Deze vrijdag heb ik als extra video een uitgebreide schoonmaakroutine video voor jullie! Ik ga mijn hele huis flink opruimen, poetsen en netjes maken en heb alle stappen en hoe ik dat doe gefilmd. Ik vertel je hoe ik het doe, maar even een disclaimer, dit is verre van perfect, ik ben geen perfecte huisvrouw en vind poetsen niet zo leuk, maar des te heerlijker is het als hert daarna allemaal weer schoon is. Kijk je gezellig met me mee? Wie weet motiveert het jou ook om juist nu even flink je huis een schoonmaakbeurt te geven.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “Video: Schoonmaakroutine tijdens quarantaine ;)”

  1. Lekker weer schoon 🙂

    Hier beetje vergelijkbaar qua stappen. Vaak gooi ik tussendoor nog een hoop dingen weg, om echt een opgeruimd gevoel te krijgen
    Owja en 9 van de 10 keer sta ik in de ene hoek te poetsen en trekt de peuter in de andere hoek weer een hele berg spullen omver of uit de kast ofzo.. poetsen met peuter is alsof je je tanden poetst terwijl je een brownie eet haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.