Extra Video: Dag leven als fitgirl! Nieuwe recepten + workout!

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse extra video op zondag. In deze extra video ga ik een challenge aan, ik ga een dag leven als fitgirl en fit guru Pamela Reif en gebruik haar recepten en workout en neem jullie helemaal mee! We gaan boodschappen doen, de recepten koken en proeven en ik doe natuurlijk een van haar workouts, benieuwd hoe het me vergaat? Kijk dan gezellig met me mee.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.