fitbit, Review Fitbit, activity tracker, mamablog, Kelly caresse

Kelly Goes Fit: Review Fitbit + 2x Win een Fitbit Flex

fitbit, Review Fitbit, activity tracker, mamablog, Kelly caresse

Na ruim 3 weken testen heb ik vandaag voor jullie mijn review van de Fitbit Charge HR, een activitytracker die je als horloge draagt die al je lichaamsbeweging en slaap analyseert aan de hand van je hartslag en beweging. Door middel van een app kun je al deze gegevens uitgebreid bekijken en analyseren, super leuke gadget dus die heel motiverend werkt om lekker gezond en actief te leven. Ook mag ik twee Fitbit Flex activitytrackers verloten in een winactie die aan het einde van dit artikel volgt! Vergeet dus zeker niet mee te doen 😉 Benieuwd wat ik van de Fitbit vind? Lees dan snel verder.

Review FitBit ChargeHR

fitbit, Review Fitbit, activity tracker, mamablog, Kelly caresse

Activitytracker

De Fitbit is een activitytracker die zoals het woord al zegt, je activiteiten meet. Waarom wil je je activiteiten meten? Ik merk zelf dat dit enorm motiverend werkt. Het motiveert mij om mijn gezonde voeding (wat ik met Weight Watchers momenteel bijhoud) vol te houden en om een actievere levensstijl toe te passen. Ik hou van leuke gadgets en dit horloge is dan ook echt zo’n gadget waar ik blij van word. Het houdt mijn dagelijkse trappen bij, het aantal trappen dat ik loop (en dat zijn er veel in huis met 2 kids), de afgelegde afstand, het aantal verbrande calorieën (ook veel meer dan ik zelf dacht!) maar ook hoe mijn slaap is. In de Fitbit Charge HR zit een ingebouwde hartslagmeter, je hoeft dus niet meer zo’n band om je borst om, een enorm voordeel vind ik zelf. Want die vind ik niet lekker zitten en daar ga ik ook niet 24/7 mee rondlopen. De Fitbit heeft een batterijduur van 5 dagen wat ik ideaal vind.

fitbit, Review Fitbit, activity tracker, mamablog, Kelly caresseFitBit App

Alle gemeten gegevens kun je bekijken de Fitbit Charge HR zelf, maar ook via de handige app waarin je nog meer gegevens kunt bekijken en analyseren. Waarom ik dit zo interessant vind is vooral omdat het heel motiverend werkt. Mijn dagdoel is het behalen van 10.000 stappen, meestal haal ik die wel (ik wandel veel met de kindjes) maar soms haal ik dit niet en dat motiveert me dan toch om nog een extra blokje om te gaan. Ook probeer ik de 8-9 uren actief per dag te behalen en via de app kan ik tevens zien hoeveel calorieën ik verband met de workouts die ik uitoefen. Ook vind ik het interessant om in een grafiek te zien hoe mijn slaap is. Zo haal ik per nacht gemiddeld 7,5 uur slaap wat volgens mij heel erg veel is met een pasgeboren baby. Ik mag niet klagen 😉

Voeding bijhouden

Je kunt via de Fitbit app zelfs je voeding bijhouden maar dit doe ik zelf via de Weight Watchers app. De Fitbit is sowieso ideaal in combinatie met Weight Watchers omdat je je verbrande calorieën die de Fitbit meet, kunt synchroniseren in de Weight Watchers app en zo krijg je hier direct active points voor, dat werkt enorm motiverend.

Mijn eindconclusie: Ik ben heel erg blij met mijn Fitbit, ik wil hem niet meer af doen. Ik vind het heel motiverend om te zien hoeveel ik beweeg, wat ik verbrand en hoe mijn slaap eruit ziet. Ik zou dit product wel afraden wanneer je van jezelf weet dat je te snel obsessief wordt van dit soort producten, deze producten zijn slechts een aanvulling op je healthy lifestyle. Wat je eet en wat je beweegt bepaal je natuurlijk zelf.

fitbit, Review Fitbit, activity tracker, mamablog, Kelly caresse

Winactie FitBit

Ik mag niet de Fitbit Charge HRverloten, maar wel 2x de Fitbit Flex in de kleur zwart! Deze heeft niet alle functies die de HR Charge heeft, zo is deze compacter en heeft geen schermpje op de tracker zelf om je gegevens te zien. Je hebt dus wel echt de app op je smartphone erbij nodig. De batterijduur van de Fitbit flex gaat ook 5 dagen mee. En je kunt er ook je activiteiten en stappen mee bijhouden, doelen stellen en je calorieverbruik bijhouden. Ik mag 2 zwarte Fitbit Flex activitytrackers verloten!

fitbit, Review Fitbit, activity tracker, mamablog, Kelly caresse

Win een Fitbit Flex

Win een van de twee Fitbit Flex activitytrackers (zwart)! Hoe doe je mee?

 • Optie 1: Like Kellycaresse op Facebook, like+ share de post die ik daarop deel met deze winactie  laat bij de comments hieronder weten dat je meedoet via Facebook, laat een geldig mailadres achter (zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt).
 • Optie 2: Volg Kellycaresse op Instagram en deel de foto die ik daarop deel met deze winactie.  Tag mij in de foto zodat ik kan zien dat je via Instagram meedoet. Laat ook bij de comments weten dat je meedoet via Instagram, laat een geldig mailadres achter (zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt).
 • Je hebt dubbele winkans wanneer je zowel via Facebook als Instagram meedoet.

De winactie loopt vanaf vandaag tot woensdag 11 mei. Daarna krijgen de deelnemers persoonlijk bericht. Wel zou ik het leuk vinden om een foto van de winnaars ontvangen zodat ik die via social media kan delen.

Ik ben benieuwd of jullie mee gaan doen en wat jullie van de review Fitbit vinden! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

277 gedachten over “Kelly Goes Fit: Review Fitbit + 2x Win een Fitbit Flex”

 1. Tof tof tof!! Ik doe graag mee. Ik heb de Fitbit Zip omdat ik dacht dat ik niet meer nodig zou hebben. Maar ben toch wel overtuigd dat ik nu de Flex wil. Vooral het opladen vind ik handig ( dat kan niet bij de Zip). Ik ga de FB en IG pagina lijen en delen natuurlijk 🙂
  Ellen onlangs geplaatst…Kijk in de week #8My Profile

 2. 7,5 uur slaapt met een baby van 12 weken?! Hahaha ahhhh jaloers! Heerlijk! Superleuk om deze review te lezen en top dat hij zo goed bevalt. Ik heb mijn man een Fitbit cadeau gedaan afgelopen februari, voor zijn verjaardag. Hij is er ook al zo happy mee. Zou super zijn als ik er straks ook eentje heb, kunnen we samen fit worden. Ik doe dus mee!
  Carlijn onlangs geplaatst…Carlijn de thuismoeder vs. Carlijn de werkende moederMy Profile

 3. Wow wat heb jij lekker veel nachtrust! Ik ben al.blij als ik 6 uur per nacht haal ☺ Leuke en sportieve winactie! Ik doe niet mee, want ik denk dat wanneer er geen schermpje op de FitBit zit en ik mijn gegevens via een app moet bekijken, ik dat niet doe. Ik ben daar te lui voor. Veel succes voor degenen die meedoen en veel plezier gewenst met de FitBit voor de winnaar!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ik vind het moederschap soms zwaar, uitputtend en een worstelingMy Profile

 4. 7,5 uur slaap met een baby van 12 weken?! Wat fijn! Dat heb ik zelfs zonder baby al jaren niet gehaald. Wat fijn dat de Fitbit voor jou zo motiverend werkt! Daar kan ik me alles bij voorstellen. Ik ben een van die mensen voor wie het niet werkt, omdat ik met sporten en gezond eten te snel de neiging heb om door te slaan, waardoor het dan weer gelijk niet zo gezond is. Beetje onhandig!
  Michelle onlangs geplaatst…1 JAAR GETROUWD & ZWANGERSCHAPSSHOOTMy Profile

 5. Wat een leuke winactie zeg. Zodra dit artikel online komt op je Instagram en Facebook zal ik dat liken en delen, maar ik kan dit artikel nu nog niet vinden via social media.
  Ik doe heel graag mee met deze winactie. Ik ben namelijk bezig om, stapje voor stapje, een gezonder levensstijl aan te gaan. Het eten gaat wel redelijk maar met het bewegen heb ik nog wat extra ondersteuning nodig dat mij net dat zetje in de rug geeft. Ik denk dat ik dat hiermee voor elkaar ga krijgen

