PRIMARK Shoplog met Try-On looks: Winterkleding!

dia1

Vandaag heb ik een Primark shoplog voor jullie met een heleboel winterkleding voor met name mezelf! Vaak ga ik naar de stad en dan neem ik vooral kleding en spullen voor de kinderen mee, dit keer was het andersom en kocht ik een heleboel kleding bij Primark. In deze Primark shoplog met try-on looks laat ik je alle items zien en doe ik het ook allemaal op video aan, kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik was in Dordrecht shoppen met mede mamablogger en Youtuber Kim van Alboe.nl. Dat was echt super gezellig. Allebei hebben we een dochtertje dus ook daar hebben we eventjes voor geshopt. Na het shoppen zijn we gaan lunchen in Dordrecht (wat een leuke stad is dat!) en daarna namen we samen nog gezellig een video op. Meer van dit leuke dagje laat ik jullie in de volgende weekvlog (vlog #17) zien.

primark-shoplog

Ook Kim nam een hele leuke Primark shoplog op die je  via deze link kunt bekijken.

Ben jij onlangs nog bij Primark geweest? Kon jij er goed slagen? En wat is je favoriete item uit mijn shoplog? Laat het me zeker bij de comments weten!

Fijne zondag allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

26 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  6 november 2016

  Leuke items heb je gescoord! Die shirtjes met een soort blouseje eronder ken ik nog van vroeger. Leuk dat het er weer is. Stoer die lederlook broek! Ik ben nog nooit bij de Primark geweest, maar zo te zien is het wel een aanrader. Wat heb je nog schattige shirtjes gekocht voor Aimy en een leuk trui-jurkje voor Lana!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Hoe begin je een blog/mamablog: blogtipsMy Profile

 • janske
  6 november 2016

  En toch nog iets voor de meiden kopen hè. …hihi herkenbaar hoor! Ik vind die leggings ook zo fijn en lekker goedkoop. Goed gescoord!
  janske onlangs geplaatst…10 x Hippe schoenen voor meisjesMy Profile

 • Saskia
  6 november 2016

  Van de week las ik dat de primark failliet zou gaan. Hopelijk is dat niet zo, vaak hebben ze toch wel leuke dingen. En herkenbaar dat je toch nog iets voor de kindjes koopt 😀
  Saskia onlangs geplaatst…Doe mij maar een keizersnede (voorkeur voor een keizersnede)My Profile

 • Stefanie
  6 november 2016

  Leuke items heb je gekocht! Erg herkenbaar om dan alsnog iets voor de kindjes te kopen, gebeurt mij ook elke keer 😉 haha
  Stefanie onlangs geplaatst…Familiedag Strijp-S creative gameMy Profile

 • Mamaissues
  6 november 2016

  I love primark!!!
  Zeker voor de kids maar af en toe ook echt wel voor mijzelf 🙂

 • karlien
  6 november 2016

  Zo leuk! In Amsterdam komt er binnenkort een hele grote primark, kan niet wachten 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Winterzon Caribisch gebied, vakantie tipsMy Profile

 • emma
  6 november 2016

  Je hebt echt een hele leuk smaak! Ik zou het ook zo allemaal kopen haha. Ik vind dat glittersweaterte met tule ook heel leuk voor mn dochter?

 • Liset - Beautydagboek
  6 november 2016

  Je bent goed geslaagd! Vooral de leren broek en het roze bloesje met rouches zijn leuk. Ik moet binnenkort ook maar weer eens shoppen bij de Primark, even weer wat winterkleding inslaan :). En wat een leuke oplossing om zo’n prinsessentrui te nemen die ze over een spijkerbroek kan dragen. Heeft ze het lekker warm!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Review | MAC Nutcracker Sweet Nude Lip BagMy Profile

 • Nicole
  6 november 2016

  Oehh heerlijk zo uitgebreid shoppen bij Primark! Heerlijke winkel!
  Nicole onlangs geplaatst…Gekke dingen die ik tegenwoordig roep als moederMy Profile

 • MetMirjam
  6 november 2016

  Je bent goed geslaagd! Het staat je allemaal heel leuk 🙂
  Dat truitje voor Lana’s is ook heel leuk.
  MetMirjam onlangs geplaatst…Herfst hop winnaar & aankondigingMy Profile

