Vlog #29 Ballenbak, binnenspeeltuin en family time

Dia1

Ook deze week heb ik weer een vlog voor jullie. Een vlog van een weekenddag waar in Yannick, ik en Lana een middagje naar een indoorspeeltuin gingen (Monkey Town) en daar een fijne tijd hadden. Lana genoot er ontzettend van om te spelen in de ballenbak, op de trampoline en om zelfs met haar papa van de grote glijbaan af te gaan. Ook wij vonden het echt genieten om Lana zoveel plezier te zien hebben en ook wij voelden ons weer helemaal kind. Na dit uitje ging Lana naar bed en begon ik met het maken van een grote pan erwtensoep. Een heerlijke dag dus, kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

We zijn benieuwd wat jullie van de vlog vonden! Komen jullie zelf ook wel eens in dit soort speeltuinen met je kindje(s)? Ik ben benieuwd, laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • Simone
  23 januari 2015

  Wat een leuke en vrolijke vlog! Het speelparadijs doet me denken aan Avonturenland in Den Bosch (geen idee of dit nog bestaat) , met elk kinderfeestje gingen we daarheen haha, wat een plezier!
  Simone onlangs geplaatst…MAC Mineralize Blush – New RomanceMy Profile

 • Marion
  23 januari 2015

  Wat leuk op die trampoline en in die ballenbak! Leuk is dat toch als je nog zo klein bent, hè? Hahaha, Yannick heeft het er nog redelijk goed vanaf gebracht zo te zien. Ben benieuwd naar het filmpje.
  Marion onlangs geplaatst…For The Love Of InstagramMy Profile

 • Eline
  23 januari 2015

  Ik vind ballenbakken zo onwijs vies! Geef mij maar trampolines!
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde perencakeMy Profile

 • PatriciaKleijn
  23 januari 2015

  die indoor speeltuin zijn altijd erg leuk ging ik met mijn oppaskids ook altijd heen
  PatriciaKleijn onlangs geplaatst…Beauty – Hema matte topcoatMy Profile

 • Malou
  23 januari 2015

  Echt heel leuk om te zien 🙂
  Malou onlangs geplaatst…WAT ER ZO LEUK IS AAN EEN PASGEBOREN BABYMy Profile

 • Priscilla
  23 januari 2015

  Ik ben pas 1x in zo’n indoorspeeltuin geweest en mijn kind is al zes! Hihi Toch vind ik ze wel erg leuk maar ik weet nooit zo goed wat ik daar zelf moet doen
  Priscilla onlangs geplaatst…Tag: ZwangerschapsvragenMy Profile

 • Lifesabout
  23 januari 2015

  Monkey town lijkt mij heel erg leuk! Nog even wachten tot we daar naartoe gaan met Sarah.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn Guilty Pleasures…My Profile

 • Marloes/GLAMOURMOES
  23 januari 2015

  Leuke vlog! Ideaal om zo erwtensoep te maken trouwens. Wij laten het altijd nog over aan onze oma haha!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Me time tagMy Profile

 • Vanessa
  23 januari 2015

  Leuke vlog! Superlief om Lana zo te zien spelen.
  Vanessa onlangs geplaatst…Persoonlijk | CVS: Mijn klachtenMy Profile

 • Dita
  23 januari 2015

  Super leuk om te zien! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…I Love IndiaMy Profile

 • Dionne
  23 januari 2015

  Aaah dat ziet er heel gezellig uit!
  Dionne onlangs geplaatst…STEM OP MIJ | The Entre Deux Fashion Blog BattleMy Profile

 • Andrea
  23 januari 2015

  haha, Yannick is hilarisch 😀

  Monkey Town is trouwens echt cool, wij gaan er ook graag naartoe 🙂
  Andrea onlangs geplaatst…Filmpje: Kruidvat Sale (web)shoplogMy Profile

 • Anneleen
  23 januari 2015

  Oh wat een gezellige vlog! Leuk om jullie gezinsuitstapje te zien en Lana lekker te zien spelen, ze heeft er volgens mij echt van genoten!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 2My Profile

 • angelique
  23 januari 2015

  Super leuke vlog en toch een glimp van jullie prachtige meisje opgevangen 😉
  angelique onlangs geplaatst…Blog | Spam your blogMy Profile

 • Anouk
  23 januari 2015

  Zo leuk die binnenspeeltuinen! Dat was echt feest als wij daar vroeger heen gingen
  Anouk onlangs geplaatst…Interieur wishlist Zara HomeMy Profile

 • Wytske
  23 januari 2015

  Leuk zeg, zo te zien heeft Lana genoten! Onze peuter is ook gek op Monkey Town, we zijn al veel te lang niet geweest, want onze dreumes van net 1 is er alleen geweest toen hij écht nog heel klein was (en er nog niks aan had). Wordt hoog tijd, helemaal als ik dit zo zie!
  Wytske onlangs geplaatst…GEZOCHT: moeders aan het woord!My Profile

 • Milou
  23 januari 2015

  Haha, die Yannick! Hij is hier echt een schattige meisjespapa vind ik. Ik vond Monkey Toen altijd erg druk om mijn oppaskindkes mee naar toe te nemen, maar ik denk dat ik het met één kindje wel zou durven. En dan lekker zelf meedoen natuurlijk! Heerlijk…
  Milou onlangs geplaatst…Soms zijn we best lui… 10 herkenbare punten.My Profile

 • Veronique
  24 januari 2015

  Wat een top dag hebben jullie als familie gehad, heerlijk genoten, straalt er vanaf! Mmmjammie erwtensoep, maak hem ook altijd vers. Wat voor kruiden heb je er uiteindelijk nog bij gedaan? Wij doen er altijd krabbetjes/ribbetjes in en zetten die op met vleesbouillon, smaak genoeg en op het laatst wat vers gemalen peper.. Denk dat ik hem maar snel uit de vriezer ga pakken en op ga smikkelen.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.