 6. Oh heerlijk die statistieken! En wat een geluk met slapen maar je kan het als je zo actief vent natuurlijk goed gebruiken. Dit zou mij ook enorm helpen na de komst van baby nr 2 dus ik doe heel graag mee! En ondertussen blijf ik inspiratie bij je op doen! Keep up the good work!
  Jessica onlangs geplaatst…Ryan’s juniorbedMy Profile

 7. Leuke winactie! Ik doe mee want ik heb een activity tracker gekregen voor mijn verjaardag maar dat is een merkloze en normaal heb ik daar geen problemen mee maar hij doet het niet goed. Hij pakt niet al mijn stappen en ja dat is toch wel het belangrijkste!
  Nicole onlangs geplaatst…Schoonmaakmiddel.. of toch niet?My Profile

 8. Ik zie ze echt overal voorbij komen en soms denk ik, zou het wat zijn? Maar ik denk dat ik er gewoon niet voor gemaakt ben haha. Ik laat de kans dan ook maar schieten en gun het iemand die er echt wat aan heeft! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Outfits van de maand: aprilMy Profile

 9. Amanda Vd broek

  Wat gaaf hoor.
  Ik zou heel heel heel graag kans willen maken omdat ik nu serieus wil gaan sporten

 10. Doe mee!! Top win actie om weer motivatie te.krijgen voor na de bevalling!!!

 11. Wauw super vette actie! Die mag ik niet aan m’n neus voorbij laten gaan.. Ik zou hem heel graag willen winnen omdat naar de sportschool niet zo heel makkelijk is met een meervoudig gehandicapt kind want je brengt hem niet zomaar weg. Ik ben veel buiten maar motiveer me zelf graag iets neer mbv de fitbit!

 12. Mijn Fitbit is helaas overleden door een ritje in de wasmachine, dus je zou me er heel erg blij mee maken. Ik zou meer moeten wandelen en weet dat de Fitbit kan motiveren. Gezonder voor mezelf, maar daardoor ook voor de baby in mijn buik. Ik doe dus heel graag mee!
  Ik heb het bericht via FB gedeeld 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…De dreumes tag – Deel 2My Profile

 13. Super! Ik doe graag mee aan deze actie. Ben net weer begonnen aan tweede ronde van Kayla Itsines en met een kantoorbaan zou ik het fijn vinden om alles goed bij te houden!

 14. Ik zou graag een fitbit willen winnen om een sportieve mama te worden en blijven die lekker achter 1 van beide aan kan rennen met de kinderwagen van je broer of kilometers op de rolstoelfiets te fietsen.

 15. Ik wil heel graag meedoen! Heb het net op Facebook gedeeld! Bedankt voor de leuke winactie! X

 16. Jaaaa, wat een leuke winactie!
  Ik heb altijd een andere activitytracker gehad en die beviel mij prima. Helaas is die kapot gegaan en sindsdien heb ik geen nieuwe gekocht. Deze is dus zeer welkom.

  Het zal mij zeker helpen bij mijn doel om actiever te gaan leven en fit te blijven.

 17. Jessica Meijer van Kempen

  Ik was erg benieuwd naar je review hierover! Wat goed dat je hierdoor gemotiveerd wordt ook. Vooral met afvallen en sporten kan je alle motivatie gebruiken!
  Ik heb hem gedeeld op fb en IG! Ik maak ook graag kans ?

 18. Jessica Meijer van Kempen

  Ik was erg benieuwd naar je review hierover! Wat goed dat je hierdoor gemotiveerd wordt ook. Vooral met afvallen en sporten kan je alle motivatie gebruiken!
  Ik heb hem gedeeld op fb en IG! Ik maak ook graag kans ???

 19. Wat een leuke review! Ik zou ook graag een fitbit horloge willen winnen. Ben erg benieuwd naar mijn activiteit op een dag en kan na mijn bevalling 7 weken geleden, wel wat motivatie gebruiken. Daarbij heb ik een horlogetik en een fitbit ontbreekt nog in mijn collectie!

 20. Ik doe graag mee,deze week de stap gemaakt om 30 kg af te bellen,ism een diëtist,deze zal onwijs goed gebruikt kunnen worden! Ik doe mee!

 21. Wauw, wat een gaaf ding zeg! Ik heb laatst 1 bij de kruidvat gezien maar ik twijfelde! Ik wil heel graag een kans maken 🙂 in ben nu ook net bezig met weight watchers en naast de voeding zou ik ook mijn stappen etc willen bijhouden. Ik heb wel zo’n teller op mijn telefoon maar die houd dat alleen bij als je je telefoon bij je hebt. Nu heb ik dat wel veel 😉 maar soms laat ik hem wel eens liggen en dan telt hij die stappen niet mee, zo jammer

 22. Wat gaaf! Ik ben ook bezig met de Weight Watchers en hoewel dat al heel goed gaat, zou ik ook wel wat motivatie kunnen gebruiken wat beweging betreft! Het lijkt mij ook heel handig om te kunnen zien hoeveel en hoe goed je slaapt en hoeveel beweginf je hebt op een dag!

  Dus ja ik doe graag mee!

 23. Ik doe graag mee met de winactie. Mijn vriend heeft er een en ik zou er graag een voor mezelf willen hebben om te gebruiken.

 24. Ja super!
  Past goed bij mijn opleiding gewichtsconsulente..
  Wil hem heel graag winnen…

 25. Ik doe heel graag mee! Zou motiverend zijn om na mijn tweede bevalling nu weer in shape te komen!

 26. Super tof. Hoor al meer mensen om me heen die hem hebben en blij mee zijn. Fijne dag ✌✌

 27. Stephanie Rath

  Ik doe graag mee! Ben deze week begonnen met ww en heb al van meerdere gehoord dat het allemaal meer motiveert met een Fitbit.

 28. Gaaf apparaat! Ik probeer nog de laatste zwangerschapskilos kwijt te raken, het lijkt mij een zeer goede stimulans om meer te bewegen, wat ik wel kan gebruiken hihi. deze zou ik graag winnen :D.

 29. Gevraagd voor Moederdag, maar ik twijfel of ik via die weg een Fitbit krijg ;). Dus hier ook een poging.

 30. Alexandra Veldman

  Wauwie! Ik ben nu sinds een tijdje best intensief aan het sporten, en ik ben dol op gadgets! Ik ben er ook erg benieuwd naar! 😀

 31. Ik doe graag mee! Als kleuterjuf loop ik de benen uit mijn lijf de hele dag. Ik ben wel benieuwd wat de fitbit daarvan gaat vinden. Zou het ook leuk vinden om er een les van te maken en op speelse wijze aan de kinderen te laten zien! Ik doe mee via Facebook (heb geen instagram).

 32. Wat een leuke winactie.
  Ik ben net als jou net moeder geworden. Ik vind het leuk om te weten hoeveel ik eigenlijk beweeg met een kleintje in huis. Inderdaad loop je veel trappen op en neer maar ben benieuwd hoeveel stappen ik in een dag wel niet zet. Ik doe daarom graag mee.

 33. Oeh deze staat al heel lang op mijn wishlist! Zeker nu ik net ben begonnen met fulltime werken na t afronden van mijn studie, valt het niet altijd mee om ‘s avonds nog de motivatie te vinden om te sporten. Dus ik zou heel graag mee willen doen met deze actie!

 34. Oh zo’n apparaatje lijkt me super handig en leuk! Daarom doe ik zeker mee aan de winactie! Ik doe mee op Instagram en op Facebook!!!

  Liefs,

  Lieve

 35. Jaaa! Heel graag doe ik mee omdat ik net als jij probeer weer een beetje fitter te worden na mijn zwangerschap! De kilo’s zijn er inmiddels al af, maar m’n conditie is nog drie keer niks.. Ik doe al een aantal weken bootcampen met mom in balance en heb gister voor t eerst weer een rondje hardgelopen (heb me opgegeven voor twee runs in juni). Lijkt me motiverend als ik dit ook in een app kan terugzien. En ben erg benieuwd naar m’n slaap! ?

 36. Oh wat een gaaf ding. Ik ben zelf altijd heel nieuwsgierig hoeveel ik loop beweeg. En ook hoevaak ik trappen loop als gastouder zijnde en dus hoeveel beweging ik krijg. En ik hoop dat hij me kan motiveren om weer naar de sportschool te gaan wat zoveel beter is voor mijn fibromyalgie. Maar nu wint de drukte het vaak. Maar als ik zie dat ik nog moet sporten of bewegen is dat wel weer een duwtje in de rug.
  Groetjes Anne

 37. Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee want zo een fitbit lijkt me perfect om mijn dieet aan te vullen! Nu registreer ik wel enkele zaken op mijn smartphone maar zo een fitbit lijkt me toch veeel handiger! ?

