Wedding: Video Geslaagd voor de trouwjurk! DE vlog!

Dia1Deze speciale video heeft even op zich laten wachten omdat ik veel tijd en aandacht wilde stoppen in deze video en ik tijdens de decembermaand veel met vloggen bezig was. In het einde van de vorige vlog gaf ik jullie al een sneak preview van deze video en vandaag is dan de grote dag dat deze online komt. DE vlog van het uitzoeken van mijn trouwjurk. Het opkrijgen van een proef bruidsmake-up en kapsel en het passen van vele jurken. De video is wel wat teasing in elkaar gezet maar jullie begrijpen vast ook wel waarom. Het uitkiezen van een trouwjurk is een heel bijzonder moment. Ik heb hier dan ook onwijs van genoten. Die glundering zie je ook terug in de volgende video. Ik vind het bijzonder om jullie een soort van mee te kunnen nemen in deze bijzondere dag. Kijken jullie mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Zoals jullie in mijn vorige ‘Geslaagd voor mijn trouwjurk‘ artikel konden lezen ben ik geslaagd bij Bruidsmodezaak La Nova in Dordrecht. Ze namen daar alle tijd voor me, stelden me helemaal op mijn gemak en dachten goed mee met mijn wensen. Ik weet daarom zeker dat ik geslaagd ben voor mijn droomjurk. Ik had een bepaald beeld jurk in mijn hoofd en dan is het moeilijk om in woorden uit te leggen hoe dit eruit zal zien in het echt. Het is me gelukt om hiervoor te slagen. Normaal mag je in een bruidsmodezaak niet filmen of foto’s maken dus ik ben dankbaar dat ik dit wel mocht doen daar om hier een reportage over te maken. DE trouwjurk die ik gekozen heb is niet in beeld in deze video, die is nog een verrassing die ik na de bruiloft met jullie deel. Natuurlijk ben ik heel erg benieuwd naar jullie reacties op de video. Laat ze me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

67 gedachten over “Wedding: Video Geslaagd voor de trouwjurk! DE vlog!”

 1. Oh Kelly wat een intens leuk moment! Je straalt echt!! Echt fijn om ons mee te nemen achter de schermen. En natuurlijk zit je jurk er nog niet bij: anders had Yannick hem al gezien 🙂 ik denk dat je gaat voor iets met een minimale sleep, aangezien je me een redelijk praktisch, nuchter persoon lijkt en je wrs niet wil dat lana erin gaat hangen ofzo 🙂

 2. Wat een mooie impressie heb je gemaakt van je dagje bruidsjurken passen. Heel tof om al die verschillende trouwjurken te zien, al is het maar een klein beetje. Ik ben heel benieuwd naar de uiteindelijke jurk!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Pareltjes uit de saleMy Profile

 3. Waauw, supermooie video is het geworden, lekker teasy en niet te lang, mooie muziek, perfect! Wauw seg, je haar is heel erg mooi gedaan en dat kroontje maakt het helemaal af, je leek wel een echte prinses! De jurken zagen er ook prachtig uit, vooral de eerste leek me heel erg mooi! Ben zo benieuwd naar hoe je er op de dag zelf zal uitzien! En het moet geweldig zijn om je zo eens te laten verwennen als een echte prinses, dat zou ik ook wel willen als ik ooit ga trouwen!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Hoera, ik heb eindelijk Uggs gekocht!My Profile

 4. Tranen in mijn ogen, omdat ik aan mijn eigen trouwdag moet denken. 1 juni 2012. Het was de mooiste dag van mijn leven. Zo onbezorgd, zo heerlijk.

 5. Wat een heerlijk filmpje. Wat handig dat ze daarom je make-up en haar deden. Je zag er echt prachtig uit! Een heerlijk moment om jurken te passen, echt jammer dat het eenmalig is.. soms zou ik het allemaal nog eens over willen doen. En super aardig dat je mocht filmen, ik mocht toen inderdaad geen foto’s maken, alleen van de jurk die je ging kopen.

