Diary donderdag1123

Het is weer tijd voor de wekelijkse blik in mijn leven in foto’s. Ik blog nu zo’n 1,5 jaar en bijna vanaf de eerste week deel ik met jullie foto’s uit mijn leven. Dat betekend dat er al meer dan 75 edities geweest zijn wauw! Al 1,5 jaar weet ik al niet beter dan dat ik niet moet vergeten foto’s te maken van de dingen die ik doe. Ook vriendlief, uh ik bedoel mijn verloofde weet niet beter dan wanneer we ergens een taartje eten of iets speciaals doen of eten, dat ik eerst de foto moet nemen. Hij attendeert me er zelfs al op zelfs zo leuk! Afgelopen week was een gezellige week met leuke afspraakjes. Ook was het mijn tweede werk week bij mijn baan en begon ik wat meer met sporten. Kijken jullie mee?

Vorige week donderdag had ik gezellig een lunchafspraak met een vriendinnetje die ik nog ken van de Havo. We kletsten samen bij over van alles en nog wat en hadden het heel gezellig. Natuurlijk ging het over trouwen, maar ook over samenwonen en dat soort thema’s waar we nu allebei tegenaan lopen. We kozen allebei voor de Croque sandwich, een sandwich met daaronder een tosti. Hier heb ik al eens een recept video van laten zien want ik maak deze zelf ook graag na.

Met vriendin Irma volgde ik voor het eerst in tijden weer een groepsles in de sportschool. We kozen voor spinning wat een heerlijke cardio workout is. Ik begin rustig met sporten maar het voelde heerlijk om weer aan de slag te zijn. Na de spinning les dronken we een kopje thee bij de sportschool en daarna fietsen we weer naar huis. Deze selfie maakten we voor we op de fiets stapten.

Kleine meisjes worden groot en Lana vind het al geweldig om als een grote meid rond te ‘stappen’ aan mijn handen of aan de tafel of bank te staan. Kruipen vind ze niet interessant maar ze probeert continue te gaan staan door ergens aan te leunen. Natuurlijk blijven we er dan zelf steeds bij zodat ze niet om kan vallen.

Vrijdagavond had ik gezellig een feestje bij een vriendin. Mijn ouders pasten op Lana, Yannick was naar een voetbalwedstrijd en ik had een gezellig avondje uit.

Deze knapperd was zaterdag jarig. Wat ben ik trots op hem en natuurlijk vind je altijd je eigen man de knapste die er is, maar toevallig is hij ook echt de knapste man die er is hihi 😉 (‘Kelly stop met zwijmelen haha’)

Deze appelkruimeltaart heb ik gebakken voor zijn verjaardag.

We hadden Thais gehaald op Yannicks verjaardag en onze ouders uitgenodigd om gezamenlijk te eten, heerlijk!

Zaterdagavond was het ook een voetbalavondje dus nodigden we een vriendenstel uit. Dit ben ik met mijn lieve vriendin Kim! We waren helemaal klaar voor de voetbalwedstrijd.

Ik neem het leven niet altijd zo serieus en we hadden lol om deze bal. Met deze mascotte moesten we wel gaan winnen toch! Ik kan het me al bijna niet meer voorstellen dat ik 9 maanden geleden nog met zo’n grote buik heb rondgelopen. Oke, die was wel anders als op de foto hierboven maar toch.

Zondag moest ik in de middag werken. Daarna deed ik niet zoveel meer en genoot ik van mijn boek ‘de weeffout in onze sterren’. Ik ben nog maar in het begin en moet nog even door het verhaal heenkomen maar ik verwacht dat het boek heel mooi gaat zijn.

Maandag begon mijn thuiswerkdag al vroeg met een flinke to do list. Om erin te komen begin ik standaard met goede koffie, heerlijk!

In de middag ging ik langs een vriendin, zij heeft een dochtertje die precies 9 maanden ouder is als Lana. Toen ik bij haar op kraamvisite was bij de geboorte van haar dochter, ben ik die week zwanger geraakt. Zo toevallig! Hierboven zie je Lana en haar vriendinnetje gezellig samen spelen.

Maandagavond ging ik naar de sportschool voor een lesje Xco. Deze nieuwe outfit van Forever21 heb ik toen gedragen. Ik heb namelijk paar setjes sportkleding geshopt in de Forever21 webshop. Hier deel ik snel een shoplog inclusief outfit foto’s van op de blog. Ik ben nu al dol op deze sportkleding. Ben jij bekend met de sportkleding van Forever21?

