Weekvlog #16 Diabetes problemen en een kletsende Aimy!

dia1

Vandaag heb ik weekvlog 16 voor jullie! Een vlog van een lekker divers weekje. Zo was ik aanwezig op een prachtig event in Amsterdam, had ik een fotoshoot midden in mijn woonkamer, maar ging het ook een stuk minder goed met mijn diabetes en moest ik een stapje terug doen. Ook deel ik wat schattige fragmentjes van baby Aimy die kletsend aan tafel aan het smikkelen en had ik een babyshower, kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben natuurlijk weer benieuwd wat je van de vlog vond! Laat je reactie achter bij de comments. Fijn weekend allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  5 november 2016

  Hoi Kelly, wat vreselijk schrikken van je diabetes aanval en wat hebben jullie goed gehandeld. Het lijkt me heel beangstigend om jezelf zo weg te voelen vallen. Wat knap dat je de ochtend erna “gewoon” weer naar de sportschool bent gegaan. Ik vind je prachtig opgemaakt door de visagiste van HNTM, maar ik moest wel even wennen aan he stevig aangezette wenkbrauwen. Om heel eerlijk te zijn, vind ik hoe jij je wenkbrauwen altijd “doet” mooier. Maar verder zag je er prachtig uit hoor! En van je pukkel zag ik echt niets.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Een moment dat je je een slechte moeder voelt…My Profile

 • Josan
  5 november 2016

  Je wenkbrauwen zijn wel heftig. Waarschijnlijk zie je het over een tijdje niet meer als je er aan gewend bent.
  Josan onlangs geplaatst…SURPRISE wij zijn zwanger….!My Profile

 • Nicole
  5 november 2016

  Wat schrikken van die aanval! Ik moet zelf wel even wennen aan de make up moet ik eerlijk zeggen, vooral de wenkbrauwen..
  Nicole onlangs geplaatst…De leukste series voor een dreumes op NetflixMy Profile

 • Fenna
  5 november 2016

  Vervelend dat je een aanval had, gelukkig was je niet alleen! De make-up vond ik mooi alleen de wenkbrauwen nogal aanwezig haha. Al moet ik zeggen dat het op de foto’s weer minder heftig lijkt 🙂
  Fenna onlangs geplaatst…Foodie Friday: Pumpkin Spice LattéMy Profile

 • Nicole
  5 november 2016

  Ik heb zelf ook eens gehad dat mijn wenkbrauwen stevig aangezet waren en vond dat zo wennen.. Haha maar t laat je gezicht wel flink spreken. Heb dit keer de vlog helemaal gekeken haha meestal spoel ik stukjes door omdat ik t geduld niet heb ?
  Nicole onlangs geplaatst…PLOG | Woezel & Pip, op zoek naar de sloddervosMy Profile

 • hilde
  5 november 2016

  Super leuke weekvlog!! Prachtig die make-up, eens wat anders! Ben benieuwd hoe ik eruit zal zien als ik eens onder handen wordt genomen, haha je kan er alleen maar van leren toch.

  Ik vind je haar in die slag zo mooi staan, wat heb jij van haar van nature als je het niet stylt?

 • Karlien
  5 november 2016

  Wat heftig dat je zo’n aanval had. Verder heb je wel een erg leuke week gehad!!
  Karlien onlangs geplaatst…Camping Julianahoeve in Renesse met kinderenMy Profile

 • MetMirjam
  5 november 2016

  Jeetje wat heftig van je aanval! Lijkt me echt eng hoor.. Je wenkbrauwen vind ik nu mooi, maar voor de shoot vond ik het wel wat te heftig, maar foto make-up is natuurlijk ook heftiger dan normale make-up.
  MetMirjam onlangs geplaatst…Herfst hop winnaar & aankondigingMy Profile

 • Romy
  5 november 2016

  Wat heftig van die aanval! Dat moet echt schrikken zijn geweest. De make-up staat je prachtig! Alleen de wenkbrauwen zijn een beetje heftig misschien 😉
  Romy onlangs geplaatst…Op de fiets: 5x waarom fietsen mij vrolijk maakt!My Profile

