Wat wil jij meer lezen op KellyCaresse.nl

De Kelly Caresse blog bestaat al iets meer als 3 maandjes wat ik al een heel mooi begin vindt! Ik geniet erg van het schrijven over dat wat ik leuk vind op het gebied van beauty, fashion, lifestyle, food en fitness. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie graag lezen, wat vinden jullie van mijn blog en vooral welke artikelen wekken bij jou de meeste interesse? De ene lezer(es) zal vooral graag de food blogjes interessant vinden en de ander zal mij vooral volgen om de lifestyle blogjes etc. Ik probeer de verschillende thema’s afwisselend in te passen in mijn blog maar ik kan wel wat feedback van jullie hierbij gebruiken!

Daarnaast wil ik jullie ook bedanken dat jullie mijn blog bezoeken, de bezoekersaantallen blijven groeien en dat maakt me heel erg trots. Daar ben ik heel dankbaar voor en daarom wil ik jullie ook graag laten meedenken over mijn blog!

Houd je vooral van beauty?

Of food? (recepten en food inspiratie)

of fashion?

Of healthy lifestyle tips?

of wil je meer personal life lezen?

Ik hoor graag jullie feedback over de blogjes die ik schrijf, de uitstraling van mijn blog en de thema’s waarover ik schrijf, en dan met name wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn. Ik ben heel benieuwd, dus brand los in de comments hihi.

 

Bron foto’s: Weheartit.com

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Tamarah
  16 april 2013

  De afwisseling van alle bovenstaande onderwerpen! En het moet dicht bij jezelf blijven!

 • Life of Simone
  16 april 2013

  Food, fashion en personal life! Maar de rest vind ik ook heel erg leuk!

 • Miss Sentinelli
  16 april 2013

  Alle onderwerpen vind ik erg leuk! Afwisselend zijn is inderdaad belangrijk 🙂

 • Olga
  16 april 2013

  Ik vind persoonlijke updates altijd erg leuk om te lezen, maar een blog die de goede balans weet te vinden tussen het plaatsen van verschillende blogs vind ik ook altijd goed 🙂

 • Anne Solveig
  16 april 2013

  Je doet het goed zoals je nu bezig bent! Keep going!

 • Miranda
  16 april 2013

  Ik vind de afwisseling in je berichten juist superleuk!

 • Nadia
  16 april 2013

  Ik vind dat je het heel leuk doet, lees graag je blog! Ik vind zelf de ‘personal stuff’ het leukst, dus de weekly diaries bijvoorbeeld, en health, lifestyle en food. Beauty en fashion vind ik zelf wat minder interessant, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Zoals je het nu doet is het oké, een mooie mix van onderwerpen! En de uitstraling van je blog vind ik heel leuk, lekker vrolijk, leuke kleurtjes en lettertype!

 • Bettie
  16 april 2013

  Ik vind juist de afwisseling er leuk..! Allemaal onderwerpen die mij aanspreken….Ga zo door lees je blog altijd met veel plezier.. ☺

 • Suzanne
  16 april 2013

  Ik vind vooral Food, Healthy lifestyle tips and je personal diary superleuk! De rest ook hoor haha. Gefeliciteerd met je groeiende bezoekersaantallen:)

 • Suzanne
  16 april 2013

  afwisseling van allemaal! Ik hou er van

 • kristy
  17 april 2013

  De recepten die je met ons deelt vind ik erg interessant.. Na het lezen van je blog, ben ik je havermout en bananenpannenkoek gaan uit proberen.. Heerlijk 🙂 En de rest wat je op je blog zet is ook erg leuk en leest heel fijn..

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.