Outfit of the day: Lunchafspraak in Amsterdam

Afgelopen donderdag had ik een hele leuke en drukke dag op de planning. Ik zal niet teveel verklappen want ik heb de hele dag gefilmd voor een uitgebreide vlog die later deze week online zal komen. Tussen twee afspraken door had ik wat tijd over en toevallig had Shirley een afspraak in de zelfde straat als waar ik moest zijn waardoor we daarna samen zijn gaan lunchen. Natuurlijk was dit ook gelijk de perfecte gelegenheid om outfit foto’s van elkaar te maken. Amsterdam is een prachtige stad en erg mooi als achtergrond voor outfit foto’s. Kijken jullie mee naar de outfit foto’s van die dag?

Ik draag hier mijn nieuwe Fake fur gilet van Supertrash (Via Wear for love). Wat ben ik blij met dit gilet, de voorkant is van harig met nepbont en de achterkant valt kort met een nepleren stof. Ik vind de kleur me erg mooi staan en ook goed matchen bij de rest van de outfit.

Natuurlijk had ik mijn Michael Kors tas mee, dat is vanaf nu echt mijn favoriete  tas. Verder draag ik een skinny jeans van Primark, Leren laarsjes van Invito en een basic longsleeve van Vero Moda. Om mijn pols mijn Michael Kors horloge en mijn Garmin vivosmart activity tracker. Ik had die dag heel veel stappen gezet dus mijn stappenteller maakte overuren.

Wat detail foto’s.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de outfit vinden! Houden jullie ook van dit soort furry jasjes of heb je er helemaal niets mee? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

52 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.