Volg jij Kelly Caresse al via social media?

Social media is al niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Via verschillende kanalen kunnen we elkaar volgen, liken, bekijken en sharen. Ik ben al jaren een actieve Twitteraar, ik had al Twitter voor dat veel mensen om mij heen wisten wat het was, maar ook op facebook en natuurlijk instagram ben ik zeer actief. Twitter, instagram en bloglovin’ zijn ideale kanalen om mijn blog mee te delen . Een nieuwe blogje komt automatisch terecht in een tweet, en bloglovin’ zorgt ervoor dat al mijn bloglovin’ volgers vrijwel automatisch een update zien in hun bloglovin’ home scherm. Ik lees graag de blogs van anderen dus daar biedt Bloglovin’ voor mij echt een uitkomst voor. Voor de bezoekers die mij nog niet volgen via deze kanalen deel ik graag even mijn social media plekjes:

Twitter: @Kelicious

Ik twitter fanatiek en twitter is voor mij een soort mini dagboekje. Als je dat wilt lezen kan je me volgen via twitter.

Instagram: @kellycaresse

Ik ben dol op Instagram, eigenlijk ben ik gewoon verslaafd aan Instagram!. Ik deel mijn hele leven zowat in foto’s, dus mijn instagram kanaal is een soort xxl visual diary. Vind je dat leuk om te zien? Volg me dan via Instagram. Ik ben ook benieuwd naar jullie accounts, laat deze achter via de comments.

Ook ben ik sinds kort op facebook te vinden met mijn blog! Like Kellycaresse op facebook!

Bloglovin’: Kelly Caresse

Dit zijn mijn social media kanalen. Ik ben erg benieuwd naar jullie social media kanalen, laat ze achter in de comments dan neem ik even een kijkje, ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en te gaan volgen!. Ook ben ik wel benieuwd hoe en waarvoor jij social media kanalen gebruikt, wat vind je er zo leuk aan, of waarom wil je het juist liever niet gebruiken? Laat het me weten via de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 • Sylvia Kuijsten
  30 juni 2013

  Ik volgde je al via Bloglovin, maar nu ook via Twitter en Instagram 🙂

 • Martina
  30 juni 2013

  Ik volg je op bloglovin 🙂

 • nemvth
  30 juni 2013

  Ik deel Twitter en Instagram.. Twitter privé heb ik een slotje op omdat ik merkte dat er mensen “keken” die dan reageren op Facebook.. Facebook staat ook dicht, behalve voor vrienden. ik deel soms fotos van het ziekenhuis etc en dat hoeft niet iedereen te zien.. Bloglovin gebruik ik dagelijks.

 • Bente
  30 juni 2013

  Ik volg je al een tijdje op bloglovin. 🙂

 • Ashleey
  30 juni 2013

  Yes op bloglovin’ en twitter 🙂

 • Romy
  30 juni 2013

  Ik heb dat ook met twitter dat het een soort minidagboekje is. De link van twitter doet het trouwens niet, maar ik heb je even gezocht en volg je nu op twitter. 🙂 Ik vind social media erg leuk maar dan ook bepaalde dingen, zoals youtube, twitter en instagram. Ik heb niets met facebook, het trekt me gewoon niet. Ik baal er soms van dat ik er niet meer zonder kan, of nou ja dat ik continue up to date wil blijven enzo.

 • annouska
  30 juni 2013

  Je linkjes werken niet helemaal, er wordt automatisch jou blogpost link voor gezet.. Maar ik heb je even meteen toegevoegd op instagram. 😀

 • Silvy
  30 juni 2013

  Ik ben zelf vooral actief op Facebook, de andere social media kanalen laat ik een beetje links liggen, haha. :p

 • Kelly
  1 juli 2013

  Ik volg je ook al een tijdje :-))

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.