Wedding wednesday : De trouwdatum + getuigen zijn gekozen!

Inmiddels zijn we bijna twee weken verder van het aanzoek voor onze verloving. Nog steeds leef ik in een soort roes, het voelt als een droom die uitkomt. Als klein meisje fantaseerde ik al over mij als prinses in een trouwjurk. Mijn vader die me dan brengt naar mijn prins. Een dochtertje als bruidsmeisje, het is te mooi om waar te zijn. Dat dit mij mag overkomen is voor mij dan ook een groot wonder. Het leven bestaat uit goede tijden en slechte tijden. Laten we dan maar extra genieten van de goede tijden en daarmee ons leven vieren. Het is tijd om mijn eigen bruiloft te gaan organiseren, pinterest helemaal af te pinnen, een wedding plan to do list te maken en leuke afspraken te plannen als voorbereiding. Belangrijke zaken moeten als eerst worden vastgelegd, de datum, de getuigen en de locatie. In deze eerste editie van wedding wednesday deel ik met jullie de eerste voorbereidingen. Ook laat ik jullie de getuigen zien die ik gekozen heb.

De dag na het huwelijksaanzoek kreeg ik een soort ‘nesteldrang’ zoals je dat hebt wanneer je zwanger bent. Dit keer geen nestelgrand voor een kindje, nee alles voor onze bruiloft moet gepland gaan worden dus alle voorbereidingen konden gaan beginnen. Als eerst ben ik naar de Hema gegaan voor een groot notitieboek om alle trouwplannen in te schrijven. Ook kocht ik een agenda als leidraad om de komende 10 maanden alles te organiseren voor alle voorbereidingen. Yannick en ik hadden al gelijk een idee voor een trouwdatum. In mei 2015 zijn wij 5 jaar samen dus in die maand trouwen leek ons erg mooi. We hadden een mooie datum in gedachten en gelukkig was deze nog vrij. Onze trouwdatum luidt als volgt:

15-05-2015 Yannick en Kelly stappen in het huwelijksbootje!

Dat is dan geregeld! De trouwzaal is voor ons gereserveerd om 11.00, hoe spannend!
Vervolgens was het belangrijk om de getuigen te vragen. Zij gaan ons helpen met een heleboel dingen zodat die dag alles op rolletjes zal verlopen. Mijn vriend heeft zijn twee broers gevraagd als getuigen en ik heb gekozen voor mijn moeder en Thirza. Thirza is een van mijn beste vriendinnen die ik al jaren ken en veel lief en leed mee gedeeld heb. Van ziekte tot rouw maar ook heel veel mooie geluksmomenten en bijzondere herinneringen, Thirza kent me door en door. Samen met mijn moeder vormt ze een mooi duo om mij te begeleiden met al het moois dat er komen gaat. Zo neem ik hen mee met het passen en uitkiezen van mijn trouwjurk en zullen zij me gaan helpen met de creatieve kanten van de trouwplannen. Zo lijkt het me bijvoorbeeld heel leuk om trouwbedankjes zelf te knutselen en daar kan ik natuurlijk wel hulp bij gebruiken.

Deze prachtige vrouwen zijn mijn getuigen. Wat ben ik blij dat ze dit voor mij willen doen!

De eerste voorbereidingen zijn dus gedaan. Er staat nog een hele waslijst aan mooie dingen op het programma. Ik heb een to do list gemaakt in mijn weddingplan boek. In deze serie van wedding wednesday komen nog een heleboel items aan bod. Zo gaan we inspiratie op doen voor mooie feestlocaties en catering. Ik ga jullie met de camera meenemen als ik mijn trouwjurk ga passen (de echte jurk komt dan niet in beeld haha). Ik ga bruidstaart inspiratie opdoen, op zoek naar een fotograaf en videograaf, alles op het gebied van bloemstukken uitzoeken. Natuurlijk gaan we onze huwelijksreis plannen opstellen die ik dan ook met jullie ga delen en we gaan op jacht voor trouwringen. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn daarover als ik, en anders is de woensdag op Kellycaresse.nl voor jou wellicht wat minder interessant.

Ik ben natuurlijk super benieuwd naar jullie ervaringen want ik ben een newbie op dit gebied! Hoe was jouw bruiloft, wat vond jij het leukste om te regelen voor jouw bruiloft of wat is je juist tegengevallen? En als je net als ik nog niet getrouwd bent, waar zou je het meest naar uit kijken?

Klets (of zwijmel) erover mee in de comments.

