwd naar de vlogs van Cyprus!
  Vanessa onlangs geplaatst…Review: Kruidvat Spa Secrets Magic of BrazilMy Profile

 • lisa
  22 juli 2016

  Is het niet verstandig om je medicijnen in je handbagage mee te nemen? Helemaal in verband met je diabetes en de kleine meisjes. Wij doen dit wel altijd, wij zijn namelijk een keer beide koffers kwijtgeraakt (vluchten meerdere malen geannuleerd en vertraagd en heel vaak omgeboekt, maar het waren wel alle koffers, stonden op plaats van bestemming met alleen onze handbagage, waar ook geen kleding in zat..) en hadden toen niks… Ook een tip, stop een of twee setjes kleren van iedereen en de luiers van de kinderen bij elkaar in de koffer, zo heb je als er een koffer niet is toch nog iets kleding e.d. Op de terugvlucht hoef je er natuurlijk minder secuur mee te zijn, want dan kan je alles thuis halen en ligt er vast nog wel iets in de kast!

 • Michelle
  22 juli 2016

  We gaan vannacht voor de allereerste keer met Morris op vakantie, en vliegen met een baby van 11 weken oud is toch net een tikkie anders dan voorheen. Ik vind koffers inpakken nooit een probleem, ook nu niet, als ik maar op tijd begin en lijstjes maak; dan is het een kwestie van afvinken en in de koffer!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#58: VAKANTIEVOORBEREIDINGEN/1My Profile

 • Nienke
  22 juli 2016

  Ik ben echt nog aan het leren hoe ik goed moet inpakken voor vakantie met baby! Wat een gedoe! Tot nu toe heb ik chronisch te veel zooi bij me. Ook omdat ik dan vaak op vakantie nog spulletjes zoals kleding koop.
  Nienke onlangs geplaatst…Nadelen aan het hebben van katten deel IIMy Profile

 • Leonie
  22 juli 2016

  Leuk om te zien wat je allemaal meeneemt! Echt een hele onderneming; dat inpakken.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #7 – MintMy Profile

 • rachel
  22 juli 2016

  ik rolde altijd alles op als we weg gingen had ik meer ruimte hihih
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 17 juli ’16My Profile

 • Claudia
  22 juli 2016

  Super bedankt voor deze video Kelly! Ik moet vandaag nog mijn koffer inpakken en zonder je video had ik serieus mijn tandenborstel en batterijen (voor mijn bloedsuikermeter) vergeten haha ?

 • Elise | From My Suitcase
  22 juli 2016

  Ik maak er echt een sport van om zo min mogelijk mee te nemen! Leuk om te zien wat jij allemaal mee neemt!
  Elise | From My Suitcase onlangs geplaatst…Rocking Denim on DenimMy Profile

 • Celine
  22 juli 2016

  Hihi wat een leuk werkje ;-). Nou mijn koffer zit okk altijd overvol en die van mijn kleine mannetje ook! Liever te veel dan te weinig.
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…Mommy personal: Wat ik dacht na mijn bevallingMy Profile

 • Mirjam
  22 juli 2016

  Ik neem altijd een tube handwasmiddel mee zodat ik op vakantie nog een wasje (lees onder de douche of in de wasbak) kan doen. Kan dan meteen minder shirtjes meenemen want ik spoel dan na een aantal dagen gewoon wat shirts uit met handwasmiddel en hang ze dan op, is ook zo droog als het warm weer is. Ik ga met mijn vriend heerlijk voor het eerst naar Curacao! Heb je vlogs uit Curacao ook alweer een paar keer teruggekeken en dingen zoals restaurantjes genoteerd haha!

 • Maike
  23 juli 2016

  Ik gebruik altijd een inpaklijst die ik ieder jaar bijwerk na afloop van de vakantie (met dingen die ik gemist heb of juist teveel heb meegenomen). Anders schiet ik in de stress!
  Maike onlangs geplaatst…Bruid met tatoeage: showen of verbergen?My Profile

 • Janneke
  24 juli 2016

  Handige video, ik pak ook altijd veel te veel in haha

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.