dia1

Vandaag deel ik weekvlog nummer 15 met jullie van een lekker gevarieerde en gezellige week. Zo ging ik op bezoek bij zwangere vriendin Kimberly die een leuk pakketje mocht uitpakken, was ik in Amsterdam voor afspraken, ben ik lekker in de keuken te vinden, deel ik een hele toffe Puckababy winactie waarin je een bag 4 seasons slaapzak met de naam van je kindje erop kunt winnen, heb ik een leuke mededeling voor jullie en eindigen we weer een beetje in de ziekenboeg (die gelukkig nu een stuk stabieler is). Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Hier kun je het Fried Rice recept van Yannick vinden. En je kunt meedoen aan de Puckababy winactie door op Youtube onder de video te reageren met dat je meedoet, je te abonneren op mijn kanaal en te laten weten voor wie je meedoet en eventueel welke naam er op het slaapzakje mag komen te staan. Succes met meedoen!

Hopelijk vonden jullie het weer een leuke vlog, ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “Weekvlog #15 : Winactie Puckababy, speciale mededeling!”

 1. Naomi van der laan

  Wat een gave actie !ik doe graag mee voor het zoontje van een vriendin. Hij is veel te vroeg geboren en heeft daardoor extra veiligheid en geborgenheid nodig. Zelf ben ik erg blij met puckababy. Mijn kinderen slapen heerlijk in de slaapzakjes en dat gun ik hem ook. De naam voor op de slaapzak is Daan. Lijkt me geweldig om ze hiermee te kunnen verrassen 🙂

 2. Ik zou deze super lieve leuke geschenkset graag winnen voor mijn lieve pasgeboren oppaskindje Lot. Niets leuker dan een ander blij maken! ❤

 3. Wat een gezellige vlog weer! En wat heb je een super leuk cadeau gegeven aan Kimberly! Ik ga gelijk even een kijkje nemen voor een zwangere vriendin van mij. Ik zou zelf heel graag mee willen doen aan de win-actie met de Puckababy! Wij hebben direct na de geboorte op advies al de puckababy piep aangeschaft. Ons zoontje is zo druk met zijn armpjes en beentjes! Dit heeft ons allemaal zoveel rust gebracht, ik zou niet meer zonder kunnen. Wel moet ik eerlijk toegeven dat we ook de pacco doeken hebben aangeschaft op advies van het cb en deze gebruiken als hij echt doorslaat in zijn onrust. (helaas zijn die dagen er ook en is de puckababy niet genoeg voor hem) Hij is nu bijna 12 weekjes dus het duurt nog eventjes voordat we de 4 seizoenen slaapzak kunnen gaan gebruiken. We moeten eerst nog het inbakeren gaan afbouwen, maar wij zijn zo tevreden dat we zeker de slaapzak straks willen gaan gebruiken. Als we hem niet winnen, dan gaan we er zelf voor sparen want ik vind de kwaliteit echt top. Ik ga mij gelijk even abonneren op jouw Youtube, ik volg je eigenlijk altijd alleen maar op je blog 🙂 Liefs

  P.S. Mag ik jou misschien vragen hoe jij het hebt afgebouwd bij Amy? Ik zie daar namelijk best tegen op.

 4. Lieke Kauwenberg

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Izzy. Zij wordt 4 november 1 jaar oud. Super leuk om haar nog meer in de watten te leggen.

 5. Wat een leuke vlog! De winactie is ook echt top. Ik doe graag mee voor de baby in mijn buik die zeer binnenkort geboren zal worden. Spannend! Het geslacht weten we niet en daarom blijft de naam ook nog even een verrassing. Ik ben geabonneerd op je Youtubekanaal, maar onder de video reageren lukte niet… daarom maar hier.

 6. Samantha van Meel

  Wat een gave winactie! Deze wil ik heel graag winnen voor mijn zoon Tijmen! Tijmen is nu 8 maanden! Ik kijk iedere week naar je vlog! Super leuk!

 7. Wat een toffe winactie, ik doe ook heel graag mee! Ik ben nu zwanger van ons eerste kindje, dus het duurt nog wel even voor hij gedragen kan worden, maar met zo’n mooie bewaardoos moet dat geen probleem zijn ?. Zou het heel leuk vinden om hem ook met naam te krijgen, al stuur ik die dan liever per mail toe ?. Ik ben ook geabonneerd op je YouTube kanaal, maar wel onder mijn voor- en achternaam, die wijkt dus wel af van wat je hier ziet staan.
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: Gender Reveal PartyMy Profile

 8. Vervelend van het ziek zijn, verder wel een leuke vlog! Superleuk dat Kimberly zwanger is en je haar zo’n leuk pakketje hebt gegeven. Dat konijntje is echt te schattig. Fijn om te horen dat je zo blij wordt van onze reacties. Nogmaals gefeliciteerd met je 25.000 abonnees. En haha, die lintjes uit truien knip ik er altijd uit 😀
  Vanessa onlangs geplaatst…5 tips om energie te besparen buitenshuisMy Profile