Liefs Kelly

De rubriek ‘wat doe jij van 9 tot 5’ is verschoven naar de vrijdagen.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

85 reacties

 • Kimberley
  16 juli 2014

  Aaah wat spannend! Het jubileum van mij en mijn vriend is ook in mei, dus ik heb stiekem al lopen zwijmelen… Mochten wij ooit gaan trouwen dan wil ik dat ook in mei doen 🙂
  Kimberley onlangs geplaatst…Het goede doel ‘liken’ op FacebookMy Profile

 • Jess
  16 juli 2014

  Ik ben benieuwd naar jullie voorbereidingen. Wij zijn niet getrouwd en gaan dat voorlopig ook niet doen maar alsnog leuk om te volgen hoe het straks bij jullie gaat.
  Jess onlangs geplaatst…Verhuisbericht – Hallo WordPress, eigen domein en nieuwe siteMy Profile

 • Oum Feerozah
  16 juli 2014

  Ontzettend gaaf dat al die dingen al geregeld zijn zeg, nu kan je je lekker focussen op al het andere leuke<3
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…WIN! W7 In The Nude (Urban Decay Naked 3 palette dupe)My Profile

 • Ilse
  16 juli 2014

  Grappig dat je direct de dag na het aanzoek al bent beginnen plannen. Je lijkt me wel iemand die meteen de koe bij de horens vat. 🙂 Lijkt me veel werk, zo’n bruiloft plannen, maar jullie hebben nog wel even tijd. 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…Quote: My biggest influencesMy Profile

 • Geertje
  16 juli 2014

  Wat een heerlijk artikel! Leuk om te lezen hoe je helemaal op gaat in het plannen van je bruiloft! En wat een leuke datum!!
  Geertje onlangs geplaatst…Een Kijkje In Mijn Leven #24My Profile

 • Nadia
  16 juli 2014

  Ik vind het heel erg leuk om je voorbereidingen te lezen!

 • Simone
  16 juli 2014

  Leuk stukje! Leuk om te lezen hoe je plannen zijn! 🙂

 • Manon
  16 juli 2014

  Leuk dat jullie al zo ‘ver’ zijn. Tenminste, het prikken van een datum en kiezen van getuigen zijn al grote stappen richting de bruiloft toch? 😀 Ik ben heel benieuwd naar alle wedding wednesday artikelen, heel leuk!
  Manon onlangs geplaatst…Boodschappen shoplogMy Profile

 • Koalabeautymama
  16 juli 2014

  Spannend! Echt leuke tijden, want voorpret is gewoon genieten voor jullie grote dag. 🙂 Wij moeten even wachten met trouwen. In de tussentijd zwijmelen we mee!
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Smashbox Limited Edition Cherry Smoke Collectie: Be Legendary Matte BingMy Profile

 • Patricia
  16 juli 2014

  Mooie datum maar wel een hele populaire datum 😉 Wacht vooral niet te lang met het vastleggen van een lokatie. Uit ervaring weet ik (ook getrouwd in Mei) dat er veel locaties al geboekt zijn op de vrijdagen in Mei. Wij hebben hierdoor zelfs de bruiloft een week moeten verzetten.
  Succes en enjoy de voorbereidingen! Trouwen is zo leuk (en misschien getrouwd zijn nog wel leuker 😉 )

 • Lauriëtte
  16 juli 2014

  Leuk om te lezen over de voorbereidingen. Lijkt me zo’n speciale periode! Mooie datum hebben jullie uitgekozen!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Laten we allemaal iets minder oordelenMy Profile

 • Mirjam
  16 juli 2014

  Ooh leuk om zo mee te lezen in de voorbereidingen! Mooie datum, je hebt nog genoeg tijd alhoewel dat vliegt ook weer voorbij 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Nieuwe Hema agenda + nailart!My Profile

 • Sophie
  16 juli 2014

  Ah wat leuk Kelly! Ik word hier helemaal vrolijk van, ik kan niet wachten om alles mee te lezen. En een prachtige datum!

 • Anneke
  16 juli 2014

  Heel erg leuk :-). Ik ben afgelopen 2 mei getrouwd en de dag was nog veel specialer dan ik had kunnen bedenken.
  Hou er rekening mee dat ze in bruidsmodezaken eigenlijk nooit willen dat er foto’s worden gemaakt! Laat staan dat er gefilmd wordt. Misschien niet waar jij naartoe gaat.. of ze maken voor jou een uitzondering. Maar veel grote modezaken zijn hier streng in.
  Sowieso mijn tip om juist niet maar een hele grote zaak te gaan meteen maar eerst juist naar de kleine lieve plekjes. In een klein boutiekje wil de service mogelijk wat beter zijn…

 • Dita
  16 juli 2014

  Wat leuk om te lezen! En wat een prachtige datum hebben jullie uitgekozen. Veel plezier met de voorbereidingen.
  Dita onlangs geplaatst…Review: kookboek – Easy PeasyMy Profile

