diary34

Natuurlijk heb ik naast dat jullie mee kunnen genieten van onze vakantie, ook een diary voor jullie. Een diary met wat vakantie foto’s maar ook van de afgelopen week. We zijn op donderdagavond teruggekomen van vakantie en daarna heb ik natuurlijk ook weer foto’s gemaakt. Vorige week hadden jullie geen diary van mij maar een plog. Dit was natuurlijk met de reden dat ik vooruit aan het werken was zodat ik op vakantie geen diary in elkaar hoefde te zetten, maar ook omdat ik liever niet had dat op internet stond dat ik op vakantie was. Gelukkig reageerde jullie super enthousiast op de plog en denk ik eraan om vaker een plog te delen. Ik begin zo met wat foto’s die op vakantie gemaakt zijn en daarna de foto’s van afgelopen week. Kijken jullie mee?

Aangenaam, dit is Turbo, een van de katten van de zus van mijn vriend. Wat een knapperd he!

En deze beauty luistert naar de naam ‘Kinky’. Hier zie je haar met Sophie de Giraf, het nieuwe speeltje van Lana.

Hier genoot ik van een heerlijke pumpkin spice latte van Starbucks, in het grote winkelcentrum van Lyon. Hebben jullie deze wel eens geproeft? Wat vond je ervan?

Proosten in de zon, hoe heerlijk!

Eenmaal thuisgekomen begon het normale leven inclusief huishouden weer. Onze stofzuiger had het begeven dus het was tijd om een nieuwe te kopen. We kochten de Dyson, dit is een stofzuiger waar je geen stofzuigerzakken voor nodig hebt, ideaal.

Vrijdag kookte ik mijn hete boontjes recept met pindakaas, uitjes en sperziebonen, we zijn er allebei dol op en het is heel makkelijk te maken.

Vrijdagavond had ik een beautydream beautyfeestje op de planning staan. Wat een gezellige avond was dat met de meiden.

Zaterdagochtend gaf ik weer een beautydream workshop en dit keer was het een nail-art party waarbij we de nagels gingen versieren, dit was het eindresultaat van de meiden. Zo trots dat ze waren! Dit was voor meiden van 10 jaar.

Zaterdagmiddag kwam weddingplanner Claimy langs om allerlei plannen vast te stellen voor onze bruiloft, wat een gezellige middag was dat. Zo trots op de plannen die komen gaan en zo dankbaar voor de hulp van Claimy. Ze denkt aan zoveel dingen die ik zelf zou vergeten.

Zaterdag begon ik ook met mijn 30-day yoga challenge. Inmiddels ben ik 5 dagen bezig en bevalt het echt heel erg goed, ik kom er echt van tot rust en ik merk dat ik allerlei spieren gebruik die ik anders niet zo veel gebruik. Het voelt heel fijn om te doen.

Zondag gingen we naar de Ikea voor wat nieuwe spulletjes voor in huis. Hier komt nog een shoplog van online binnenkort.

In Frankrijk zijn we allebei helemaal dol geworden op macarons. Tipje: Bij de Lidl verkopen ze macarons uit de diepvries, die laat je ontdooien en die zijn hartstikke lekker.

Maandag mocht het gipsje van Lana er gelukkig af. Hier heeft ze haar gips zelf vast. Zo fijn dat ze nu weer vrij kan gaan en staan waar ze wilt.

Ik had mijn auto naar de garage gebracht voor reparatie en die man woont op een soort boerderij en daar hadden ze 8 puppy’s. Ik heb op deze foto’s vol trots 3 puppy’s in mijn handen, zo leuk om daarmee te knuffelen.

Ik verwende mezelf met deze nieuwe yoga broek van Rituals. Dit is van heel zacht en fijn materiaal, ik zou kunnen wonen in deze broek zo lekker dat ‘ie zit haha.

Lana en ik genoten weer van heerlijke bananenpannenkoekjes als ontbijt.

Ik nam een video op voor mijn eigen youtubekanaal en voor Echtemoeders. De foto hierboven is voor een filmpje op mijn eigen kanaal. Deze komt binnenkort online.

Woensdag ging ik gezellig shoppen in Eindhoven met een vriendin die een kindje heeft van 9 maanden. We namen natuurlijk gezellig de kindjes mee en voor we de Primark in gingen aten we een heerlijke lunch bij La Place.

Toen ik thuis kwam lagen er hele leuke pakketjes op mij te wachten. Het voelt altijd weer als een feestje om leuke perspakketjes uit te pakken. Zo ontving ik een pakket van Albert Heijn om heel makkelijk zelf stoofpeertjes te maken (en daar ben ik dol op!), een volledig pakket van Etat pur met een gezichtsverzorging afgestemd op mijn huidtype, een leuke uitnodiging voor een Zwitsal High tea en een Woezel en Pip theatervoorstelling. Ontzettend leuk allemaal. Ik kan soms niet geloven dat ik dit soort moois allemaal mag ontvangen voor mijn blog. Ik ga de stoofpeertjes binnenkort zelf maken, zijn er meer liefhebbers van stoofpeertjes onder mijn bezoekers?

Een leuk nieuwtje! Ik werd geïnterviewd door body- en mindstyle blog:  Ninjamoeder over mijn werk als blogger en dat interview kun je lezen door op deze link te klikken. Het gaat onder andere over mijn stijl van opvoeden, mijn keuze om fulltime te gaan bloggen, wat voor soort moeder ik ben, waarom ik graag gezond leef en nog meer vragen die ik beantwoord heb. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op deze inspirerende site.

Dit was toch wel een extra lange diary donderdag, ik hoop dat jullie het leuk vonden om in foto’s weer met me mee te kijken. Ondertussen gaat de vlogweek nog een paar dagen door. Heel erg bedankt dat jullie met ons mee willen kijken. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze diary, laat ze achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “Diary donderdag XXL : Einde vakantie, ikea, interieurveranderingen”

 1. Ik vind jou diary altijd zo fijn om te lezen. Je bent echt een van de weinige grotere bloggers die normaal is gebleven en een “echt mens” lijkt hihi
  Mira onlangs geplaatst…Reminder WinactieMy Profile

 2. Leuke diary, gelukkig geef je niet te veel weg over je vakantie, dan blijft de vlogweek nog even spannend. 😉 Ik vind die beautydream workshops zo leuk trouwens, het is dat ik morgen 21 word maar anders had ik wel een kinderfeestje bij je gewild. (En shit, we krijgen geen meisje, haha).
  Jennifer onlangs geplaatst…Onhandige, ongemakkelijke situatiesMy Profile

 3. Ah wat een super leuke diary weer. Fijne foto’s en een druk weekje heb je achter de rug. Ik ben benieuwd naar de macarons van Lidl! Klinkt goed! Ook de yoga broek van Rituals lijkt me erg fijn!
  Marloes onlangs geplaatst…Sally Hansen Miracle GelMy Profile

 4. Leuk, die beauty workshops die je geeft. Kan me heel goed voorstellen dat dat voor zulke jonge meiden hartstikke leuk is!

 5. Leuke foto’s weer:) Van de Dyson ga je geen spijt krijgen. Hier hebben we ‘m ook al 10 jaar en werkt nog steeds. Ik ga er zeker ook een kopen voor als ik in december op mezelf ga, maar dan een oplaadbare omdat dat denk ik makkelijker is ivm handicap.

  O, en die foto waar je op staat met starbucks vind ik echt heel mooi 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.