 6. Wauw wat een mooi filmpje zeg!! En je straalt helemaal. Gaaf dat je haar en make up meteen gedaan werd. Plaatje helemaal compleet. Ben benieuwd naar de jurk die je hebt gekozen!!!
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Wie is de koning?My Profile

 7. Wat een leuke video. Lijkt me mooi om dit zo te hebben van zo’n mooie dag. Ik heb bijna spijt dat ik die dag geen foto’s of video heb gemaakt haha! Ik ben heel benieuwd naar DE jurk. De sfeerbeelden in de video beloven al veel goeds!
  Miranda onlangs geplaatst…Tomatenrijst; licht en makkelijk!My Profile

 8. Wat een super leuke vlog zeg! Ik kreeg er gewoon kippenvel van.
  Vooral ook bijzonder dat je dit allemaal hebt vast gelegd. Ik zou willen dat ik dat gedaan had, de hele dag is voorbij gevlogen en ik weet er nog weinig van.
  Volgens mij heb je prachtige jurken aan gehad! Veel leken er wel wat op mijn jurk. Ikzelf had een vrij simpele jurk, misschien zelfs een beetje ‘saai’. Maar daar voelde ik me nu eenmaal het meeste bruid in en op de dag zelf heb ik me echt als een prinses gevoeld 🙂
  Dat gevoel wat je die dag hebt is echt magisch.

 9. Wauw, wat bijzonder! En wat is je make-up en haar prachtig gedaan! <3 Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal wordt, en ook te gek dat je je droomjurk hebt kunnen vinden! <3

 10. Wow prachtig! Ik moest weer denken aan dat ik toen mijn trouwjurk ging passen! Zo bijzonder! Je wordt een mooi bruidje! Ik heb denk ik wel een idee wat voor jurk je hebt: A-lijn, veel ruches en een band met versiering om je middel

 11. Anita te Gussinklo

  Ja, wat een leuk filmpje, je haar zo mooi.
  Ik ben wel heel benieuwd naar je jurk, je hebt een prachtig figuur.
  Wanneer is de grote dag ook al weer?

 12. Hele leuke video! Wat grappig dat de tissues al klaar stonden bij de kleedruimtes, er zal vast wat af gehuild worden door alle moeders en vaders die hun dochter in een trouwjurk zien haha. Ik ben heel benieuwd welke je hebt gekozen!

 13. Ja echt boffen dat je mocht filmen zeg en inderdaad heerlijk in de watten gelegd…
  Je hebt een geweldig mooi figuur voor die jurken zeg, Je zag er nu al prachtig uit, ben benieuwd jaar je bruiloft zelf!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoppen in the big cityMy Profile

 14. Hier heeft mijn zus ook haar trouwjurk gevonden! Echt een super zaak is het! Ik ben erg benieuwd welke jurk je gekozen hebt 🙂

 15. Wauw, wat een mooie jurken!! Ben zo benieuwd hoe je echte jurk eruit ziet. Bij mij kwamen die tissues zo goed van pas haha.

 16. Wat een gaaf filmpje. En er zij zoveel mooie jurken!
  Ik zou het heel lastig vinden om uit al die mooie jurken te kiezen!
  Ben benieuwd welke jurk je hebt gekozen ;D

 17. Wat leuk om te zien zeg! En zoals je zelf al zei je glunderde echt! Ik vond het super om te zien! En je hebt vast een mooie jurk uitgekozen ben erg benieuwd naar de grote dag!

  Liefs,
  Kirya
  Kirya onlangs geplaatst…Week 33My Profile

 18. O Wouw … wat straal je van top tot teen zeg. Super om een impressie van je dag mee te mogen maken. ben dan ook heel benieuwd naar wat voor soort jurk je uiteindelijk gekozen hebt. Heerlijk die voorbereidingen , voor je het weet mag je je jurk aan en ga jij je JA woord geven aan de man van je dromen. Krijgt Lana ook een mooi trouwjurkje aan??

 19. Ik vind je kapsel heel erg mooi! Bruidsjurk uitkiezen lijkt me erg lastig vooral, zoveel keus!

 20. Super leuk. Ik weet nog wel dat ik in totaal 2 jurken heb gepast. De tweede was gewoon helemaal mijn jurk. Die jurk die je aan hebt op het filmpje vind ik heel mooi. Ik ben dus heel benieuwd wat je dan gaat dragen als je een nog mooiere hebt gevonden!
  Elise onlangs geplaatst…Foto op hout van photogifts.nlMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.