 • CD
  16 juli 2014

  Oh ik ben nu al dol op deze rubriek! En wat een mooie trouwdatum! Wij zijn al 2 jaar getrouwd en ik vond het een prachtige dag! Wij genieten er nog van na! Ik vond alles zo leuk om te kiezen en te plannen: bloemen, ringen, kledij, locatie, menu, leuke ideetjes zoeken, decoratie, fotograaf, uitnodigingen… Het mindere is dat alles wel heel duur is dus dat je goed moet zoeken. En wat ik het minst leuk vond om te plannen was de ‘praktische kant’ –> Wij hadden zo’n draaiboek waarin stond wie de ringen meenam, wie ging versieren, wie iets ging voorlezen, wie ons ging vervoeren, tijdsplanning… Dat was een heel gedoe om te maken en aan iedereen de taken door te geven. 😉 Geniet ervan, het is zo’n fijne periode!

 • Stien
  16 juli 2014

  Wat leuk om te lezen allemaal! Goed dat je de datum pas over bijna een jaar hebt geplant, zo heb je de tijd om alles perfect voor te bereiden. Ik ben nog niet getrouwd, maar waar ik het meeste naar uit kijk is toch wel de openingsdans 🙂 en het lijkt me natuurlijk ook geweldig om trouwjurken te passen haha!
  Stien onlangs geplaatst…Lente – en zomercollectie H&MMy Profile

 • Anna
  16 juli 2014

  Wat een mooie datum! Lekker genieten van alle voorbereidingen, maar af en toe even niet met de bruiloft bezig zijn en van je gezin genieten is ook niet verkeerd. Wij waren op het laatst alleen nog maar met dw bruiloft bezig dat we er op moesten letten dat we ook nog andere dingen samen deden.

 • Kim
  16 juli 2014

  Kelly wat lijk jij veel op je moeder! Wat een prachtige trouw datum. Ik snap dat je heel veel zin hebt om alles te plannen.

  Heel veel geluk samen!

  Liefs, Kim
  Kim onlangs geplaatst…ELF Everyday eyeshadow paletteMy Profile

 • Gwen
  16 juli 2014

  Leuk, ik kijk uit naar de woensdagberichten! Hier simpel saampjes getrouwd omdat ‘fratsen’ voor ons niet hoefden en ik dat het geld niet waard vind, mr ieder zn ding. Ben benieuwd wat je allemaal in petto hebt!!! Geniet!
  Gwen onlangs geplaatst…Haat/liefde met groentenMy Profile

 • Saskia
  16 juli 2014

  Wat een leuke datum, en wat heerlijk om zo alles lekker voor te bereiden. Ontzettend leuk om hier elke woensdag meer over te kunnen lezen! Geniet ervan kelly!
  Saskia onlangs geplaatst…Waarom ik heb gekozen om verpleegkundige te worden..My Profile

 • Linda
  16 juli 2014

  Ik ben zo benieuwd wat je allemaal gaat verzinnen! Ik wacht voortaan elke woensdag met smart op je artikel! X
  Linda onlangs geplaatst…Hoe werkt een wasbare luier?My Profile

 • Jaimy en Laura
  16 juli 2014

  Wat een mooie datum! 🙂 Het lijkt me erg leuk om een bruiloft te organiseren en te plannen.
  Jaimy en Laura onlangs geplaatst…Do you have this in pink?My Profile

 • Vanessa
  16 juli 2014

  Hihi jullie vliegen er meteen goed in! Mooie datum hebben jullie vastgelegd. Leuk dat we hier elke woensdag over mogen lezen. Geniet van je voorbereidingen!

 • Manon
  16 juli 2014

  Wieeejjj wat leuk! Ik ben verzot op wedding plan-programma’s op TLC hahaha. Dus dit kan mooi tussen het rijtje staan 😀 Ben zo benieuwd naar alles!
  Manon onlangs geplaatst…Ik ben om: de draagdoekMy Profile

 • Susanne
  16 juli 2014

  Wat leuk! En een hele mooie datum! Dat wordt heel wat uurtjes naar Say Yes To The Dress kijken hihi!

 • Audrey
  16 juli 2014

  Mooie datum, met al die vijven 🙂 Ik ben heel benieuwd voor welke stijl trouwjurk je zal kiezen.
  Audrey onlangs geplaatst…100 happy days-challenge: 41-60My Profile

 • Renee
  16 juli 2014

  Wat leuk, deze nieuwe rubriek. Ik keek er echt naar uit! Mooie datum hebben jullie gekozen. Lekker in het voorjaar, Lana is dan wat groter, en genoeg tijd om voor te bereiden. Ik ben zo benieuwd naar al je updates! Heerlijk om te lezen!

