Over een week is het zover, dan gaan we met heel veel vrouwen aan de slag om ons eigen huis helemaal op te ruim, schoon schip te maken en zo de voorjaarsopruiming tot een succes te maken. Ik ben denk ik wel echt een chaotische rommelkont, dus deze challenge komt voor mij als geroepen. Maar ook als je wel van het opruimen bent, maar nog te vaak kledingstukken of spullen kwijt bent, of het gewoon nog mooier wilt organiseren in huis, is deze challenge echt wat voor jou. Ik vertel je meer over deze challenge en waarom je hem niet wilt overslaan!

Herken je dat?
Dat je voor je kledingkast staat die bomvol zit, maar je hebt niets leuks meer om aan te doen. Dat je bepaalde kledingstukken kwijt bent. Dat je je steeds weer stad aan de rommel lade in die ene kast. Die papieren die je niet meer terug kunt vinden. Dat je sommige spullen steeds weer opnieuw koopt omdat je denkt dat je het niet meer hebt, en dan thuis komt van de winkel en het nog op voorraad hebt? Herken je het dat je slingert over de troepjes van je partner, of dat je partner steeds maar weer moet benoemen dat je je spullen op een vaste plek moet bewaren zodat je ze niet steeds kwijt raakt?

Herken je het dat
je onrustig wordt in je hoofd wanneer je huis er rommelig uit ziet. Of dat je huis er op het oog best netjes uit ziet, tot je die kasten open maakt en schrikt van de hoeveelheid rommeltjes? Zou je eigenlijk willen ontspullen? Hebben je kinderen veel te veel speelgoed maar vragen ze continue om nieuw speelgoed?

Ik was er klaar mee.
Ik woon hier pas een jaar en toch is het echt tijd voor een bezem er door. Orde in mijn kledingkast, kantoor, de administratie, de keuken. Momenteel loop ik mentaal nogal tegen mezelf op en een chaotisch huis helpt daar niet aan mee. Ze zeggen niet voor niets, een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. En ook tussen mij en Yannick geeft het regelmatig spanning. Yannick die alles perfect weet te ordenen, en ik die teveel laat slingeren. Tijd voor verandering en daarom ben ik enorm blij dat Karlijn de Jonge op mijn pad kwam. Ik noem haar ook wel de Marie Kondo van Nederland. Voor wie Marie Kondo niet kent, dit is een Japanse opruim guru die allerlei bestelling boeken heeft uitgegeven met de KonMari methode. Een methode waarin je een keer flink je huis gaat opruimen, en er daarna voorgoed klaar mee bent omdat bijhouden simpel wordt. Deze methode zorgt echt voor #InterieurGoals en daarom besloot ik Karlijn in handen te nemen om samen deze challenge te organiseren!

Wat houdt de KC Opruimchallenge in? 

We gaan samen aan de slag om ons huis van top tot teen op te ruimen zodat over een maand jouw huis spik en span is. Oude rommel gaat weg, we gaan dus ontspullen en de spullen waar we blij van worden gaan we een eigen plekje geven op een prachtige manier, #interieurgoals dus!

Nu zie je er nog als een berg tegenop, maar we gaan dit week voor week doen op een hele makkelijke en leuke manier waardoor ook jij di kunt. Want als ik het kan, dan kan jij het zeker!

Een uitgebreid e-book als handboek voor jouw opgeruimde droominterieur!

Als je je aanmeldt krijg je het e-book in je mailbox met alle tips en tricks en informatie hoe je op een eenvoudige manier je huis helemaal op kunt ruimen volgens de Konmari methode. Een methode die, zodra je die onder de knie hebt, ervoor zorgt dat je daarna nooit meer zo’n grote opruimsessie hoeft te houden want al je spullen krijgen een vaste plek en dit volhouden wordt een eitje!

Wat vind je in het e-book?

 • De KonMari methode uitgelegd op een manier zodat jij en ik hem snappen.
 • Tips en tricks (van mij en expert Karlijn de Jonge (Marie Kondo Consulent) om aan de slag te kunnen met opruimen in je eigen huis.
 • Handige checklist zodat je geen enkel hoekje of kast in je huis vergeet 😉
 • Vouwinstructie bijlage zodat je leert hoe je kleding op een makkelijke manier heel netjes kunt vouwen (zonder dat het saai is!)
 • Je leest hoe ik van complete opruimchaos naar mijn opgeruimde droominterieur ging.

Elke week een exclusieve video les in je mailbox

Deelnemers krijgen elke week een nieuwe video in hun mailbox met een les zodat je in fases aan de slag gaat met opruimen, zo wordt het behapbaar en heel leuk! De video geeft je enorm veel praktische info en met behulp van het e-book wordt het aan de slag gaan in je eigen huis makkelijk en leuk. De KonMari methode van Marie Kondo wordt als het ware op die manier behapbaar.

Facebook community 

Ook word je lid van de Facebook community waarin je met gelijkgestemden je ervaringen kunt uitwisselen, voor- en na foto’s kunt delen, elkaar tips en tricks kunt delen en ik zal twee keer een LIVE sessie delen samen met Karlijn (de KonMari specialist!) om al jullie vragen te beantwoorden. Deelnemers maken kans op tickets voor een workshop van Karlijn!

Aanmelden kan nu nog met korting voor €7,97 (is €5,00 korting!) dan krijg je het volgende:

 • Het uitgebreide E-book.
 • Een 4-weekse video cursus in je mailbox van mij en Karlijn hoe jij je huis stap voor stap helemaal opgeruimd volgens de KonMari methode.
 • Lidmaatschap op de exclusieve Facebook community.
 • 2 LIVE sessies op Facebook van mij en Karlijn om al je vragen te stellen.
 • Kans op 2 tickets voor de Marie Kondo workshop van Karlijn.

 

Meld je aan voor de KC opruimchallenge!

 

De korting geldt tot 28 april 0.00. Daarna gaat de prijs omhoog. Wie zich nu aanmeldt krijgt dit weekend het e-book al!
Meld je aan via deze knop om nog met korting mee te kunnen doen zodat jij 29 april kunt starten.

Ga jij samen met mij meedoen en de uitdaging aan?! 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “Waarom je de KC opruimchallenge niet wil overslaan!”

 1. Hoi lieve Kelly,
  Ik heb me vorige week al aangemeld maar nog geen E-book ontvangen, zou dat kunnen? 😊 Kan niet wachten met starten echt een leuke challange, fijne tweede paasdag en tot volgende week lieve groetjes
  Karyn ☀️☀️

 2. Kelly Caresse

  Ahh klopt die komt dit weekend jullie kant op💖 dankjewel jij ook fijne Passn

 3. Hi Kelly,

  Ik heb me aangemeld voor de challenge en heb er onwijs veel zin in. Echter vraag ik me wel af hoe ik in de fb groep kom?

  Groetjes Laura

 4. Hoi Kelly,

  Ik heb me aangemeld en kijk er naar uit. Wanneer ontvang ik het E Book?

  Groetjes Eveline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.