Nieuwe KC Challenge! + 3 Opruim Tips voor in Huis!

Jeej,maandag 29 april is het zover, dan begint de derde KC challenge met dit keer wel een heel tof onderwerp wat denk ik bijna alle dames (en heren?!) aanspreekt. We gaan aan de slag met de ‘voorjaarsopruiming’. Oftewel, als je meedoet dan is over een maand jouw huis helemaal opgeruimd, fris en klaar voor de zomer. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd 😉 en in deze video delen we alvast 3 tips om je huis op te ruimen en meer info over de te gekke challenge waar je je al voor kunt aanmelden!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat houdt de KC Opruimchallenge in? 

We gaan samen aan de slag om ons huis van top tot teen op te ruimen zodat over een maand jouw huis spik en span is. Oude rommel gaat weg, we gaan dus ontspullen en de spullen waar we blij van worden gaan we een eigen plekje geven op een prachtige manier, #interieurgoals dus!

Nu zie je er nog als een berg tegenop, maar we gaan dit week voor week doen op een hele makkelijke en leuke manier waardoor ook jij di kunt. Want als ik het kan, dan kan jij het zeker!

Een uitgebreid e-book als handboek voor jouw opgeruimde droominterieur!

Als je je aanmeldt krijg je het e-book in je mailbox met alle tips en tricks en informatie hoe je op een eenvoudige manier je huis helemaal op kunt ruimen volgens de Konmari methode. Een methode die, zodra je die onder de knie hebt, ervoor zorgt dat je daarna nooit meer zo’n grote opruimsessie hoeft te houden want al je spullen krijgen een vaste plek en dit volhouden wordt een eitje!

Wat vind je in het e-book?

 • De KonMari methode uitgelegd op een manier zodat jij en ik hem snappen.
 • Tips en tricks (van mij en expert Karlijn de Jonge (Marie Kondo Consulent) om aan de slag te kunnen met opruimen in je eigen huis.
 • Handige checklist zodat je geen enkel hoekje of kast in je huis vergeet 😉
 • Vouwinstructie bijlage zodat je leert hoe je kleding op een makkelijke manier heel netjes kunt vouwen (zonder dat het saai is!)
 • Je leest hoe ik van complete opruimchaos naar mijn opgeruimde droominterieur ging.

Elke week een exclusieve video les in je mailbox

Deelnemers krijgen elke week een nieuwe video in hun mailbox met een les zodat je in fases aan de slag gaat met opruimen, zo wordt het behapbaar en heel leuk! De video geeft je enorm veel praktische info en met behulp van het e-book wordt het aan de slag gaan in je eigen huis makkelijk en leuk. De KonMari methode van Marie Kondo wordt als het ware op die manier behapbaar.

Facebook community 

Ook word je lid van de Facebook community waarin je met gelijkgestemden je ervaringen kunt uitwisselen, voor- en na foto’s kunt delen, elkaar tips en tricks kunt delen en ik zal twee keer een LIVE sessie delen samen met Karlijn (de KonMari specialist!) om al jullie vragen te beantwoorden. Deelnemers maken kans op tickets voor een workshop van Karlijn!

Aanmelden kan nu nog met korting voor €7,97 en dan krijg je het volgende:

 • Het uitgebreide E-book.
 • Een 4-weekse video cursus in je mailbox van mij en Karlijn hoe jij je huis stap voor stap helemaal opgeruimd volgens de KonMari methode.
 • Lidmaatschap op de exclusieve Facebook community.
 • 2 LIVE sessies op Facebook van mij en Karlijn om al je vragen te stellen.
 • Kans op 2 tickets voor de Marie Kondo workshop van Karlijn.

Meld je aan voor de KC opruimchallenge!

Meld je aan via deze knop om nog met korting mee te kunnen doen zodat jij 29 april kunt starten. De korting geldt tot 28 april 0.00.

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • Tineke
  19 april 2019

  Jaa met deze challenge doe ik wel graag weer mee! Ik was langzaamaan al begonnen met een grote lente schoonmaak en wilde ook graag flink gaan minimaliseren.
  Liefs

 • Eline
  19 april 2019

  Wat een leuke challenges verzin je elke keer. Leuk om te volgen. Dit is de eerste challenge die ik mee ga doen. We zijn net verhuisd dus dit komt goed van pas. Heel benieuwd!

 • rachel
  19 april 2019

  leuke challenge weer!! ik doe niet mee want ik ben al een poets en opruim freak eerste rang hihih

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.