Paperblanks agenda 18 maanden

Dit artikeltje gaat over mijn nieuwe agenda. Ik heb een tijd geleden een artikel geschreven over de overstap van een papieren agenda naar een digitale agenda (klik hier om deze terug te kijken). Dit was me zeker niet verkeerd bevallen, werken via de iphone, ipad en macbook was ideaal omdat het steeds goed met elkaar synchroniseerde. Het is een handige manier van werken en met name voor zakelijke afspraken ideaal. Toch miste ik een papieren boekje bij me. Ik maak graag notities en ik ben dol op opschrijfboekjes. Een agenda is ideaal omdat ik er zowel notities als afspraken in kan zetten. Ik vond deze Paperblanks agenda bij een boekhandel in Assen en nam deze mee.

Het papier van deze agenda is gemaakt duurzaam en ongebleekt forest paper. De kwaliteit is fijn.

Vriendinnetje Suzanne zette er deze prachtige boodschap in.

De pagina’s vind ik erg overzichtelijk, in een oogopslag kun je je hele week bekijken.

De agenda heeft zowel een elastiek als pagina aanwijzer, maar ook een touwtje. Ideaal! Op de laatste pagina vind je een handig adressenboekje.

Onder het adressenboekje bevindt zich een handige envelop voor visitekaartjes, afsprakenkaartjes en andere notities.

Dit is de achterkant van de agenda. Ik vind het dessin erg mooi. Het fijne aan deze agenda is dat deze voor 18 maanden is, dat betekend dat ik er lang mee vooruit kan. Ook bevat deze agenda veel notitie mogelijkheden. Voor in de agenda zit een maandkalender waarop je belangrijke data kunt invullen (zoals verjaardagen, bruiloften etc). Ik ben erg blij met deze agenda! Deze agenda kostte 16,95 euro en is te koop bij allerlei boekhandels maar ook online op diverse webshops verkrijgbaar.

Wat vinden jullie van deze agenda? Zijn jullie meer fan van een papieren agenda of een digitale? Ik ben benieuwd naar jullie reacties en ervaringen. Laat deze achter via de comments.

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Paperblanks agenda 18 maanden”

  1. Handige! Ik vind de binnenkant meestal zo wie zo belangrijker dan de buitenkant van de agenda. Ennnn… doe mij maar papieren agenda en dat is eigenlijk met alles ook met tijdschriften lekker ouderwets :-))

  2. Ik schrijf afspraken eigenlijk nooit ergens op. Ook niet in mijn telefoon. Tenzij het een afspraak is die ik heel ver van te voren maak of die echt heel belangrijk is. Hele slechte gewoonte maar tot nu toe gaat het wel altijd goed…

  3. Ik hou toch meer van een papierenagenda want digitaal gaat bij mij altijd fout òf ik heb het niet goed opgeslagen òf ik vergeet mijn telefoon aan te zetten òf beide 🙁 . Dit is wel echt een handige agenda, maar ik vind zelf de voorkant niet heel erg mooi…

  4. Hij is heel mooi! Ik snap alleen niet hoe je dat kan. Ik heb 2 agenda’s (eentje voor vriend/mij samen en een voor mezelf) maar of ik vergeet ze, of ik zet alsnog dingen in mijn telefoon, of ik kijk er niet in. Soort van fotografisch geheugen ook. Toen ik nog studeerde had ik deze wel willen hebben 🙂

  5. Wat een mooie agenda! Ik gebruik ook gewoon een papieren agenda. Ik heb er een van Moleskine. Vind het fijner werken en het geeft me meer overzicht.

  6. Ik gebruik ook graag een papieren agenda. Voor mijn werk moet ik het digitaal doen en dat is daar ook wel handig maar prive schrijf ik graag alles in een papieren agenda op. Ik vind het net wat overzichtelijker voor mezelf! Deze agenda vind ik wel handig vanwege de 18 maanden. Ik koop zelf graag de VrolijkAgenda!

  7. Zelf ben ik sinds kort overgestapt van papier naar digitaal. Het heeft ieder zo zijn voordelen. Ik ben er nog niet uit wat ik prettiger vind werken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.