Vlogweek dag #4 Grootste shoppingmall in Lyon

VLOGWEEK 4

Vandaag is een hele leuke dag want we gingen shoppen bij de grootste shoppingmall van (in ieder geval) Frankrijk en daarna gingen we een hapje eten in Lyon. Kijk je met ons mee? Ps. Vanaf 11.00 heb ik een XXL diary donderdag vol foto’s van bijna 2 weken uit ons leven online staan, stay tuned :).

Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van de vlog van vandaag? Zijn jullie wel eens in Frankrijk wezen shoppen? of wel eens in Lyon geweest? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten in de comments. Ik hoop dat je morgen weer een kijkje komt nemen in de volgende vlog van deze vlogweek.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 gedachten over “Vlogweek dag #4 Grootste shoppingmall in Lyon”

 1. Lyon! Ik kan me er niet veel van herinneren, maar het roept wel een bepaald gevoel bij me op. Van kinds af aan ben ik met mijn ouders op vakantie geweest in Zuid-Frankrijk. Ieder jaar weer, soms zelfs jaren achtereen naar dezelfde camping. Prachtig land! Ik kan me nog goed herinneren dat we vaak naar dat soort grote winkelcentra gingen. En ook van die megagrote supermarkten hadden ze! Memories! Tof!
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update #11My Profile

 2. Wat een lekkere shop dag.. En krijg zin in yoghurtijs en smoothies en starbucks en.. hahaha!
  Oh ja wij rijden altijd door lyon of eromheen geen idee, gaan nooit in Frankrijk op vakantie 😛
  Nicole onlangs geplaatst…Week van de opvoedingMy Profile

 3. Wij zijn helaas niet naar Lyon geweest (maar wel naar Genève toen, ook een prachtige stad) maar die shoppingmall ziet er toch wel uit als een must. Dat pakje dat je voor je neefje hebt gekocht hebben wij ook, leuk is die hè! 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Onhandige, ongemakkelijke situatiesMy Profile

 4. Grappig, mijn ervaring is juist dat borstvoeding in het openbaar in Frankrijk helemaal niet zo ‘normaal’ gevonden wordt. Het begint te komen omdat borstvoeding ook steeds meer terrein wint. 1 keer zat ik zelf met een collega in een cafeetje in Toulouse wat te drinken toen mijn zoontje 4 weken oud was en de opmerkingen van het bediendend personeel (in de veronderstelling dat ik het toch niet begreep) waren in de trant van “check die dikke melktieten”! Wat ik me nou toch telkens af vraag; is de vriend/man van Yannicks zus nu Frans of niet? Iedere keer als ik denk hem te horen praten; praat je er zelf doorheen

 5. Ik loop een beetje achter met de vlogweek, maar ik ga nu alle vlogs inhalen!
  Wat een gezellig winkelcentrum. Doet ook wel een beetje aan als de winkelcentra in Berlijn. Vind ik leuk 🙂 Ben ook dol op de Disney Store, ookal is dat eigenlijk voor kleine kinderen 😛 haha.
  Céline onlangs geplaatst…Fitness oefeningen inspiratieMy Profile

 6. Een winkelcentrum bezoeken hoort er bij. Jammer van de verkeerde kleur lipstick maar de huls is wel erg gaaf.
  Petra onlangs geplaatst…OOTDMy Profile

 7. Het grootste winkelcentrum van de wereld is in Dubai (1200 winkels) ik ben er in geweest. Zo vet! echt een aanrader

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.