  Ik ga 26 september trouwen. Mijn vriend had het aanzoek al in januari gepland en op 7 april (de 7e is ‘onze’ datum) vroeg hij mij, in New York, ten huwelijk. Twee dagen nadat wij een positieve zwangerschapstest in handen hadden. Een druk jaar dus! We wilden graag trouwen voordat de baby geboren zou worden, dus ik trouw met een dikke buikt (6,5 maand zwanger). Na de bruiloft slapen we in de bruidssuite en vervolgens gaan we 2 nachten naar een kasteel in Limburg. Zoveel zin in! Hoewel ik af en toe ook flink in paniek kan raken. Ik ben niet echt iemand die ervan houdt om in het middelpunt te staan, slapeloze nachten over ‘haar los of haar vast?’ ‘French manicure of gewoon een lakje’? PAST M’N JURK straks nog wel?! Haha. Heb nu een mooi notitieboek gekocht voor een echte to do list. Onze dag ziet er in het kort zo uit; 11:30 haalt hij mij op bij mijn ouders. 12:00 – 14:00 gaan wij foto’s maken, ondertussen gaan de daggasten (alleen ouders, broer en zus met aanhang en oma) lunchen. Wij komen iets voor half 3 aan bij stadshuis. Dag gasten (we zijn overdag met z’n 12en, maar iedereen die wilt, mag komen kijken bij de ceremonie) staan daar dan al. 14:30 trouwen. Daarna naar ‘feestlocatie’. Daar gaan we dineren met de dag gasten en van 20:00 – 22:30 een borrel. Geen receptie, maar ook geen wild feest met band en alles. Dat past gewoon niet bij ons, maar we wilden wel de hele familie/vrienden/collega’s (ongeveer 140 man) uitnodigen. Dus sta tafels, muziek, hapjes en drankjes. En dan, ook i.v.m. zwangerschap, op tijd afsluiten.

  Oh, ik klets alweer veel te lang door! 😉

 • olga
  16 juli 2014

  Wat heerlijk om zo mee te mogen kijken met je trouwplannen. Ik ken niemand die van plan is te gaan trouwen, best jammer. Behalve een paar neven en nichten ben ik nog nooit echt onderdeel geweest van een trouwerij. Lijkt me zo leuk en bijzonder!
  olga onlangs geplaatst…Ik zoek baas #33: Jubileum editieMy Profile

 • Tineke
  16 juli 2014

  Zo leuk om te lezen, ik ben nu al zo benieuwd hoe je eruit gaat zien op jullie dag!
  Liefs

 • Bibian
  16 juli 2014

  Hahah super leuk! De datum is ook heel cool, ben benieuwd naar al je artikelen! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Ik ben om: de draagdoekMy Profile

 • Eline
  16 juli 2014

  Wat heerlijk om te lezen! Ik heb geen partner dus een bruiloft zit er voorlopig nog niet in maar ik ben er dol op! Kom maar op met al die wedding wednesdays!
  Eline onlangs geplaatst…My weight appMy Profile

 • Marion
  16 juli 2014

  Leuk dat je zo geniet van het plannen en zo! Mijn man en ik zijn nu 18 jaar samen en hebben anderhalf jaar geleden een handtekening gezet. En dan ook echt alleen een handtekening gezet. Vijf minuten en we stonden weer buiten. Geen adviezen dus. Ik kan alleen maar zeggen: Geniet van de voorpret.
  Marion onlangs geplaatst…The Nom Nom Nom ~ The Bomb TagMy Profile

 • Odile
  16 juli 2014

  Nou hier geen vent dus voorlopig ook geen wedding maar ik zwijmel lekker mee aangezien ik er ook al van klein meisje af aan over ‘droom’! Ben benieuwd naar je filmpjes. Zie al een ‘Say yes to dress’ momentje voor me haha!
  Odile onlangs geplaatst…Let’s visit the doctor: RefluxMy Profile

 • Jolienne
  16 juli 2014

  Proficiat met je verloving! Maak er iets mooi van…
  Jolienne onlangs geplaatst…MICHAEL KORS HAMILTON LARGE BAG & MICHAEL KORS JET SET LARGE COSMETICMy Profile

 • Madelon
  16 juli 2014

  Wat leuk , vind het heerlijk om van dit soort blog post te lezen.

  Ze hebben trouwens van de vertel ‘S lijn van Elma van vliet ook een trouwdagboek, misschien een leuke tip?

  Liefs xx

 • Maaike
  16 juli 2014

  Wat spannend allemaal zeg! Ik ben nu ook bijna 5 jaar samen met mijn vriend, maar ik wacht nog op een ring ;). Ik hoop ook snel te kunnen gaan plannen maar voor nu geniet ik van al jouw verhalen!!

  X

 • Sanne
  16 juli 2014

  Wat een bijzondere datum. Let wel op dat het waarschijnlijk ook een populaire datum gaat zijn, dus een locatie voor het feest vastleggen is niet verkeerd. Net als het uitzoeken van een band. Die twee zijn juist enorm snel weg en dan is een jaar soms niks daarbij.

