Afgelopen donderdag had ik een hele leuke en drukke dag op de planning. Ik zal niet teveel verklappen want ik heb de hele dag gefilmd voor een uitgebreide vlog die later deze week online zal komen. Tussen twee afspraken door had ik wat tijd over en toevallig had Shirley een afspraak in de zelfde straat als waar ik moest zijn waardoor we daarna samen zijn gaan lunchen. Natuurlijk was dit ook gelijk de perfecte gelegenheid om outfit foto’s van elkaar te maken. Amsterdam is een prachtige stad en erg mooi als achtergrond voor outfit foto’s. Kijken jullie mee naar de outfit foto’s van die dag?

Ik draag hier mijn nieuwe Fake fur gilet van Supertrash (Via Wear for love). Wat ben ik blij met dit gilet, de voorkant is van harig met nepbont en de achterkant valt kort met een nepleren stof. Ik vind de kleur me erg mooi staan en ook goed matchen bij de rest van de outfit.

Natuurlijk had ik mijn Michael Kors tas mee, dat is vanaf nu echt mijn favoriete  tas. Verder draag ik een skinny jeans van Primark, Leren laarsjes van Invito en een basic longsleeve van Vero Moda. Om mijn pols mijn Michael Kors horloge en mijn Garmin vivosmart activity tracker. Ik had die dag heel veel stappen gezet dus mijn stappenteller maakte overuren.

Wat detail foto’s.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de outfit vinden! Houden jullie ook van dit soort furry jasjes of heb je er helemaal niets mee? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

52 gedachten over “Outfit of the day: Lunchafspraak in Amsterdam”

 1. Mooie foto’s, je straalt echt! Het fake fur giletje vind ik ook erg tof, hij staat je goed. En typisch Amsterdam he, dat bruggetje 😉

 2. Wat een leuke outfit! Dat blauw staat je echt goed. Ik ben zelf ook gek op blauw. Zo’n fluffy vestje moet ik nog steeds eens aanpassen, of het me wel staat. Vind het bij jou in elk geval superleuk!!
  Petra onlangs geplaatst…Er komt een baby bijMy Profile

 3. Nu ik er weer aan denk… hoe doe jij je furry dingetjes in de was?
  Met of zonder zeep/wasverzachter?
  Welke temperatuur?
  Daarna in de droogtrommel of hangend laten drogen?

  Ik heb sinds ‘n paar weken ook zo’n furry bodywarmer ding en zat er over te denken hoe dat nou het beste gewassen kan worden…
  Misschien heb je tips? 🙂

 4. Ik heb vandaag mijn allereerste fake fur gilet gekocht. Ik stond in de winkel en ik zag ‘m en ik dacht: Ik moet ‘m hebben! Wat een prachtige tas is je MK toch ook!
  Cindy onlangs geplaatst…TAG: Me-timeMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.