Lana is inmiddels 9 maanden oud, wat een mijlpaal! Ik ben dol op foto’s, ik vind het heel leuk om foto’s te maken, in te plakken en terug te kijken. Zo heb ik van al onze vakanties veel fotoalbums volgeplakt. Ik vind het heel leuk om die er bij te pakken en herinneringen uit op te halen. Van Lana hebben we inmiddels al drie fotoalbums die ik vandaag aan jullie laat zien. Het eerste album (de meest rechtse op de foto) kregen we van mijn ouders. Toen Lana onverwachts al zo vroeg geboren was hadden wij geen fotocamera bij ons. Mijn ouders waren zo slim en attent om gelijk een foto camera mee te nemen. De eerste twee weken in het ziekenhuis zijn daardoor gelijk vastgelegd. Dit album gaven ze ons cadeau, we zijn hier heel erg trots op. Het linkse album dat je op de foto ziet heb ik zelf gemaakt en het middelste fotoalbum heb ik laten maken via een webshop. Ik vertel jullie vandaag meer over deze albums.

Dit is het fotoalbum die we kregen van mijn ouders. Ontzettend dierbaar want onze eerste uren als gezinnetje staan hierin vastgelegd. Onflatteuze foto’s want ik was doodziek, hing aan slangetjes vast en had veel momenten waar ik niet bewust van was. Lana lag in het begin nog in de couveuse en werd intensief verpleegd. Het is heel mooi om hier foto’s van te hebben die ons hieraan herinneren. Dit album bevat de eerste momenten dat Lana bij me op de borst gelegd werd, de eerste dagen in het ziekenhuis. Het eerste keer dat we haar luiertje gingen verschonen, noem het maar op of mijn vader was zo slim om zijn foto camera erbij te pakken. Deze foto’s zijn me onwijs dierbaar. Dit is niet het album dat we erbij pakken als we op zondag visite krijgen met een taartje erbij. Dit album is daar wat te persoonlijk voor.

Het linkse album heb ik zelf in elkaar gezet. Dit zijn foto’s vanaf de tweede week totdat Lana ongeveer 6 maanden oud was. Haar groei en ontwikkeling is heel mooi zichtbaar op de foto’s. Er staan mooie momenten in, dagjes weg, de eerste keer zwemmen, onze vakantie in Frankrijk en foto’s die ik maakte van Lana om haar groei vast te leggen.

Heel erg leuk om de albums erbij te pakken en weer terug te bladeren. Het lijkt me zo leuk om deze foto’s als Lana wat groter is samen terug te kijken. Echter is het wel erg veel werk om zulke fotoalbums samen te stellen. Eerst selecteer je de foto’s om ze te laten afdrukken en je bent wel een zondag zoet met het inplakken van zulke albums. Tegenwoordig kan dit gelukkig veel makkelijker door dit digitaal te laten doen. Om dit eens uit te proberen kreeg ik van Webprint het aanbod een fotoalbum voor Lana te maken, dit leek me heel erg leuk.

Ik koos ervoor om een fotoalbum te laten makenvan Lief! lifestyle. Wij zijn dol op dit merk met vrolijke kleding, mooie luiertassen, accessoires en speelgoed. Ik heb de foto’s van Lana vanaf haar 6 maanden tot 8 maanden hierin geplakt. In zo’n 10 minuten was ik klaar en kon ik op bestellen drukken. In een paar werkdagen hadden we dit vrolijke fotoalbum in huis.

Je kunt zelf kiezen hoeveel foto’s je op een pagina wilt en de grootte van de foto’s kun je afstemmen aan je wensen. Je kunt er tekstballonnetjes aan toevoegen en kiezen welke kleur lay-out je leuk vind per pagina. Op die manier kun je een heel persoonlijk en vrolijk fotoalbum samenstellen. Het fotoalbum dat ik besteld heb bevat 28 pagina’s en heeft een waarde van zo’n €28,00 wat ik een hele goede prijs vind voor een fotoalbum, zeker omdat dit de variant van het merk Lief! is.

Inmiddels is Lana 9 maanden en heeft ze al drie fotoalbums op haar naam staan vol mooie herinneringen om later samen terug te kijken. Ik denk dat ik de volgende keer weer een fotoalbum online laat maken. Het is eigenlijk heel makkelijk te doen en de kwaliteit is beter denk ik dan wanneer je ze inplakt.