 38. En ik hou er van dat is zwart is? Ben niet zo van de kleurtjes, haha!

  Overigens, de tijd van je comments loopt nog een uurtje achter (wintertijd?)

 39. Ja super graag! Ik ben nu hoogzwanger van nummer 2 en dit is een goede hulp en motivatie om na de bevalling weer fit te worden!!

 40. Manon van L

  Via FB doe ik mee. Super actie. A) ik moet echt actiever worden B) heb geen horloge ? . Hardloopschoenen net gekocht, met deze toevoeging geen excuses meer om niet te gaan hardlopen.

 41. Jaaaa ik doe zeker mee!
  Vorige week voor mijn verjaardag gevraagd maar helaas vond niemand het een leuk verjaardagscadeau, dus uiteindelijk niet gekregen helaas.

  Liefsx

 42. Joyce Monster

  Ding graag mee naar deze toffe prijs! Ben ook erg benieuwd hoeveel ik verbrand! Hebben een dijkwoning met 3 trappen, en een peuter! Dus loop genoeg trap. Leuk om het bij te kunnen houden!!

 43. Super leuke win actie waar ik graag aan mee doe!
  Na mijn bevalling in Juli die 10.000 stappen opbouwen achter de kinderwagen! Hoe leuk is dat?! ?
  Ik doe mee via facebook en insta!
  Liefs Priscilla

 44. Wat een toffe blogpost heerlijk om te lezen. Het zou een geweldige aanvulling zijn op mijn dagelijks leven

 45. Ik doe mee op Facebook en Instagram!
  Ik doe ook WeightWatchers en de fitbit zou m’n hele weightlossjourney compleet maken! ?

 46. Wat een leuke winactie!
  Ik doe graag mee, ben nu 11 kilo afgevallen en heb er nog 7 te gaan, met dit horloge is dat een stuk leuker om het proces te volgen en doelen te bereiken!

 47. Wat een gave actief! Ik doe op Instagram én Facebook mee want ik wil deze echt heeeeel graag winnen! Groetjes, Valerie

 48. Ik heb een tijdje de fitbit zip gehad maar vond hem eigenlijk te simpel, en heb toen een polar watch gekocht omdat ik dat voor het hardlopen fijner vond, maar die houd natuurlijk geen stappen bij dus ik zou het wel gaaf vinden om deze iets uitgebreidere fitbit te winnen en doe dan ook graag mee met de winactie ? Ik hou van dit soort motiverende gadgets en hoop snel in vorm te zijn na mijn bevalling met de motivatie van de fitbit ?
  Kelly onlangs geplaatst…Babyshower!My Profile

 49. Wat een leuke blog weer Kelly! En ik doe heel graag mee met de winactie! Ik ben al een tijdje opzoek naar een active tracker en na jouw blog te hebben gelezen ben ik helemaal om om voor een fitbit te gaan!!

 50. Ik ben net begonnen met WW, dus deze fitbit komt daar goed bij van pas! Heb nog 13 kg teveel na de bevalling van nummer 2 dus ik kan alle hulp wel gebruiken :). Doe mee via fb & IG

 51. Wat een mooie review en een te gekke winactie! Ik schreef laatst toevallig over sporten en dat ik enthousiast begin, maar dat ik het lastig vind om het vol te houden. De fitbit zou dan juist een mooie motivatie zijn! Wat je zegt, als je dan ziet dat je je quota niet haalt, dat je dan nog even een extra blokje om loopt. Zoeken van beweging in het alledaagse! Wat mooi dat de fitbit ook je slaapt meet en wat gaaf dat je nu al 7,5u slaapt! Doen jullie goed 😉
  Liefs,
  Celine
  ps ik doe mee via FB en insta! Dank voor deze leuke actie!
  Celine onlangs geplaatst…Zo scoor jij een onvergetelijk moederdagskadoMy Profile

 52. Hanane MommyB

  Ik doe ook mee instagram! @MommyB !

  Zou zooooo graag winnen!

 53. Ohja en ik doe trouwens mee via Facebook (marjolein verkleij) en insta (mv277) was ik bij het vorige bericht vergeten erbij te vermelden…

 54. Hele gave winactie! Ik doe mee via beide opties…

  Ik ben al een tijdje benieuwd naar deze gadget. Na 9 jaar vliegen merk ik dat het onregelmatige van mijn baan (stewardess) erin begint te hakken. Ik denk dat de Fitbit mij kan helpen om weer fitter te worden en te blijven, zodat ik dit werk hopelijk nog lang kan blijven doen!

  Stiekem ook nieuwsgierig hoeveel stappen ik afleg tijdens een vlucht ?

 55. Ik zit al een tijdje te kijken naar zoiets! Helaas zijn ze best wel prijzig en ben ik nog niet aan het bestellen toegekomen.. Deze winnen zou dus ideaal zijn! Net dat zetje om wat extra’s te doen aan beweging 🙂

 56. lijkt me zo tof om er een te winnen! Wil er al heel lang een hebben, maar vind ze stiekem ook erg duur, een uitgelezen kans dus! ik doe mee via facebook en instagram!

 57. Wauw wat een gave actie! Ik ga zeker meedoen en de actie nu delen op instagram ?

 58. Ik doe mee!
  Het afgelopen jaar ben ik al 10 kg afgevallen maar er moet weer wat af + een beetje meer. Blame it on the birthdaycakes this month.
  Daarnaast ben ik leerkracht en werk ik bij C&A, leuk om dan te kunnen bijhouden hoe actief ik ben op een dag.
  Ik doe via Instagram mee en ga nu de post op facebook delen 🙂
  Liefs!

 59. Priscilla boes

  Zo leuk om jou te volgen! En nu deze leuke winactie. Ik doe mee zowel facebook als insta? ik wil zo graag een fitbit nu omdat ik al 2x een horloge heb gekocht met hartslagmeter en borstband maar die borstband is te groot en is een fitbit dus ideaal? ik ga flink duimendraaien.

 60. Gaaf! Sinds deze week het sporten naar twee x per week opgeschroefd en vanaf volgende week zondag ga ik aan level10 meedoen van Herbalife, wat inhoud dat ik naar vijf keer per week sporten ga. Zo gadget is dan zeker een extra motivatie

 61. Lieve Kelly,

  Super blogger en een super moeder voor je kinderen❤️
  Natuurlijk doe ik met deze winactie mee!
  Geweldig apparaatje en een prachtig sieraad voor een sportfanaat 🙂

  Groetjes Noor
  Noortje onlangs geplaatst…Mugcake zonder eiMy Profile

 62. Wat een leuke actie! Wij zijn nu een aantal weken bezig met sporten en gewoon weet wat fitter en gezonder worden. Sindskort doen wij mee aan een bootcamp wat super motiverend en leuk is. Is dus zeker welkom ☺

 63. Wow zou graag winnen. Ben bezig met gezonder te worden en dit zou ook helpen ?

 64. Ik doe ook heel graag mee met deze gave actie! Ik ben zelf ook bezig met een gezondere leefstijl en ga vanaf volgende week beginnen met fitness en zou deze fitbit daar goed bij kunnen gebruiken dat motiveert je dan toch nog even meer als je goede resultaten ziet en het nog even bevestigd wordt!

 65. Wat een gaaf horloge! Zou ik erg blij van worden, en wat een goede review!

 66. Wat een leuke winactie! Mijn collega heeft ook de zwarte fitbit en is daar ook heel enthousiast over. Ik zou heel graag een van de gelukkige winnaars zijn en doe mee via facebook (ig heb ik nier).

 67. Wauw perfecte win actie!
  Nu 28 weken zwanger van onze 2e dochter en ben me al een tijdje aan het oriënteren op een activity tracker, om straks er weer helemaal vol voor te gaan!
  Ben ook heel erg benieuwd wat ik in de 1e 6 weken al aan energie verbrand met een peuter van 2.5 en een New born ???

 68. Wat heerlijk zulke nachten. Ik zou de fitbit heel graag winnen. Lijkt me erg leuk om te zien wat ik nou allemaal beweeg op een dag met een peuter in huis.

 69. Mijn complimenten voor je goede review, hier heb je als lezer echt wat aan. Ik heb er al een tijdje een oogje op, maar het geld ontbrak me nog. Als ik het nu zou kunnen winnen …. wauw!

