De Kelly Caresse blog bestaat al iets meer als 3 maandjes wat ik al een heel mooi begin vindt! Ik geniet erg van het schrijven over dat wat ik leuk vind op het gebied van beauty, fashion, lifestyle, food en fitness. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie graag lezen, wat vinden jullie van mijn blog en vooral welke artikelen wekken bij jou de meeste interesse? De ene lezer(es) zal vooral graag de food blogjes interessant vinden en de ander zal mij vooral volgen om de lifestyle blogjes etc. Ik probeer de verschillende thema’s afwisselend in te passen in mijn blog maar ik kan wel wat feedback van jullie hierbij gebruiken!

Daarnaast wil ik jullie ook bedanken dat jullie mijn blog bezoeken, de bezoekersaantallen blijven groeien en dat maakt me heel erg trots. Daar ben ik heel dankbaar voor en daarom wil ik jullie ook graag laten meedenken over mijn blog!

Houd je vooral van beauty?

Of food? (recepten en food inspiratie)

of fashion?

Of healthy lifestyle tips?

of wil je meer personal life lezen?

Ik hoor graag jullie feedback over de blogjes die ik schrijf, de uitstraling van mijn blog en de thema’s waarover ik schrijf, en dan met name wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn. Ik ben heel benieuwd, dus brand los in de comments hihi.

 

Bron foto’s: Weheartit.com

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “Wat wil jij meer lezen op KellyCaresse.nl”

  1. Ik vind persoonlijke updates altijd erg leuk om te lezen, maar een blog die de goede balans weet te vinden tussen het plaatsen van verschillende blogs vind ik ook altijd goed 🙂

  2. Ik vind dat je het heel leuk doet, lees graag je blog! Ik vind zelf de ‘personal stuff’ het leukst, dus de weekly diaries bijvoorbeeld, en health, lifestyle en food. Beauty en fashion vind ik zelf wat minder interessant, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Zoals je het nu doet is het oké, een mooie mix van onderwerpen! En de uitstraling van je blog vind ik heel leuk, lekker vrolijk, leuke kleurtjes en lettertype!

  3. Ik vind juist de afwisseling er leuk..! Allemaal onderwerpen die mij aanspreken….Ga zo door lees je blog altijd met veel plezier.. ☺

  4. Ik vind vooral Food, Healthy lifestyle tips and je personal diary superleuk! De rest ook hoor haha. Gefeliciteerd met je groeiende bezoekersaantallen:)

  5. De recepten die je met ons deelt vind ik erg interessant.. Na het lezen van je blog, ben ik je havermout en bananenpannenkoek gaan uit proberen.. Heerlijk 🙂 En de rest wat je op je blog zet is ook erg leuk en leest heel fijn..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.