Doutzen Kroes zwanger en meer prachtige zwangeren

Doutzen Kroes zwanger

Doutzen Kroes is zwanger, wat is ze toch prachtig. Nu ik zelf zwanger ben valt het me veel eerder op als ik om mij heen een zwangere vrouw spot. Het is net of ik een soort pregnancy radar heb gekregen!. Opeens lijken ook zoveel dames om mij heen zwanger te zijn, het valt me gewoon ineens erg op. Ik vind zwangerschap een prachtige periode, en ik vind zwangere vrouwen dan ook bewonderingswaardig mooi. Het dragen van een nieuw leven, een nieuwe baby in de buik, de hele dag met je mee in je buik is gewoon prachtig. Als je zwanger bent kun je je ook heel stijlvol kleden en om dat te bewijzen zocht ik voor jullie wat pregnany en beautyfull women op om wat inspiratie op te doen!

Ik vind Kate middleton toch wel een prachtig voorbeeld om dit inspiratie blogje mee te beginnen. Deze altijd stijlvolle dame loopt er ook met haar mooie babybump hip en stijlvol bij!.

Ook prachtige Hilary duff weet zelfs hoogzwanger hoe ze zich stijl vol kan kleden!. Ik vermoedt dat de jeans en de top maternity varianten zijn, maar het jasje en je sjaal staan er mooi bij en kunnen ook na de zwangerschap weer gedragen worden, ideaal.

Doutzen Kroes zwanger

Ook ‘onze’ Doutzen Kroes wist tijdens haar zwangerschap van zoontje Phyllon hoe ze zich stijlvol kon kleden. Deze heerlijke zachte trui valt mooi over haar babybump heen en geeft Doutzen een lieve uitstraling.

Doutzen Kroes zwanger

Deze trouwfoto vond ik online van zwanger Doutzen Kroes en Sunnery James, wauw pregnant en classy!

Toen nog zwangere Kim kardashian stond er om bekend dat haar preggie outfits niet altijd even stylish verantwoord waren maar toch vond ik haar prachtig, en in deze outfit bewijst ze hoe je mooie ronde vormen kunt benadrukken.

Ook zwangere Reese Witherspoon wist hoe ze stijlvol voor de dag kan komen met haar mooie babybelly op een gala. Stijlvol in zwart met een mooi accent op haar ronde buik.

Zwangere Victoria Beckham, stijlvol in zwart.

Hier zien we Jennifer Lopez, zwanger van haar tweeling. Wat een prachtige jurk draagt ze!

Ook Sarah Jessica Parker wist zich stijlvol te kleden toen zij zwanger was van haar tweeling. Prachtige outfit en leuke gewaagde kleurcombinatie!

Wat vonden jullie van deze inspiratie bronnen? Ook zo onder de indruk van deze prachtige zwangere dames? Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments. Mij heeft het wel wat inspiratie gegeven, zwanger zijn is prachtig en dan kun je je heel stijlvol en hip kleden!.

Follow my blog with Bloglovin’

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

17 gedachten over “Doutzen Kroes zwanger en meer prachtige zwangeren”

  1. Mooie foto’s inderdaad. To be honest: bij sommigen wist ik niet eens dat ze ooit zwanger zijn geweest, ik houd het nieuws over de celebs niet altijd even goed bij ;P

  2. Ik vind het ook altijd mooi om zwangere vrouwen te zien, haha! Vooral J Lo vind ik er heel mooi uitzien in haar witte jurk en babybump 🙂

  3. Woei wat leuk om te zien dat je met je zwangerschap er nog heel leuk en vooral goed er kan uit zien. 😀

  4. Ik vind het juist gek als ik zwangere mensen in een joggingbroek in de stad zie lopen. Dan denk ik.. er zijn zoveel mooie dingen te koop! Waarom dan die ouderwetse zwangerschapspyama’s.. Ik vind vooral Hilary er heel mooi uitzien.

  5. Ze zijn echt een hele mooie inspiratiebron, ik zie ook vaak mensen in joggingbroeken rondlopen en dan zie je dit en dan vind ik het zo jammer.

  6. Leuk om te zien! Maar SJP is nooit zwanger geweest van haar tweeling, die zijn door een draagmoeder op de wereld gezet 😉 Dus het zal wel van haar zoontje zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.