Vlog : dagje thuiswerken, nieuwe bril, action shoplog en food!

Ik heb weer een vlog voor jullie! Vloggen is leuk om te doen, maar ik vind het ook erg leuk om de vlogs van anderen te kijken. De dag die ik vlogde was een voor mij redelijk drukke dag. In de ochtend werkte ik thuis voor mijn blog, en na de lunch kwam een vriendinnetje gezellig langs met haar dochter. We gingen even naar de brillenzaak om mijn nieuwe bril op te halen en nog langs de Action. Thuis laat ik jullie zien wat ik allemaal geshopt heb. Kijken jullie mee naar de vlog en shoplog?

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie van het filmpje? En van mijn geshopte items? De bril die ik bij Specsavers kocht is voor mij fijn voor bij het auto rijden, werken achter de laptop en voor het kijken van films, het is er dus eentje voor ver weg en vooral voor af en toe. Dit geeft fijne verlichting aan mijn ogen. Het is echt zo’n montuur zo van, je houd ervan, of je hebt er helemaal niets mee. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

 • Geertje
  30 april 2014

  Wat een leuke vlog weer! Zeker vaker doen! En super leuke bril…
  Geertje onlangs geplaatst…Een Kijkje In Mijn Leven #18My Profile

 • Vanessa
  30 april 2014

  Leuk om te zien. Die bril staat je goed!
  Vanessa onlangs geplaatst…Catrice Crushed Crystals | Call Me Princess & Oyster & ChampagneMy Profile

 • Saskia
  30 april 2014

  Erg leuk weer om te zien! De bril staat je super!
  Saskia onlangs geplaatst…Mommy Tag!My Profile

 • Elise
  30 april 2014

  Heel mooie bril, staat je goed! En die quiche lijkt me echt heel lekker.
  Elise onlangs geplaatst…Dertien rennende hertjes – Edward van de VendelMy Profile

 • Manon
  30 april 2014

  Leuke vlog! Ik hou van die dagelijkse bezigheden vlogs haha. Je bril staat je heel leuk en de zonnebril trouwens ook. Ik ben heel benieuwd wat je met dat lijmpistool gaat doen 😉
  Manon onlangs geplaatst…PLOG: Dinsdag 29 aprilMy Profile

 • Marion
  30 april 2014

  Ja, zeker twee hele mooie brillen. Je was wel erg moe, meis. Doe rustig aan!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: LaxeermiddelenMy Profile

 • Miranda
  30 april 2014

  leuk om je dagelijkse bezigheden zo te zien:)
  Wij hebben ook een nee-nee sticker, fijn minder afval en nog fijner, niet meer zoveel shopkriebels. precies wat je zegt:) eens in de zoveel tijd kijk ik de folders op mn ipad met zo’n handige app daarvoor, dat is meer dan genoeg wat mij betreft.
  Miranda onlangs geplaatst…Even binnenkijken? Mijn TuinMy Profile

 • Dionne
  30 april 2014

  Wat een leuke vlog om weer te zien!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Fluffy JacketMy Profile

 • Dita
  30 april 2014

  Leuk vlog meid, de bril staat je goed!
  Dita onlangs geplaatst…Plog #2 dinsdag 29 april 2014My Profile

 • Inge
  30 april 2014

  Leuke vlog! De bril staat je erg leuk! Ik heb zelf ook een bril voor ver weg. In het begin was dat ook voor af en toe, maar mijn ogen zijn achteruit gegaan omdat ik de bril destijds niet vaak genoeg op had. Nu moet ik mijn bril ieder moment van de dag dragen .. Heel erg leuk om eens een herkenbare stad te zien. Ik woon zelf in die ‘stad’ (weet niet of je wil dat ik de naam noem haha) en ben er dus ook vaak te vinden :). Ben je er helaas nog nooit tegengekomen. Liefs xxx

 • Inge
  30 april 2014

  Oh haha bedenk me net pas dat je Waalwijk in de vlog noemde!