Een heerlijk ontbijtje op dinsdag voor mij en Lana. Allebei eten we bijna iedere dag havermoutpap met banaan. Bij mij zitten er nog blauwe bessen bij, kaneel, pindakaas en wat honing. Een goede powerstart van de dag!

In de middag had ik een afspraak op mijn werk en onderweg naar huis snackte ik met wat verse sinaasappelsap en worteltjes. Lekker fris met het warme weer.

In de avond kookte ik deze Pasta Proscuito waar ik al eens een recept van gedeeld heb. Ik vind dit zo’n heerlijk gerecht en Yannick is er ook dol op.

Lana en ik hebben de ‘9 maanden borstvoeding’ mijlpaal bereikt! We genieten er allebei nog erg van en inmiddels geeft Lana me heerlijke gezichtsmassages tijdens het voeden haha (en soms trekt ze zachtjes aan mijn haren maar dat neem ik voor lief.)

Dinsdagavond begon ik vol motivatie aan een uurtje bodypump. Ik begon met hele lage gewichten want ik wist dat ik hoe dan ook spierpijn zou gaan krijgen. Ik ben dol op Bodypump lessen. En heb dit voor mijn zwangerschap heel veel gedaan. Ik merkte toen dat ik zoveel meer kracht had met het doen van allerlei dagelijkse (huishoudelijke) klussen.

En of ik spierpijn gehad heb haha.

Woensdagochtend begon mijn dag met een afspraak in het ziekenhuis bij de Gynaecoloog om mijn klachten ten aanzien van het Hellp syndroom na te bespreken. Daarna moest ik nog even bloed laten prikken om allerlei waarden te laten checken. Dit ochtendje ziekenhuis in combinatie met de sportles van de dag ervoor maakte dat ik me helemaal niet fit gevoelt heb gistermiddag. Ik moet me wel blijven realiseren dat herstellen ook niet helemaal in een rechte lijn naar boven kan gaan. Dat realiseer ik me dan weer even extra als het dan even niet goed gaat. Na een middagje rust en slaap voelde ik me wel stukken beter gelukkig.

Ik ben dol op tosti’s! Ik maakte voor mezelf als lunch deze driedubbele pan tosti met ham en kaas. Hoe eet jij je tosti het liefst? Ik vind de tosti uit de pan toch echt het lekkerste.

Na mijn middagje rust pepte ik mezelf op met een heerlijke snack! Ik kan helemaal blij worden van een bakje rauwkost met een zelfgemaakte dressing. Dit is komkommer met rucola sla en de dressing maakte ik door yoghurt te mixen met way mayonaise. Een glas spa rood erbij en ik voelde me daarna een stuk fitter.

Dit was de diary donderdag voor deze week. Er staat een week in ons vooruitzicht met hopelijk heel mooi weer en veel gezelligheid. Ook kijk ik al weer uit naar de volgende sport les. Wat voor sport doe jij graag? Ook groepslessen of liever individueel sporten? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

35 gedachten over “Diary donderdag : Sportief en gezellig druk.”

 1. Wat fijn dat het weer een beetje lukt om te sporten. Ben zo blij voor je! Ik vond skaten trouwens heel fijn na de zwangerschap. Minder inspannend dan hardlopen maar wel lekker buiten. Plus ik nam Sam weleens mee in de wagen dus kon ook sporten zonder oppas.
  Jess onlangs geplaatst…Another shitload of mirror shotsMy Profile

 2. Wat balen dat je toch weer even aan jezelf merkte dat de lijn niet continue naar boven gaat… Je week zat vol geniet momentjes zie ik wel, dus die dipjes kun je dan maar even voor lief nemen… Uiteindelijk kom je er wel bovenop!
  Geertje onlangs geplaatst…Een Kijkje In Mijn Leven #24My Profile

 3. Leuke foto’s, Kelly! Die lijn, die gaat nooit in één rechte stijgende lijn de lucht in. Daar ben ik ondertussen ook wel achter. Dat is jammer, maar zonder stilstand geen vooruitgang. Je komt er wel. Je bent goed bezig!
  Marion onlangs geplaatst…The Nom Nom Nom ~ The Bomb TagMy Profile