 70. Ik doe heel graag mee met deze actie, zowel via facebook als via Instagram. Probeer af te vallen en meer te bewegen, dus hij zou leuk van pas komen! 🙂

 71. Wat heb je een leuk kleurtje ontvangen! Mintgroen is zo’n lekker fris tintje. Super om inzicht te krijgen in je slaap-, eet- en bewegingsritme. Hoe fijn is het om alles terug te kunnen zien in statistieken. Ik ben echt net weer begonnen met bewegen/sporten en probeer het rustig op te bouwen. Ik kon lange tijd niet sporten door lichamelijke klachten, maar het gaat steeds beter! Ik zou het super vinden om via de Fitbit in de gaten te kunnen houden ik ervoor sta 🙂 Ik doe heel graag mee Kelly. Ik voldoe aan beide opties om te winnen. Liefs Liset
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Tip! | Complete budget sportoutfit met Crivit van LidlMy Profile

 72. Wow wat een boel reacties al! Jaaa natuurlijk wil ook ik graag een fitbit winnen!!na 25 kilo afgevallen te zijn op eigen kracht, die ik mijn best die paar laatste kilo’s ook nog kwijt te raken. Met zo’n fijne fitbit gaat dat vast als een trein ? Ik deel hem op fb en op ig en ga heel hard duimen dat ik de goedkope variant Vd action (die alleen stappen en slaap telt) weg kan gooien, want sinds er iets afgebroken is werd opladen een kunst op zich ? En aangezien dat om de dag moet… Niet handig!

 73. Dat zou ik erg leuk vinden! Ik ben nu bijna 3 weken bezig met de weight watchers! En ik kijk de hele dag op connect & ben dan wel jaloers op alle connecters met de fit bit!;)

 74. Super toffe winactie, ik doe mee hoor! Voor mij zou een fitbit ideaal zijn, zo kan ik mijn dagelijkse activiteiten inzichtelijk maken. Want soms heb ik het idee dat ik heel weinig doe op een dag maar niet de motivatie heb om er op uit te gaan. Met de fitbit denk ik wel! Daarnaast ben ik somds vandaag 2 maanden actief in de sportschool en probeer ik betere keuzes te maken met het eten. Maar er mogen nog wat kilootjes af dus met extra beweging die ik met zo’n fitbit kan bijhouden zouden heel fijn zijn! Ik heb de actie trouwens facebook en instagram gedeeld. Daar volgde ik je al op. Fijne zondag verder!!
  Xx Stephanie

 75. Ja ik doe mee! Staat al zolang op mijn verlanglijstje.. Lijkt me super fijn om alles bij te houden. Doe het nu met mijn iphone, maar is niet zo nauwkeurig. En die heb je niet de hele dag bij je.. Fingers crossed ?

 76. Jaaa!! Deze mama kan best wat meer beweging krijgen! Dus deze zou ik heel graag winnen!! ?

 77. Wat een leuke winactie ?. Ik ben bezig met afvallen en de Fitbit houdt bij hoeveel trappen en hoelang ik slaap. Het zou een kadotje zijn als ik dit win.

 78. Ik doe mee via Facebook!

  Dit lijkt mij namelijk ideaal voor mij om weer gemotiveerd te raken meer te bewegen. Cijfertjes en statistieken pushen me altijd net even verder en na lange periode van ziekte is dat voor mij even nodig om actiever en fitter te worden.

 79. Ik doe graag mee ! In mijn werk loop ik veel maar doordat ik mijn telefoon niet bij mij mag hebben kan ik niks bijhouden.
  Dus een fitbit staat hoog op mijn verlanglijstje !
  En nu mijn dochtertje 1 is heb ik eigenlijk ook geen excuus meer om niet te sporten haha ! Dus extra motivatie !

 80. Kelly Langelaan

  Wat een leuke winactie!! Ik doe graag mee! Samen met mijn zus (Nikki) ben ik aan het hardlopen en zouden wij deze fitbit flex goed kunnen gebruiken! Groetjes, Kelly

 81. Ohh leuke actie! Ik zou hem graag voor mezelf winnen,omdat ik het eigenlijk gewoon wel verdien 🙂 mijn zoon is inmiddels al 2 en ik had het sporten weer opgepakt alleen paar maanden geleden mijn voet gebroken dus het sporten lag weer stil. Meestal ben ik met andere bezig of aan het werk wat ik ook allemaal heel graag doe, maar ik wil nu ook weer minimaal 2x in de week gaan sporten zodat ik ook zelf weer lekker in mijn vel ga zitten. Zou fijn zijn als ik weer wat van mijn oude figuur terug ga krijgen en dit zou een super hulpmiddel zijn!:D

 82. Dit lijkt me zo handig! Ik probeer al een lange tijd fit te worden. Ik loop al een tijdje hard en dit zou heel goed van pas komen.

  Ik doe mee via instagram!

 83. Ik doe mee op Instagram! Hele leuke winactie :)! Helaas tijdje terug m’n jawboneUP verloren, dus ik denk dat de fitbit een goede vervanger zal zijn!

 84. Jaaaaa, ik doe mee! Geliked en gedeeld op instagram! Binnekort weer veel hardlopen met mijn vriend 🙂

 85. Hallo Kelly… Wat een leuke winactie!! Sinds een maar maanden hebben mijn beste vriendin en ik onze eigen instagram account aangemaakt genaamd: @healthywithlove, dit omdat wij graag andere mensen en natuurlijk onszelf zoveel mogelijk willen motiveren om gezond te leven en zoveel mogelijk te sporten!! En wauw wat zal ik toch al te graag winnen… Wij doen mee met instagram en zullen gaan duimen!! Xx-Jes Melissa
  Melissa Hagenbeuk onlangs geplaatst…Kelly Goes Fit: Review Fitbit + 2x Win een Fitbit FlexMy Profile

 86. Tessa Teresa

  Ik doe graag mee met deze winactie! Ik heb nu alleen een stappenteller op mijn telefoon, maar aangezien je die niet altijd bij de hand hebt, registreert deze natuurlijk lang niet alles!

  Vaak heb ik een flinke wandeling met de hond gemaakt, heb ik mijn telefoon (en dus stappenteller) niet mee!

  Ik heb je bericht gedeeld op zowel Facebook (Tessa Teresa) als op instagram (tessateresa91)

 87. Wat een leuke winactie!!? Ik doe graag mee! Samen met mijn zus (Nikki) ben ik aan het hardlopen en zouden we de fitbit flex goed kunnen gebruiken! Groetjes, Kelly

 88. Wat een leuke winactie!!? Ik doe graag mee! Samen met mijn zus Nikki ben ik aan het hardlopen en zouden we deze fitbit flex goed kunnen gebruiken. Groetjes, Kelly

 89. Super actie! Ik doe mee. Mooie stimulans om voor en na de bevalling in beweging te blijven. Bericht via Facebook en Instagram gedeeld 🙂

 90. Mijn moeder heeft een langere tijd eentje mogen proberen.
  Wat zou het zijn om dit haar te geven voor haar verjaardag.
  Goed doel voor ons beide om samen meer te gaan bewegen.

 91. Lijkt me echt ontzettend tof om zo inzicht te krijgen! Ik werk als verpleegkundige dus ben zeer benieuwd hoeveel ik nu loop en hoeveel calorieën ik verbrand! Ik hoop ook dat het mij zal stimuleren wat gezonder te eten en meer te bewegen!

 92. Wat een leuke winactie!? Ik doe graag mee! Samen met mijn zus Nikki ben ik aan het hardlopen en zouden wij deze fitbit flex goed kunnen gebruiken! Groetjes, Kelly

 93. Jaa deze wil ik graag winnen en ik doe mee voa facebook!
  Toecallig ben ik al de hele week online activity trackers aan het vergelijken en wilde deze gaan aanschaffen, en toen zag ik op instagram dat je deze weg mocht geven!! Dus eerst maar proberen te winnen 🙂
  Kan niet wachten op extra motivatie voor n meer healthy lifestyle!

 94. Ik zou heel graag deze actie winnen omdat ik over 1,5 week stop met hockeyen en meer wil gaan hardlopen en op een andere manier fit wil blijven. Het lijkt mij een hele mooie manier om gemotiveerd te blijven!!!

 95. Ik doe mee via facebook en ik heb geliked en gedeeld.
  Ik heb ooit zelf een b-merk activiteiten horloge gehad en ik merkte toen eigenlijk wel hoe fijn en motiverend zoiets is. Nu zit ik ook weer in een periode waarin ik meer wil bewegen en toch wel weer (gezond) af wil vallen en mij beter in mijn vel wil voelen.
  Ik zou deze fitbit wel een aanwinst vinden!
  Manou onlangs geplaatst…Photo Diary #73My Profile

 96. Toen ik via facebook je actie tegenkwam, heb ik m direct geliked en gedeeld! Deze actie komt echt precies op het juiste moment want ik droom al heel lang over een activity tracker. Lijkt me echt superleuk om deze te winnen, zeker na het lezen van je review en dat ie zo goed bevalt!

