Wat ik deze zomer ga doen zonder de kinderen ;)

Ik deelde laatst een blog met de activiteiten die ik deze zomervakantie ga ondernemen met de meisjes. Ik vind het heerlijk om in de zomer bewust minder te werken en te genieten van de meiden nu ook Lana vakantie heeft. Maar me-time is net zo belangrijk om als moeder in balans te blijven en me happy te voelen. Daarom deel ik in deze blog de dingen die ik ga doen zonder de kids deze zomer ;).

Wat ik deze zomer ga doen zonder de kinderen 😉

 • Shoppen! Ik wil sowieso een shop dagje inplannen met een vriendin om eens een hele dag los te gaan in de stad. Allerlei winkeltjes op het gemak bekijken, tussendoor ergens koffie drinken met wat lekkers erbij (wat ik dan niet met de kids hoef te delen haha), een lekkere uitgebreide lunch, uitgebreid kleding passen, je kent het wel. Daar kijk ik enorm naar uit!

 • Uit eten met een vriendin of Yannick! Hoe heerlijk vind ik dat, lekker uit eten zonder kinderen en even rustig kunnen bestellen en kunnen eten. Heel gezellig met een vriendin, maar ook als datenight met Yannick. Ik ben vorige week met een vriendin uit eten geweest dus binnenkort plan ik zo’n avondje met Yannick in.
 • Terrasje pakken: Hoe gezellig is dat, met het mooie weer op het terras zitten. Lekker met een glaasje fris of in de namiddag of avond met en wijntje met borrelplank. Mij kun je er echt voor wakker maken dus ik ga dit deze zomer zeker inplannen.
 • Naar de Efteling zonder kinderen. Zoals jullie weten heb ik al jaren een abonnement en ik heb er 7,5 jaar gewerkt. Ik kom er dan ook vaak en zeker in de zomervakantie ben ik er soms wel 2-3x per week te vinden. Erg leuk om met de kids te doen maar stiekem dus ook heel leuk om eens zonder kinderen te doen. Vooral de zomeravonden op vrijdag en zaterdagen zijn te leuk en ideaal om met een vriendin of Yannick heen te gaan terwijl er oppas bij de meisjes is ;).
 • Boeken lezen! Zoals jullie weten ben ik dol op lezen, heerlijk om te doen voor het slapengaan in bed, of nu het zo lekker weer is heerlijk op de loungebank in de tuin. Als Yannick dan even de kids op zich neemt, kan ik even een boekje lezen. Als we elkaar zo af en toe afwisselen dan kan ieder van ons zo een me-time momentje plannen. Zo houdt Yannick enorm van golf, en op die momenten neem ik de kids op me. Maar deze zomer ga ik dus mijn lees momentjes inlassen.

 • Tijdschriften lezen: Naast boeken, kun je mij ook heel blij maken met het lezen van tijdschriften, ik word er helemaal zen van. Even niet nadenken en lekker doorbladeren. Sinds ik een abonnement heb op Readly lees ik mijn favoriete tijdschriften via mijn iPad en telefoon, en kan ik altijd op ieder moment van de dag digitaal magazines doorbladeren. Er staan ruim 3000 tijdschriften in. Readly kun je vergelijken met Spotify, maar dan dus met tijdschriften. Ik vind het echt heel handig. Ook ideaal op vakantie trouwens. Je kunt er ook tijdschriften op downloaden, zodat je ze later wanneer er geen wifi  is toch gewoon kunt lezen. Via mijn abonnement kan het hele gezin een eigen account aanmaken en zo kun je dus ook je kinderen of je man hun eigen favoriete tijdschriften laten lezen.

 • Ook benieuwd geworden naar Readly? Via deze link kun je de app downloaden (via iOs of Google Play) en de eerste 2 maanden betaal je maar €0,99. Daarna betaal je €9,99 per maand. Je kunt het abonnement op ieder moment opzeggen.

Wat zijn jullie plannen voor deze zomer om als me-time te gaan doen? Ik ben benieuwd! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • TheMoneyMindset
  4 augustus 2019

  Wat ontzettend leuk, zo vaak naar de efteling kunnen! En lezen is ook heerlijke ontspanning.

 • rachel
  4 augustus 2019

  hier is vakantie zo wel elke dag shoppen, en ik dan al niet met de meiden dan de meiden wel samen want bij mij komt het mijn keel uit op gegeven moment haha. lekker op bezoek gaan of hier bezoek ontvangen van zowel mijn vrienden en famiile als die van de meiden . en lekker even alleen weg met Roon, al heeft die maar 2 weken vakantie en werkt in de vakantie ook nog een beetje dus ja. ik vermaak mij prima zelf 😀

 • Patries
  5 augustus 2019

  Me-time zonder kids om te gaan shoppen.
  Wat is er mis met tijd voor mezelf om zonder kinderen te gaan winkelen?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.