VLOG 2: Veel dagen zonder papa ;) zomervakantie dingen

Het is momenteel volop zomervakantie en dat merk je dan ook zeker in deze Vlog want we doen typische zomerse dingen. Ik ga naar de kapper en we vieren onze verjaardagen met een BBQ. We doen leuke zomerse uitstapjes, gaan een dagje naar het strand en die laatste dingen doe ik even zonder man want die was veel werken ;). Ik red me overigens prima, al is het soms ook wel een beetje uitdagend. Het was een gezellige week met leuke eerlijke momentjes, kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • TheMoneyMindset
  7 augustus 2019

  Weer erg leuk! En stoere mama, kan soms behoorlijk pittig zijn alleen met 3 kids.

 • rachel
  7 augustus 2019

  leuke vlog weer kel en ja lijkt mij ook wel pittig zonder je mannetje zo maar wij moeders kunnen alles toch 😀

 • Felicia
  10 augustus 2019

  Kelly mag ik vragen wat voor kleur blond dat is wat jij hebt?
  Welk nummer heeft de kapper grbruikt?
  Licht tint brdoel ik
  Knap hoor ik zou het niet kunnen zo lang zonder mijn man ik heb 4 kinderen en eigenlijk doen mijn man en ik echt alles samen hij werkt wel maar buiten zijn werk is hij altijd thuis ook saai voor sommige 😊
  Leuk je dochters in beeld

 • Nel
  12 augustus 2019

  Leuke vlog en Ingrid heeft de leukste jurkjes 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.