dia1

Ik ging naar de Action en nam mee… een heleboel haha. Ik kom af en toe in de Action en dan neem ik ook gelijk een volle tas (of tassen) mee naar huis. Spulletjes voor in huis, kantoor, de kinderen, sokken, knutselspullen, servies, tja wat koop ik er eigenlijk niet. Ik ben weer geweest en in deze shoplog laat ik jullie mijn shopping buit zien! Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ben jij onlangs nog bij Action geweest? Wat koop jij daar heel graag? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Action Shoplog najaar”

  1. HAhha vorig jaar ging ik kamperen met de kids. Ik had een campinggasje nodig. Dat vond ik niet maar ik had voor 100 euro aan spullen mee. En alles was natuurlijk ontzettend hard nodig, dat begrijp je. Mijn man uiteraard niet 😉 Ik kom weinig bij de Action maar bij mijn zus in Frankrijk is er nu ook een geopend. Daar neem ik altijd uitgebreid de tijd voor naar de supermarkt gaan en dat combineer ik nu met de action 😀
    karlien onlangs geplaatst…Vaarvakantie met kinderen in NederlandMy Profile

  2. Een bezoekje aan de Action is voor mij als een bezoekje aan de markt. Je heb eigenlijk niet echt iets nodig maar het is zo een leuke winkel. Vervolgens zie je toch weer dingen die je leuk vind en het kost amper iets. Gevolg: Je komt buiten met een heuse winkelzak aan spulletjes! Haha. Wat ik ook leuk vind is dat je je hele interieur kan veranderen voor nog geen 50 euro. Dan kan je al eens wisselen van vaasjes, kaarsjes, … hé?
    Mira onlangs geplaatst…Starten met bloggenMy Profile

  3. Wat een leuke vlog! De action zat naast mijn werk en als we dan even in de pauze wat dingetjes moesten halen die we echt nodig hadden, kwam ik altijd met extra dingen thuis! Haha. De action is echt geweldig!?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.