 97. Hee Kelly, ik volg je al heel lang maar ben meer van de stille lezers 😉

  ik zou graag mee doen want ik wil een gezondere leefstijl en deze fitbit gaat me daar zeker bij helpen!

  Gave winactie!

  Liefs Marii
  Marii onlangs geplaatst…Hello world!My Profile

 98. Ik doe nooit mee met winacties, maar ik zou heel graag één van de twee fitbits willen winnen! Ben aan het trainen voor een triatlon in juli en merk dat ik een activitytracker mis. Niet alleen bij het trainen zelf maar ook (zoals jij ook aangeeft) om te zien welke calorieën je verbrand hebt en wat je (in mijn geval) er weer extra aan ‘moet’ eten.

  Heb meegedaan via Instagram!

 99. Wat een goede, duidelijke review. Ik doe mee op facebook! Fingers crossed.

 100. Super leuk! Zowel als op facebook en insta gedeeld. Ik zou graag de fitbit willen proberen zodat ik mijn kantoorbaan kilo’s kwijt kan raken!

 101. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Samen met mijn zus Nikki ben ik aan het hardlopen en zouden wij deze fitbit flex goed kunnen gebruiken. Groetjes, Kelly

 102. Wat een super leuke winactie! Ik ben de afgelopen tijd 17 kg afgevallen door op mijn eten te letten, maar er moet nog 10kg vanaf en dat zou ik graag met sporten willen doen. Dus komt deze winactie als geroepen!
  Ik doe mee op instagram!

 103. Ik dacht leuk een upgrade winnen voor mijn fitbit flex! Helaas de fitbit flex is echter ook een super mooi ding en werkt bijna net zo. Ik heb hem sinds kerst 2015 en heb hem nooit weer af gehad, alleen voor opladen en douchen. Heb op mijn blog ook een uitgebreide review erover geschreven. Het motiveren herken ik heel erg. Ik deed soms nog even rondjes in mijn appartement om de 10.000 van die dag echt te halen. Nu wandel ik weer heel veel en loop ik meestal met gemak 10.000 stappen per dag. Ik ben ondertussen 8 kilo afgevallen met behulp van de fitbit flex. Maar ik vind die met horloge net wat mooier en gezien mijn bandje van de flex nu wel echt lelijk wordt, ga ik sparen voor de Fitbit HR Charge of eentje die nog meer functies heeft.
  Veel plezier met de prijzen weg te geven!!

  Liefs Agneta
  Agneta onlangs geplaatst…Persoonlijk: Sunday diary #7My Profile

 104. Jaaaaaaaa! Ik doe mee via Facebook… Super gaaf om zo alles bij te kunnen houden en daardoor ook echt motivatie krijgt… TOP!!!!

 105. Wat handig! Zelf heb ik een Jawbone armband, die ik overigens weer eens moet gebruiken, want nadat hij de laatste keer leeg is gegaan heb ik hem niet meer opgeladen en ligt hij nu te verstoffen, zonde!
  Sandra onlangs geplaatst…CLINIQUE 3-STAPPEN HUIDVERZORGINGMy Profile

 106. Wauw ik wil heel graag een fitbit winnen! Een mooie aanvulling op mijn ww-avontuur!

 107. Ja ik doe mee op beide platforms, dikke duim omhoog voor deze actie…Ben weer druk aan het wandelen twee keer per week en word steeds fanatieker dus deze mooie fit bit zal daar zeker bij kunnen gaan helpen..Verder iedereen succes..
  XX
  Amanda
  Amanda onlangs geplaatst…Bloeddonor Sanquin eerste keerMy Profile

 108. Wauw ik wil heel graag een fitbit winnen! Een mooie aanvulling op mijn ww-avontuur! Ik doe via facebook mee!

 109. Top actie Kelly! Ik ben al bezig met het bbg programma, maar wil ook graag m’n reguliere beweging op een dag bij gaan houden! Dit soort gadgets zijn echt mijn ding haha! Ik doe mee met zowel instagram als facebook! Ben normaal helemaal niet zo van het winacties delen, maar heb nu een uitzondering gemaakt haha! 😀

 110. Ik doe mee voor mijn vriend! Hij gaat in september 50 km hardlopen wat veel discipline vraagt qua voeding, rust en training dus dit zou een geweldig hulpmiddel zijn! Ik doe mee op Facebook en instagram!

 111. Ik heb meegedaan via Instagram. Er mogen wel de kodige kilo’s af bij mij. Voor een meid van 22 is mijn gewicht wel extreem veel. De fotbit zal extra motivatie zijn om de overtollige kilo’s kwijt te raken

 112. Lijkt mij enorm handig! Heb er al vaker naar gekeken omdat ik veel bezig ben met mijn gezondheid verbeteren het laatste jaar, maar toch nog erg duur .. Helaas.

 113. WAUW het blijft zo leuk om elke keer je blogs en ervaringen te lezen. Sinds ik jou belevenissen lees voel ik mij al meer gemotiveerd om fitter te worden zodat ik meer energie heb voor het balanceren van een fulltime hbo studie en mijn 3jarige zoontje. Maar met de fitbit zou dat wel wat gemakkelijker zijn. Ik ben heel beniewd

 114. Ik doe mee met zowel Facebook (linda brouwers) als instagram (regenbooglolly ) lijkt mij echt super om eindelijk daadwerkelijk te kunnen bijhouden wat ik zoal uitspook

 115. Wauw, wat een goede review. Ik was altijd een beetje sceptisch naar dit soort dingen toe, maar ik ben echt super enthousiast geworden nu. Wat een ideaal ding is dit zeg. Ik ben ook al sinds een tijdje bezig met sporten etc. Op het moment heb ik helaas een blessure waardoor ik minder vaak kan en mag sporten dan ik zou willen. Met deze tracker zou ik weer helemaal op de rails komen, omdat je met deze tracker ook op andere manieren de gestelde doelen kan behalen! Ik zou er hartstikke blij mee zijn! Ik heb de Site geliked op FB ☺️. Heel fijne zondag toegewenst!

 116. Patty Curvers

  Wauw dit klinkt als een super product! Ik wil graag weer in conditie en spierkracht komen om hopelijk mijn fijne motoriek e.d. problemen door fibromyalgie en lyme ook weer onder controle te gaan krijgen zodat ik mijn werkzaamheden en passie weer uit kan gaan voeren zoals ik dat graag wil en eerder ook kon. De fitbit zou een mooie en erg waardevolle bijdrage daar aan kunnen zijn!

 117. Ik doe mega graag mee. Vanwege rugproblemen mag ik van de chiropractor en fysiotherapeut niet meer hardlopen terwijl dit m’n grootste passie was. Op m’n twee super dochters na ?, gezonde voeding is bij ons sowieso een must maar de beweging valt nu n beetje in het niet. Ben de endorfine kwijt. En moet echt n motivatie vinden om weer gelukkig te worden in het bewegen wat ik nu nog mag. Zwemmen, wandelen crosstraining. Merk het ook aan m’n gewicht. Er mogen 3 kilo af. Baal er wel van. Dus hopelijk zou dit het steuntje in de rug zijn om m’n gezonde bewegings stijl weer op te pakken! Groetjes, fijne zondag Kristel

 118. Kelly wat een super actie! Echt kei leuk! Ik zou hem echt kei graag winnen zoals iedereen op je pagina natuurlijk! Maar het zou wel echt ideaal zijn. Ik ben namelijk hard aan het trainen voor mijn jurkje voor mijn beste vriendin haar bruiloft deze zomer en de fitbit zou mij zeker kunnen helpen in kaart te brengen of ik effectief bezig ben en op de goeie weg zit! Echt een leuke actie van een super leuke blog!

 119. Ik doe graag mee omdat ik de zomer gezonder in wil gaan! Met de fitbit kan ik dat dus goed registreren! Ik doe mee met facebook en instagram!

  Fijne zondag
  Liefs Lisanne

 120. margriet kuper

  Ik doe graag mee. Met mn telefoon hou ik nu mn stappen bij maar die heb ik natuurlijk niet constant bij me… via instagram doe ik mee.

