Action Shoplog najaar

dia1

Ik ging naar de Action en nam mee… een heleboel haha. Ik kom af en toe in de Action en dan neem ik ook gelijk een volle tas (of tassen) mee naar huis. Spulletjes voor in huis, kantoor, de kinderen, sokken, knutselspullen, servies, tja wat koop ik er eigenlijk niet. Ik ben weer geweest en in deze shoplog laat ik jullie mijn shopping buit zien! Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ben jij onlangs nog bij Action geweest? Wat koop jij daar heel graag? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

12 reacties

 • Fenna
  28 oktober 2016

  Haha, goed verhaal Kelly! 😉 mannen snappen vaak gewoon niet dat wij al die spullen echt nodig hebben

  Ik kom vaak bij de action voor van alles en nog wat.. die winkel zit hier zo dichtbij
  Fenna onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: Ruim over de helft!My Profile

 • karlien
  28 oktober 2016

  HAhha vorig jaar ging ik kamperen met de kids. Ik had een campinggasje nodig. Dat vond ik niet maar ik had voor 100 euro aan spullen mee. En alles was natuurlijk ontzettend hard nodig, dat begrijp je. Mijn man uiteraard niet 😉 Ik kom weinig bij de Action maar bij mijn zus in Frankrijk is er nu ook een geopend. Daar neem ik altijd uitgebreid de tijd voor naar de supermarkt gaan en dat combineer ik nu met de action 😀
  karlien onlangs geplaatst…Vaarvakantie met kinderen in NederlandMy Profile

 • Kim jacobs
  28 oktober 2016

  Hihihi zo herkenbaar dat stukje op het begin ????
  Kim jacobs onlangs geplaatst…De eBay musthaves voor metallic nagelsMy Profile

 • femketje
  28 oktober 2016

  ik ben er deze ochtend nog geweest haha XD moest wat cosy cadeautjes halen voor een vriendin die naar duitsland gaat emigreren :3
  femketje onlangs geplaatst…Nails – Rose Gold Glitter Madness!My Profile

 • Vanessa
  28 oktober 2016

  Action shoplogs zijn altijd leuk! Je hebt superleuke spulletjes gekocht voor Lana’s verjaardag. Zo fijn dat alles daar zo goedkoop is hè? 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Winactie: Kneipp Silky Secret!My Profile

 • Janine
  28 oktober 2016

  Action heeft altijd zulke leuke spulletjes, ik kom er altijd weg met spullen die ik eigenlijk niet eens nodig heb .oeps
  Janine onlangs geplaatst…5x waarom snapchat leuk is + spam je snapchat My Profile

 • jodi - liefthuis
  28 oktober 2016

  Super leuk die kleurpotloodjes. Wij hadden van die reuze stoepkrijt gegeven.
  Ik heb nu ook weer zin even door de action te snuffelen
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ons retro en vintage interieur… + WIN een Retro loopautoMy Profile

 • MetMirjam
  29 oktober 2016

  Wat is de Action toch een fijne winkel voor se kleine extra cadeautjes he! Ik kom er ook graag en koop ook altijd te veel haha
  MetMirjam onlangs geplaatst…Swap | Peuterswapnl HerfsteditieMy Profile

 • Mira
  30 oktober 2016

  Een bezoekje aan de Action is voor mij als een bezoekje aan de markt. Je heb eigenlijk niet echt iets nodig maar het is zo een leuke winkel. Vervolgens zie je toch weer dingen die je leuk vind en het kost amper iets. Gevolg: Je komt buiten met een heuse winkelzak aan spulletjes! Haha. Wat ik ook leuk vind is dat je je hele interieur kan veranderen voor nog geen 50 euro. Dan kan je al eens wisselen van vaasjes, kaarsjes, … hé?
  Mira onlangs geplaatst…Starten met bloggenMy Profile

 • rachel
  31 oktober 2016

  leuke shoplog mop :d en jaaa morgen staat de action weer op la planning hier moaahah heerlijk winkelen daarzo
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 30 oktober ’16My Profile

 • Sanne
  1 november 2016

  Wat een leuke vlog! De action zat naast mijn werk en als we dan even in de pauze wat dingetjes moesten halen die we echt nodig hadden, kwam ik altijd met extra dingen thuis! Haha. De action is echt geweldig!?

 • Anneleen
  3 november 2016

  Superleuke shoplog! Nu heb ik al weer zin om naar de Action te gaan … zo goedkoop ook allemaal ! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.