In shape blijven in deze periode: Mijn eet en sportdagboek

Zoals ik al aankondigde heb ik deze periode 2 vlogs per week voor jullie en soms een andere soort extra video. Dat laatste vandaag, ik ga met jullie mijn sport en eetdagboekje delen. Na een week in ‘quarantaine’ waarbij ik veel meer snoepte, snackte, en at dan me lief was, besloot ik de knop weer om te zetten om me weer fitter en gezonder te voelen. Deze video is dan ook mijn stok achter de deur om door te pakken. Ik deel mijn ‘geheim’ hoe ik makkelijk in shape blijf, wat voor home workouts ik momenteel thuis doe en wat ik zoal eet en drink. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • Tineke
    27 maart 2020

    Ah top, zoiets had ik net nodig. Hopelijk zitten er ook tips tussen die voor mij werken .

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.