We zijn begonnen! Mijn doelen voor de #KCopruimchallenge

We zijn inmiddels begonnen met de derde KC Challenge die ik organiseer en ik heb er zo enorm veel plezier in om dit te organiseren. De  thema’s die ik kies sluiten perfect aan bij onderwerpen waar ik zelf tegenaan loop in mijn leven. Dit keer gaan we in op opruimen, dat opgeruimde schone huis. Dat is voor mij als chaotische rommelkont een ultiem doel haha! Daarom organiseerde ik deze challenge en vandaag deel ik mijn doelen voor komende maand!

We zijn begonnen! Mijn doelen voor de #KCopruimchallenge

Het leuke aan de challenge vind ik dat ieder met zijn of haar eigen doelen aan de slag kan. De ene vrouw is al enorm georganiseerd en wil dit mooi finetunen met de tips die je leert in het e-book of de video lessen, de ander is net als ik de grootste chaoot zelve en continue spullen kwijt. Vooral mijn kast begon uit te puilen, ik wist niet meer wat ik aan wilde en de chaos die momenteel in mijn hoofd afspeelt, vertaalt zich in mijn huis en dat maakt het vicieuze cirkeltje weer rond, want van de chaos in mijn huis, werd ik nog onrustiger in mijn hoofd. Tijd voor actie dus!

De kop is eraf… nu doorpakken.
Een paar weken geleden kwam Karlijn bij mij thuis toen ze de video’s gingen opnemen en een begin hebben gemaakt met opruimen. Mijn voornaamste doel is het creëren van overzicht en dit zorgt voor een rustige uitstraling in mijn huis. Ik wil graag spullen wegdoen die we toch niet gebruiken en zo wat minimalistischer leven. Door geen onnodige spullen meer in de weg te hebben liggen en de spullen die je hebt netjes te organiseren, ontwikkel je een woonplek waar je echt blij van wordt. Gewoon tevreden zijn met wat we hebben, en het belangrijkste doel: Alle spullen een vaste plek geven waarna ik het steeds na gebruik weer terugleg. Zo kan ik het opgeruimde nette huis behouden en dat geeft ook een rustiger gevoel in mijn hoofd. Ook wil ik wekelijks een opruim touch-up doen volgens de KonMari methode om het opgeruimde huis voort te zetten.

Via het e-book maakte ik een mindmap met globaal mijn doelen voor mijn ideale opgeruimde droomhuis:

Bron: E-book KC Opruimchallenge.

De dag dat Karlijn bij mij thuis was hebben we al veel opgeruimd, dit is ook uitgebreid te zien in de video’s die de deelnemers elke week exclusief in hun mailbox ontvangen, maar dit was slechts een begin om op de video’s uitgebreid te kunnen uitleggen hoe je precies te werk gaat. Het echte opruimen in huis begint voor mij ook komende maand en daar ga ik jullie middels extra video’s op Youtube in meenemen.

Opruimen is een psychologisch proces.
Momenteel ga ik mentaal door een wat moeilijke periode heen. Er zijn wat zaken die ik moet verwerken en daarvoor ben ik dan ook in therapie. Hier heb ik jullie in mijn video’s en in een blog al in meegenomen en opruimen is hier een belangrijk onderdeel van. Door op te ruimen, kom je zaken tegen die je confronteren met bepaalde emoties. Door spullen te gaan sorteren, weg te doen of een plekje te geven verwerk je ook een heleboel emotionele ballast. Mensen met bijvoorbeeld een burn-out wordt vaak ook aangeraden om het hele huis op te ruimen. Men zegt niet voor niets: een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd. Dat effect brengt het te weeg en ik heb geen burn-out maar ik wil wel opruimen in mijn huis om zo ook op te ruimen in mijn hoofd. Dat effect heb ik dan ook als doel voor mezelf gesteld.

Ik heb er enorm veel zin om ermee aan de slag te gaan! Ik wil jou uitdagen om met ons mee te doen!.

Aanmelden kan voor €12,97 en dan krijg je het volgende:

 • Het uitgebreide E-book.
 • Een 4-weekse video cursus in je mailbox van mij en Karlijn hoe jij je huis stap voor stap helemaal opgeruimd volgens de KonMari methode.
 • Lidmaatschap op de exclusieve Facebook community.
 • 2 LIVE sessies op Facebook van mij en Karlijn om al je vragen te stellen.
 • Kans op 2 tickets voor de Marie Kondo workshop van Karlijn.

Wie zich nu aanmeldt kan gelijk beginnen en krijgt vandaag nog het e-book, de eerste exclusieve video en het lidmaatschap voor de Facebook Community!

Meld je aan via deze knop om mee te kunnen doen zodat jij vandaag nog kunt starten.

Meld je aan voor de KC opruimchallenge!

 

Wat zijn jullie opruim doelen?

Wat zijn jullie opruimdoelen voor komende maand? Laten we elkaar motiveren en inspireren! Klets erover mee via de besloten Facebook community, via de reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

12 reacties

 • Tineke
  29 april 2019

  Goede stok achter de deur om hier ook eindelijk eens te gaan beginnen. Het doel is hier wel om flink te minimaliseren.

 • Melanie
  29 april 2019

  Zaterdag heb ik me aangemeld. Wanneer ontvang ik het ebook? Zou namelijk heel snel aan de slag willen gaan 💪🏼

 • rachel
  29 april 2019

  su6 voor degene die meedoen!!

 • Liset - Beautydagboek
  29 april 2019

  Grappig en leuk dat je zelf zo’n cursus bent begonnen! Zelf heb ik een paar boeken in huis gehaald om eens goed met opruimen en minimaliseren aan de slag te gaan. Vooral van de opvouwtechnieken van Marie Kondo ben ik fan. De kasten van de kinderen zien er daardoor tiptop uit!

 • Natasja
  29 april 2019

  Heel veel succes met het opruimen en ordenen!
  Natasja onlangs geplaatst…Eindelijk mag ik het delen! | Keeping Up With Natasja #128My Profile

 • Tine
  29 april 2019

  Nog niet ontvangen helaas. wel al ruim een week terug betaald.

 • Eveline
  29 april 2019

  Mijn excuus zo eerlijk ben ik ook het komt op een of andere manier in de spam mailboot terecht. Ontvangen : )

 • Kelly Caresse
  30 april 2019

  Kun je even in je spam box kijken? En anders mij opnieuw mailen dan zoek ik het voor je op, dan komt het sowieso goed😘

 • Karyn
  30 april 2019

  Hoi hoi ook ik heb nog niets ontvangen en ik al ruim een tijd geleden betaald

 • Joyce
  30 april 2019

  hoi kelly, ik heb je emailadres niet, ik heb nog geen mail ontvangen of misschien in de spam, maar die heb ik leeg gegooid. Ik heb betaald, vrij in het begin. Kun je dat nakijen?
  bvd

 • Karyn
  2 mei 2019

  Hoi Kelly had journal een berichtje gestuurd en zou jou laten weten als ik de Munk gevonden had om te beginnen maar helaas ook ik heb niets ontvangen en heb ook al vanaf het begin aangemeld én betaald
  Lieve groetjes karyn

 • Karyn
  2 mei 2019

  Oeps een paar foute woorden zie ik nu pfff sorry journal moet zijn jou en Munk moet zijn link 🙈

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.