 • beautyinsideandoutNL
  16 juli 2014

  Heerlijk om dit soort artikelen te lezen! Ik ben alweer bijna 7 jaar samen met mijn vriend, maar trouwen wordt het voorlopig nog niet. Krijg er zelf wel veel zin in door dit te lezen:)

 • Nicole
  16 juli 2014

  Super datum! Wat een ander al zei, wel proberen de locatie nu al snel te vinden en te boeken want soms zijn dingen zo weg. Mei is echt een top maand om in te trouwen, wij trouwden op 24 mei en hadden bijna onze locatie niet omdat een ander er al een optie op had. Gelukkig werden we al vrij snel verlost met een telefoontje dat het andere bruidspaar toch voor een andere datum ging…. Poeh…. Dat was even spannend!

  Ik vind de woensdag nú al super leuk op je blog en kan al bijna niet wachten op al je andere artikelen…
  Nicole onlangs geplaatst…Recept: studentenmaaltijdMy Profile

 • Iris
  16 juli 2014

  Ik vind het zo ontzettend leuk voor jullie! Alles dat ik lees over kinderen doet me nooit zo veel, maar als ik iets lees over trouwen maakt mijn hart gelijk een sprongetje want dat wil ik zelf ook zoooo graag! 😀 Met een simpele witte hippiejurk, bloemen in mijn haar en Bunny von D in een schattig mandje (grapje, wil ze toch niet, maar in mijn hoofd ziet dat er zo leuk uit). Zo leuk!! Maar eerst nog maar even afstuderen. Veel succes en plezier met het organiseren en regelen van alles!
  Iris onlangs geplaatst…Botanische Tuinen Utrecht & Open ImkerijdagMy Profile

 • Shirley
  16 juli 2014

  Het is alsof ik over mezelf lees. Dit zou voor ons ook de perfecte dag zijn, haha. Ik ga het opschrijven. Geen plannen nog hier maar je kan het maar beter vast hebben, toch? 😉
  Shirley onlangs geplaatst…On a Budget #4My Profile

 • Martina
  16 juli 2014

  Inderdaad een hele mooie trouwdatum! Ik ben in september 5 jaar samen met mijn vriend 🙂
  Martina onlangs geplaatst…14 Juli 2014 – DiaryMy Profile

 • Renee
  16 juli 2014

  Precies! Je kan maar beter voorbereid zijn, haha. Zodra hij op zijn knieën is gegaan, jij je tranen hebt gedroogd, kan de to do list tevoorschijn komen! 😉

 • Janneke
  16 juli 2014

  Zo leuk om met je mee te leven! Nogmaals gefeliciteerd!
  Janneke onlangs geplaatst…Minderen met frisdrank? Website met handige tips!My Profile

 • ellen
  16 juli 2014

  Super leuk! Ik ga nog lang niet trouwen, maar bedenk nu al wie ik als getuigen zou willen vragen, dat zou sowieso 1 van mijn beste vriendinnen zijn, maar er kan nog een hoop gebeuren in die jaren natuurlijk. Mij lijkt het uitzoeken van een mooie jurk ook nog best een gedoe! Haha.

 • Betty
  16 juli 2014

  Aaah dat klinkt als een superdag!
  En ik was ook bang dat ik niet in het middelpunt zou willen staan, maar op je trouwdag is het stiekem wel erg leuk hoor! Dat zal je wel merken 🙂
  Betty onlangs geplaatst…Zomerliefhebber?My Profile

 • Betty
  16 juli 2014

  Yaaay Kelly! Zo leuk die Wedding Wednesday! Ik ga alles op de voet volgen! Kan niet wachten om vrijdag ‘in het echt’ lekker met je over te kletsen! 🙂
  Betty onlangs geplaatst…Zomerliefhebber?My Profile

 • Ellie
  16 juli 2014

  Gefeliciteerd met de verloving! Super leuk!

  Ik ben zelf een newly wed, afgelopen mei zijn wij getrouwd. Wij hebben ook een creatieve Pinterest wedding gehad en daar heb ik echt een jaar voorpret van gehad. (zie mijn Pinterest bord voor wedding inspiratie). Zo leuk om je gasten te verrassen met alle creatieve ideeën.

  Geniet van alle voorbereidingen!

 • Colinde
  16 juli 2014

  Whaaaaa, wat leuk meis! En een mooie datum, toevallig mijn verjaardag haha! Veel plezier met alle voorbereidingen! Nu opzoek naar DE jurk!

 • bibi
  16 juli 2014

  aaaaahhhh super leuk! ik ben nu al zo benieuwd naar je jurk.