 121. Hoi, weet je iets over de straling die dat ding afgeeft? Heb anders ook wel interesse

 122. Super leuke winactie, Kelly! Wat een fijne review ook 🙂

  Op mijn werk, ik heb een kantoorbaan dus moet er altijd goed opletten dat ik wel genoeg beweeg, hebben meerdere van mijn collega’s ook zo’n fitbit. Ze houden hele wedstrijdjes over wie de meeste stappen heeft gezet per dag/week. Lijkt me leuk om hier ook aan mee te kunnen doen.

  Daarnaast kan ik een beetje meer beweging heel goed gebruiken. Ben de afgelopen maanden het vertrouwen in mijn lichaam een beetje kwijt geraakt, wandelen is een mooie manier om het bewegen langzaam weer op te pakken 🙂

 123. Dit lijkt me inderdaad echt heel erg motiverend! Ik ben zelf eerlijk gezegd nogal lui soms (ik neem bijvoorbeeld snel de lift of de auto), maar ik denk dat zo’n fitbit me echt wel zou kunnen motiveren om wat actiever te zijn! Een aantal van mijn vriendinnen hebben er ook één en sporen me al lang aan om er ook één te kopen, maar winnen zou natuurlijk nog leuker zijn! 🙂 Zeker met de zomer in het vooruitzicht mag ik wel weer wat fitter worden 🙂 Ik doe mee via Instagram en Facebook! 🙂
  Kim – Kimsbloglife onlangs geplaatst…Weekendje weg: naar de Efteling en snowboarden in Landgraaf!My Profile

 124. O dat lijkt me zo leuk. Ik volg nu mijn vorderingen via diverse apps maar met een fitbit lijkt alles mooi geintergreerd en continu. Hij staat al ruim een half jaar op mijn verlanglijstje… maar het duurt zo lang voordat ik jarig ben 🙂 Ik doe dus mee via facebook. Nu duimen 🙂

 125. Wauw, wat een gave winactie! En wat een leuke review van jou. Ik doe mee via Facebook en Instagram, om zo mijn winkans te vergroten. In september 2015 is bij mij de knop om gegaan en ben ik de strijd tegen de kilo’s aan gegaan. Mijn weightloss journey is te volgen op Instagram. Het aanschaffen van zo’n fitbit staat al een tijdje op mijn lijstje. Wie weet heb ik hier geluk mee! Fijne zondag. Liefs, Rianne

 126. Ik doe al enkele maanden aan zumba en hoop nog te starten met joggen.
  Met dit hulpmiddel hoop ik verder aan mijn conditie te werken en eindelijk de smartphone in gebruik te nemen die l meer dan een jaar in de schuif ligt.

 127. Ik doe mee! Ik ben al een hele tijd hele benieuwd naar zo’n activity tracker, maar heb het altijd te duur gevonden (en nog altijd), dus leuke manier om het toch te krijgen door er een te winnen :). Goodluck iedereen!

 128. Wauw die zou heel goed van pas komen! Ik ben al jaren bezig om de 30kg die ik ben aangekomen na de diagnose diabetes type 1 weer kwijt te raken. Er is al 16 af, maar dit zou voor de andere helft heel goed van pas komen! ❤️

 129. Ik doe graag mee! Ik ben met ww al 10 kilo afgevallen, nog 20 te gaan! Lijkt me handig om ook wat aan je conditie te doen ondertussen!

 130. Oeh wat een leuke actie! Ik wilde er toevallig eentje kopen, maar aangezien we net een huis gekocht hebben, moet ik dit soort aankopen even uitstellen. Ik doe dan ook graag mee, duim duim. 😀
  Linda onlangs geplaatst…Review: The Good Stuff BakeryMy Profile

 131. Oeh wat een leuke actie! Ik wilde toevallig pas een Fitbit kopen, maar aangezien we net een huis gekocht hebben, moet ik dit soort aankopen eventjes uitstellen. Ik doe dan ook graag mee, duim duim! 🙂 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Review: The Good Stuff BakeryMy Profile

 132. Jennifer de Laat

  Ja please!! Ik doe mee! Whoepwhoep! Zelf toen ik ging trouwen wilde ik 10 kilo afvallen en dat is gelukt . Ik hield mijn eetpatroon bij via de app fatsecret. Sinds ik dat aan het doen ben, ben ik steeds nieuwsgieriger geworden wat alles doet met je lijf. 2 jaar daarvoor was ik aan het trainen voor de mudrace met al doelstelling om af te vallen. Dat was toen niet gelukt omdat ik dacht dat ik gezond at maar ik kreeg echter veelste veel energie binnen. Nu weet ik dat wanneer je graag fit wil zijn dat je niet alleen moet gaan sporten of alleen minder eten maar dat je letterlijk je knop om moet zetten en je levenswijze moet veranderen. Nu ben ik echt een lekkerbek en lig ik vaak liever op de bank dan dat ik ga sporten. Gemotiveerd blijven vind ik dan ook moeilijk. Maar met behulp van deze fitbit moet het zeker lukken!??

 133. Hi Kelly! Wat een supertoffe review! Ik doe graag mee omdat ik graag alles wil bijhoudem maar de app op mijn telefoon mij telkens in de steek laat!! Zo zonde! Ik wil graag meer inzicht krijgen in het afvallen/conditie opbouwen icm met mijn énorm traagwerkende schildklier en daarbij zou dit me enorm helpen. En hij ziet er uberhip uit bovendien.

  ???

 134. Charlotte ten Duis

  Oehh normaal een stille lezer maar hier wil ik we kansje voor wagen. Ik ben ook net begonnen met weight wachters en sinds dien ook aan sporten dus zou graag een fitbit winnen lijkt me te gek!
  Liefs en ga zo door met je site

 135. Ik zou graag willen omdat mij het een heel handig ding lijkt. Ik wil graag 12 kilo afvallen en dit zou mij extra motiveren ♥ mijn insta is justamakeupfann en ik heb daarop de foto gerepost♥♥

 136. Wat een leuke winactie! Zelf heb ik al zoiets alleen van een ander merk. Vind het zelf ook heel fijn om inzicht te hebben in mijn levenstijl. Nu heb ik het al maanden niet om gehad, maar daar komt vast weer verandering in na de bevalling 😉 Succes voor de dames die mee doen!
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 35My Profile

 137. Ik doe graag mee voor mijn vrouw! Ze kan dit soort motivatie wel gebruiken.. Is al 10kg afgevallen maar heeft nog een hele weg te gaan.

 138. Ik zou super graag willen winnen!!! Ik heb er zelf een gekregen voor mijn verjaardag van mijn zus. Haar dochter, mijn nichtje, wilde hem eigenlijk liever zelf houden. Daarom zou ik heel graag willen winnen zodat ik hem dan aan haar cadeau kan doen! Ik heb de foto op mijn instagram gezet, en je getagd dus we zullen zien. Ik doe in ieder geval mee!!!

 139. Ik doe graag mee! Dit is een goede motivatie om in beweging te blijven. Dat doe ik al maar met dit hulpmiddel is het extra leuk. Ik heb namelijk ook geen idee van het aantal stappen dat ik loop of bijvoorbeeld hoeveel calorieën ik precies verbrand op een dag!

 140. …daar is hij de blauwe lucht en de stralende zon, waar iedereen op gewacht heeft. Net zo stralend als deze leuke actie, waar ik op deze heerlijke zondag niet langs zal scrollen, maar gewoon meedoe, omdat ik graag kans maak. 🙂

 141. Heel leuk om te lesen hoe enthousiast je erover bent, maakt mij ook heel enthousiast.
  Ik doe daarom ook mee via facebook!
  Fijne zondag nog 🙂

 142. Ik doe ook graag mee!
  Dit zou een goeie motivatie zijn om de laatste zwangerschapskilo er af te krijgen.. Want dan kan ik alles precies bij houden! Precies wat ik nodig heb!

 143. Super leuke winactie! Ik doe graag mee met de winactie. Ik twijfelde om er zelf een te halen, dit om mezelf te motiveren om meer te bewegen! Maar eigenlijk is daar niks meer van gekomen.. Dus als ik win, zal ik de fitbit zeker uitproberen! Daarnaast heb ik je blog gelezen en motiveert het mij ook! #fingercrossed

 144. JA, IK DOE MEE! Normaal gesproken doe ik echt nooit mee met winacties, maar een fitbit staat al zo lang op mijn verlanglijstje dat ik voor het eerst toch een poging waag. Te weinig tijd (en zin) om naar de sportschool te gaan, maar 10.000 stappen elke dag, daar wil ik 100% voor gaan!

