Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. Ik ben net terug van vakantie en heb de vlog van ons tripje naar Disneyland Parijs al af. We boekten de Davy Crocket Ranche en genoten van een dagje in beide Disneyparken. Een hele mooie start van onze vakantie. Op dag 2 gingen we naar het zwembad bij het park en daarna vervolgde onze vakantie die ik verder niet gefilmd heb. Kijk je gezellig mee hoe we om 3.30 al met de kids in de auto zaten voor dit heerlijke tripje? 🙂


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “VLOG: Zwemmen en Disneyland Parijs Verblijf”

  1. Anne Marleen

    Ik heb even een mega moment van herkenning: ik sleepte mijn dochter van toen bijna 5 de Big Thunder Mountain in en voelde me ook echt mega guilty daarna. Iets met “in mijn beleving ging ie niet zo hard”. Nu een half jaar later moest ik haar echt overtuigen dat we niet meer in die achtbaan gingen voordat we überhaupt het park weer in konden.

  2. 1 dag in Disneyland, 2 parken en met 3 kids! Wow, goed gedaan. Wijzelf gaan meestal 2 tot 3 dagen om alles optimaal te ondergaan. Ik hoor Europapark, vinden wij persoonlijk heel leuk (zijn we vorig jaar 3 dagen geweest met onze zoon, toen 17 maanden) veel plezier alvast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.