dia1

Vandaag heb ik alweer vlog 14 voor jullie online staan. Een week die begin met twee dagen waarin ik op pad was. Zo zat ik een dagje in Maastricht bij Marjon en was ik woensdag in Amsterdam te vinden voor een heel leuk event. Ook staat deze vlog in het teken van de beelden van Lana’s derde verjaardag, hoe we die hebben voorbereid, wat we hebben gedaan, de cadeautjes die ze kreeg en meer. Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de vlog vonden en ik wil jullie een heel fijn weekend wensen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Weekvlog #14 Lana’s verjaardag en lol maken”

 1. Kelly ik heb de vlog natuurlijk al eerder gezien en ik vond dit misschien wel je leukste vlog tot nog toe! Wat een gezellige video is het geworden! In ieder geval nogmaals gefeliciteerd met Lana! Het feestje zag er super gezellig uit. Net als jouw dagje samen met Marjon. Wat een leuke vrouw. Reageerde ze gisteren op mijn FB pagina, ik zo appelig dat ik niet eens doorhad dat Mamatothemax het was. En wat heeft zij een mooi kantoor! Super dat zij het met twee anderen deelt, is ook meteen een stuk gezelliger. En wat een hilarisch event! Super leuk dat iedereen zo leuk meedeed bij het filmen! Wel balen van Yannick’s rug. Hopelijk gaat het nu wat beter. Komt er nu trouwens een vrijdagmiddagdipfeest of toch niet? Ik zag naderhand dat het een oud berichtje was? Fijn weekens nog!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Wat zijn de voor- en nadelen van vloggen?My Profile

 2. Wat een heerlijke vlog weer. Wat is dat kantoor in Maastricht leuk waar je een bezoekje bracht. Hmmm lekker Limburgse Vlaai! De verjaardag van Lana zag er erg gezellig uit!
  Femke onlangs geplaatst…Oproep: Q&AMy Profile

 3. hele leuke vlog weer mop!! de verjaardag zag er heel gezellie uit en de taart ook 😀
  die turkse pizzas gaat ik eens naar kijken bij de lidje, was daar altijd wel nieuwsgierig naar hihi
  rachel onlangs geplaatst…Apple crumbleMy Profile

 4. Wat een gezellige weekvlog weer! Leuk dat je met Sanne naar een event ging 🙂 en wat vervelend dat Yannick door zijn rug ging. Lijkt me erg pijnlijk… Hopelijk voelt hij zich terug helemaal oké ondertussen? En wat ziet Lana haar verjaardag er gezellig uit! Zo’n mooie Peppa Pig taart! 🙂 Jullie zijn zo’n liefdevolle ouders! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.