VLOG : Thuisonderwijs routine en dikke chaos

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog! In deze vlog laat ik mijn thuisschool routine aan jullie zien, hoe ik de meisjes les geef (althans, poging tot) en hoe we een beetje dagstrucuur hanteren in deze gekke periode. Al is dat niet makkelijk en ik merk ook dat de meisjes het lastig vinden waardoor het best pittig is. Ook laat ik zien wat we zoal meer doen. Zo bak ik regenboog cupcakes met de meisjes, gaan we fietsen (op plekken waar we niemand tegenkomen), hebben Yannick en ik spelletjesavond en meer eerlijkheid. Kijk je met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • Annelies
  25 maart 2020

  Ondanks de situatie toch weer een gezellige vlog! Ik kijk altijd graag. En wat leuk dat je samen met Lana The Sims speelt, voor mij roept dat spel echt nostalgische herinneringen op.

 • Anoniem
  25 maart 2020

  Ik ging helemaal stuk om feline. Wat een leuk meisje is dat!! Was echt een hele leuk vlog om erna te kijken. Jullie zijn echt te leuk met de kinderen!!

 • Jaan
  25 maart 2020

  Super leuke vlog weer! Ik volg je nu al een tijdje. Ik heb ook drie dochters ( eentje van 8 en een tweeling van 7) en vind jouw vlogs daarom extra leuk en herkenbaar. Wij gaan net zo om met het corona virus als jullie! Af en toe lekker naar buiten nu t nog mag, op plekken waar niemand is. En verder zo veel mogelijk thuis. Oordelen over andere heeft inderdaad geen zin!

  Ik kijk weer uit naar een nieuwe vlog!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.