Healthy lifestyle deel 2: video Gezonde voeding

 

food still routine

Nadat ik van deze healthy lifestyle reeks deel 1 gedeeld had met jullie waarin ik verteld heb over mijn fitness routine is het vandaag tijd voor deel 2 waarin ik het ga hebben over gezonde voeding en mijn manier en methode om gezond te eten en balans te houden. Ik ben een echte Bourgondiër die dol is op lekker eten, toch vind ik het heel belangrijk om dit niet uit de hand te laten lopen en gezond en fit te blijven. Ik zit op deze manier lekkerder in mijn vel, voel me een stuk fitter en heb meer energie. Het is dan ook belangrijk om een balans te vinden. Hoe ik die balans hanteer vertel ik in deze video. Misschien kan deze video inspirerend zijn voor jouw healthy lifestyle of juist helemaal niet maar dit is de manier die voor mij heel goed werkt. Kijken jullie mee naar de video?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ook bij deze video ben ik ik weer benieuwd naar jullie reacties. Voor sommigen die mijn blog en healthy lifestyle artikelen al langer lezen is dit verhaal denk ik al wel bekend maar voor de wat nieuwe volgers of youtube kijkers is dit misschien nieuw. Ik ben ook benieuwd naar jullie healthy lifestyle tips want hier kunnen we elkaar mee helpen. Wat is jullie methode om gezond te leven maar toch gewoon lekker te genieten van etentjes, snacks en allerlei hapjes? Ik ben heel erg benieuwd, laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Healthy lifestyle deel 2: video Gezonde voeding”

 1. Heel leuk filmpje! Mijn eetgewoonten lijken erg op die van jou. Ik start mijn dag ook altijd met havermout, amandelmelk en een banaan. Als tussendoortjes neem ik ook fruit (vaak een appel) of mueslirepen. Als lunch eet ik eigenlijk altijd een bak kwark van optimel. Deze bevat namelijk maar 200 ckal en vult erg goed. Met avondeten eet ik standaard maar één bord. Vroeger at ik altijd een toetje na het avondeten, maar dat heb ik mezelf afgeleerd, omdat ik na het avondeten eigenlijk geen honger meer heb en het dus ook niet nodig heb.

  Ik heb wel altijd moeite met eten na het werk,dus zo rond 16.00 uur. Dan krijg ik trek, maar is het nog geen tijd voor avondeten. Vaak neem ik dan bijvoorbeeld een appel, maar ik grijp al snel naar meer (niks ongezonds, maar bijvoorbeeld een volkorencracker met pindakaas). Heb je tips over hoe je goed om kan gaan met dit moment op de dag?

 2. Ontzettend leuk filmpje! Qua eetgewoonten lijken we aardig op elkaar. Alles in balans eten en soms lukt dat de ene dag beter dan de andere 😉 Soms zijn de tussendoortjes wel lastig, want dan heb ik geen zin om heel erg lang in de keuken te staan en dan is een koekje sneller gepakt dan een stuk fruit snijden enz. Ontzettend leuk site heb je trouwens, ga zo door! Liefs

 3. Erg leuk om te horen en te lezen hoe anderen eten/drinken. Ik probeer door de weeks zo gezond mogelijk te eten en in het weekend iets minder gezond soms. Ik ben dol op lekker eten en zo nu en dan een wijntje. Frisdrankn drink ik ook bijna nooit thuis.
  Dita onlangs geplaatst…Lush winterspektakel!My Profile

 4. Volgens mij heb ik het al wel vaker gezegd, maar ik ben ook geen voorstander van één product volledig weglaten. Zoals jij het nu doet, met die balans, is mijns inziens ook de beste manier. Ik ben zelf doordat ik net hersteld ben van een eetstoornis heel erg bezig geweest met zoeken naar die balans. Je merkt dat je lichaam dan op een soort setpoint komt qua gewicht. Dat je met gemak de ene dat wat meer kan eten en de andere dag wat minder, omdat je lichaam dat zelf kan opvangen als je dus eenmaal die balans gevonden hebt. Ik vind jouw manier heel erg goed. Zou ik zeker aanraden ook aan anderen.
  Marion onlangs geplaatst…De Verwarmingsman en de WordfeudmeneerMy Profile

 5. Ik eet over het algemeen heel gezond, genoeg fruit, groenten en eiwitten, maar ‘s avonds na het eten gaat het meestal fout.
  Rond een uur of 8 krijg ik zin in iets lekkers en meestal begin ik dan toch wel aan een koekje, en het blijft er niet bij 1.
  Heb je hier tips voor?

 6. Je eetpatroon lijkt wel op dat van mij.
  Sommige mensen kijken me trouwens raar aan als ik zeg nooit frisdrank te drinken (alleen soms met uiteten gaan of zo), maar voor mij is het de normaalste zaak van de wereld.
  Elize onlangs geplaatst…Glutenvrij in South ParkMy Profile

 7. Interessant filmpje! Ik ben de laatste tijd zo slecht bezig met eten, beh… Ik heb dit weekend nog een chaotisch weekend en vanaf maandag ga ik ook weer even normaal eten. Gewoon koken, fruit eten ipv snoepen enzo, water en thee ipv sapjes… Ja! Dankje voor je inspiratie ^^
  Manon onlangs geplaatst…Echte Moeders: Lookbook for Kids: HerfstMy Profile

 8. Goede basis eetpatroon! Leuk dat je het met ons deelde!
  Maar ik vind het klinken als vrij weinig. Verlies je hiermee niet gewicht? Zeker omdat je nog steeds borstvoeding geeft lijkt het me dat je met dit eetpatroon meer verbrandt dan binnen krijgt.

  Fijn weekend!

 9. Ik denk dat je een goede balans hebt! Het kan natuurlijk gezonder, maar als jij je er fijn bij voelt, dan is het toch goed? Ik denk niet dat je je dan hoeft te verantwoorden :). Je ontbijtjes vind ik wel gezond, mocht je het gezonder willen kan je ook een groene smoothie maken, dat doe ik om alvast extra groenten binnen te krijgen. En als lunchtip: je zou ook een omelet kunnen bakken met groenten erin of sowieso komkommer, tomaat etc. op je brood doen. Ik denk dat mensen vrijwel te weinig groenten eten en dat zijn toch de manieren om net wat meer binnen te krijgen. Maar ook dat is natuurlijk weer mijn visie en ik vind het fijn dat jij de jouwe hebt gedeeld!
  Joyce onlangs geplaatst…Home Inspiration: Foto op AluminiumMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.