Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog gaan wij ‘op vakantie’ met de kids, op een wel hele bijzondere plek, at home zeg maar haha. Wat hebben we lol gehad met de voorpret en wat hebben de kids genoten, een leuk idee als je ook even lekker wat anders wil doen met je kinderen. Ik laat je onze voorbereidingen zien en hoe we er een. top weekend van maakte samen. Verder laat ik zien hoe ik mijn diabetes sensor vervang, hoe ik mijn nagels nu vanuit huis met gellak een manicure geef nu de salon niet open is en meer. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.