 • Femke
  6 november 2016

  Leuke items heb je gekocht. Ik was gisteren bij Primark en vond het wat tegenvallen, nou slaag ik daar eigenlijk nooit voor kleding. Ik nam één jurkje mee. Oja, ook ik koop ook altijd sokken bij Primark want ik vind ze zo fijn, dus ik nam gisteren uiteraard weer wat sokken mee :-)!
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 44 2016: Antwerpen, vrije dagen & sushiMy Profile

 • Vanessa
  6 november 2016

  Hoi Kelly, ik ben nog nooit bij de Primark geweest. En ik geloof dat ik een keer in Dordrecht ben geweest maar het is zo lang geleden dat ik niet meer weet. Het wordt dus tijd om die kant op te gaan. Leuke items. Oh ja, mijn dochter van 4 wil ook alleen jurkjes aan.

 • Romy
  6 november 2016

  Zo te horen ben je goed geslaagd! Wat een leuke items! Zelf ga ik vooral voor jurkjes naar Primark. De andere spullen zijn het voor mij vaak net niet.
  Romy onlangs geplaatst…Fotografie: oefenen met witbalans en scherpte-diepteMy Profile

 • femketje
  6 november 2016

  super leuke aankopen allemaal 😀
  femketje onlangs geplaatst…Fashion – Chokers.My Profile

 • Sandra
  6 november 2016

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ben er een paar weken geleden geweest en heb ook heerlijke truijurken gekocht. Die truitjes met die blouse eraan vast vind ik erg leuk staan, ik heb nog staan twijfelen, maar uiteindelijk niet gedaan. Nu wel spijt haha.
  Sandra onlangs geplaatst…ZOEKTOCHT NAAR EEN NIEUWE CAMERAMy Profile

 • Jodi
  6 november 2016

  Ooow leuk nu wil ik ook naar primary. Die broek van jou en die shirts met blouse LOVE IT
  Jodi onlangs geplaatst…Getest: Verantwoord en lekker kan dat?My Profile

 • Martina
  6 november 2016

  De grijze trui met blouse is mijn favoriet! De broek met leer look ook, blijft hij een beetje in model?
  Martina onlangs geplaatst…5 November 2016 – Weekendje BarcelonaMy Profile

 • Bertine
  6 november 2016

  wat een leuke video! wat ben je heerlijk goed geslaagd! grappig om te zien dat je veel in dezelfde stijl koopt, zo ben ik ook hihi!

 • Dionne
  6 november 2016

  Wat een leuke aankopen! Die roze blouse met ruffels is echt schattig!
  Dionne onlangs geplaatst…If you can dream it, you can do it – Lifestyle Factory MarketMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  6 november 2016

  Hele leuke spulletjes! Ben zelf ook helemaal gek op de trend met trui en blouse in 1! En wat een lieve pyjama en kinderkleertjes ❤️ Denk dat ik ook maar weer eens een bezoekje aan de primark moet brengen hihi
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Sieradencollectie LOISIRMy Profile

 • Mira
  6 november 2016

  Leuk!
  Mira onlangs geplaatst…Waarom foliumzuur nemen?My Profile

 • Linda
  6 november 2016

  Leuke spulletjes hebben jullie geshopt! Ik neem vaak niet de tijd om rustig door Primark te lopen, vind het vaak zo druk en alles is een rommeltje. Voor kindjes hebben ze wel echt leuke dingen. Misschien toch maar eens voor Jason gaan kijken…
  Linda onlangs geplaatst…Webshop: Kids with flairMy Profile

 • Anneleen
  6 november 2016

  Leuke spulletjes heb je gekocht, Kelly! En lief dat je ook nog iets meenam voor de meisjes! Ik ga ook nog even Kim haar video bekijken 🙂

 • Vanessa
  7 november 2016

  Primark shoplogs zijn altijd leuk! Je bent goed geslaagd. Die truien met bloesjes staan je mooi, net als de aparte bloesjes. Prachtige sjaal ook. Ik vind de pyjama’s van de Primark ook superleuk 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…PLOG: Mijn verjaardag, etentje & mooie bloemenMy Profile

 • rachel
  7 november 2016

  super leuk en de kleding ook helemaal top vooral die met die blousjes dingen onder zo’n trui uit love it

 • Daniëlle
  9 november 2016

  Die eerste kabeltrui met blouse erin is echt super leuk. Ik kom eigenlijk nooit bij de Primark, misschien toch maar eens doen! 😉
  Daniëlle onlangs geplaatst…Glutenvrij brood van Happy BakersMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.