 145. Charlotte ten Duis

  Ik heb trouwens gedeeld via Facebook. Vergeten en bij te zetten. Haha te enthousiast

 146. Daphne verstijnen

  Ik doe mee via Facebook en Instagram. Ik wil hem namelijk zo zo zo graag winnen. Ben namelijk flink bezig met sporten en op mijn voeding letten en zo’n fitbit zou perfect zijn om alles bij te houden. Laten we duimen!!

 147. Waauw dit is echt een supergave winactie! Ik zou hem heel graag winnen om hem aan mijn vriend cadeau te doen! Hij wil hem heel graag en ik beloof dat ik een mooie foto maak voor je social media kanalen 😀

 148. Supergaaf dit, ik heb een enorme goedkope versie en ben eigenlijk heel benieuwd of die echt even goed werkt als de fitbit

 149. Jaa wat leuk! Graag wil ik winnen, heb net als jij diabetes. Ben sinds een paar maanden aan het sporten en merk dat mijn bloedsuikers al een stuk vooruit zijn gegaan. Zou graag de fitbit flex winnen zodat ik nog meer extra motivatie heb!

 150. Ik doe ook heel graag mee ik hoop dat ik win
  Ik zocht all zoo iets all heel lang
  Omg als ik die win wordt ik heel erg blij
  ??????✌??

 151. Hoi Kelly!
  Na het vele scrollen door de overige enthousiaste lezeressen, waag ik toch maar een kansje! Ik doe alleen mee met winacties die ik ook echt héél graag zou willen winnen, dat is bij deze zeker het geval!
  Fijn dat de fitbit jou zou goed bevalt; ik kan mij voorstellen dat je onbewust behoorlijk wat beweging krijgt met twee kleine meiden.
  Al heel erg lang wil ik een acitvity tracker aanschaffen, ik wil graag inzicht krijgen in mijn verbruik. Ik ben zo benieuwd hoeveel stappen ik nou daadwerkelijk zet op een dag, hoeveel ik verbruik tijdens mijn (kracht)trainingen (echt geen idee eigenlijk!!) en tijdens een actieve werkdag/rustige schooldag.
  Wat mij tot nu toe tegen heeft gehouden om er een aan te schaffen, is dat er tegenwoordig zoveel varianten zijn dat ik maar lastig een keuze kan maken. Hiernaast zijn ze vaak vrij prijzig en ik wil natuurlijk geen miskoop doen.
  Ik heb op beide manieren (Instagram: lynetlifestyle , facebook: lynet kleverkamp) meegedaan. Nu maar duimen.

 152. Top, ga zeker poging wagen via FB en IG. Volgen doe ik al dus alleen nog even reposten en fingers crossed! Zou een mooie aanvulling zijn op minn voorbereiding op de Tilburh Ten Miles ?.

  Liefs!

 153. Jose Aalbers

  Wat een super gave actie! Ik ben super sportief en wil al erg lang een fitbit alleen vind ik het best prijzig. Sinds de komst van ons zoontje slaap ik voor mijn gevoel erg onrustig en licht. Ik zou dat erg graag in kaart willen brengen dmv de fitbit. Ik zou er echt heel blij mee zijn en als ik hem win maakt ik uiteraard een gave foto voor je:)

 154. Oh dit is iets wat ik al een hele tijd stil! Mijn schoonzus heeft er ook één, die doet hem ook nooit meer af! Vanaf morgen ga ik weer aan het werk en dat is voor mij ook het begin van weer gezonder gaan leven en de zwangerschaoskilo’s eraf werken. Dus de fitbit zou daar zooooo goed bij passen!

 155. Lisette van Aarsen

  Super leuk!! Pas goed bij mijn nieuwe verslaving bootcamp

 156. jaaa ik zou graag mee willen doen,
  een super mooi kado voor mijn man die zo zijn best doet met sporten en af afvallen.

 157. Johan Popma

  Mijn vriendin Patty Curvers zouden jullie hier erg blij mee maken! Dit horloge zou haar erg kunnen helpen bij het in orde krijgen van haar lijf en daarmee haar leven.

 158. Wat een gave winactie, ik doe graag mee.
  Ben sinds een week begonnen met afvallen (20 kg moet er van af), Ik sport nu minimasl 3X per week en ben gezonder en verantwoord er gaan eten. De fitbit zou dus echt van pas konen om echt gemotiveerd te blijven.

 159. Hey wat gaaf! Dit zou ik zo goed kunnen gebruiken! Ik heb het gedeeld op Fb, maar dat kun je denk ik niet zien i.v.m. privacy…? Ik wil mijn profiel echt niet openbaar zetten, dus ik hoop het zo te mogen doen? Ik ga duimen, want serieus, ik zou dit zo goed kunnen gebruiken nu!

 160. Wat een leuke winactie !
  Ik heb er altijd al een willen hebben maar helaas zijn ze best prijzig. Zou echt fijn zijn een inzicht te hebben in me gezondheid/leefstijl. Dan weet ik precies wat beter kan en waar ik aan kan werken en dan komt de motivatie vanzelf. 🙂

  Ik heb meegedaan via Facebook en instagram

 161. Ik doe supergraag mee! Wil er al lang eentje hebben, zeker nu ik sinds een poosje besloten heb dat ik na de samenwoonkilo’s terug de gezonde weg wil opgaan. Ik doe mee via beide kanalen 🙂

 162. Wat een leuke winactie!
  Ik heb altijd al zoiets gewild, helaas zijn ze best prijzig.
  Echt heel handig zo’n inzicht op je gezondheid en leefstijl. Zo kan ik zien wat anders kan en daar doelgericht aan werken. Dit zorgt voor meer motivatie voor verandering! 🙂

  Ik doe mee via Facebook en instagram.

 163. Echt iets voor mij! Ben ook begonnen met de healthy lifestyle en dit zou me echt dubbel motiveren. Wat een winactie zeg!

  Ik doe mee via instagram en via Facebook. ?

 164. Super leuk die ik zou ik zeker graag willen winnen. In september ga ik trouwen, en zou nog wel wat fitter doorvoor willen zijn. Ondanks dat ik veel met mijn kleine mannetje loop, mag er wel wat meer beweging inzitten… Hopelijk motiveert dit mij?
  Mèlanie onlangs geplaatst…Het perfecte cadeau voor moederdag..?My Profile

 165. Wat zou ik deze fitbit ontzettend graag willen winnen. Sinds zo’n twee maanden intensief aan het sporten en om mijn resultaten te kunnen volgen via een horloge, motiveert mij nog meer om mijn doelen te behalen. Zit al een tijd te kijken voor een fitbit o.i.d. dus deze witactie is meant to be voor mij 😉

  Ik doe mee via Facebook, mijn instagram is afgeschermd vanwege privacy redenen en vandaar dat ik hem niet openbaar kan delen..

 166. Wauw wat gaaf! Ik probeer al maanden mijn leven wat actiever te maken, door te fietsen naar mijn werk in plaats van met de auto en gezonder te eten. Maar, ik weet nog niet precies hoe actief ik nou eigenijk ben.. en door mijn diabetes (zul jij vast ook wel weten Kelly) is het juist super goed als ik veel beweeg en gezond leef!

  Ik heb op facebook en instagram geliked/gedeeld en getagd, hopelijk win ik er eentje! Fingers crossed.
  ellen onlangs geplaatst…Studio progressMy Profile

 167. Susan Mahmoud

  Goede review en wat een super gave actie, ik doe mee via Facebook. De fitbit zou zeker helpen met het inzicht wat je ermee krijgt om meer actiever te worden en beter af te vallen. Super excited 😀

 168. Hoi Kelly,
  Natuurlijk doe ik mee met deze winactie.
  Lijkt me heel handig om weer op conditie te komen, na een lange tijd ziekenhuis en thuiszitten, blehh.. Ik wil weer meedoen met korfbal maar ik mag nog niet meedoen omdat ik eerst mijn conditie rustig aan moet opbouwen, oke nu heb ik genoeg gekletst. Ik wil gewoon zo graag winnen!
  Groetjes Eline!

 169. Hoi Kelly,
  Natuurlijk doe ik mee met deze winactie.
  Lijkt me heel handig om weer op conditie te komen, na een lange tijd ziekenhuis en thuiszitten, blehh.. Ik wil weer meedoen met korfbal maar ik mag nog niet meedoen omdat ik eerst mijn conditie rustig aan moet opbouwen, oke nu heb ik genoeg gekletst. Ik wil gewoon zo graag winnen!
  Groetjes Eline!