 • Amber
  16 juli 2014

  Mooie datum Kelly! Ik kijk uit naar je updates!

  Wij zijn op 4 januari 2013 getrouwd in Mexico! Als klein meisje droomde ik al van mijn bruiloft, en naarmate ik ouder werd zei ik altijd al dat ik in het buitenland op het strand wilde trouwen. Dat is ook precies wat we gedaan hebben, en het was exact het sprookje wat ik in mijn hoofd had haha! Wat vooral spannend was is alles op afstand regelen. Je kan niets in het echt zien of uitproberen. Gelukkig waren we al eens op het resort geweest en kregen we een weddingplanner toegewezen. Pinterest wat echt mijn beste vriend en ik heb ook uren zitten kijken naar fotoreportages van fotografen in die regio. In Nederland hebben we ook nog een groot feest gegeven voor iedereen die niet mee was.

  Zoals ik eerder al zei is het maken van een trouwvideo een perfect aandenken. Sommigen zeggen dat je het nooit meer terugkijkt maar wij kijken de video bijna maandelijks haha! Even terug naar dat moment wat zo speciaal was voor ons! Ik weet dat je erg veel van sieraden etc houdt en mocht je bijvoorbeeld iets moois voor in je haar willen kijk dan eens op Etsy! Daar is zoveel keuze!

  Benieuwd naar de update van volgende week!

 • Emma
  16 juli 2014

  Wauw wat gaaf Kelly! Ik ga alles zeker volgen, ondanks dat ik 14 ben 😉
  Xx Emma
  Emma onlangs geplaatst…10 blogs I loveMy Profile

 • Pauline
  16 juli 2014

  Leuk dat je er zo enthousiast mee bezig ben! Ik ben benieuwt naar de artikelen.
  Ik vind het hele trouwen echt totaal niet interessant, wij zijn nu bijne 1 jaar getrouwd en we zijn op de gratis woensdag ochtend gegaan in gewoon een leuk jurkje en blouse. Om alles groots aan te pakken past totaal niet bij ons dus vandaar deze keuze!
  Pauline onlangs geplaatst…Leuke uitstapjes #2: Kasteel de Haar & Slot LoevesteinMy Profile

 • Cindy
  16 juli 2014

  Mooie datum, dan is net de dag ervoor voor mij de wereld vergaan (met andere woorden: Ik word de dag voor jullie huwelijk 30 jaar… Auw!). Ik wil ook heel graag trouwen, maar ik wacht nog steeds, al heeeeeeeel lang op een aanzoek. Maar ik zou het ook graag zelf in handen willen houden. Ik heb een (overigens lieve) schoonzus die ook heel graag van organiseren houdt, maar wat feestjes betreft liggen wij niet op één lijn. Ik zou ook echt gelijk een notitieboek aanschaffen “Our Wedding Notebook” haha. Veel geluk met de voorbereidingen!
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – juli #3My Profile

 • Cindy
  16 juli 2014

  Zoiets wil ik ook wel. Gewoon overdag met directe familie en oudjes en dan ‘s avonds een receptie met drankje. Evt. misschien wel een feestje, maar niet supergroot. Ik vind 140 avondgasten best veel.. Maar ja, wij zitten er dan weer mee: wel of geen collega’s? Dit klinkt perfect!
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – juli #3My Profile

 • Yvonne
  16 juli 2014

  Aaaah super leuk dat je ons ‘meeneemt’ tijdens de voorbereidingen!

 • Michelle
  16 juli 2014

  Echt heel leuk dat je al deze plannen met ons deelt! Bijzonder om dit te volgen, omdat ik zelf nog nooit van dichtbij een trouwerij heb meegemaakt. Heel veel succes, mei 2015 is al best snel! :O
  Michelle onlangs geplaatst…Pinkpop 2014 – vlog en foto’sMy Profile

 • Fonghwa
  16 juli 2014

  Wat een mooie datum, toevallig ook de trouwdatum van mijn zus en zwager!

  Er komt altijd een Bruidsmagazine uit. Ik wil je adviseren die te kopen! Er staat een hele handige to do list in die je kan afvinken. Hij is overal te koop, zelfs in supermarkten.

  Het leukste vond ik mijn trouwjurk kiezen en doorpassen, en mijn make-up trial. Je kan dan niet wachten om te showen en te stralen die dag!

  Ik vind dit een superleuke rubriek, want inderdaad: ieder klein meisje droomt van haar trouwdag!

 • Renee
  16 juli 2014

  Ja precies. Het is jouw dag, jij betaalt het! ;). Wij hebben allebei een vrij grote familie en werken allebei bij hetzelfde bedrijf, waardoor we best een aantal collega’s (sommigen ook met partner) hebben uitgenodigd. We hebben van de week de uitnodigingen gemaakt en toch na lang wikken en wegen toch een eindtijd op de kaart gezet. We doen het van 20:00 tot 22:30 (we willen rond 22:20 een woordje doen en dan een laatste borrel laten inschenken, dus het zal tegen 23:00 uur lopen. Ik was er bang voor dat mensen anders pas 21:00 uur komen en dan is het ruim een uurtje later alweer klaar.