 • Lauriëtte
  30 april 2014

  Vind dat je nieuwe bril heel erg leuk staat!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Hoe kan je bloemen drogen?My Profile

 • Fonghwa
  30 april 2014

  Ik werd helemaal blij toen ik zag dat je een vlog had!
  Superleuk dat je Lana nu vaker filmt. Zo schattig hoe ze in bed lag en als ze gaat brabbelen ^^
  Ze heeft ook lekkere ‘spekbeentjes’ hihi.
  Ik vind het superleuk als je vaker gaat vloggen! Leuk om een kijkje in jouw leven te nemen. En vooral leuk als we Lana zien. Nog steeds ben ik heel nieuwsgierig naar haar gezicht, maar wel leuk dat je de achterkant filmt en we toch haar gedrag mee kunnen maken ^^

 • Fonghwa
  30 april 2014

  Oh ja en de bril staat je heel goed!

 • Silke
  30 april 2014

  Wat staat die bril je mooi, prachtig! En wat ben je lief met Lana, ze lag echt schattig in bed en heerlijk in slaap gevallen in de draagdoek. Zeker vaker vloggen, leuk om te zien!!
  Silke onlangs geplaatst…Recept: Thaise curry boordevol groentenMy Profile

 • Judith
  30 april 2014

  Je bril vind ik echt erg leuk, hij staat je ook erg goed. In je vlog bracht je mij op ‘t idee om eitje te bakken, dus ik heb ‘m op pauze gezet en een eitje gebakt als luch voor mijn man en mij haha ;).
  Ik vind je vlogs erg leuk, heb ik volgens mij al eerder gezegd. Leuk om te zien hoe de dag van een andere mama er uit ziet. En Lana ziet er elke keer zo leuk uit!
  Judith onlangs geplaatst…Your history is not your destiny.My Profile

 • Nicole
  30 april 2014

  Door jouw vlogs ben ik erg enthousiast geworden en nu wil ik zelf ook een dagje vloggen… Denk dat ik het morgen ga doen!
  Dus bedankt voor de inspiratie!
  Nicole onlangs geplaatst…De inleiding (bevallingsverhaal deel 1)My Profile

 • Marije
  30 april 2014

  Leuke bril! Vind ik wel gaaf zo opvallend 😀
  Marije onlangs geplaatst…Namen twijfelsMy Profile

 • Mirjam
  30 april 2014

  Leuke vlog! En wat leuk dat je Lana hoort zingen en brabbelen als ze in haar eigen kamertje ligt, zo schattig 🙂
  Ik vind je bril erg leuk staan qua kleur en vorm! Alleen heb ik het idee dat hij niet op beide kanten van je neus rust, maar op een kant, en meer op je wangen. Maar dat moet je de komende dagen maar zelf ervaren en bekijken 😉 Is wel erg belangrijk.

 • sab
  30 april 2014

  Superrrr!!

 • Marije - BakingBeautyNL
  30 april 2014

  Je bril staat echt supergoed! Mijn vriend zag je foto ook al voorbij komen op IG en zei direct: oh, die is gaaf! hahaha
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Spam je Blog, de happy version!My Profile

 • Kelly Caresse | Diary donderdag : Geshopte items en fijne lentekriebels - Kelly Caresse
  1 mei 2014

  […] had ik een gezellig middagje met vriendin Linda. Daarvan konden jullie alles zien in de vlog van gisteren! Deze quiche bakten we in de avond en die was […]

 • Kim / Vintage & Beauty
  1 mei 2014

  Die bril staat je echt super leuk! Vond het zo schattig om je dochter te horen brabbelen ^^.
  Kim / Vintage & Beauty onlangs geplaatst…Oufit: ‘Let’s make your wardrobe summer proof!’My Profile

 • Mariëlle
  1 mei 2014

  Wat een perfecte timing! Ik ben net aan m’n buik geopereerd en gewone broeken doen heel veel pijn. Dus liep nog steeds in joggingsbroeken rond. Toen ik jou harembroekem van de action zag ben ik er direct heen gegaan! En ow wat zit dat lekker!!
  Heel erg bedankt haha
  Leuke vlog weer!

 • Lisanne
  1 mei 2014

  De quiche ziet er erg lekker uit! Gaaf je nieuwe brillen 🙂

 • Petra
  1 mei 2014

  Mooie bril zeg, staat je goed! Die groen/blauwe beker hebben wij ook gehad voor C. en die beviel ons heel goed.
  Petra onlangs geplaatst…Lekker buiten spelenMy Profile

 • Lisa
  1 mei 2014

  Bril staat je leuk! Je bent een knappe meid en volgens mij ook een hele leuke mama. Hoop dat je gezondheid snel wat beter wordt. Hang in there!

 • Mama van Jenthe (Kelly)
  1 mei 2014

  Lana is echt een schatje!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.