 9. ook wij doen heel graag mee! Onze zoon heet Thor en zou heel blij met deze slaapzak zijn omdat hij niet onder een dekentje wil slapen en andere slaapzakken zelf uittrekt waarna hij zijn pyjama, romper en luier ook uittrekt met als gevolg een hele vieze jongen en een heel vies bed. We begrepen dat we echt deze slaapzak moeten proberen omdat deze niet zomaar zelf uitgetrokken kan worden. Dan hebben we weer een warme, lekker slapende man en een schoon bedje.

 10. Yvonne Goudzwaard

  wat een super aktie weer! We volgde je al op facebook, maar nu ook op youtube. Graag doen we mee voor onze zoon Noah.

 11. Ik doe heel graag mee voor onze nieuwste meisje.. .. Eleora!

  Ze is net 2.5 week oud nu en haar naam is erg uniek in ons landje… dus absoluut heel gaaf om zoiets te winnen natuurlijk.

 12. Zo herkenbaar! Hier ook een ziekenboeg met twee boys. Onze jongste heeft al veel meegemaakt in zijn korte leventje (14mnd) en ik gun hem zo’n heerlijk knuffelige slaapzak, zo gaaf met zijn eigen stoere naam: Milow Jaxx!

 13. Wat een toffe en leuke winactie….
  Wij willen hem graag winnen voor onze zoon Martijn. Hij vind het heerlijk in een slaapzak en blijft niet onder de dekentjes liggen… Dus zou ideaal zijn zo’n mooie slaapzak met zijn naam!

 14. Ik doe heel graag mee voor een heerlijke zak voor Olivia en voor ons allemaal een goede nachtrust!!

 15. Wat kijk ik toch graag naar jou video’s. Ik zou graag meedoen niet voor me zelf maar voor een hele lieve vriendin die laats is bevallen van haar lieve dochter Sophie!

 16. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Mayka die bijna 1 jaar wordt. Ik ben al weer een aantal jaar geabonneerd op je kanaal.

 17. Ooh ik wil die slaapzak zoo graag voor m’n dochtertje van 6 maanden. Het is zo’n koukleumpje. Ze ligt nu in de dikste winterslaapzak van de Hema met een dik dubbelgeslagen dekentje en daaroverheen nog een deken. Ik weet echt niet hoe ik haar in de winter warm kan houden. Heb de puckababy wel gezien en dat lijkt me zo’n fijne slaapzak maar de prijs hield me n bje tegen. Nu maar hopen dat ik hem win 😉

 18. Ik doe heel graag mee met deze gave wim actie. Het zou super zijn om deze mooie slaapzak te winnen voor ons dochtertje Zoë.

 19. Wauw! Wat een gave winactie!! Hier ook een bag slaapzak in huis, maar die is tot 6 maanden en wordt voor onze lange man toch echt te klein. De 4seasons staat al op ons wensenlijstje, maar dit zou helemaal te gek zijn! Voor ons zoontje, Livan!

 20. Wat een gave actie! Ik doe graag mee voor mijn jongste meisje van bijna 7 maanden, Nora! We hebben het eerste half jaar ook een puckababy gebruikt en zijn nu hard toe aan de opvolger! Super!

 21. Wat een gave actie! Ik doe graag mee voor mijn jongste meisje van bijna 7 maanden, Nora! We hebben het eerste half jaar ook een puckababy gebruikt, en zijn nu hard toe aan de opvolger! Super!

 22. Debbie Plantinga Duindam

  Wat een leuke vlog en een super gave actie. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Quincy, hij slaapt erg onrustig zonder slaapzak (wordt ‘s nachts wakker en wil bij papa en mama in bed). Maar de slaapzak die hij nu heeft begint echt te klein te worden. Zo’n prachtige slaapzak met naam zou geweldig voor hem zijn ❤

 23. Wauw wat een enorme gave actie !!
  Hier enorme fan van zowel jou als puckababy
  Ik doe graag mee voor Esmee had papa al getagd op facebook hihi
  Esmee draagt momenteel nog de newborn bag
  Maar niet lang en kan ze the bag aan en wat uniek dan met haar eigen naam !
  Elke video die je plaatst is me altijd weer te kort , vind het heerlijk om naar te kijken
  Al je tips en verhalen daar kun je echt wat mee .
  Zowel facebook insta en op youtube volg ik je een tijdje

 24. Van harte gefeliciteerd met je 25.000 abbonnees. Wat een super leuke badjas heb je trouwens aan.

  Ik doe graag mee om de puckababy te winnen en ik volg je ook al een tijdje via youtube liekeee24

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.