 170. Wat een mooie actie! Ik doe mee en zou hem heel graag willen winnen! Ik doe mee via instagram en facebook!

 171. Gedeeld op Facebook en Instagram.

  Ik zou echt heel erg graag kans maken op deze FitBit omdat ik op mijn werk heel heel heel erg veel loop maar eigenlijk geen goed inzicht heb in hoe veel dit daadwerkelijk is. Ook worstel ik heel erg met mijn gewicht de laatste tijd maar willen de kilo’s er niet af. Daarom zou deze FitBit voor mij echt het laatste steuntje in de rug kunnen zijn.

  Liefs, Marjolein
  Marjolein onlangs geplaatst…Stacking The Shelves week 17 – 2016My Profile

 172. Hoi Kelly,

  Wat een super gave winactie!
  Ik doe graag mee om wat meer inzicht te krijgen in mijn bewegingen. Ik train op dit
  moment voor de marathon van Amsterdam en vind het soms lastig om (elke dag) voldoende te bewegen. Met deze fitbit hoop ik actiever te worden! Fingers crossed!

  Liefs Lisette!

 173. Dit is echt wat ik nodig heb! Ik heb een stok achter de deur nodig en die mij ook laat zien/merken wat de effecten zijn wanneer ik op de goede weg ben. Nu merk ik niet direct iets en dan geef ik soms weer op dus als ik resultaten zie via de fitbit is dat een mooie motivatie! En tja als ik ooit in de zomer weer bikiniproof wil zijn is er toch wel wat verandering nodig hihi..
  Ik doe mee via instagram: Blossomslifenl

  Fijne avond!
  Kim onlangs geplaatst…Review – Bites We LoveMy Profile

 174. Hanne Ceulemans

  Ik doe mee aan de winactie 😀 zou echt super blij zijn dit zou mij zo hard motiveren om te sporten en fit te zijn 😀

 175. Het lijkt mij geweldig om de laatste kilo’s er met de fitbit vanaf te krijgen!

 176. Sharon vd Straaten

  Ja! Altijd het idee dat ik slecht slaap. Wellicht blijkt dat heel anders na gebruik van de fitbit.

 177. Graag doe ik mee! Ik volg je op instagram en mijn naam is daar maadjevdh. Na 4 zwangerschappen en drie kids (6 jaar, 4 jaar en bijna 4 maanden) is het nu tijd om weer mijn eigen lichaam terug te krijgen. Wat zou een fitbit helpen! Zeker in combi met de Weight Watchers. 20 kilo to go…..

 178. Ik wil heel graag meedoen! Ik heb nu een polar loop, maar die is na 2 jaar niet meer betrouwbaar en wil heeeel graag de fitbit proberen.
  Het helpt me echt om veel in beweging te blijven.

 179. Hij is super fijn! Ik heb hem in het zwart nu 2 weken en wat je zegt, ik doe er het liefste alles mee! Ik heb een kantoorbaan en dit stimuleert mij ontzettend om die 10000 stappen te halen. Vanavond ook weer een rondje om geweest omdat ik hem nog niet had voelen trillen om mijn pols… Ik ben echt super blij met deze aanschaf!
  Jessica onlangs geplaatst…Boeken gelezen #2My Profile

 180. Ik heb ook mee gedaan aan de winactie . Ik heb het bericht gedeelt via Facebook en instagram . Ik hoop dat ik hem win (net als alle andere natuurlijk) dan kan ik ook letten op hoeveel ik nou beweeg op een dag . Veel succes voor de andere dames en heren die mee doen.

  Groetjes Kimberly

 181. Wauw wat een leuke win actie Kelly! Ik ben altijd een stille volger maar geniet enorm van je instagram posts, je blogs en je enthousiaste snaps! Ik ben nu een poos bezig met een gezonde levensstijl en ondertussen 23 kilo afgevallen? Deze activitytracker gaat me nog meer motiveren om de laatste kilo’s er ook af te knallen! Ik doe daarom mee via instagram ☺️ Hele fijne dag vandaag! Groetjes Janine.

 182. Jennifer klein

  Super leuke blogs, heb sommige al meerdere keren gelezen 🙂 gister zat ik te kijken voor zo’n armband. Maar vond ze erg duur maar denk wel dat het mij extra zal motiveren! Ik hoop dat ik win?

  Jennifer Debby

 183. Ik heb meegedaan aan de winactie op instagram!
  Ik ben (nog! (ooit zal het komen haha)) geen moeder, maar heb wel overtollige kilo’s waar ik graag van af wil. Ik denk dat de fitbit me hierbij kan helpen. Topactie Kelly, succes met het kiezen van de winnaar/winnares ! 🙂

 184. Waaaaah een fitbit! Ik heb er al eentje bij mijn schoonmoeder gezien en wil er nu zelf één. Helaas ben ik een arme student dus kan ik hem (nog) niet aanschaffen haha. Dus wat doe je dan: juist, meedoen aan deze actie!
  Succes met het kiezen van de winnaressen/winnaars !

 185. Hoi Kelly,
  Ik doe graag mee voor de Fitbit.
  Ben nu zelf 10 kilo kwijt sinds mijn zwangerschap en heb hier een jaar over gedaan.
  Nu net een nieuwe ban waarbij ik veel loop.
  ( verpleegkundige) Zou graag deze help als steuntje in de rug te gebruiken.
  Ik doe mee via Instagram.

  Groetjes Chantal

 186. Top! Door diabetes helaas iets aangekomen en zeer (zeeeer) lastig eraf te krijgen. Misschien dat deze fitbit mij hier bij kan helpen!
  Gedeeld via facebook en Instagram ?? Groetjes Marion

 187. Handig zo’n activity tracker, ben wel benieuwd hoeveel ik beweeg op een dag. Ik fiets best veel en loop heel wat heen en weer op de BSO. Goede motivatie zo’n Fitbit om mij te helpen bij het afvallen! Ik doe mee via FB en Instagram.

 188. Supertoffe actie! Zou toch fantastisch zijn om een Fitbit te winnen! Heb er al heel lang over zitten denken om er een te kopen maar nog steeds niet gedaan… Nu misschien een mooie kans! 🙂 Ik doe mee via Facebook en Instagram.

 189. Ik ben echt heel benieuwd naar het aantal stappen dat ik per dag zet! Ik weet zeker dat ik met concrete getallen meer gemotiveerd zou zijn om te bewegen en mezelf uit te dagen. Ik doe mee op instagram (@devosevelien)

 190. Ik doe mee ! Mijn papa heeft ook een fitbit en ik zou er ook heel graag een hebben! Ik doe ook mee op Instagram ! ???

 191. Wauwww hele fijne recensie!
  zit al een tijd te twijfelen.
  slaap al jaren slecht en ik wil weer actief worden( ook zodat ik dan minder insuline hoef te gebruiken voor diabetestype1).
  maar die combi is niet altijd makkelijk dus dit zou ideaal zijn om toch een beetje te zien hoe het ervoor staat en wat ik eventueel nog kan doen/aanpassen.

  Ik doe via beide kanalen mee en nu ga ik zoooo hard duimen!
  Morgen jarig & sollicitatie dus zou een leuk ‘after birthday’ gift zijn!!!

 192. Wauw kelly wat een leuke winaktie. Dit zou me goed helpen bij mijn nieuwe healthy levenstijl. Xxx

 193. Oeehh nog even snel mee doen! Wat een leuke winactie zeg! ik sport zelf 7x per week de fitbit zou zeker van pas komen en die ga ik dan zeker intensief gebruiken! ben namelijk 38kilo afgevallen en nu naar mijn ‘droom’ aan het werken om mee te doen aan een bikiniwedstrijd!? mijn instagram is; healthy_fitness_meliss

 194. Eva oosterwaal

  Ik doe zeker mee ook via instagram al gedeeld ect! Super leuk en ook een goede eerlijke review.

 195. Leuk! Ik ben namelijk heel benieuwd hoe actief ik ben qua bewegen. Qua voeding ben ik op het moment aardig aan het opletten maar of ik mijn beweging krijg, ik twijfel eraan…. Ook al sport ik op met moment 3x per week. Toch blijf ik nieuwsgierig omdat ik aardig wt loop ivm m’n pas gekneusde rug. Dus die fitbit komt wel van pas 😉 vooral als ik mijzelf straks moet dwingen om te bewegen op niet-sportschooldagen, aangezien mijn ritme dan weg is (lees: contract word niet verlengd)
  En wie weet kunnen wij in de toekomst wel een wedstrijdje doen wie de hoogste activiteiten level heeft 😉

 196. Ik doe graag mee om deze te winnen. Na hem een keer van iemand geleend te hebben merk ik dat ik bewuster bezig was met mijn gezondheid. Voor een jonge oma een absolute must. ?
  Angelique onlangs geplaatst…De Happy WerknemerMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.