 4. Hahaha, mijn ouders, vriend en zelfs zijn ouders roepen ook altijd: ‘moet je daar geen foto van maken?’ of ‘wacht, ik zet mijn bord wel onder de lamp, dan kun je er beter een foto van maken.’ Echt zo cool, dat mensen om je heen bloggen zo serieus nemen en meedenken. O en pantosti’s zijn the best. Ik eet ze ook graag met geitenkaas en honing.
  olga onlangs geplaatst…Team Confetti is jarig en trakteert!My Profile

 5. Wat een leuke foto’s. Ik ben echt een muppet op het gebied van foto’s maken, dat vergeet ik altijd. Alhoewel ik er wel beter op ga letten. Mijn vriend zegt het ook al: “Moet je daar geen foto van maken?” als ik weer eens met mijn spiegelreflex op pad ga. Fijn dat je weer kan sporten, maar doe je rustig aan? Je hebt nog een bruiloft te plannen 😉
  Cindy onlangs geplaatst…Favoriete zomertrendsMy Profile

 6. Wat een leuke foto’s van afgelopen week! Ik hoop dat het herstel vlot mag gaan, en dat je je weer goed en fit voelt. Wat een lekkere appelkruimeltaart, zou je mij daar (als je zin en tijd hebt), een recept van willen doormailen of op de site zetten? Dat zou leuk zijn want het ziet er heerlijk uit! 🙂
  Stien onlangs geplaatst…Mango- Summer favorietenMy Profile

 7. Klinkt als een leuke week! Lekker dat je weer aan het sporten bent, goed bezig!
  Ik blijf me alleen irriteren aan je spel/zins fouten, bijvoorbeeld deze:

  Hij attendeert me er zelfs al op zelfs zo leuk!

  de dressing maakte ik door yoghurt te mixen met way mayonaise.

  Ik bedoel dit niet negatief, maar het oogt nogal slordig 😉
  Verder lees ik je blog graag hoor.

 8. Ik ben ook weer begonnen met sporten en dat voelt zo goed hé. Ik sport nu thuis met Virtua gym en daar raak ik zo gemotiveerd van! Als ik het een beetje opgebouwd heb ga ik me ook weer aanmelden bij een sportschool. En ik beweeg lekker buiten. 🙂

 9. Het ziekenhuis is altijd rot! Ik haaaaat bloedprikken, bah. Goed dat je weer lekker kan sporten! Ik moet het eigenlijk ook weer gaan doen, heb nog een abonnement bij Basicfit, maar ik ga gewoon niet. Stel het telkens uit. Pfoeh. Respect dat jij wel de stap kan zetten om lekker te sporten!

 10. Je hebt toch lekker gesport hoor! Voel je je denk ik ook wel voldaan van. Een driedubbele tosti heb ik nog nooit geprobeerd maar lijkt me wel iets om te proberen hihi. Een tosti onder de contactgrill vandaan is mijn favoriet, hoef je niet op te letten of ‘ie verbrand haha

 11. Leuk overzichtje. En tja een continue stijgende lijn is er bijna nooit. Wees positief.
  Tosti’s zijn heerlijk. Ik heb een tosti-ijzer. Zijn ze lekker snel klaar en de kaas smelt goed. Zelf vind ik hem met ananas ook lekker. En de ketchup of chilisaus niet vergeten 🙂
  Petra onlangs geplaatst…Pijnlijke constateringMy Profile

 12. Hi Kelly, ben via Mascha op je blog gekomen een paar dagen geleden. Ben nog geen moeder maar geniet echt elke dag weer van je artikelen. Leuk om op deze manier een kijkje te nemen in het leven van een jonge moeder. En wauw, respect!!

 13. Hi Kelly,
  Je hebt er weer een volger bij! Wat schrijf je leuke artikelen.
  Neem ook eens een kijkje op mijn site. Ik sport ook met regelmaat, en vind het heerlijk. (Wat ik ook op mijn blog deel!
  Liefs, Evie

 14. Ik vind het altijd leuk om dairy’s te zien/lezen/bekijken. Jammer dat ik jouw blog niet eerder heb ontdekt. Trouwens, nog gefeliciteerd met je verloving!

 15. Ik ben zo trots op je hoe je t nu doet. Weer sporten en zelfs werken in de horeca. Wauw! En ja dat gaat met ups en downs maar je kunt het!! Ik zal die receptjes hier eens bekijken en wellicht ook maken.. yumm!
  Nicole onlangs geplaatst…Project: mama kijkt anders!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.