Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe vlog! De eerste vlog met mijn nieuwe jingle (muziek intro) en nieuwe designs in de vlog! Ik ben daarom ook enorm benieuwd wat jullie ervan vinden! In deze vlog beantwoord ik een veel gestelde vraag: Waar haal je de energie vandaan als moeder van 3 kids, met eigen bedrijf, diabetes type 1 en alle dingen die je doet. Ik zeg eerlijk, die energie heb ik ook niet en ik ben vaak ook heel moe. Wel heb ik de manier gevonden hiermee om te gaan en die tips deel ik je vandaag! Ook gaan we in deze vlog kerstshoppen bij Ikea, eten we veel te veel lekkers en meer chaos en gezelligheid, kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

In deze vlog laat ik mijn nieuwe fotoalbum van Albelli zien, wil je ook zo’n mooi fotoalbum laten maken (makkelijk en snel!) : met kortingscode ‘Kelly30’ bestel je tot 17 december met 30% korting, hoe leuk is dat!

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “VLOG: Waar ik de energie vandaan haal en nieuwe jingle!”

  1. tja moeders zijn gewoon atlijd moe hihi, ik weet niet eens meer wat moe zijn is volgens mij maar dat is een ander verhaal maar snap je helemaal. leuke vlog verder meis en een fijne dag!! <3

  2. Is weer een gezellige vlog geworden, Kelly! Albelli is inderdaad erg fijn en heeft inderdaad heel goede kwaliteit qua fotoboeken! Hier ook een tevreden klant 😉 Dat dessert op het einde ziet er trouwens heel erg lekker uit!! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.