Weekvlog #15 : Winactie Puckababy, speciale mededeling!

dia1

Vandaag deel ik weekvlog nummer 15 met jullie van een lekker gevarieerde en gezellige week. Zo ging ik op bezoek bij zwangere vriendin Kimberly die een leuk pakketje mocht uitpakken, was ik in Amsterdam voor afspraken, ben ik lekker in de keuken te vinden, deel ik een hele toffe Puckababy winactie waarin je een bag 4 seasons slaapzak met de naam van je kindje erop kunt winnen, heb ik een leuke mededeling voor jullie en eindigen we weer een beetje in de ziekenboeg (die gelukkig nu een stuk stabieler is). Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Hier kun je het Fried Rice recept van Yannick vinden. En je kunt meedoen aan de Puckababy winactie door op Youtube onder de video te reageren met dat je meedoet, je te abonneren op mijn kanaal en te laten weten voor wie je meedoet en eventueel welke naam er op het slaapzakje mag komen te staan. Succes met meedoen!

Hopelijk vonden jullie het weer een leuke vlog, ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

44 reacties

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  29 oktober 2016

  Oh wat een gave winactie! Ga gelijk even meedoen! Fijn dat de ziekenboeg stabieler is 🙂
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Op zoek naar een meisjesnaam – Vernoemen of niet?My Profile

 • Naomi van der laan
  29 oktober 2016

  Wat een gave actie !ik doe graag mee voor het zoontje van een vriendin. Hij is veel te vroeg geboren en heeft daardoor extra veiligheid en geborgenheid nodig. Zelf ben ik erg blij met puckababy. Mijn kinderen slapen heerlijk in de slaapzakjes en dat gun ik hem ook. De naam voor op de slaapzak is Daan. Lijkt me geweldig om ze hiermee te kunnen verrassen 🙂

 • Josan
  29 oktober 2016

  Succes me je ziekenboeg! Ik ben een beetje uit de slaapzakken 🙂 Mara desondanks een mooie.
  Josan onlangs geplaatst…Creatief boodschappen doen met een klein budgetMy Profile

 • Saskia
  29 oktober 2016

  Je nieuwe schoenen vind ik heel erg leuk! Inderdaad stoer kaar ook heel stijlvol. Gezellige vlog weer!
  Saskia onlangs geplaatst…Weekvlog #15 DJI Osmo, Blunder en opruimen!My Profile

 • MetMirjam
  29 oktober 2016

  Onze dame ligt niet meer in een slaapzak dus ik doe niet mee. Maar wat een leuke winactie! Hij lijkt me heerlijk warm 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…Swap | Peuterswapnl HerfsteditieMy Profile

 • Linda
  29 oktober 2016

  Oh ik ben fan van de puckababy! We gebruiken nu de piep en die is heel fijn. Hier Jason alleen bijna niet meer in.
  Gelukkig is de ziekenboeg wat stabieler, vreselijk om niet fit te zijn!
  Linda onlangs geplaatst…Jason zijn eerste kerst outfitMy Profile

 • Bregje
  29 oktober 2016

  Toffe winactie! Ik ben al uit de slaapzakken, dus kan helaas niet meedoen! 🙂
  Bregje onlangs geplaatst…Nieuwe afleveringen van Gilmore Girls!My Profile

 • Margot
  29 oktober 2016

  Ik zou deze super lieve leuke geschenkset graag winnen voor mijn lieve pasgeboren oppaskindje Lot. Niets leuker dan een ander blij maken! ❤

 • Ellen
  29 oktober 2016

  Gezellige vlog weer. Ik doe graag mee met de winactie voor mijn jongste dochter, Aurélie. Natuurlijk ben ik al geabonnerd op je YouTube kanaal. Beterschap!
  Ellen onlangs geplaatst…Boodschappen challenge, week 1 – budgetMy Profile

 • chucky1012
  29 oktober 2016

  Zo vervelend dat je ziek was.
  Heerlijke tractatie had je gemaakt.
  Leuke winactie.
  Ik doe niet mee maar zal het voor je sharen.

  Xoxo

 • Irene
  29 oktober 2016

  Wat een gezellige vlog weer! En wat heb je een super leuk cadeau gegeven aan Kimberly! Ik ga gelijk even een kijkje nemen voor een zwangere vriendin van mij. Ik zou zelf heel graag mee willen doen aan de win-actie met de Puckababy! Wij hebben direct na de geboorte op advies al de puckababy piep aangeschaft. Ons zoontje is zo druk met zijn armpjes en beentjes! Dit heeft ons allemaal zoveel rust gebracht, ik zou niet meer zonder kunnen. Wel moet ik eerlijk toegeven dat we ook de pacco doeken hebben aangeschaft op advies van het cb en deze gebruiken als hij echt doorslaat in zijn onrust. (helaas zijn die dagen er ook en is de puckababy niet genoeg voor hem) Hij is nu bijna 12 weekjes dus het duurt nog eventjes voordat we de 4 seizoenen slaapzak kunnen gaan gebruiken. We moeten eerst nog het inbakeren gaan afbouwen, maar wij zijn zo tevreden dat we zeker de slaapzak straks willen gaan gebruiken. Als we hem niet winnen, dan gaan we er zelf voor sparen want ik vind de kwaliteit echt top. Ik ga mij gelijk even abonneren op jouw Youtube, ik volg je eigenlijk altijd alleen maar op je blog 🙂 Liefs

  P.S. Mag ik jou misschien vragen hoe jij het hebt afgebouwd bij Amy? Ik zie daar namelijk best tegen op.

