Diary donderdag : Geshopte items en fijne lentekriebels

Wauw, ik kan niet geloven dat het al mei is! De R is uit de maand, de temperaturen worden beter en de lente gaat toch echt beginnen. De wintergarderobe mag naar zolder en ik ben al lekker aan het rond shoppen voor een fijne lente garderobe! Pasteltinten zijn helemaal hot dit najaar en ik ben er helemaal enthousiast om! Als normaal winkelen niet lukt dan ga ik voor webshoppen. In deze diary donderdag komen ook wat geshopte items voorbij. Afgelopen week was verder eigenlijk best rustig, ik moest veel rust nemen want ik voelde me helemaal niet fit helaas. Wel maakte ik foto’s met mijn compact camera voor de diary. De foto hier boven typeert toch wel heel veel uurtjes van mijn week, lekker veel achter mijn laptop aan het bloggen, filmpjes bekijken, blogs van andere bloggers lezen enzovoorts. Kijken jullie mee in mijn week?

Ik kreeg mijn nieuwe emaille pan binnen van webshop Leeff. Op de foto is het misschien niet zichtbaar maar de kleur is mintgroen en helemaal mijn smaak. Het is een klein pannetje dat ideaal is voor het maken van havermout, appelmoes en het koken van kleine gerechtjes.

Ik plaatste een bestelling in de webshop van Zara en deze werd afgelopen week bezorgd. Deze items gaan jullie zeker nog voorbij zien komen in outfit of the days want ik ben er heel erg blij mee.

Zaterdag was het koningsdag en natuurlijk wilde ik Lana in oranje kleden. Dit tuniekje kreeg Lana aan en het stond haar zo schattig!

Zo liep ik er zelf bij op koningsdag. Ik droeg enkel wat mascara, blush en een feloranje rode lipstick. Ook ik droeg een donker oranje topje om toch een beetje mee te doen haha

Het was rommelmarkt in ons dorp en daar was ik nog nooit geweest met koninginnedag. Eigenlijk vond ik het hilarisch, men is vrij om zijn handeltje troepjes te verkopen en heel het dorp rukt uit met een kleedjes en oude spullen, geweldig om te zien!

Mijn ouders kwamen afgelopen zondag gezellig eten. Ik ben echt dol op asperges en afgelopen zondag maakte ik ze klaar, lekker op de Hollandse wijze met roomboter, gekookte eitjes, zalm en ham. We aten er een soepje bij en een stokbroodje met kruidenboter, heerlijk!

Op zondag decoreer ik meestal mijn agenda voor de komende week met washi tape, stickers en leuke sticky notes. Zoals je kunt zien is deze week wel erg rustig geweest. Ik kon wel goed mijn rust pakken om te herstellen. Wat vinden jullie van deze Filofax decoratie?

Zondag avond, late night baking. Ik bakte een heerlijk variatie recept op het bekende bananenbrood. Ideaal als gezond tussendoortje voor een paar dagen vooruit voor doordeweeks.

Lekker rustig ontbijten met dochterlief. Ik at een bakje volle turkse yoghurt met appel, kaneel en rozijnen en een grote mok rooibos thee en Lana kreeg een Brinta papje aangemaakt met gekolfde moedermelk. Hier kan ze zo van smullen. Ik vind het zo gezellig dat ze voortaan met me aan tafel kan eten. Ze kletst dan in haar eigen taaltje mee, zo leuk!

Ik pakte maandagmiddag een rustmomentje met Lana. Haar tandjes komen nu echt door en dan vind ze het fijn om dicht tegen me aan te liggen of zitten. Ik kon zo ook aan mijn rust komen want ik kreeg van mijn moeder een hele stapel tijdschriften waar ik uitgebreid te tijd voor nam.

Dinsdag had ik een gezellig middagje met vriendin Linda. Daarvan konden jullie alles zien in de vlog van gisteren! Deze quiche bakten we in de avond en die was heerlijk!

Een snapshot selfie met mijn nieuwe bril!

Van de webshop Loavies mocht ik een bestelling plaatsen. Ik vind deze webshop zo ontzettend leuk! Mijn favoriete pastelkleuren komen in veel items terug en mijn bestelling zien jullie binnenkort in een shoplog voorbij komen. Ik kreeg die middag gelijk een foto opgestuurd waarin mijn pakketje dat onderweg is naar mijn huis te zien was. Makes me happy!