Hebben jullie ook nog fotoalbums van jezelf van toen je klein was? En voor de moeders onder ons, hoe bewaar jij de foto’s van je kindje? In een geplakt fotoalbum of ook gemaakt via een foto webshop? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “Lana : 9 maanden oud en al 3 fotoalbums vol”

 1. Mooi om alles bij elkaar te hebben! Ik heb zelf ook een album van mijn eerste jaar en ik vind dat zo leuk om terug te zien. Ik ben ook zeker van plan om per jaar of per half jaar een album te maken met de mooiste foto’s van ons kindje straks. Ik weet alleen nog niet helemaal hoe, maar dat ga ik nog wel uitvogelen! Ik ga ook al mijn wekelijkse buikfoto’s in een album laten drukken, lijkt me zo leuk ook om later terug te zien!
  Manon onlangs geplaatst…Negen jaar verkeringMy Profile

 2. Wat een mooie fotoalbums! Ik heb zelf ook foto’s van als ik klein was en daar ben ik heel blij mee. Ik heb zelfs een video cassette, maar helaas kunnen we die cassette niet meer afspelen. Ze is dan ook al zo oud (begin jaren ’90). Zodra ik zelf kindjes heb, ben ik van plan om ook veel foto’s te maken en misschien zelfs te filmen. Het is echt een supermooie herinnering naar later toe!
  Vanessa onlangs geplaatst…Tips voor witte tandenMy Profile

 3. Prachtig jullie eerste weken fotoboek!! Yasmin is bijna 1 en ik moet nog beginnen! oeps…. Ik heb wel de foto’s maar moet ze nog inplakken….moet er nodig is voor gaan zitten…
  Linda onlangs geplaatst…DankbaarMy Profile

 4. Super leuk, al die foto’s! Waar ik het meest blij mee ben is dat mijn ouders en familie foto’s hebben gemaakt van toen ik in het ziekenhuis lag voor mijn diabetes, ik weet hier maar heel weinig van en de foto’s maken het voor mij echt bijzonder om te zien wat zij in die tijd hebben gezien. Ook de foto’s van mijn babykamer en kinderkamer hebben we nog. Ik vind het leuk maar ook gek om terug te kijken, ik herinner me amper iets van toen ik zo jong was.

 5. Ik heb nog een oude plakboek, echter zijn heel erg veel fotos verloren gegaan doordat de foto rol beschadigd raakte. (zoals je misschien wel weet hadden we vroeger, foto rolletjes in een camera) Mijn nichtje heeft ook heel veel foto boeken, maar dat is meer van deze tijd denk ik. Je maakt overal foto’s met je telefoon camera ect.

 6. Heel leuk, al die fotos! Ik ben ‘streng’ en maak alleen een boek per jaar. 45 grote pagina’s via de Hema, online. Olivias eerste jaar album maakte ik vlak voor haar bday, het tweede houd ik per maand bij. Steeds twee of drie paginas met de mooiste foto’s. Straks voor de tweede doe ik het net zo, telkens een avondje per maand ervoor zitten, want achterstand inhalen lijkt me een grotere uitdaging 😉
  Gwen onlangs geplaatst…Speen met naam + winactieMy Profile

 7. Ik maak albums met project life.. Ik moet toegeven dat ik hier wel langer dan een zondag mee bezig ben en dus nog steeds bij maand 1 ben haha dus binnenkort maar weer eens verder ermee gaan!
  Nicole onlangs geplaatst…Hiep hiep hoera!My Profile

 8. Leuk hoor! Ik hou ook echt van fotoalbums. Mijn vriend maakt elk jaar een fotoalbum van ons samen en wat we dat afgelopen jaar allemaal gedaan hebben, heel leuk! 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Diary – sport #5My Profile

 9. Aaah mooi Kel! Ik ben ook heel erg gek op mijn fotoboeken. Die van mij als baby/peuter/kind zijn me sowieso natuurlijk heel erg dierbaar. Sinds een paar jaar maak ik ook jaar-overzichten. Ik probeer dus zoveel mogelijk foto’s te maken van bijzondere momenten, maar ook van alledaagse activiteiten. Daar maak ik een leuk fotoboek van. Ieder jaar is het weer zo leuk om bepaalde foto’s tegen te komen: “ohja, toen gingen we een weekend met jouw ouders weg!”
  Betty onlangs geplaatst…Mijn zwangerschap: week 30My Profile