 • karlien
  29 oktober 2016

  Wat een leuke actie! De jongste geeft steeds vaker aan dat hij in een groot bed wil slapen (daar gaat de baby tijd echt) dus helaas niet voor ons. Fijn weekend!!!
  karlien onlangs geplaatst…Camping Burgh-Haamstede met dreumesMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  29 oktober 2016

  Ooow wat lief die puckababy met naam. Onze apruit is er al bijna te groot voor dus ik gun hem iemand anders, maar wel een toffe prijs.
  En de meet, gaaf hoor, ik zag dat je al herleven
  Reacties had, hoeveel mensen ga je uitnodigen? Ik twijfel nog omdat er al zoveel mensen meedoen
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…De huid van mijn spruit + WIN 3 producten van Dr LeenartsMy Profile

 • Lieke Kauwenberg
  29 oktober 2016

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Izzy. Zij wordt 4 november 1 jaar oud. Super leuk om haar nog meer in de watten te leggen.

 • Stefanie
  29 oktober 2016

  Wat een leuke gezellige vlog weer!
  Stefanie onlangs geplaatst…Naar de film TrollsMy Profile

 • Marian
  29 oktober 2016

  Wat een leuke vlog! De winactie is ook echt top. Ik doe graag mee voor de baby in mijn buik die zeer binnenkort geboren zal worden. Spannend! Het geslacht weten we niet en daarom blijft de naam ook nog even een verrassing. Ik ben geabonneerd op je Youtubekanaal, maar onder de video reageren lukte niet… daarom maar hier.

 • Samantha van Meel
  29 oktober 2016

  Wat een gave winactie! Deze wil ik heel graag winnen voor mijn zoon Tijmen! Tijmen is nu 8 maanden! Ik kijk iedere week naar je vlog! Super leuk!

 • Loes Johanna
  29 oktober 2016

  Wat een toffe winactie, ik doe ook heel graag mee! Ik ben nu zwanger van ons eerste kindje, dus het duurt nog wel even voor hij gedragen kan worden, maar met zo’n mooie bewaardoos moet dat geen probleem zijn ?. Zou het heel leuk vinden om hem ook met naam te krijgen, al stuur ik die dan liever per mail toe ?. Ik ben ook geabonneerd op je YouTube kanaal, maar wel onder mijn voor- en achternaam, die wijkt dus wel af van wat je hier ziet staan.
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: Gender Reveal PartyMy Profile

 • Vanessa
  29 oktober 2016

  Vervelend van het ziek zijn, verder wel een leuke vlog! Superleuk dat Kimberly zwanger is en je haar zo’n leuk pakketje hebt gegeven. Dat konijntje is echt te schattig. Fijn om te horen dat je zo blij wordt van onze reacties. Nogmaals gefeliciteerd met je 25.000 abonnees. En haha, die lintjes uit truien knip ik er altijd uit 😀
  Vanessa onlangs geplaatst…5 tips om energie te besparen buitenshuisMy Profile

 • felicia
  29 oktober 2016

  Wat super leuk weer
  En wat een leuke win actie zou hem graag winnen voor ons jongste prinsesje Jasmijn -Fleur.

 • liset
  29 oktober 2016

  ook wij doen heel graag mee! Onze zoon heet Thor en zou heel blij met deze slaapzak zijn omdat hij niet onder een dekentje wil slapen en andere slaapzakken zelf uittrekt waarna hij zijn pyjama, romper en luier ook uittrekt met als gevolg een hele vieze jongen en een heel vies bed. We begrepen dat we echt deze slaapzak moeten proberen omdat deze niet zomaar zelf uitgetrokken kan worden. Dan hebben we weer een warme, lekker slapende man en een schoon bedje.

 • Yvonne Goudzwaard
  29 oktober 2016

  wat een super aktie weer! We volgde je al op facebook, maar nu ook op youtube. Graag doen we mee voor onze zoon Noah.

 • PAULIEN
  29 oktober 2016

  Ik doe heel graag mee voor onze nieuwste meisje.. .. Eleora!

  Ze is net 2.5 week oud nu en haar naam is erg uniek in ons landje… dus absoluut heel gaaf om zoiets te winnen natuurlijk.

 • Luisa Hansen
  29 oktober 2016

  Wat gaaf zeg! Ik doe heel graag mee voor een meisje met een bijzondere naam.

 • Maaike
  29 oktober 2016

  Zo herkenbaar! Hier ook een ziekenboeg met twee boys. Onze jongste heeft al veel meegemaakt in zijn korte leventje (14mnd) en ik gun hem zo’n heerlijk knuffelige slaapzak, zo gaaf met zijn eigen stoere naam: Milow Jaxx!