 • Miranda
  16 juli 2014

  Wat leuk en ontzettend spannend. Mijn broer gaat aankomende vrijdag trouwen en volgend jaar op 15/05/2015 gaat mijn beste vriendin trouwen een speciale dag voor mij omdat op die dag mijn vader is overleden. Toch grappig dat jullie ook voor die dag hebben gekozen.
  Geniet van alle mooie momenten ie komen gaan 🙂

 • Jhemyla
  16 juli 2014

  Wat een prachtige trouwdatum ook zeg! Ik ben ook zoooo benieuwd naar je uiteindelijke keuzen voor je trouwjurk. Ik wil er 1 van kant hebben (later)
  Jhemyla onlangs geplaatst…MegaSale Catrice make-upMy Profile

 • Eilish
  16 juli 2014

  Wat leuk om dit allemaal mee te krijgen!
  Eilish onlangs geplaatst…Beauty ♥ Sale bij CatriceMy Profile

 • Aileen
  16 juli 2014

  Hoi Kelly,
  Nog gefeliciteerd en wat een mooie datum.
  Als je nog een fotograaf zoekt kijk dan even op http://www.avfotoreportages.nl . Daar heb ik newborn foto’s laten maken van mijn zoontje en ze doe ook trouwfotografie. Ze maken echt prachtige foto’s.
  Groetjes Aileen

 • Joyce
  16 juli 2014

  Wat fijn dat jullie de datum en de getuigen geregeld hebben.
  Ik volg je updates met veel plezier.

  Als ik ooit zou gaan trouwen zou ik het meest uitkijken naar het uitkiezen van de fotograaf. Dat zal (aangezien ik zelf fotograaf ben) niet zonder slag of stoot gaan, ik ben zo kritisch 😉
  Joyce onlangs geplaatst…Ouderschap, natuurlijk!My Profile

 • Derieke
  16 juli 2014

  Aw wat superleuk om te lezen Kelly!
  Heel leuk artikel!

  Liefs, Derieke
  Derieke onlangs geplaatst…Roze haar!My Profile

 • Paula
  16 juli 2014

  Hee Kelly, superleuk om de eerste plannen te maken lijkt me en ook leuk dat wij het allemaal mogen volgen! Nu heb ik ook meteen een tip voor je, het klinkt misschien niet heel objectief maar mijn vriend is een hele goede huwelijksfotograaf. Ook al had ik geen relatie met hem gehad dan had ik dat ook gezegd ;), hij zit in het hoogste segment qua huwelijksfotografie en werkt ook samen met een ervaren videograaf. Als je benieuwd bent kun je zijn werk vinden op http://www.prinsfotografen.nl. Voor nu nog heel veel plezier met alle voorbereidingen :). Liefs Paula

 • Dionne
  16 juli 2014

  ZO leuk! En ook leuk om het nu te volgen!
  Dionne onlangs geplaatst…Love it | Black High Heels SandalsMy Profile

 • Nicole - Lipstickzone
  16 juli 2014

  Waaaa geweldig Kelly 😀 Vind dit zó leuk om te lezen!!! Spannend allemaal!!:D
  Nicole – Lipstickzone onlangs geplaatst…Quick Review – Naked 3 Dupe, Max Factor, ActionMy Profile

 • Anita te Gussinklo
  16 juli 2014

  Een super datum, wij zijn ook op 15 Mei getrouwd (alweer 16 jaar)
  Fijn dat de getuigen ook geregeld zijn.

 • Petra
  16 juli 2014

  Wat leuk dat de datum staat! Er staat je een geweldige tijd te wachten. Ik vond het tenminste heerlijk. Ik was 28 juni 1 jaar getrouwd. Onze bruiloft was klein, intiem maar vol warmte en gezelligheid. We zijn ‘s middags getrouwd met naaste familie en beste vrienden en hebben ‘s avonds heerlijk genoten van een informeel diner. Wat ik geweldig vond is dat onze kinderen die dag er ook bij waren. Veel plezier en succes met de voorbereidingen.
  Petra onlangs geplaatst…Stralende avondMy Profile