 • Malou
  5 november 2016

  Wat schrikken van die aanval zeg! Ik vind je make-up erg mooi, hoewel je wenkbrauwen iets minder hadden gemogen.
  Malou onlangs geplaatst…Klein Zara shoplogjeMy Profile

 • Juliette
  5 november 2016

  Heftig je aanval zeg.. Heel schattig hoe Amy lekker aan het brabbelen is!
  Wat een prachtige make-up! Ik vind je wenkbrauwen persoonlijk iets te donker voor normaal zeg maar. Ben heel benieuwd naar de foto’s! X
  Juliette onlangs geplaatst…Momsweek #17 | bloggen, hema & consultatie bureauMy Profile

 • Saskia
  5 november 2016

  Oh die aimy, wat eet ze goed en zo cute die geluidjes! Prachtig ook die make-up van brandfield!
  Saskia onlangs geplaatst…Weekvlog #16 Kanjer, Lush en Amsterdam!My Profile

 • Femke
  5 november 2016

  Wat een heerlijke vlog weer.. Heerlijk dat je zo in de watten werd gelegd en de foto die je al eerder liet zien vind ik al erg mooi! Ben benieuwd naar de rest van de beelden. Balen dat het zo slecht ging die ene nacht door je suiker.. goed dat je de volgende dag ging sporten, ook al weet je dat dit helpt vind ik het knap na zo’n heftige nacht.
  Femke onlangs geplaatst…Review: Etos hairstyling productenMy Profile

 • rachel
  5 november 2016

  heerlijk vlog maar jeetje schrikken mop van die aanval 🙁 mooi make up idd maar ook ik zeg dat je wenkie’s even iets te waren en je een heel ander gezicht krijgt. en och kleinte tut aimy hihih heerlijk!!
  rachel onlangs geplaatst…Zo weinig??My Profile

 • Jodi - liefthuis
  5 november 2016

  Wauw Kelly wat zag je er mooi uit. Die haren mega mooi en idd bijzonder dat zij nog bij hntm stond. Niet dat je anders niet nooit bent he, maar je snapt me hopelijk.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Alle winacties nog 1 keer op een rijtje…My Profile

 • Vanessa
  5 november 2016

  Leuke weekvlog! Heftig van je diabetes problemen. Knap dat je na zo’n nacht toch nog gaat sporten. Je make-up ziet er mooi uit, maar de wenkbrauwen vind ik persoonlijk iets te hard aanwezig voor je gezicht. Al moeten we er misschien gewoon aan wennen. Super schattig om Aimy zo te horen kletsen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Ik ben jarig + citytrip naar Keulen!My Profile

 • Beauty blog
  5 november 2016

  Leuke vlog zoals altijd !

 • Loes Johanna
  5 november 2016

  Wat een fijne vlog, maar je aanval is natuurlijk wel echt schrikken. Super schattig om Aimy zo te horen kletsen en smullen van haar eten!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: wat hebben we gekocht en gekregen?My Profile

 • Nina
  5 november 2016

  Altijd leuk om zo’n week vol events te zien! Je make-up is/was prachtig! Wennen hè, als iemand anders je wenkbrauwen doet. Echt knap dat Aimy al kan staan.
  Nina onlangs geplaatst…TV-programma waar ik aan mee zou willen doen: Ik hou van HollandMy Profile

 • Dionne
  5 november 2016

  Leuke week! En wat wat gaaf die shoot voor Brandfield. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

 • Lifeaholic.nl
  6 november 2016

  Wat een gezellige week weer! Wat een volle goodiebags inderdaad! Enjoy met uitpakken! Hypo’s in de nacht vind ik zelf ook het vervelendste… Fijn dat je Yannick kon inschakelen! Tot je volgende weekvlog! 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Sieradencollectie LOISIRMy Profile

 • Anneleen
  6 november 2016

  Wauw, wat bijzonder, een fotoshoot in je eigen huis! Je ziet er heel mooi uit, Kelly! Ik heb zelf ook vrij opvallende wenkbrauwen dus vind dat alleen maar mooi! Moet je er zelf een beetje aan wennen? Hopelijk gaat het met je diabetes terug goed. Verzorg jezelf maar goed!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.