 10. Mooie albums zeg! Ik roep al maanden dat ik eens een album ga in plakken en heb genoeg ideeën, stom genoeg is het er nog steeds niet van gekomen. Mede doordat ik nog geen fotoalbum heb kunnen vinden wat ik er leuk uit vind zien. Snel maar eens doen want het is inderdaad fijn om af en toe even foto’s terug te kijken 🙂
  Odile onlangs geplaatst…These are a few of my favorite thingsMy Profile

 11. Wat veel albums! Maar ik denk dat het ook meer van ‘nu’ is om veel foto’s te maken. Nu maak je tig foto’s met de digitale camera maar selecteer je er maar een paar, en vroeger moest je het gelijk goed gaan. Ik heb één groot babaybook van geboorte t/m eerste jaar. Daar staan foto’s maar ook hele verhalen bij. Die verhalen zijn me eigenlijk nog het dierbaarst omdat die zoveel meer uitleg geven dan een foto!
  Ik ben benieuwd hoeveel fotoboeken Lana heeft als ze 10 is hihi 😉
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Mexicaanse eischotelMy Profile

 12. Foto’s zijn zo leuk! Ik heb een baby-album van mezelf en zeker sinds ik moeder ben heb ik dat nog vaak doorgebladerd. Lise’s foto’s wachten helaas nog om ingeplakt te worden. Ik ben van plan daar binnenkort mee te beginnen. Misschien via een webshop, of toch op de ouderwetse manier. Daar ben ik nog niet helemaal uit.
  Monique onlangs geplaatst…Lise’s Outfits #2My Profile

 13. Wat goed dat je dat kunt bijhouden. Daar ben ik dus echt mega slecht in. Inmiddels duizenden foto’s gemaakt die op een harde schijf staan maar nog niet mee gedaan….oeps. Wel had ik van beide kids een klein fotoalbum voor in de tas met een aantal foto’s toen ze net geboren waren. Binnenkort toch maar eens aan de slag. Ik denk dat ik het laat drukken.
  Fijn trouwens dat je ouders foto’s hebben gemaakt van de eerste weken.
  Petra onlangs geplaatst…Genoten van het WK voetbalMy Profile

 14. Wat leuk! Hier gaat Lana veel aan hebben later! Mijn ouders hebben veel momenten vastgelegd toen we klein waren, onwijs dierbaar 🙂 Ik heb, samen met mijn zus een 20-tal fotoalbums van onze geboorte tot ongeveer het middelbaar. Zo leuk om hier in te kijken! Na ons dertiende jaar begonnen trokken we wat minder foto’s omdat je n
  Stien onlangs geplaatst…Lente – en zomercollectie H&MMy Profile

 15. Zo leuk en het valt best nog mee. Jules is er 2,5 maanden en heeft er al twee. Ik maak er can elke maand eentje. En ja zelf die zijn behoorlijk dik.

 16. Aww, lieve foto’s allemaal. Ik ben dol op foto’s en fotoalbums maken. Ik ben de enige in het gezin die dat graag doet, waardoor alle momenten van de anderen worden vastgelegd behalve de mijne, dat is wel jammer. x
  Sheela onlangs geplaatst…Dromen over Zwanger zijnMy Profile

 17. Heel erg leuk! Ik kijk mijn eigen baby album heel graag door.
  Van Luuk probeer ik ook fotoalbums te maken, maar ik moet bekennen dat als het goed is vandaag pas de foto’s van de zwangerschap in de bus zullen vallen en ik dan pas met het zwangerschapsalbum aan de slag kan 😉
  Maargoed, een begin is een begin!

  Digitale albums laat ik trouwens liever maken met een lay-flat verbinding, zodat de foto’s over 2 bladzijdes gedrukt kunnen worden, zonder dat het storend is. Dan zijn de bladen ook wat dikker. Ik bestel ze altijd bij top-fotoalbum.
  Joyce onlangs geplaatst…De week in foto’s #12My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.