Ook nam ik een filmpje op voor een DIY project dat eraan zit te komen met een paar hele leuke meiden! Meer ga ik er niet over verklappen hihi!

In de middag eet ik met Lana iedere dag fruit. We deelden samen een mango, Lana kreeg deze geprakt in een bakje en ik at ‘m in stukjes. Ze kan hier zo van smullen, en ik zelf ook, heerlijk!

Deze bruine balletjes zien er misschien gek uit, ze waren goddelijk! Ik maakte een easy peasy versie op de gezonde bounty snacks. De zelfde ingredienten maar dan gewoon in een keer in de keukenmachine, balletjes gemaakt en de vriezer in. Ik kan je vertellen, ze waren goddelijk!

Selfie met mijn nieuwe jasje van Zara waar ik helemaal verliefd op ben!

Omdat ik iedere dag wel in beweging moet blijven wandel ik dagelijks met Lana een stukje. Het was koopavond bij kruidvat en 1+1 gratis actie op de make-up dus dat was het perfecte excuus om naar de kruidvat te wandelen. Lana vind wandelen heerlijk en ze geniet zo van al het moois om haar heen.

Jup, en of ik was geslaagd bij de kruidvat! Hier komt waarschijnlijk nog wel een shoplog van online.

Dit was de diary voor deze week, lekker veel geshopte spulletjes. dat dan weer wel! Ik hoop dat jullie ‘m leuk vonden om te kijken. Zijn jullie ook al aan het rondkijken voor de lente en zomerkleding?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “Diary donderdag : Geshopte items en fijne lentekriebels”

 1. Wat ontzettend leuk om te zien en wat staat het blauwe jasje van de Zara je prachtig! Echt heel mooi <3

 2. Wat een leuke items van Zara, en de spullen van Loavies zien er op het eerste gezicht ook leuk uit (dat roze jasje!), ik had nog nooit van de winkel gehoord. Wat een mooie eettafel hebben jullie!

 3. Leuke foto’s. Vind het altijd leuk om dit soort artikelen te lezen.
  Ik vind de broek van de Zara erg mooi.

  En ik vind het heel dapper dat je naar de kruidvat bent gegaan, het schijnt hier echt belachelijk druk te zijn geweest, vandaar dat ik het niet aandurfde;) had ook niet wcht wat nodig trouwens haha!
  Ben benieuwd wat je gekocht hebt!
  Miranda onlangs geplaatst…TBT: Onze trouwdagMy Profile

 4. Wat een leuke diary. En wat een mooie kleding heb je allemaal gekocht, superleuk! Tof dat je bij Loavies een bestelling mocht plaatsen. Ik ben ook erg benieuwd wat je bij Kruidvat geshopt hebt. Ik ben gisteren ook nog even gegaan, maar helaas was er al wel veel weg!
  Marloes onlangs geplaatst…Olaz Total Effects 7-in 1 Parfumvrije DagcremeMy Profile

 5. Wat een leuke diary weer! Dat roze jasje van de loavies is echt prachtig en ook de kleding van de Zara is heel mooi! Leuke aankopen, ben benieuwd naar je aankopen bij de kruidvat!
  Saartje onlangs geplaatst…Shoppics amsterdam!My Profile

 6. Wat een leuke kleding van Zara! Gezellig dat Lana nu kan mee eten aan tafel 🙂

 7. Pingback: Kelly Caresse | Shoplog kruidvat beauty en make-up uit de 1+1 gratis actie!

 8. Ik vind jouw diary donderdag altijd zo leuk! Ik ben trouwens heel verliefd op de ketting die je draagt bij je nieuwe blauwe jasje! Helemaal mijn smaak! En wat heeft Lana toch altijd lieve kleertjes aan! <3
  Betty onlangs geplaatst…De groeiende buikMy Profile

 9. Leuke week meis! Heerlijk de asperges, echt voorjaar verwennerij hè?! Staat trouwens leuk je haar op een staart!

 10. Hee wat een leuke post weer! Zelf heb ik net voor het restaurant waar ik werk ook nieuwe braadpannen aan mogen schaffen, kan zo blij worden van nieuwe keuken items! Die rommelmarkten op konniginnedag zijn altijd zo grappig inderdaad.. leuk photolog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.