 • Sanne
  16 juli 2014

  Aaah super !! Een goede vriendin van mij trouwt ook op die datum ! 🙂

 • Sanne
  16 juli 2014

  Wat een leuk artikel!
  Zelf ben ik 23 mei van dit jaar getrouwd, een hele leuke en mooie dag waar we ong. 10 maanden aan voorbereiding in hadden zitten. Mijn vriend vroeg mij op een zondag ten huwelijk en s`avonds zijn we al bij de eerste potentiële feest locatie gaan kijken 😉 (hoezo we hadden er zin in) Verder heb ik heel veel to do lijstjes gemaakt en heb ik (meerdere) bruids boeken gekocht, hier staan vaak van die handige planningen in van 10 maanden tot 1 dag voor de bruiloft.
  Ook hebben we zelf de bedankjes gemaakt en de trouwkaart ontworpen, het enige wat wij echt heel moeilijk vonden was het kiezen van een geschikt nummer voor de openingsdans. Uiteindelijk hebben we ons nummer pas 1 week voor de grote dag doorgegeven 😉

  ooh ik kan nog wel heel veel vertellen maar zal het je even besparen, anders wordt het wel heel lang 😉
  Veel plezier met alle voorbereidingen! want ze zijn zo leuk.

 • Floriene
  16 juli 2014

  Je hebt er een nieuwe lezeres bij! ben hier via het aanzoek op bg. Je hebt echt een leuke blog, en ik ben dan pas 18 maar ik vind bruiloftdingen zooo leuk

 • Lisanne
  16 juli 2014

  Zo leuk!! Ik heb ook trouw 8 maanden lang Wedding Wednesdays geschreven tot we trouwden op 1 april jl. Ik weet dus hoe leuk het is om alles te delen. 🙂 Ik ben zo benieuwd naar je voorbereidingen en kijk er naar uit om alles te lezen!
  Lisanne onlangs geplaatst…Picture It | Juli #1 ♥ Madnes, Milka, BBQ en strand.My Profile

 • Kirsten
  17 juli 2014

  Leuk om dit te volgen! Veel plezier met je voorbereidingen! Kan je in Nederland 2 getuigen kiezen? Bij ons is dit maar één persoon…
  Kirsten onlangs geplaatst…Indigo Bloome| Avalon-trilogie – Speel met mijMy Profile

 • Kirsten
  17 juli 2014

  1 persoon per persoon bedoel ik, dus een getuige voor de vrouw & een getuige voor de man…
  Kirsten onlangs geplaatst…Indigo Bloome| Avalon-trilogie – Speel met mijMy Profile

 • marleen
  17 juli 2014

  Wat leuk! wij trouwen ook op 15-05-2015!! 😀
  Van de week heb ik mijn droomjurk gevonden 😀 Succes met de voorbereidingen

 • Bianca
  17 juli 2014

  Heel leuk om te lezen en wat heb je eigenlijk al best veel geregeld en dat in 2 weken 😀 x

 • Jorien
  17 juli 2014

  15 mei 2015 is een prachtige datum! En wat goed dat jullie al getuigen gekozen hebben 😀
  Jorien onlangs geplaatst…Ramdan QA Antwoorden * Deel 2 * Eten & DrinkenMy Profile

 • Sheela
  17 juli 2014

  Wat leuk! Het is wel nog heel ver weg maar vroeg beginnen met plannen is het beste wat je kan doen xx
  Sheela onlangs geplaatst…Dromen over Zwanger zijnMy Profile

 • Roxanne
  17 juli 2014

  Ik ben nog niet verloofd of getrouwd, maar toch ga ik Wedding Wednesday volgen. Leuk!
  Roxanne onlangs geplaatst…Hoera, 3 jaar Smiling Beauties!My Profile

 • Simone
  18 juli 2014

  Wij zijn op 14 september 2013 getrouwd, een dag om nooit te vergeten. Ook ik had een weddingplanner (boek) met inspiratiefoto’s,ideeën enz. Persoonlijk heb ik heel veel gehad aan het forum http://www.wijtrouwen.com Dit is echt een hele Hulp, allemaal bruidjes bij elkaar die elkaar steunen en tips geven. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen. En heel belangrijk: doe je eigen ding en laat je niet beïnvloeden! X

 • Linda
  20 juli 2014

  Spannend! Geniet van al je voorbereidingen, de tijd vliegt om!
  Ik ga aanstaande vrijdag trouwen, hihi. Spannendddd! 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Antwerpen | Botanische tuin en stadspark.My Profile

 • milou
  28 juli 2014

  Wat leuk om mee te kijken met je planning!! Zelf ben ik ook bezig om onze bruiloft te plannen. Afgelopen april waren we 5 jaar samen en ben ik ten huwelijk gevraagd! Kwam bij toeval je blog tegen dus ik ben hier de komende tijd zeker te vinden om mee te kijken en tips mee te lezen! Zelf kreeg ik van een vriendin de tip het boekje ‘the bride’s bible’ Nederlands boekje met super veel tips en ervaringsverhalen, echt heel leuk en bij deze tip ik hem door ;).

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.