 • Sascha
  29 oktober 2016

  Wat een toffe en leuke winactie….
  Wij willen hem graag winnen voor onze zoon Martijn. Hij vind het heerlijk in een slaapzak en blijft niet onder de dekentjes liggen… Dus zou ideaal zijn zo’n mooie slaapzak met zijn naam!

 • Jasmijn
  29 oktober 2016

  Ik doe heel graag mee voor een heerlijke zak voor Olivia en voor ons allemaal een goede nachtrust!!

 • Lisanne
  29 oktober 2016

  Wat kijk ik toch graag naar jou video’s. Ik zou graag meedoen niet voor me zelf maar voor een hele lieve vriendin die laats is bevallen van haar lieve dochter Sophie!

 • Mandy
  29 oktober 2016

  Wat lief Naomi.. dat zal Daan wel echt heel fijn vinden ?

 • Tirsa
  30 oktober 2016

  Super leuke Winactie mijn dochter van 2,5 maand zou er heek erg lekker in slapen!

 • Buufmilou
  30 oktober 2016

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Mayka die bijna 1 jaar wordt. Ik ben al weer een aantal jaar geabonneerd op je kanaal.

 • Liesbeth
  30 oktober 2016

  Ooh ik wil die slaapzak zoo graag voor m’n dochtertje van 6 maanden. Het is zo’n koukleumpje. Ze ligt nu in de dikste winterslaapzak van de Hema met een dik dubbelgeslagen dekentje en daaroverheen nog een deken. Ik weet echt niet hoe ik haar in de winter warm kan houden. Heb de puckababy wel gezien en dat lijkt me zo’n fijne slaapzak maar de prijs hield me n bje tegen. Nu maar hopen dat ik hem win 😉

 • Devlin Klaauwer
  30 oktober 2016

  Ik dacht even dat mijn pomp piepte toen ik die van jou hoorde in je vlog! Haha
  Devlin Klaauwer onlangs geplaatst…Onderzoek biomarkers diabetesMy Profile

 • marieke
  30 oktober 2016

  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn zoontje Mees van 10 maanden

  groetjes

 • Louise
  31 oktober 2016

  Ik doe heel graag mee met deze gave wim actie. Het zou super zijn om deze mooie slaapzak te winnen voor ons dochtertje Zoë.

 • rachel
  31 oktober 2016

  hele leuke actie!!
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 29 oktober ’16My Profile

 • Arina
  31 oktober 2016

  Wauw! Wat een gave winactie!! Hier ook een bag slaapzak in huis, maar die is tot 6 maanden en wordt voor onze lange man toch echt te klein. De 4seasons staat al op ons wensenlijstje, maar dit zou helemaal te gek zijn! Voor ons zoontje, Livan!

 • Nromi
  31 oktober 2016

  Wat een gave actie! Ik doe graag mee voor mijn jongste meisje van bijna 7 maanden, Nora! We hebben het eerste half jaar ook een puckababy gebruikt en zijn nu hard toe aan de opvolger! Super!

 • Neomi
  31 oktober 2016

  Wat een gave actie! Ik doe graag mee voor mijn jongste meisje van bijna 7 maanden, Nora! We hebben het eerste half jaar ook een puckababy gebruikt, en zijn nu hard toe aan de opvolger! Super!

 • Stephanie Simoons
  31 oktober 2016

  ✖️Voor ons zoontje Jurgen✖️De 4 seasons bag✖️De mini wordt helaas te klein✖️Mama lifestyle blog✖️Kelly Caresse✖️

 • Debbie Plantinga Duindam
  31 oktober 2016

  Wat een leuke vlog en een super gave actie. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Quincy, hij slaapt erg onrustig zonder slaapzak (wordt ‘s nachts wakker en wil bij papa en mama in bed). Maar de slaapzak die hij nu heeft begint echt te klein te worden. Zo’n prachtige slaapzak met naam zou geweldig voor hem zijn ❤

 • Suuz meijer
  2 november 2016

  Wauw wat een enorme gave actie !!
  Hier enorme fan van zowel jou als puckababy
  Ik doe graag mee voor Esmee had papa al getagd op facebook hihi
  Esmee draagt momenteel nog de newborn bag
  Maar niet lang en kan ze the bag aan en wat uniek dan met haar eigen naam !
  Elke video die je plaatst is me altijd weer te kort , vind het heerlijk om naar te kijken
  Al je tips en verhalen daar kun je echt wat mee .
  Zowel facebook insta en op youtube volg ik je een tijdje

 • Lieke van Veen
  2 november 2016

  Van harte gefeliciteerd met je 25.000 abbonnees. Wat een super leuke badjas heb je trouwens aan.

  Ik doe graag mee om de puckababy te winnen en ik volg je ook al een tijdje via youtube liekeee24

 • Anneleen
  4 november 2016

  Een dikke proficiat met je 25 000 abonnees! Dik verdiend! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.