Boodschappen Shoplog & Schoonmaakroutine – Extra VLOG

Vandaag heb ik een extra vlog voor jullie! Een dag vlog waarin ik een typische gezellige, chaotische dag uit ons leven is. Een typische zaterdag met een uitgebreid ontbijtje, ik laat zien hoe ik ons weekmenu altijd maak met daarbij het boodschappenlijstje, ik haal de boodschappen en laat een boodschappen shoplog zien, we bakken pepernootjes en aan het eind laat ik mijn dagelijkse schoonmaakroutine zien zodra ik de meisjes op bed heb gelegd. Kijk je gezellig met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Wil je geen video missen? Abonneer je gratis op mijn Youtubekanaal en je bent als eerst op de hoogte zodra ik een nieuwe video geplaatst heb. Elke woensdag is dit mijn wekelijkse Kellycaresse vlog en op vrijdag een extra video. Super bedankt voor het kijken!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden. Maak jij ook altijd een weekmenu en boodschappenlijstje alvorens je de boodschappen doet? En hoe ziet jouw daily schoonmaakroutine eruit? Klets erover mee bij de comments.

Deze video bevat een samenwerking met Bosch.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • Tineke
  7 december 2018

  Zo schattig dat je dochter Al mee wil helpen met koken! Aah pepernoten zou ik de hele tijd nog gaan bakken met mijn zoontje, is er helemaal bij in geschoten. Ach, vlak na Sinterklaas mag je ook nog wel pepernoten bakken toch?!😅

 • rachel
  7 december 2018

  wat heerlijk om te zien zo lekker helpen in de keuken 😀 leuke vlog weer meis en een fijn weekend x

 • Anneleen
  9 december 2018

  Jammer dat de pepernoten niet gelukt zijn! Het samen bakken zag er wel heel gezellig uit! 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.