8 redenen Waarom ik zo dol ben op lush!

 

IMG_3157

Al jaren ben ik dol op Lush, dit is een biologisch (vaak vegan) beauty winkeltje waar ze handgemaakte zeepjes, douchegels, bath bombs, je kunt het niet gek genoeg bedenken of ze verkopen het beauty producten hebben. De winkel ruik je al op 30 meter afstand en mijn vriend blijft er daarom ook liever weg. Ik heb een tijd gehad dat ik alles van Lush had op het gebied van beauty en verzorging. Inmiddels hoeft het van mij niet allemaal natuurlijk of biologisch te zijn maar kan ik wel echt genieten van hun zeepjes, douchegels en meer. Vandaag ga ik jullie vertellen waarom ik dol ben op Lush!

lushWaarom ik dol ben op Lush?
1. De winkel alleen al ruikt zo heerlijk lekker. Daar wordt ik vrolijk van, springt mijn verstopte neus spontaan van open en geeft me een heel hebberig gevoel!
2. Alles is handgemaakt, vrij van conserveringsmiddelen en daarom heel geschikt voor mijn gevoelige huid!
3. De service is geweldig! Zodra ik er met mijn pretoogjes binnenloop komt er een lieve verkoopster naar me toe die me spontaan een handmassage geeft. Dit heerlijk relax gevoel doet automatisch mijn winkelmandje vullen want natuurlijk heb ik die massagebar nodig!
4. De handgemaakte maskers zijn geweldig, en ook hilarisch omdat je jezelf kunt omtoveren in een roze/groen/bruin/geel monster. Ook pept mijn huid er onwijs van op!
5. De producten zijn onwijs duurzaam. Het is allemaal wat duurder voor de portemonnee maar zo’n zeepje gaat heel lang mee. het is zuinig in gebruik waardoor de producten lang mee gaan. Ik heb nog niet meegemaakt dat een product niet goed meer was.
6. Je kunt bijna alle vrouwen blij maken met een cadeautje van Lush, ideaal bij moederdag, een verjaardag, babyshower enzovoorts.
7. Lush kun je ook heel makkelijk vanuit je luie stoel bestellen bij hun webshop. Ideaal vanaf je tablet met een paar knoppen heb je binnenkort je voorraadje weer aangevuld. Als je dan toch helemaal into natuurlijke stoffen bent gebruik dan een houten ipad hoes.
8. Ik kan nog veel meer redenen noemen waarom ik dol ben op Lush maar volgens mij is mijn punt wel duidelijk nu hihi.

 

Het mooie van Lush vind ik dat ze zo bewust zijn van de natuur maar ook van je huid en deze combinatie maakt Lush een hele fijne en bewuste winkel. Ben jij ook dol op Lush? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Advertisement

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • Milou
  7 oktober 2014

  Ik moet Lush nog steeds uitproberen maar ik heb net een bestelling gedaan!:-)
  Milou onlangs geplaatst…Bloglights Alert!My Profile

 • Marion
  7 oktober 2014

  Ik hoor veel positieve verhalen over Lush. Eerst naar de TBS en dan dus Lush uitproberen. Ik probeer zoveel mogelijk biologisch en diervriendelijke producten te kopen.
  Marion onlangs geplaatst…Zomaar 10 vragen: De antwoordenMy Profile

 • Kimberley
  7 oktober 2014

  Oh, Lush is ook gewoon heel fijn!

 • Anne Solveig
  7 oktober 2014

  Dit hoef je toch niet uit te leggen Kelly? 😀
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Beauty favorieten van dit momentMy Profile

 • Paola
  8 oktober 2014

  Ik hou ook echt van de Lush! Ik kan me de eerste keer dat ik er kwam nog heel goed herinneren. Ik voelde me echt als een kind in een snoepwinkel en de geur! Hemels!
  Paola onlangs geplaatst…15 GeluksmomentjesMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.